Hvis du leder efter WPX Hosting sort fredag ​​2019 handler så er du på det rigtige sted. WPX-hosting tilbyder en enorm rabat til deres nye kunder på sort fredag ​​og Cyber ​​Monday-salg.

Her har vi hos WPressBlog delt WPX-hosting-tilbud til Black Friday fredag ​​såvel som regelmæssige tilbud. Under sort fredagssalg kan du få 95% rabat på WPX-hosting, og til andre tidspunkter kan du bruge vores almindelige rabat tilbud.

Nedenfor finder du både sort fredag ​​og almindelige rabat tilbud til 2019.

WPX Hosting Black Friday tilbud 2019

Bemærk: Salget af WPX Hosting sort fredag ​​og cybermandag forbliver live i den følgende varighed.

 • Startdato for salg: 28. november 2019
 • Slutdato for salg: 2. december 2019
WPX Hosting DealDeal InfoDeal Link
Black Friday Deal95% FRA for 1. månedFå denne aftale
Black Friday Deal3 måneder gratis på årlig hostingFå denne aftale

WPX Hosting Black Friday-tilbud og Cyber ​​Monday-tilbud

WPX Hosting tilbyder to typer hostingrabat på sort fredagssalg og Cyber ​​Monday-salg. Du kan få denne fordel fra 28. november 2019 til 2. december 2019.

WPX Hosting Black Friday-tilbud

1. 95% rabat kun for første måned

Hvis du vil købe WPX-hosting månedligt, får du 95% rabat på køb af hosting i første måned. Fra den anden måned anvendes den almindelige hostingpris. For at få dette tilbud skal du blot klikke på følgende knap og registrere på WPX hosting med enhver plan.

Der kræves ingen kuponkode eller promokode til dette tilbud. Den endelige pris for månedlig fakturering vil kun være $ 1,25.

Få 95% rabat på hosting i første måned

2. Gratis 3 måneders hosting

Hvis du vil købe en årlig WPX-hostingplan, får du 3 måneders hosting gratis. Dette tilbud gælder for alle WPX-hostingplaner.

Få gratis 3 måneders hosting

Om WPX Hosting

WPX Hosting er en af ​​de hurtigst styrede WordPress hosting-udbydere, der er grundlagt af Terry Kyle. De tilbyder tre WordPress-hostingplaner: Business, Professional og Elite. Det er kendt for sine højtydende og bedste WordPress hosting-tjenester.

Hvorfor vælge WPXHosting til dit websted?

Hvis dit websted er bygget med WordPress eller ønsker at oprette et websted med WordPress, skal du vælge administrerede WPX-hostingtjenester. Årsagerne er anført nedenfor:

1. Hurtigste styrede WordPress-hosting

Der er mange administrerede WordPress-hostingudbydere, men WPX-hosting er den eneste, der tilbyder de hurtigste WordPress-hostingtjenester til en meget overkommelig pris. Det er kun optimeret til WordPress-websteder.

2. Anbefalet af Thrive-temaer

Thrive Themes er en af ​​de bedste WordPress-temaudbydere. Deres temaer er godt kodet og optimeret til hastighed, så ethvert websted, der har brugt et blomstrende tema, kan indlæses super hurtigt. De har officielt anbefalet WPX-hostingtjenester.

3. Fremragende kundeanmeldelser hos Trustpilot

Hos Trustpilot, som er et websted, hvor kunderne kan give deres feedback på en bestemt virksomhed, kan du finde 99% positive feedbacks om WPX-hosting. Det samlede antal anmeldelser er 194, og 99% positive anmeldelser af 194 anmeldelser er en rigtig stor ting for WPX-hosting.

WPX Hosting Kundeanmeldelser hos Trustpilot

Du kan læse alle anmeldelser, hvis du vil, inden du køber WPX-hosting. Klik her for at læse alle virkelige kundeanmeldelser på Trustpilot.

Se hvad forskellige WordPress-webstedsejere siger om WPX-hosting:

4. Gratis SSL-certifikater

Uanset hvor mange websteder du skal være vært på WPX Hosting, leverer de gratis Let’s Encrypt SSL-certifikat til alle dine websteder, der er vært på WPX Hosting.

5. Gratis webstedsoverførsel

Hvis du allerede har et websted, der er vært hos en anden webhostingudbyder, behøver du ikke at bekymre dig om webstedsoverførsel. WPX Hosting tilbyder gratis webstedsoverførselstjeneste til deres kunde.

6. Tilbyder SSD-opbevaring

WPX Hosting tilbyder SSD-lagerplads til dine webstedsdata, der hjælper din hjemmeside med at indlæse hurtigt, mens andre værter normalt tilbyder traditionel lagerplads til at gemme dine webstedsdata.

7. Automatisk sikkerhedskopiering af websteder

I tilfælde af at du har slettet dine vigtige websidesider eller -indlæg, eller der opstod noget hacking-problem på dit websted, så kan du ved hjælp af WPX Hosting nemt gendanne dine webstedsdata. WPX Hosting beholder kun sikkerhedskopier på dit websted i de sidste 28 dage. Hvis du har brug for sikkerhedskopiering på mere end 1 måned, kan det ikke være muligt ved WPX-hosting. Normalt har ingen brug for en sikkerhedskopi af gamle datoer.

8. Gratis fjernelse af malware og DDoS-beskyttelse

Det er nødvendigt at beskytte dit websted mod malware og mod DDoS-angreb. Hvis du får denne service fra tredjepart, koster det dig noget $$$, hvorimod WPX Hosting tilbyder malware-scanning og fjernelse af tjenester plus DDoS-beskyttelse uden omkostninger.

9. 30 dages pengene-tilbage-garanti

WPX Hosting tilbyder 30 dages returret. Hvis du ikke er tilfreds med WPX-hostingtjenester, kan du få en fuld refusion, hvis du annullerer deres service inden for 30 dage efter WPX-hostingkøb.

Få WPX Hosting Black Friday Deal

Afsluttende ord til WPX Hosting Black Friday 2019

I denne artikel har vi delt den maksimale WPX-vært Black Friday-rabat for 2019. Jeg håber, at du har ønsket min artikel og nydt WPX-hostingen til vores nedsatte pris. Hvis du har nogen tanker om vores WPX Hosting Black Friday-aftale, så lad os vide det ved at kommentere i nedenstående kommentarsektion.

Tjek disse Top Black Friday Web Hosting-tilbud:

 • WP Engine Black Friday tilbud – (42% FRA)
 • Bluehost Black Friday-tilbud 2019 – (70% FRA)
 • Svinghjul Black Friday 2019 – (Gratis hosting i 3 måneder)
 • HostGator Cyber ​​Monday-tilbud – (70% FRA)
 • InMotion Hosting Cyber ​​Monday-salg – (34% FRA)
 • GreenGeeks Black Friday-salg – (75% Rabat)
 • HostPapa Black Friday-tilbud – ($ 1 pr. Måned)
 • SiteGround-hosting Black Friday-tilbud – (75% FRA)
 • Dreamhost Black Friday-tilbud 2019 – (80% FRA)
 • A2 Hosting Cyber ​​Monday-salg 2019 – (67% FRA)
 • iPage Hosting Black Friday – (85% FRA)
 • Hostinger Black Friday-tilbud – (90% FRA)
WPX Hosting Black Friday tilbud 2019
 • WPX Hosting Black Friday-salg

 • WPX Hosting Cyber ​​Monday-tilbud

 • WPX Hosting-rabat

5

Resumé

Få WPX Hosting til 95% rabatpris eller 3 måneders hosting gratis med et årligt abonnement ved hjælp af vores deal links.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me