Prezența digitală a devenit cel mai important factor pentru întreprinderile moderne. Marketingul online este în creștere, iar cererea pentru marketing digital calificat.

Marketingul online a creat o oportunitate uriașă pentru antreprenori și solicitanți de locuri de muncă. Marketing digital înlocuiește practicile convenționale de marketing și a devenit următorul mare lucru pe internet. Totuși, nu lăsați terminologiile să vă păcălească, deoarece nu este o știință a rachetelor. Oameni din orice medii educaționale pot face o carieră de succes în marketing digital.

Anumite platforme oferă cursuri de certificare pentru pasionații de marketing digital și vă puteți începe învățarea de la aceste platforme.

Google Digital Deblocat

Google este cel mai popular motor de căutare din lume, iar majoritatea consumatorilor și a întreprinderilor se bazează pe această platformă doar pentru a-și prelua afacerea online. Pentru a promova creșterea marketingului digital și a crea conștientizare în rândul oamenilor, acest furnizor de servicii de motoare de căutare a lansat platforma sa de învățare online Google Digital Deblocat.

Această platformă este concepută atât pentru cei care doresc să facă o carieră în marketing digital, cât și pentru antreprenorii care intenționează să-și asume afacerile online. Google Digital Unlocked are mai mult de 125 de cursuri de oferit, care au fost proiectate de universități eminente de pe tot globul.

Cu toate acestea, atracția cheie a acestei platforme este programul de certificare de 40 de ore oferit de Google. În acest program există 26 de module și fiecare modul tratează aspectele critice ale marketingului digital. După vizionarea lecțiilor video, studenții vor trebui să șteargă un test final. După finalizarea testului, studenților li se va oferi un certificat de la „Google”.

Ei bine, în lumea marketingului digital, abilitatea joacă cel mai important rol. Cu toate acestea, programul de certificare permite solicitanților de locuri de muncă să-și actualizeze CV-ul pentru a deține un loc de muncă cu o remunerație mare.

Bazele unui program de marketing digital îi vor face pe elevi să conștientizeze diferitele aspecte tehnice ale marketingului digital. Fără cunoștințe fundamentale, este foarte greu pentru o persoană începătoare să găsească instrumentele și programele potrivite pentru a executa sarcina. Cu toate acestea, acest curs îi va face pe studenți să se familiarizeze cu diferite aspecte ale marketingului online.

Deblocarea digitală Google oferă, de asemenea, diferite tipuri de cursuri pentru a-și familiariza studenții cu noile concepte din lumea marketingului pe internet. Dacă doriți să începeți cu marketingul online, această platformă vă poate oferi soluția perfectă fără costuri.

Academia HubSpot

HubSpot a câștigat popularitate uriașă pentru software-ul său de marketing digital extrem de funcțional. Acest software vă permite să urmăriți campaniile de marketing. De asemenea, această platformă oferă și alte servicii bazate pe software pentru a spori performanța firmelor de toate dimensiunile.

Dar, HubSpot este, de asemenea, renumit pentru sale academie online asta a ajutat milioane de marketeri să crească. Există sute de cursuri online care vă vor ajuta să aflați despre afacerile online și despre alte aspecte importante legate de afaceri.

Multe cursuri au fost concepute pentru începători. După finalizarea tutoriale video, va trebui să apară într-un test online. Testul va consta în MCQ, iar studenții vor primi 60 de minute pentru a răspunde la toate întrebările. Studenții trebuie să obțină un scor de cel puțin 50% pentru a obține certificatul de la HubSpot.

Există mai multe cursuri oferite, dar cel mai popular este cursul de marketing de intrare. Acest curs tratează elementele fundamentale ale marketingului online și aspectele de bază legate de acesta. Studenții vor deține mai multe cunoștințe aprofundate despre marketingul online după parcurgerea modulului de curs.

Cu toate acestea, studenții care sunt dispuși să afle mai multe despre afacerile online se pot alătura altor programe precum vânzări de intrare, marketing de conținut, comerț electronic, management CRM, etc..

