És un error freqüent que serveix com a advertència i cal tenir cura abans que les coses surtin de les mans.

No s'ha pogut trobar un error de la resolució de l'adreça DNS del servidor

Si utilitzeu Google Chrome per navegar per la web, haureu d’afrontar l’odi “error de l’adreça DNS del servidor que no s’ha trobat” ja. Aquest error pot fer que els usuaris estiguin molt preocupats. Però, no et deixis carregar. És un fet habitual i es relaciona amb el servidor DNS.

El navegador ha de poder contactar amb el servidor per carregar un lloc web. Si no hi ha cap connexió, rebrà un error. En aquest article, parlarem de per què es pot produir aquest error i com solucionar-lo.

Contents

No es pot trobar la direcció d’adreça DNS del servidor?

Aquest error també pot aparèixer com “El servidor DNS no està disponible”, és un error comú que serveix com a advertència i cal tenir-ne cura abans que les coses surtin de les mans.

Indica que el navegador no es pot connectar al servidor DNS, per tant, no pot trobar l’adreça que buscava. El problema es produeix a Microsoft Chrome, que es troba entre els navegadors més famosos avui en dia, als ordinadors Windows.

Adreça del servidor-DNS: no es podia trobar

5 passos fàcils per solucionar el problema

“No es pot trobar l’adreça IP del servidor DNS” pot semblar un problema molt complex, però és fàcil de resoldre si teniu accés a la informació adequada.

El problema es troba al vostre sistema i no al servidor, per tant, tot està a les vostres mans. Mirem cinc coses que podeu fer per solucionar el problema.

1. Comproveu & Actualitzeu els controladors

Controladors obsolets, corruptes o incorrectes poden provocar aquest error. Per tant, el primer pas hauria de ser realitzar una revisió automàtica dels controladors i assegurar-se que funcionen correctament. Si el vostre sistema no ofereix això, és possible que realitzeu una actualització manual.

Actualitzacions automàtiques

Pots fer servir Controlador fàcil per exercir la feina. És un programa fiable que pot identificar controladors obsolets o desapareguts i actualitzar-los en conseqüència.

Us suggerim que trieu l’opció “Actualitzar tot” per tal que tots els controladors antics o incorrectes es puguin actualitzar automàticament.

Actualitzacions manuals

Si les actualitzacions automàtiques no són una opció, podeu intentar actualitzar els controladors manualment. Dirigiu-vos al lloc del fabricant i cerqueu les versions recents de controladors rellevants i assegureu-vos que teniu instal·lades les darreres versions. Si no, descarregueu i instal·leu els controladors més recents del lloc.

Si teniu problemes, podeu demanar ajuda professional o bé posar-vos en contacte amb el fabricant per ajudar-vos a identificar els controladors més recents.

En la majoria dels casos, l’actualització del controlador solucionarà el problema. Si no funciona, aneu a l’opció # 3.

2. Netegeu la memòria cau d’amfitrió de Chrome

És típic que la memòria cau d’amfitrió de Chrome es corrompi o s’ompli. Pot ser que tingueu problemes davant d’un escenari, per tant, esborrar la memòria cau pot ser la solució adequada.

clear-host-cache

El problema és fàcil de solucionar. Obriu Google Chrome i copieu-lo i enganxeu-lo a la barra d’adreces: chrome: // net-internals / # dns.

També podeu escriure l’adreça tal com és. Assegureu-vos que no hi hagi tipus d’escriptura. Feu clic a Enter i immediatament veureu una pàgina de configuració. Cerqueu el botó “Esborra la memòria cau de l’amfitrió” que es troba a sota de la taula i al costat de l’encapçalament de la memòria cau de resolució d’amfitrió, que es posa en relleu en negreta. Fent clic al botó esborrarà la memòria cau.

Ara tanca Chrome i torna a obrir-lo per veure si les coses tornen a la normalitat. En cas afirmatiu, podeu continuar navegant, en cas contrari, passeu a l’opció # 3.

3. Vés a la carpeta “ETC” i suprimeix fitxers

Aquesta solució senzilla només requereix uns segons.

Accediu a la carpeta ETC si aneu a les unitats C, Windows, System32 i Controladors. També podeu copiar-enganxar o escriure aquesta adreça a la barra d’adreces per accedir directament a la carpeta: C: \ Windows \ System32 \ drivers \ etc.

Elimineu tots els fitxers que veieu a la carpeta i elimineu la paperera.

Ara tanca Chrome i torna a obrir-lo per veure si les coses tornen a la normalitat. En cas afirmatiu, podeu continuar navegant, en cas contrari, passeu a l’opció # 4.

