Sunt sigur că ai auzit termenul – Cloud Computing.

Nu este nou, ci este în tendință mai rapid ca niciodată. Organizarea de la pornire la o întreprindere se mută în cloud precum AWS, Google Cloud, Microsoft Azure, etc.

Dacă susțineți, administrați, gestionați infrastructura tradițională și doriți să explorați cloud computing pentru următorul dvs. loc de muncă, atunci următoarele cursuri online vă vor ajuta.

De ce să alegi cloud computing?

A fost la cererea numărul unu în primele 10 rapoarte de competențe împărtășite de LinkedIn la începutul acestui an.

Există mai multe domenii pe care vă puteți concentra pe securitate, funcționare, dezvoltare, DevOps, arhitectură de soluții, rețele avansate, date mari, etc. Să explorăm următoarele dintre cele mai bune cursuri online.

Noțiuni de bază

Noțiuni introductive cu Cloud Computing – Nivelul 1 este un curs pentru cei care sunteți nou în conceptul de cloud computing și vor să înceapă de la zero. Cursul acoperă nu numai elementele fundamentale și evoluția de la IT-ul tradițional la serviciile cloud, dar și principalele sale caracteristici. Veți afla despre modele de servicii de cloud computing (SaaS, PaaS, IaaS), modele de implementare cloud (private, publice, hibride, comunitate) și despre avantajele serviciilor cloud publice.

Certificare AWS

Amazon Web Services (AWS) este o certificare de top pentru orice expert în cloud. Unul dintre cele mai bune cursuri din acest domeniu este AWS Architect Certified Architect de Ryan Kooneburg.

Te ajută dacă ai experiență AWS, dar chiar și un începător absolut se poate descurca bine. Materialul de curs este actualizat pentru examenul 2020 AWS Certified Architect Architect. Veți afla detaliile platformei AWS și cum să utilizați AWS pentru a proiecta aplicații extrem de rezistente și scalabile. Veți explora Route53, EC2, S3, CloudFront, Scalare automată, Echilibrare de încărcare, RDS, RedShift, DynamoDB, EMR, VPC, etc..

Pentru a pregăti certificarea, puteți, de asemenea, să luați în considerare efectuarea unui test de practică Whizlabs.

Pregătire pentru examen Azure

Dacă Microsoft Azure este lucrul tău, atunci nu-l omite AZ-300 Azure Architecture Technologies Prep 2020 curs.

Cursul vă va învăța cum să proiectați soluții pentru platforma Microsoft Azure. Cursul se adresează tehnologiilor cu o experiență Azure. Versiunea actualizată include conținut nou despre WAN virtual, gazde dedicate, acces RBAC la spațiu de stocare, Serviciul Azure Front Door, Failover pentru contul de stocare și Grupuri de securitate pentru aplicații.

Certificarea Google Cloud

Certificată Google Engineer Certified Engineer este o necesitate pentru oricine este serios în legătură cu Google Cloud.

Cursul începe cu elementele de bază, cum ar fi modul de configurare a unui mediu Google Cloud (conturi de facturare, proiecte, instrumente, acces și securitate). Apoi veți învăța cum să planificați, configurați, implementați, implementați, monitorizați și gestionați soluții în Google Cloud. Fiți pregătit, veți utiliza atât consola, cât și linia de comandă, conform cerințelor examenului de certificare Google Associate Cloud Engineer.

Academia Linux

Linux Academy Cloud Cursuri este un alt popas în călătoria dvs. spre a deveni un guru de cloud.

Linux Academy oferă o selecție uriașă de cursuri – atât cursuri introductive generale, cât și altele detaliate detaliate legate de tehnologia cloud specială. Unele dintre cursurile care merită luate în considerare sunt:

 • Elementele esențiale Amazon Connect
 • Pregătirea pentru examenul AZ-400 DevOps Azure
 • AWS care operează medii hibride optime
 • Pregătirea profesională a examenului pentru inginerii de rețea cloud certificată Google
 • Dezvoltator certificat confluent pentru Apache Kafka (CCDAK)

Linux Academy oferă o probă gratuită de 7 zile, astfel încât să vă faceți o idee dacă cursurile lor sunt OK pentru dvs. fără să plătiți niciun ban.

Inginerie în cloud

Asociați certificarea Cloud Engineer de la Coursera este o alternativă dacă planificați o carieră în zona Google Cloud. Cursul învață cum să configurați, configurați și implementați o soluție în Google Cloud. Acesta este un curs intermediar – necesită ceva experiență cu mașini virtuale, rețele IP și servere Web. Este esențială o experiență anterioară cu GCP.

Cursul este în engleză, dar vine cu subtitrare în engleză, franceză, portugheză (braziliană), germană, indoneziană, spaniolă și japoneză.

Infrastructura Cloud

Dacă sunteți în căutarea unui curs de cloud computing general (cu o ușoară tentă către AWS și IaaS), atunci Infrastructura Cloud Computing, în parteneriat cu Universitatea din Maryland, ar putea fi cea mai bună opțiune.

