Engleza este limba de comunicare în IT – fără îndoială în acest sens.

Dacă sunteți un vorbitor nativ, șansele sunt că engleza dvs. este suficient de bună pentru a o folosi ca mijloc de comunicare, deși mă pot gândi la zeci de victime ale sistemului de învățământ din SUA pentru care engleza este (aproape) o limbă străină. În orice caz, dacă nu sunteți un vorbitor nativ și vă întrebați dacă merită efortul de a vă îmbunătăți limba engleză, nu vă gândiți de două ori, dar faceți asta, deoarece îmbunătățirea abilităților este una dintre cele mai bune modalități de a accelera cariera IT..

Există multe moduri de a vă îmbunătăți limba engleză. Cursurile online sunt una dintre opțiunile de top, deoarece oferă o abordare sistematizată a învățării și le puteți lua de fiecare dată când vă este convenabil. Cu toate acestea, dacă faceți un curs de auto-studiu, aveți nevoie de multă disciplină.

Începători la Advanced

Chiar dacă nu sunteți un începător absolut în limba engleză, nu va strica să aruncați o privire la un curs de engleză care începe de la zero. Ar trebui să completați mai întâi lacunele din cunoștințele de bază ale limbii engleze, cum ar fi gramatica de bază și vocabularul de bază și apoi să treceți la chestiuni mai avansate.

Obțineți 120 de lecții de engleză gratuite, începători pentru avansate este un curs de engleză generală. Durează 18 săptămâni (nivel A1 – A2) și acoperă fundamentele gramaticii și vocabularului englezesc. Ceea ce îmi place cel mai mult la acest curs este că are o mulțime de exerciții și include o mulțime de fraze de care veți avea nevoie zilnic.

English Grammar Pro

English Grammar Pro este o alternativă dacă căutați un curs de engleză generală pentru începători. Acopera mai mult decât primul curs, dar este și mai greu de luat. Cursul acoperă gramatică și vocabular și pune accentul și pe engleza vorbită (adică pronunția americană). Dacă scopul tău este să obții un certificat general de engleză, cum ar fi IELTS, TOEFL, TOEIC, FCE sau CAE, acest curs este o alegere deosebit de bună.

Lecții de gramatică engleză

Videoclipurile sunt o modalitate distractivă de a învăța o limbă străină și, dacă preferați să urmăriți un curs de engleză decât să citiți o carte (chiar dacă multe dintre celelalte cursuri din această listă vin și cu videoclipuri), atunci mergeți la YouTube și verificați 555 Lecții de gramatică engleză – curs complet.

Începe de la zero și acoperă toată gramatica și vocabularul de bază.

Afaceri și antreprenoriat

Dacă sunteți în IT, acest lucru nu înseamnă neapărat că nu aveți nevoie decât de engleză pentru programatori / admins. Multe poziții în IT necesită un amestec de abilități tehnice și de afaceri. Aici este un curs, cum ar fi Engleză pentru afaceri și antreprenoriat, vine la îndemână.

Pentru a finaliza cu succes acest curs, trebuie să cunoașteți gramatica și vocabularul de bază al limbii engleze, așa că dacă aveți lipsă în aceste domenii, mai întâi completați lipsurile de acolo. Acest curs este util nu numai pentru că veți învăța cum să vă exprimați într-un mediu de afaceri vorbind engleză, dar veți învăța multe despre afaceri și antreprenoriat în sine.

Cursul nu este masiv – durează aproximativ 25 de ore.

Scrieți e-mailuri profesionale

Aproape că nu există un birou care nu necesită scrierea de e-mailuri, iar IT-ul nu face excepție. Scrierea e-mailurilor are sfaturile și trucurile sale, iar dacă doriți să le învățați, verificați Scrieți e-mailuri profesionale în engleză curs. Este un curs relativ scurt – aproximativ 13 ore, dar după ce îl completați, veți deveni un guru de scriere prin e-mail.

Acesta nu este un curs pentru începători, așa că dacă nu aveți competență de bază în limba engleză, rezolvați mai întâi acest lucru. Cursul vă va ajuta să vă îmbunătățiți limba engleză scrisă și vă va învăța ce să scrieți în diferite situații de afaceri.

Engleza de afaceri

Dacă sunteți în căutarea unui curs aprofundat și cuprinzător despre engleza de afaceri care să vă țină ocupat mult timp, Engleza de afaceri este o încercare obligatorie. Cu cele peste 500 de lecții despre subiecte, cum ar fi întâlniri, telefonie, prezentări, interviuri de muncă, negocieri și socializare, veți învăța multe și veți îmbunătăți atât limba engleză, cât și cea scrisă.

Există, de asemenea, o secțiune separată de vocabular în engleză pentru afaceri pe care o puteți folosi ca referință chiar și fără a lua restul cursului.

Comunicare de afaceri

Engleză pentru comunicare de afaceri este un curs de 15 unități despre versiunea britanică de engleză de afaceri. Este un curs relativ scurt, dar include elementele esențiale ale comunicării în diverse situații de afaceri, precum socializarea, telefonul, prezentarea, participarea la întâlniri sau negocierea. În mod similar celorlalte cursuri de specialitate, acest curs nu este destinat pentru începători.