4. Canvieu la configuració del servidor DNS

És possible que el problema hi sigui a causa dels vostres servidors DNS i la seva configuració.

Consulteu els servidors DNS i assegureu-vos que estiguin configurats correctament. Premeu les tecles R i Windows del teclat simultàniament. El sistema sol·licitarà una ordre Executar. Escriviu Tauler de control al quadre i feu clic a D’acord. El sistema obrirà el vostre CP. Si això sembla complicat, també podeu obrir el tauler de control directament des del menú de Windows si teniu Windows 10.

Ara al tauler de control, cerqueu el directori Centre de Xarxa i Compartir icona i feu clic a sobre Canvia la configuració de l’adaptador botó que es troba a la part esquerra de la pantalla. Des d ‘aquesta finestra, feu clic amb el botó dret sobre Connexió de xarxa d’àrea local o sense fil icona i tria Propietats.

A la pantalla es mostrarà una llista d’elements utilitzats per la connexió. Feu clic al botó “Internet Protocol Version 4” i visualitzeu les seves propietats fent clic a la pantalla Propietats botó.

Ara veureu la pestanya general. Seleccioneu el botó Obteniu l’adreça del servidor DNS automàticament opció si no està ja seleccionada. En cas contrari, seleccioneu el botó Utilitzeu la següent adreça del servidor DNS opció i feu clic a D’acord.

Assegureu-vos que la vostra configuració DNS aparegui així:

Adreça preferida: 8.8.8.8.
Adreça alternativa: 8.8.4.4.

Ara, obriu Chrome per veure si les coses tornen a la normalitat. En cas afirmatiu, podeu continuar navegant, en cas contrari, passeu a l’opció # 5.

5. Renoveu i esborreu el DNS

L’OP de Windows emmagatzema automàticament les adreces IP dels llocs que visiteu. Aquesta memòria cau ajuda als llocs a carregar-se més ràpidament quan es revisen.

Tot i que l’objectiu de la memòria cau és accelerar el procés, pot patir danys i causar problemes. La solució rau en esborrar i renovar la memòria cau.

Un cop més, obriu l’indicador d’execució i escriviu cmd al quadre. A continuació, premeu “Control, Majúscules i Enter” simultàniament per obrir el sistema de comandes.

També podeu escriure o copiar enganxar ipconfig / flushdns i prémer Enter. La vostra memòria cau es eliminarà si està malmesa o desactualitzada. A continuació, escriviu o copia-enganxa ipconfig / renov i, de nou, premeu Enter. Ara, escriviu o copieu-enganxeu ipconfig / registerdns i premeu Enter.

Estàs acabat. Reinicieu l’ordinador.

Ara, obriu Chrome per veure si les coses tornen a la normalitat. En cas afirmatiu, podeu continuar navegant, en cas contrari, potser haureu de consultar un professional.

Secció de preguntes freqüents

Què és una adreça DNS del servidor?

Un servidor DNS, escurçat per a un servidor de servei de noms de domini, és un ordinador que recopila una base de dades d’adreces IP i noms d’amfitrió associats a les IP. Aquesta informació s’utilitza per traduir o resoldre consultes.

Els servidors DNS utilitzen protocols i programes especials per comunicar-se entre ells.

Què vol dir quan no es pot trobar una adreça DNS “Error?

L’error impedeix navegar pel lloc i indica un problema amb el sistema. Es produeix quan l’ordinador no pot cercar l’adreça IP associada a un domini.

Com puc trobar la meva adreça IP del servidor?

El procés és molt senzill:

  1. Obriu la finestra Executar prement Windows-R. Escriviu cmd al quadre de text i prem Entra. S’obrirà l’indicador d’ordres.
  2. Al quadre de text, escriviu ipconfig i premeu Entra. D’aquesta manera, s’obrirà una finestra nova amb informació valuosa, inclosa l’adreça IP del vostre ordinador que es mostra al costat de la pàgina Adreça IPv4 línia.

Com puc trobar els meus detalls del servidor DNS?

Escriviu o copieu-enganxeu ipconfig / all a la sol·licitud de comandaments (sense cometes) i premeu Entra. Això executarà la comanda i mostrarà la informació relacionada amb la xarxa a la pantalla. Trobareu l’adreça DNS principal de l’ordinador al camp “Servidors DNS”.

Com puc restablir el meu servidor DNS?

  1. Obriu la finestra Executar prement Windows-R.
  2. Escriviu o copieu-enganxeu ipconfig / flushdns i premeu Entra.

La paraula final

Esperem que les solucions anteriors us ajudin a desfer-vos de l’error del “servidor DNS no trobat”. Proveu cada solució una per una i assegureu-vos d’escriure totes les ordres amb cura i sense cometes.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me