Node.js, com a popular tecnologia de codi obert, sempre està millorant. Hi ha actualitzacions freqüents per assegurar un bon rendiment. A continuació es mostra com podeu actualitzar Node.js a la versió més recent!

Com actualitzar Node.js a la darrera versió

Igual que la majoria d’altres entorns de codi obert, Node.js s’ha convertit en un projecte en evolució ràpida. Després de gairebé cada dues setmanes, hi ha alguna actualització o una altra per millorar la seguretat i l’estabilitat. Les actualitzacions no només es limiten a una única branca de la versió; estan repartits entre tots ells.

Hi ha nombrosos mètodes que es poden utilitzar per actualitzar Node a la versió més recent de diferents sistemes operatius. Per tant, no tindreu cap problema per obtenir la versió més recent de Node.js.
A l’article següent, esmentem els mètodes més fàcils però eficaços d’instal·lar la versió més recent del node. Anirem cobrint Linux, macOS, i Windows-màquines basades.

Abans de començar, determineu la versió de Node.js que teniu. Podeu fer-ho escrivint node -v a la finestra de comanda.

3 Mètodes per actualitzar Node.js a màquines Linux

Hem enumerat les tres maneres més habituals i efectives d’actualitzar nodes al sistema operatiu Linux. Recomanem el mètode primer per la seva senzillesa. Tanmateix, si no podeu anar amb el mètode del gestor de versions de node, podeu actualitzar-lo a través de paquets binaris o gestors de paquets..

1. Utilitzeu Gestor de versions de nodes

NVM (Gestor de versions de nodes), com hem esmentat anteriorment, és la millor manera d’actualitzar Node. Per a això, necessiteu un compilador C ++, els paquets essencials de build i libssl-dev. Primer, executeu una actualització per obtenir els paquets mitjançant aquestes ordres:

Actualització sudo apt-get
sudo apt-get install build-essential checkinstall libssl-dev

Si voleu instal·lar o actualitzar el gestor de versions de node, obteniu l’script d’instal·lació amb cURL:

curl -o- https://raw.githubusercontent.com/creationix/nvm/v0.32.1/install.sh | bash

Primer, tanqueu i torneu a obrir el terminal. Tanmateix, podeu verificar si la instal·lació té èxit mitjançant la comanda -v nvm. Si tot funcionava, la comanda sortirà nvm.

Un cop tot estigui configurat, és difícil trobar la instal·lació de la versió actualitzada del Node. Podeu consultar la versió del node instal·lada actualment escrivint nvm ls. També podeu veure la versió disponible per instal·lar amb nvm per ls-remote.

Ara, descarregueu, compileu i, a continuació, instal·leu la versió més recent de Node escrivint nvm install #. #. #. Recordeu que el número # aquí se substituirà per la versió del node que desitgeu. També podeu informar a la versió de nvm que voleu utilitzar a cada shell amb l’ús de nvm #. #. #. A més, configureu un valor predeterminat amb un alias per node predeterminat d’àlies nvm.

2. Utilitzeu Gestor de paquets

La segona millor opció després de nvm és un gestor de paquets. NPM (gestor de paquets de nodes) ajuda a descobrir, compartir i utilitzar el codi. També permet als usuaris gestionar dependències. El node ja ve instal·lat amb npm; tanmateix, el gestor s’actualitza més sovint que Node.

Comproveu la versió que teniu amb npm -v. A continuació, instal·leu la recent actualització de npm introduint npm install [correu electrònic protegit] -g. Per assegurar-vos que la npm s’actualitza correctament, executeu npm -v.

També necessitareu el mòdul npm per actualitzar el node. Executeu el codi següent per esborrar la memòria cau i instal·lar n juntament amb la versió més recent del node:

sudo npm cache clean -f
sudo npm instal·lar -g n
sudo n estable

Finalment, utilitzeu n latest per instal·lar la versió més recent. També podeu obtenir una versió específica del node fent servir n #. #. #.

3. Utilitzeu paquets binaris

Proveu el possible per evitar aquesta ruta. Com a últim recurs, aneu a la pàgina de descàrrega oficial de Node.js. A partir d’aquí, obteniu el fitxer binari Linux de 32 o 64 bits. Aquí teniu dues opcions. Podeu descarregar el fitxer binari des d’un navegador. Tot i això, és millor utilitzar la consola. Recordeu que la versió del node canviarà a mesura que es publiquin més actualitzacions.

wget https://nodejs.org/dist/v6.9.2/node-v6.9.2-linux-x64.tar.xz

També necessitareu xz-utils per desempaquetar el fitxer. Per tant, per instal·lar-ho, executeu el codi sudo apt-get install xz-utlis. A continuació, utilitzeu el codi següent per instal·lar el paquet binari a usr / local:

tar C / usr / local – components -strip 1 -xJf node-v6.9.2-linux.x64.tar.xz

Ara, teniu tant node com npm. Per tant, per a la propera actualització, proveu primer el segon mètode.

Actualització de node a Windows / MacOS mitjançant instal·ladors Nodejs.org

La pàgina de descàrrega de Node.js inclou paquets binaris tant per a MacOS com per a Windows. Tot i això, no és necessari que us posi la vida més difícil. Hi ha instal·ladors predefinits disponibles per facilitar el procés: .msi per a Windows i el .pkg per a MacOS. Aquests paquets fan que la instal·lació sigui eficaç i senzilla d’entendre.

Simplement descarregueu el fitxer i executeu-lo i l’assistent d’instal·lació s’encarregarà de la resta. Amb cada actualització que descarregueu, les versions anteriors tant de npm com de node seran substituïdes per les de més recent.

Secció de preguntes freqüents

Què és el node al node JS?

Node.js és una plataforma basada en el temps d’execució de JavaScript de Google Chrome. El seu objectiu principal és crear aplicacions de xarxa ràpides i escalables fàcilment. Node.js utilitza un model no bloquejat, basat en esdeveniments que el fa eficient i lleuger. Per tant, és ideal per a aplicacions intensives en dades en temps real que treballin en diferents dispositius.

Com comprovo la versió JS de node?

Per comprovar la versió del node instal·lada al vostre ordinador, obriu una eina de línia de comandes. Podeu utilitzar Powershell, Sol·licitud de comandaments o qualsevol altra que preferiu. Després d’obrir-lo, escriviu node -v. Si ho feu, imprimireu el número de versió com la v0.10.35.

Per a què serveix el node JS?

Node.js s’utilitza principalment per a servidors que no bloquegen basats en esdeveniments. Això es deu a la naturalesa d’un sol fil. També s’utilitza per a serveis API de backend i llocs tradicionals. Tot i això, es va dissenyar mitjançant arquitectures en temps real i basades en push.

Com actualitzeu NPM?

Si utilitzeu un Mac, utilitzeu el codi següent:

instal·lació sudo npm -g npm

Podeu actualitzar els paquets locals obsolets mitjançant l’actualització npm sense cap problema. De la mateixa manera, podeu actualitzar els paquets globals obsolets mitjançant npm update -g.

La paraula final

Per tant, ara es fa la vostra actualització del node. De fet, actualitzar tant el npm com el node només és l’inici. També hauràs d’actualitzar els teus altres paquets i les dependències. En fer-ho, maximitzarà tant la seguretat com la compatibilitat perquè pugueu gaudir utilitzant Node!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me