Pentru a determina dacă nivelul este prea mare pentru dvs., puteți descărca mai întâi eșantionul gratuit.

Scrieți-vă la Aprindere

Una dintre cele mai utile abilități de care ai nevoie într-un mediu IT de afaceri este abilitatea de a scrie copii de vânzări și alte texte de vânzări / site-uri web. Scrieți pentru a aprinde – stăpâniți arta vânzării & copywriting te învață tot ce trebuie să știi pentru a atrage (și păstra) cititorii către paginile tale de vânzări – adică, cum să scrii titluri ucigașe, cum să scrii o poveste convingătoare, chiar cum să formatezi textele tale.

Din nou, acest curs este destinat cursanților de engleză intermediari. În plus, este recomandabilă o experiență anterioară de marketing.

Vorbește profesional

În timp ce pentru unii studenți de engleză vorbită engleza este ușor de rău, pentru alții este un coșmar devenit realitate. Dacă aparțineți celui de-al doilea grup, atunci Vorbeste engleza profesional desigur este deosebit de util pentru tine. Veți învăța cum să vorbiți în persoană, online și la telefon. Cursul vă va ajuta să vă îmbunătățiți pronunția și fluența, precum și să învățați unele comunicări non-verbale, cum ar fi limbajul corporal și utilizarea influențelor culturale inevitabile.

[Email protected]

Unul dintre cele mai frecvente cazuri, atunci când trebuie să vă îmbunătățiți limba engleză, este pentru un interviu de muncă.

Din păcate, chiar și pozițiile care nu necesită fluență în limba engleză pot avea un interviu în limba engleză. În acest caz, oricât de clare sunt abilitățile dvs. tehnice, dacă nu puteți demonstra o utilizare decentă a limbii engleze în timpul interviului, poate fi necesar să adunați la job.

Chiar dacă abilitățile dvs. de interviu, inclusiv competența în limba engleză, sunt admirabile, nu va fi rău să aruncați o privire [email protected]: Abilități avansate pentru interviu de muncă curs. Acest curs te învață nu numai cum să folosești engleza, ci și ce să spui în primul rând. Dacă aceste lucruri sunt prea complicate pentru dvs., nu vă faceți griji, aceasta este versiunea avansată.

Există, de asemenea, o versiune de bază a limbii engleze pentru interviuri de angajare, așa că verificați site-ul lor pentru prima parte.

Engleză pentru IT

Probabil unul dintre cursurile care vă vor ajuta cel mai mult este un curs de specialitate cu accent pe terminologia IT. Alegerea aici nu este uriașă, dar există unele remarcabile, de exemplu, Engleză pentru tehnologia informației. Este un curs independent, așa că îl poți lua oricând poți. Acopera domenii majore de IT, precum inginerie software, suport tehnic, vânzări tehnice și majoritatea altor cariere IT.

Aveți nevoie de competență în limba engleză pentru a utiliza pe deplin conținutul cursului.

Cartea cursurilor profesionale

Limba engleză pentru tehnologia informației 1 (Vocational Course Book) este o altă resursă pentru a verifica dacă sunteți interesat în IT English. Necesită cunoașterea limbii engleze de bază și a vocabularului și o idee despre IT. Veți învăța terminologia din domenii, cum ar fi reparații hardware / software, baze de date, rețele, securitate etc.

Acest curs vine cu o mulțime de exerciții.

Oxford englez

Dacă, din anumite motive, preferați să studiați versiunea britanică a IT English, atunci poate doriți să verificați Oxford English pentru Tehnologia Informației carte. Nu este de dimensiunea unei biblii IT, dar totuși, oferă multe în multe domenii IT. Acest curs necesită un nivel intermediar până la nivel avansat de engleză.

Textele sunt mai lungi și mai aprofundate și provin din diverse surse (manuale, ziare, reviste de calcul populare, grupuri de știri pe Internet, pagini web, manuale și reclame). Glosul cuprinzător al terminologiei IT este un alt plus frumos la carte. Acest curs vine cu un CD audio cu interviuri autentice cu profesioniști IT, astfel încât să vă puteți exersa abilitățile de ascultare.

STEM

Engleză pentru știință, tehnologie, inginerie și matematică este un curs de 5 săptămâni de către Universitatea din Pennsylvania și se concentrează pe terminologia generală STEM. Vă veți ocupa de terminologie din domenii, cum ar fi schimbările climatice, sisteme energetice noi, nanotehnologie, etc. Nu există prea multe IT în acest curs, dar totuși, vă poate fi util. Cursul este liber să ia, cu excepția cazului în care ai nevoie de un certificat.

Învățare fericită!

Cursurile din această listă vă vor ajuta să vă îmbunătățiți limba engleză. S-ar putea să nu deveniți la fel de fluent ca un vorbitor nativ, dar dacă vă clarificați abilitățile de engleză și abilitățile tehnice sunt bune, cariera dvs. IT va obține un impuls notabil. Chiar dacă vă considerați limba engleză decentă, puteți totuși arunca o privire asupra acestor cursuri – doar din curiozitate sau pentru a vă reîmprospăta limba engleză – nu este rău să o faceți!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me