De ce ar trebui să înveți Marketingul digital?

Nimeni nu poate nega faptul că creșterea digitală a adus o schimbare de paradigmă în modul în care marketerii au revoluționat practicile lor pentru a stimula conversiile și a crește implicarea publicului..

Evident, vorbesc despre evoluția marketingului digital. Nu m-ar deranja să consider marketingul digital ca o artă, deoarece este plin de inovație, tactici noi și creativitate generală.

Aveți un avantaj pentru lumea cibernetică, dar, în același timp, detestați programarea complexă și matematica? Permiteți-mi să vă recomand orbește să învățați marketingul online online!

Roger, suntem în aceeași barcă și, crede-mă, este un sac de oportunitate de aur, un nou și impresionant set de abilități. Tot ce pot prezice este că există un potențial extrem de ridicat pentru viitor și șansele de a construi o carieră de succes drastic ridicată. Prin urmare, ca start-starter, permiteți-vă să vă recomand unele dintre cele mai bune universități și cursurile lor pentru a învăța marketing digital online.

Învățământul online are avantajele sale, fără comparație cu învățarea în campus, unde aveți dreptul să luați în considerare practicile precum mutarea, locuința, bugetele și transportul. Universitățile internaționale își extind din ce în ce mai mult cursurile într-un mediu online, făcând educația la distanță mai fezabilă și preferabilă.

Marketingul digital este un curs extrem de compatibil, care poate fi predat de la distanță.

În primul rând, să explorăm unele dintre cele mai bune universități care oferă cursuri de marketing digital online.

Universitatea din Illinois

Coursera are un parteneriat cu prestigioasa Universitate Illinois; prin urmare, credibilitatea acestui curs nu este niciodată o întrebare. Deși acest curs acoperă mai multe subiecte interesante, cum ar fi strategiile de produs, mixul de marketing și marketingul mobil, acesta nu reușește niciodată cu fundamentele precum SEO și Social Media.

De asemenea, a avea experiență practică în acest curs este ca o cireșă de pe tort!

Universitatea din Vermont

Universitatea din Vermont are mai multe acreditări la nivel mondial, ceea ce o face o reputată universitate din Statele Unite și de pe glob. Acesta oferă un program fantastic care se adresează începătorilor absolvenți care doresc să învețe marketing digital online. Cursul de 8 săptămâni se numește Certificat profesional de fundamentare a marketingului online online.

Aspectele cheie abordate în acest program sunt optimizarea motoarelor de căutare, PPC, analize web și de piață, e-mail marketing, marketing social media și Capstone. Aceste opt săptămâni v-ar putea oferi un start extraordinar cu cariera dvs. de marketing digital într-un început bun.

Taxa de școlarizare pentru acest curs este atinsă la 1695 USD; cu toate acestea, vă puteți bucura de mai multe reduceri și burse dacă sunteți un american american.

V-aș recomanda cu tărie să vă înscrieți la acest curs de marketing digital dacă sunteți interesat să construiți o fundație pentru educația voastră ulterioară în același domeniu.

Universitatea din Toronto

Universitatea din Toronto este una dintre cele mai importante universități globale care oferă o varietate de programe diferite. Certificat în Managementul marketingului digital este unul dintre acestea, unde elevii trebuie să acopere trei module de bază. Aceste module includ bazele managementului marketingului digital, marketingul motoarelor de căutare și strategiei de social media. Aceste concepte sunt predate bine în detaliu!

Această universitate este binecunoscută pentru facultatea de clasă mondială și sunt sigur că acest program nu face excepție!

Cea mai bună parte a acestui program este flexibilitatea sa, unde aveți timpul de 3 ani pentru a completa toate modulele și a fi eligibil pentru certificare. Dacă doriți să experimentați cultura canadiană, puteți lua și un modul în campus. Într-adevăr, o certificare de marketing digital de la Universitatea din Toronto va străluci cu siguranță pe CV.

Colegiul universitar Berkely

UC Berkely deține o reputație înaltă și este o universitate de elită din Statele Unite. Cu toate acestea, are și un clasament ridicat la nivel mondial. UC Berkely oferă un program robust de certificare în marketing digital, care permite studenților să obțină o expunere de înaltă calitate.