Cursul face parte din programul Cloud Computing MicroMaster de la UMGC. Veți învăța cum să proiectați, configurați și gestionați un cloud, mai ales un tip de infrastructură ca serviciu (IaaS) cu componentele sale (calcul, stocare, rețea și servicii auxiliare). Clasa va discuta, de asemenea, despre cele mai populare arhitecturi de implementare IaaS cloud.

Introducere în Cloud

Dacă preferați să luați un curs introductiv despre tehnologia cloud cu experți de la The Linux Foundation, atunci acesta Introducere în tehnologiile de infrastructură cloud desigur este pentru tine. Veți afla despre elementele fundamentale ale tehnologiilor cloud, cloud și tehnologii de containere precum Docker, Cloud Foundry, Kubernetes, OpenStack, DevOps și practicile de integrare continuă.

Dacă nu aveți nevoie de certificat, cursul este gratuit.

Cloud Foundry și Cloud-Native

Dacă ești interesat de Cloud Foundry, iată un curs specializat pentru tine. Introducere în Cloud Foundry și Cloud-Native Architecture Architecture vă învață cum să folosiți interfața liniei de comandă, cum să implementați aplicații, funcția serviciilor în contextul sistemului, precum și practicile de bază de depanare.

Veți afla despre timpul de rulare, securitate și rețeaua Cloud Foundry, cum puteți construi asistență de rulare și cadru cu buildpacks, explorați servicii și Marketplace.

Nor pentru oamenii de afaceri

Calcularea în cloud nu este doar pentru geek.

De asemenea, nu toată lumea interesată de cloud trebuie să cunoască toate detaliile tehnice din spatele AWS, Azure sau Google Cloud. Dacă tu (sau cineva cunoscut) ești o persoană de afaceri, totuși vrei să afli mai multe despre cloud computing, Cloud Computing pentru oamenii de afaceri: Azure, AWS, GCP [Video] este exact ceea ce ai nevoie.

Veți explora avantajele oferite de cloud computing, precum și capcanele sale și cum să le evitați. De asemenea, veți învăța o parte din jargonul tehnic cloud – acest lucru vă va ajuta să comunicați într-un mod mai bun cu echipa dvs. de tehnologie cloud.

Imaginea de ansamblu

După cum puteți ghici din nume, Cloud Computing: The Big Picture este din nou o introducere în cloud computing. Cursul este în mare parte despre software ca serviciu (SaaS). Oferă o imagine de ansamblu a aplicațiilor cloud și exemple SaaS, SaaS, utilizatori, furnizori de software și impactul SaaS. Cursul discută pe scurt de servicii web Amazon, Microsoft Azure și Google Cloud. Veți afla, de asemenea, despre platformele cloud private.

Google Cloud Architect

Google: Professional Cloud Architect este un curs excelent dacă doriți să vă certificați. Cursul acoperă toate elementele de bază și avansate din jurul Google Cloud, cum ar fi Calculare, stocare, Google App Engine, Google Kubernetes Engine, Google Cloud Functions.

De asemenea, vă veți ocupa de echilibrarea încărcării, de logare, de monitorizare și de depanare a rețelei și de VPC. Grupurile de instanțe gestionate, implementarea, facturarea, securitatea și modelele arhitecturale sunt de asemenea incluse în curriculum.

Cloud Computing pentru IoT

Utilizarea Cloud Computing pentru IoT este pentru toată lumea care dorește să afle mai multe despre cum poți folosi Internet of Things (IoT) în combinație cu cloud computing. Cursul acoperă atât elementele fundamentale ale IoT și dispozitivele sale, cât și modul de a le pune în cloud. Cursul se concentrează pe instrumente legate de IoT de la AWS și Azure.

Cursuri de certificare

Ultima resursă din această listă este o colecție de Cursuri de certificare în cloud computing din Edureka!

Acestea oferă cursuri standard, cum ar fi AWS Architect Certification Training, Google Cloud Certification Training, Microsoft Azure 103, 203, 303 Expert, Developer și Admin cursuri, AWS Development Certification Training, precum și cursuri care nu sunt atât de larg oferite pe Salesforce și IoT pe Azur.

Diferite cursuri necesită niveluri de abilitate diferite, așa că înainte de a vă înscrie la un curs, verificați dacă îndepliniți cerințele.

Conceptele fără server

Aduceți-vă abilitățile cloud la nivelul următor învățând serverless. Este o tehnologie fierbinte, deoarece numele indică că nu trebuie să vă deranjați capacitatea serverului, în schimb să vă concentrați pe codul aplicației.

E o LIBER curs oferit de Linux Academy care acoperă următoarele.

 • Ce este serverless și game-changer?
 • Arhitectură tradițională fără server
 • Soluții fără server de Google, AWS, Azure, Bluemix
 • Beneficii și exemple de producție

Concluzie

Sper ca cursurile online de mai sus să vă ajute să învățați ceva nou în Cloud Computing pentru a vă duce cariera la un nivel. La urma urmei, calcularea în cloud este una dintre cele mai tari zone ale IT, și este aici pentru a rămâne în anii următori..

ETICHETE:

 • AWS

 • GCP

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me