Google Skillshop

Rolul unui marketer digital nu se referă doar la difuzarea de reclame pe platformele de social media. Comercianții digitali profesioniști trebuie să ia în considerare și publicul potențial care este prezent pe browserul web. Pentru a clasifica site-ul, trebuie să aveți cunoștințe solide despre cercetarea cuvintelor cheie și despre promovarea plătită pe Google.

Google a conceput o platformă inovativă de predare online, cunoscută sub numele de Google Skillshop. Aici veți putea accesa diferite tipuri de programe care au fost special concepute pentru începători. Cinci tipuri de programe de cursuri de certificare sunt disponibile pe această platformă.

Aceste cursuri vor oferi cunoștințe de bază despre diferite tipuri de programe publicitare Google AdSense. Diferite tipuri de produse și servicii necesită strategii publicitare diferite și, fără cunoștințe solide despre acest subiect, studenții nu vor putea găsi planul potrivit pentru promovarea produsului potrivit pentru publicul potrivit..

Durata medie a cursului în acest program este de aproximativ 4 ore. Studenții au voie să completeze cursurile cu viteza lor. Cu toate acestea, va trebui să dai un test după ce ai terminat cursul. Dacă ați trecut testul, vi se va oferi un certificat de la Google Skillshop.

EDX

EDX este una dintre cele mai mari platforme de educație online, care a fost fondată în SUA în 2012. De la înființare, servește comunitatea studenților la nivel mondial cu studii superioare la nivel universitar. Principiul de bază al acestei organizații este de a face educația accesibilă tuturor și au început să se concentreze pe procesul de dezvoltare a abilităților elevilor. Nerespectarea sistemului de învățământ convențional și concentrarea mai mare asupra abilităților de înaltă cerere stabilite în rândul studenților au fost întotdeauna prioritatea acestei platforme de educație electronică.

Majoritatea cursurilor sunt lansate de diverse universități de talie mondială pentru a ajuta comunitatea studenților la nivel mondial cu acces facil la o educație de nivel mondial. Cu toate acestea, toate cursurile disponibile pe această platformă nu sunt gratuite.

Pentru marketerii digitali aspiranți, cursul gratuit de marketing poate fi benefic. Acest curs de marketing gratuit îi va ajuta pe studenți să capete ideea fundamentală despre marketing și cererea organizațiilor contemporane. Două universități de renume la nivel mondial, MIT (Massachusetts Institute of Technology) și Universitatea Harvard au susținut bazele acestei platforme de învățare online, iar facultatea acestor universități a lansat majoritatea cursurilor..

Studenții trebuie să se înscrie la cursuri, iar orele online încep la o oră pre-programată. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că studenții trebuie să urmeze un program fix pentru a finaliza cursul. La sfârșitul cursului, studenții trebuie să șteargă și testul final pentru a obține certificatul.

Cursul de certificare de marketing digital pe edX este destinat studenților de nivel avansat care au deja cunoștințele de bază.

LinkedIn

LinkedIn este un popular site de rețele sociale pentru profesioniști și proprietari de afaceri. Cu toate acestea, numărul tot mai mare de membri activi pe această platformă de socializare a transformat-o și într-o platformă de marketing.

LinkedIn a devenit un canal de marketing social atractiv pentru marketingul digital, datorită atitudinii sale globale și a traficului organic. Totuși, LinkedIn și-a lansat platforma de învățare numită drept LinkedIn învățând. Această platformă de învățare online oferă cursurile sale în baza abonamentului lunar, iar utilizatorii trebuie să plătească pentru abonament pentru a accesa diverse produse oferite de această platformă de socializare.

Cu toate acestea, pentru noii utilizatori, prima lună este complet gratuită. Dacă puteți completa întregul curs în această perioadă de încercare, veți obține certificatul fără a cheltui bani.

Există peste 15.000 de cursuri care sunt oferite membrilor comunității. De asemenea, studenții pot participa la cursuri extinse pentru a obține specializare în strategia de marketing a diferitelor platforme de social media oferite de experți renumiți din industrie.

Dacă cunoașterea este prioritatea dvs. maximă și doriți să o învățați de la experți din industrie, atunci învățarea pe LinkedIn ar trebui să fie pe lista dvs. de priorități.