Managementul marketingului, cercetarea, strategia și marketingul social media constituie nucleul acestui curs, ceea ce îl face ideal pentru un intermediar pentru a aplica. Universitatea este cunoscută pentru facultatea de administrare a afacerilor, iar acest program se bucură de prelegeri și tutoriale ale unora dintre cei mai buni profesori care sunt profesioniști în domeniile lor.

În mod ideal, acest curs poate fi finalizat în mai puțin de doi ani universitari, care include 150 de ore de predare. Programul este flexibil, unde vă puteți programa difuzările online, examinările și alte componente în funcție de comoditatea dvs. Nu în ultimul rând, puteți planifica să luați cursuri și în frumosul campus situat în San Francisco.

Universitatea din Pennsylvania

UPEN sau Universitatea din Pennsylvania este populară pentru Wharton Business School.

Un curs numit Programul de certificare de marketing digital este oferit de la distanță aici pentru studenții de toate naționalitățile. S-ar putea să fiți uimiți de o varietate de subiecte pe care trebuie să le studiați pentru a învăța marketing digital online. Aceste opțiuni sunt centrate pe diferite elemente fundamentale, cum ar fi „Marketing Analytics și Instrumente”, „Relații cu clienții”, „Vânzare idei” și „Social media & E-commerce.“

Întregul curs durează 24 de săptămâni și, după părerea mea, este un curs benefic dacă considerați marketingul digital ca o carieră principală.

Un certificat de la UPEN este un rezumat pentru CV-ul tău. Cu toate acestea, trebuie să rețineți că taxa de curs este atașată la 2340 USD, ceea ce poate fi mare pentru anumiți studenți. Prin urmare, este important să investești în acest curs după considerente și comparații cu alte cursuri listate.

Universitatea Cornell

Ei bine, am auzit toate laudele legate de Universitatea Cornell, nu-i așa?

Universitatea Cornell este faimoasă pentru utilizarea tehnologiei de vârf și cea mai bună în facultățile de clasă. Acum, oferă și un genial Curs online de marketing digital. Întregul program este împărțit în patru module, iar timpul de finalizare este de doar două luni. Deși acest curs se adresează viitorilor antreprenori și manageri de marketing pentru dezvoltarea lor profesională, oricine are un interes intens în acest domeniu îl poate lua. Acest curs are o margine superioară când vine vorba de expunere practică, deoarece modulul său este axat în totalitate pe implementarea strategiilor de marketing digital.

Președintele / tutorele șef la acest curs este un Harvard Alumni, ce mai ai nevoie?

Este de la sine înțeles că un certificat de la Cornell este mai mult ca o posesie la prețuri, ceea ce ar putea convinge mulți recrutori în favoarea ta. Cu beneficii excelente, taxele de școlarizare pentru acest curs au un preț de 3600 USD, dar reputația sa face ca acesta să merite fiecare banut.

Universitatea din Washington

Nu în ultimul rând, apare lista râvnită a Universității din Washington. Această universitate populară în Statele Unite și se mândrește cu o facultate pricepută. Certificat în Story Storying și strategie de conținut este felul principal oferit de aceștia.

După cum sugerează și numele, acest curs este mai centrat pe construirea abilităților creative de scriere și redactare a unui student și comercializarea eficientă a clienților potențiali. Partea cea mai bună despre acest curs este experiența practică pe care o oferă, unde un student poate efectua audituri de marcă, creează strategii de conținut pentru clienții reali și învață să stăpânească utilizarea instrumentelor bazate pe web, cum ar fi Google Analytics. Într-adevăr, este un curs tehnic!

Universitatea din Washington oferă burse pentru studenți eligibili. Acest curs este conceput să dureze opt luni și poate fi susținut atât online, cât și în campusul Universității din Washington, în plina viață a orașului Seattle. Vă recomand cu siguranță acest curs dacă sunteți bine versat în elementele fundamentale sau dacă ați luat cursuri online gratuite.

Ce zici de învățare GRATUIT sau la un cost mai mic?

