DevOps este un trend buzzword în lumea inginerilor IT din zilele noastre.

De la start-up-uri la corporații multinaționale, toată lumea este înclinată spre; așa este aerul DevOps. Și există un motiv bun pentru asta. Metodologia DevOps apropie echipa de dezvoltare (Dev) și operațiuni (Ops) din cadrul unei organizații, ceea ce ajută la livrarea mai rapidă și eficientă a produsului.

Ce este DevOps?

DevOps nu este nici un instrument și nici o tehnologie. În schimb, este o ideologie în care două părți esențiale ale unei afaceri – echipa de dezvoltare software și echipa de operațiuni IT lucrează îndeaproape și împărtășesc progresul. DevOps se asigură că există o comunicare adecvată între ambele echipe, ceea ce face ca organizația să ofere produsul final în timp minim și cu probleme minime.

Cum ajută DevOps organizațiile?

  • Timpul de livrare redus este unul dintre beneficiile semnificative ale implementării DevOps într-o organizație. În cele din urmă, o organizație vrea să livreze software-ul în cel mai puțin timp posibil. Deoarece DevOps utilizează principiile Agile, livrarea rapidă a software-ului este garantată.
  • Se subliniază colaborarea în cadrul echipelor. Acest lucru ajută la identificarea problemelor din ciclul de dezvoltare software. Echipele pot lucra apoi la optimizarea software-ului.
  • Complexitatea problemelor este redusă și prin metodologia DevOps. Ideea este să oferiți îmbunătățiri incrementale ale produsului și acest lucru vă asigură că o problemă nu devine niciodată prea complexă.
  • Deplasarea încrucișată este, de asemenea, o opțiune viabilă cu DevOps. În general, angajații care lucrează în acest model sunt mulțumiți, deoarece se pot perfecționa și capta noi abilități.

Avantajele DevOps sunt multiple. Ca manager, ca dezvoltator sau ca persoană care operează, s-ar putea să te gândești să te califici și să înveți DevOps, având în vedere scenariul actual.

Abilitățile DevOps sunt la cerere, iar următoarele resurse online vă vor ajuta să învățați eficient.

Introducere în DevOps: Transformarea și îmbunătățirea operațiunilor

Acesta este un curs bazat pe video de la Edureka, unde puteți învăța instrumente DevOps și cum să le utilizați.

De asemenea, acoperă fluxurile de lucru DevOps, după cum este necesar. În plus, dacă doriți să urmăriți o carieră în inginer DevOps, acest curs acoperă ce pași ar trebui să faceți.

Răspuns pentru Absolut Beginner – Hands-on – DevOps

Acesta este un curs orientat pe instrumente din Udemy. Acoperă în detaliu aspectele Ansible, care este într-adevăr un instrument vital pentru DevOps.

Puteți face acest curs pentru a înțelege cum funcționează integrarea de la capăt la capăt în domeniul DevOps. Exercițiile practice din curs te-ar ajuta să obții cunoștințe practice despre instrument.

Noțiuni introductive cu Google Kubernetes Engine

Pentru cei interesați să învețe GKE (Google Kubernetes Engine), nu există un curs mai bun decât acesta oferit de Coursera.

Nu va dura decât o săptămână pentru a finaliza acest curs și o dată terminat; ai înțelege Dockers și cum le poți folosi pentru a gestiona traficul maxim.

Control versiune cu Git

Un inginer DevOps trebuie să înțeleagă specificul fluxului de lucru DevOps de bază. Luarea acest curs ar ajuta o persoană să înțeleagă solid toate conceptele despre DevOps și sistemul de control al versiunii Git.

Deoarece se spune că Git este o componentă esențială printre terminologiile DevOps, te-ar ajuta pe termen lung.

DevOps pentru dezvoltatori: Cum să începeți

Aceasta este o curs introductiv furnizat de Edureka, care ar ajuta dezvoltatorii care lucrează în orice domeniu să înțeleagă specificul DevOps.

De asemenea, veți afla de ce companiile de tehnologie se orientează către DevOps. În plus, veți obține o atenție bună asupra conductelor CI / CD cu ajutorul acestui curs.

Aflați DevOps: automatizarea infrastructurii cu Terraform

Dacă domeniul dvs. este automatizat, acest lucru Desigur DevOps este o necesitate. Ați obține o înțelegere completă a utilizării terraform, care, la rândul dvs., vă va ajuta să obțineți o margine.

Cel mai bun lucru despre acest curs este faptul că există exemple de cod scris la care vă puteți referi în timp ce aplicați același lucru în organizația dvs..

Aflați DevOps: Cursul complet pentru Kubernetes

Acesta este încă un altul curs pentru învățarea Kubernetes, dar acesta este de la Udemy. Explicația fiecărui subiect este detaliată și puteți seta ritmul cursului în funcție de comoditatea dvs..

Cursul include, de asemenea, câteva sarcini pe care le puteți prelua odată ce veți fi clar cu conceptele.

Program profesional Microsoft în DevOps

Întregul program este împărțit în 8 cursuri pe care le puteți lua unul câte unul. Pe măsură ce continuați fiecare capitol, veți face cunoștință completă cu abilitățile DevOps. Prelegerile în acest curs sunt ușor de urmărit, deoarece sunt împărțite în secțiuni.

Odată ce ai terminat cursul, poți beneficia de certificare la sfârșit, ceea ce îți va îmbunătăți oportunitățile în domeniul DevOps.

Curs gratuit pentru Fundația DevOps

Acest curs vă învață bazele și principiile metodologiei DevOps într-o manieră eficientă. Prezintă exemplele reale pe care organizațiile le urmăresc încă din ultimii zece ani.

Dacă tocmai ați început să învățați DevOps și căutați un curs care să vă urmeze, acesta este un început foarte bun.

Arhitectură cu Google Cloud Platform Specialization

Pentru cei care doresc să implementeze funcționalitatea Google Cloud în sistemele lor, acest curs este o necesitate. Dacă sunteți un inginer IT care deține deja o experiență DevOps, acest curs vă va ajuta să înțelegeți cum funcționalitatea Google Cloud poate fi integrată cu funcția existentă a sistemului dvs..

Acest curs, oferit de Coursera este ideal pentru Arhitecturi Cloud Solutions și Ingineri DevOps.

Concluzie

Învățarea DevOps nu este un simplu scop. DevOps este o metodologie pe care trebuie să o practici în fiecare zi la locul de muncă pentru a te îmbunătăți. Prin urmare, după ce ați învățat DevOps folosind resursele de mai sus, este momentul să începeți să îl utilizați.

Ideea este să vă îmbunătățiți dvs. și continuitatea afacerii dvs. și să oferiți cel mai bun software de fiecare dată.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me