Planul Facebook

Social media a câștigat o popularitate uriașă datorită bazei sale de utilizatori în creștere, iar acest aspect al platformelor de social media s-a transformat într-un loc de joacă atractiv și pentru marketeri digitali..

Dacă doriți să construiți o afacere online de succes sau doriți să faceți o carieră durabilă în marketing digital, atunci trebuie să cunoașteți strategia potrivită pentru a comercializa produsul sau serviciul vizați pe platformele de socializare. Planul Facebook este academia online pentru marketeri, iar persoane din medii diferite pot afla despre marketing de pe această platformă.

Există mai mult de 150 de cursuri pentru a vă alătura și fiecare curs a fost proiectat pentru a se potrivi unui grup specific de studenți. Atât începătorii, cât și marketerii de nivel avansat pot găsi cursuri utile pentru a vă alătura. Cu toate acestea, această platformă a dezvoltat cursurile pentru a oferi o idee detaliată despre procesul de marketing online, în special abordarea de marketing omnichannel care a devenit foarte populară.

Diferite cursuri au fost concepute pentru a se potrivi nevoilor pentru diferite tipuri de afaceri online, iar instructorii au oferit, de asemenea, strategii detaliate pentru a se potrivi nevoilor de afaceri de toate formele și dimensiunile. Cursul de certificare oferit de modelul Facebook vă va oferi cunoștințe solide despre marketingul social media.

Academia Google Analytics

A fi marketer nu înseamnă întotdeauna derularea campaniilor de succes. Este posibil ca unele campanii să nu ofere rezultate dorite și se întâmplă și cu experții. Un bun marketer digital trebuie să dețină și abilitatea analitică critică, ceea ce îi face suficient de capabili să țină o atenție atentă asupra analizei KPI a campaniilor lor și să ia decizii pe baza datelor.

Înainte de înscrierea la acest curs de certificare, trebuie să fiți conștienți de faptul că acest curs este destinat acelor persoane care dețin deja cunoștințele de bază despre marketing digital.

Academia Google Analytics nu oferă doar cunoștințe despre analiza Google, dar vă ajută, de asemenea, să vă îmbunătățiți abilitățile analitice generale. Există mini-cursuri disponibile pentru mai multe canale de socializare, care vă vor ajuta, de asemenea, să analizați performanțele campaniilor de marketing pe diferite platforme.

După ce ați trecut testul final, veți primi un certificat de la academia Google analytics. Acest curs avansat de certificare pe Google analytics vă va ajuta să vă îmbunătățiți abilitățile de marketing și să dețineți și un rol profesional plătitor.

Allison

Viziunea principală a acestei organizații este de a oferi gratuit studenților de înaltă calitate studenților.

Există nouă categorii educaționale diferite și sunt prezente peste 500 de cursuri active Allison. Facultățile din universități eminente de pe tot globul și-au creat cursurile pe această platformă.

Studenții se pot înscrie gratuit pentru cursanți la nivel avansat de certificare pe această platformă. Cu toate acestea, pentru a sprijini cauza nobilă a acestei organizații non-profit, studenții se pot abona și la programul de curs premium unde studenții pot avea acces la toate programele de diplomă..

Institutul de eMarketing

Institutul de eMarketing nu oferă doar cursuri de certificare de înaltă calitate pentru studenții săi, dar a creat, de asemenea, mai multe instrumente utile pentru un marketer.

Studenții pot studia materialul cursului și videoclipuri tutorial în ritmul lor. Cu toate acestea, pentru a obține certificatul, studenții trebuie să apară pentru un test online. Acest test constă din 50 MCQ, iar studenții trebuie să răspundă la întrebări în 60 de minute. Studenții trebuie să obțină un scor minim 50% pentru a obține certificatul.

Concluzie

Nu există nici o îndoială că marketingul pe internet este cererea viitoare a întreprinderilor, iar a fi un adoptator timpuriu al marketingului pe internet va oferi carierei tale un impuls uriaș. Cursurile de certificare enumerate mai sus nu numai că vă vor pregăti pentru piața viitoare, dar vor rămâne în fața competițiilor dvs..

Dacă doriți să vă duceți cariera la nivelul următor, puteți lua în considerare și să luați o diplomă universitară în marketing digital.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me