Lista menționată mai sus este constituită în principal din certificările universitare plătite care facilitează învățarea marketingului online online. Da, taxa de școlarizare poate fi extrem de mare pentru unii, în timp ce unii pasionați care doresc doar să experimenteze cu interesele lor. Prin urmare, aș dori, de asemenea, să prezint câteva cursuri de marketing digital online care sunt rentabile, iar unele sunt complet gratuite.

Google Digital Deblocat

Nu este nimic mai îmbogățitor decât a învăța despre un tablou de la artistul însuși! În mod similar, dacă sunteți mai proaspăt, marketingul digital se referă la câștigarea Google și a politicilor sale. Nu poate exista un profesor mai bun decât Google!

Google oferă un program de certificare de peste 25 de cursuri de marketing digital. Aș recomanda cu încredere acest curs dacă căutați o modalitate simplă de învățare online.

Udemy

Udemy este o platformă renumită pentru a învăța rapid fundamentele și conceptele. Cursul următor este impresionant pentru început și pentru a stabili o bază bună. În ceea ce privește conținutul cursului, se poate înțelege că acestea acoperă o gamă largă de subiecte, de la branding-ul site-ului web până la strategia de social media. Prin urmare, este o alegere excelentă pentru începători.

Udacity

Nanodegree de marketing digital al Udacity este un curs fantastic pentru studenții care încearcă să se aventureze în domeniile profesionale. Acoperă mai multe subiecte, cum ar fi managementul social media, optimizarea motoarelor de căutare și marcarea personală. Cu toate acestea, ceea ce face ca acest curs să fie unic este abordarea sa către marketingul digital ca o opțiune legitimă de carieră.

Aceștia oferă asistență cu interviuri, CV-uri, conectate și conexiuni cu angajatorii.

YouTube

Există peste 1,3 miliarde de videoclipuri pe Youtube! Uimit? În fiecare minut, sunt încărcate 300 de ore de videoclip. Cu mai mult decât o bătaie de cap 50 de milioane de creatori de conținut, Sunt sigur că îl vei găsi pe tipul tău care are un portofoliu uimitor de tutoriale de marketing digital!

Experiențele de primă mână ale creatorilor inspiră de obicei tutoriale YouTube; prin urmare, este o modalitate foarte bună de a aprofunda aspecte practice ale marketingului digital. Creatorii oferă sfaturi și sfaturi care nu sunt adesea discutate în cadrul cursurilor de învățământ obișnuite. De aici consultați YouTube. Ei bine, permiteți-mi să vă recomand câteva canale bune:

Gary Vaynerchuk

Gary este un creator uimitor care este bine cunoscut pentru crearea de videoclipuri gratuite pentru învățarea marketingului digital online. În calitate de vorbitor încrezător, Gary este cunoscut că impresionează fiecare spectator pe care l-a avut vreodată.

Neil Patel

Marketing digital Youtube Channel

Neil Youtube este bine cunoscut pentru videoclipurile sale descriptive despre tendințele de marketing. În calitate de proprietar al unui instrument popular de marketing digital gratuit, Uber Suggest, pot să vă spun că acest tip are o experiență extraordinară în acest domeniu. Dacă asta nu te impresionează, sunt sigur că miniaturile sale atrăgătoare o vor face!

Hogan Chua

Hogan Chua s-ar putea să nu fie la fel de cunoscuți ca predecesorii din industrie, dar nu puteți subestima acest creator. Hogan, cu sediul în Australia, are o audiență de niște tineri studenți care doresc să vadă videoclipuri îndelungate despre tehnicile WordPress, comerțul electronic și SEO. Videoclipurile sale de o oră acoperă toate subiectele esențiale cu exemple practice și demonstrații live

Concluzie

Pentru a rezuma totul, există multe modalități de a învăța marketingul online, atât gratuit, cât și plătit. Fără îndoială, cursurile plătite sunt mai renumite și mai detaliate. Dar, este înțelept să iei mai întâi un curs gratuit și să îți judeci interesul pentru subiect înainte de a face o investiție substanțială.

În concluzie, aș dori să vă urez mult noroc în aventura dvs. de a învăța marketing digital online. Nu există nicio știință de rachetă implicată în dobândirea acestor abilități și, este destul de ușor să găsiți un curs adecvat online. Este un domeniu interesant și extrem de lucrativ dacă este tratat cu seriozitate și dăruire.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me