Scrierea nu este cea mai ușoară slujbă din lume, dar cu instrumentele și resursele potrivite, puteți ușura masiv sarcina.

În loc să încerci să faci totul pe cont propriu, poți să te bazezi pe anumite instrumente care să te ajute în proces. Și, de fapt, utilizarea acestor instrumente și resurse pe care am să le menționez pe această listă vă va ajuta să deveniți un scriitor într-un mod mai bun și să câștigați mai mulți clienți.

Dacă doriți să ieșiți în evidență de mulțime, trebuie să luați „inteligent”Rută în loc să faci lucrurile în mod tradițional. De exemplu, unele instrumente vă ajută să vă organizați mai mult cu clienții și proiectele și există unele care vă ajută să creați un titlu genial.

Dacă continuați și încercați să faceți aceste lucruri manual, nu numai că veți pierde timpul, dar veți rămâne în urmă și pe ceilalți scriitori din industrie și nu va fi bine pentru cariera dvs..

Sunt de acord, puține lucruri ar trebui făcute manual, dar soluțiile menționate în această listă sunt destul de literal necesitatea orei pentru scriitori. Probabil că veți dori să începeți să le folosiți imediat, așa că sărăm direct în listă.

Grammarly

Având în vedere că suntem cu toții oameni, mereu vor fi erori gramaticale, indiferent de cât de bine te afli de limba engleză. După ce ai terminat de scris lucrarea, poți să te întorci și să citești manual totul sau să faci sarcina mai ușoară cu 100% Grammarly.

Dacă scrieți ORICE pe computer, trebuie să ACȚIȚI GRAMATIC. Scriu destul de mult TOATE ZILELE în fiecare zi și GRAMATIC îmi îmbunătățește scrierea.

– Aaron (@dreadlesstv) 25 februarie 2020

Este un instrument super-inteligent care vă poate ajuta să vă polonați piesele scrise în mai multe moduri diferite, inclusiv:

 • Gramatică
 • Ortografie
 • Punctuaţie
 • Concizie
 • Formalitate
 • Vocabular

De asemenea, puteți verifica plagiatul conținutului dvs. și, de asemenea, puteți identifica dacă tonul scris a fost adecvat. Îl poți descărca ca extensie Google Chrome, Firefox sau Safari sau îl poți accesa direct prin intermediul site-ului lor web.

Dropbox Hartie

Așa cum sugerează și numele, Dropbox Hartie este pur și simplu o hârtie, dar vă poate ajuta cu diferite sarcini, cum ar fi crearea rapidă a unui brief de creație pentru a trimite clienților sau a idei de conținut noi. Poate fi utilizat cu ușurință pentru o gamă largă de activități, chiar și în afara scrisului.

Deci, dacă doriți să pregătiți o notă de întâlnire sau un plan de lansare a produsului, puteți face asta în doar câteva minute. În afară de asta, puteți integra diverse aplicații pentru a spori funcționalitatea și chiar descărcați aplicația lor de smartphone pentru a nota ideile interesante din mers.

Zoho Writer

Dacă v-ați saturat de procesorul de texte tradițional pe care îl utilizați, atunci ar trebui să încercați Zoho Writer. Are tot ceea ce cuvântul tău tradițional are, dar are multe alte funcții care te pot ajuta pe termen lung.

Cu o interfață curată și elegantă, puteți exprima cuvinte cu mult mai puțin efort, datorită asistentului lor de scriere. Poate detecta erori gramaticale, îmbunătățește lizibilitatea și sugerează un stil de scriere mai bun.

Mai mult, vă puteți posta conținutul direct pe WordPress și chiar să-l integrați cu Zoho CRM.

Analizor de titlu

Dacă sunteți ca mine, care se luptă să vină cu titluri grozave, atunci Analizor de titlu CoSchedule este salvatorul tău. Începeți doar să introduceți titlul dvs. și să verificați dacă este suficient de puternic și capabil să capteze atenție și un clasament SEO mai bun.

Îmi place mult analizatorul principal CoSchedule. O folosesc de fiecare dată acum. ��

– Michelle Warner (@ gratefulone11) 17 decembrie 2019

Nu puțini oameni își dau seama că un titlu joacă un rol important în captarea atenției cititorilor. O mică greșeală și ați pierdut deja șansa de a atrage spectatori. Deci, data viitoare când veți scrie conținut, asigurați-vă că utilizați acest instrument pentru a oferi titluri grozave.

Sharethrough Headline Analyzer

Sharethrough Headline Analyzer este un alt instrument care vă va ajuta să împachetați un titlu perfect. Motivul pentru care am inclus doi analizatori de titlu este acela că, uneori, ai vrea să verifici și să verifici puterea titlurilor pe surse diferite. Este întotdeauna bine să ai mai multe opțiuni.

La intrarea în titlu, puteți verifica punctele tari, scorul de calitate și puteți examina sugestiile pentru a oferi ceva mai bun.

iA Writer

În calitate de scriitori, adesea ne distragem cele mai minuscule lucruri și afectează modul în care scriem. Pentru a evita acest lucru, puteți utiliza iA Writer. Creează un ecran complet și intenționează un spațiu de scriere pentru a-ți dedica timpul și a te concentra asupra acestuia fără a fi distras.

Nu există prea multe lucruri de spus despre interfața lor, deoarece este complet simplu și simplu. Tot tu și textul dvs., acesta este. iA Writer este disponibil pentru Windows, Mac, Android și iPhone / iPad.

ProWritingAid

Dacă ați căutat ceva care face o mulțime de sarcini diferite într-un singur instrument, atunci ProWritingAid ar putea fi doar cea pe care o căutați. Îți poate verifica rapid gramatica, îmbunătățește stilul și oferă sfaturi care te vor ajuta să devii un scriitor mai bun.

Una dintre caracteristicile mele preferate este abilitatea de a găsi cuvântul potrivit atunci când nu te poți gândi la el, folosind exploratorul de cuvinte sau tezaurul contextual..

În total, vă poate ajuta să evitați repetitivitatea, cuvintele confuze, propozițiile mari și multe altele. Puteți elimina fiecare eroare și puteți fi terminat cu o piesă curată și profesională, gata de a fi publicată.

Ommwriter

Similar cu iA Writer, Ommwriter de asemenea, vă ajută să vă concentrați mai mult pe scris și să evitați distragerile. Editorul se deschide într-un mod de ecran complet, cu fundaluri naturale și caracteristici foarte minime, care sunt destul de aproape pentru a vă face munca perfectă.

De asemenea, are piese audio și sunete cheie care vă ajută să vă concentrați doar pe cuvintele pe care le introduceți. Aș spune că fiecare element prezent pe Ommwriter te ajută să îți alimentezi creativitatea și să vină cu conținut excelent.

Indiferent dacă scrii o melodie, o carte, o scrisoare de dragoste sau orice altceva. Acest instrument este creat pentru orice fel de scriitori de acolo.

Milanote

Este un fapt binecunoscut că scriitorii nu gândesc în linie dreaptă. Ideile lor sunt mereu ridicate și apoi, în final, acele idei formează o piesă frumoasă și finalizată. Ținând cont de asta, Milanote a venit cu acest software de scriere care vă va ajuta să vă stocați toate ideile și conținutul neterminat într-un singur loc și apoi să lucrați la bucata finală.

În loc să stochezi ideile peste tot, poți să le adăpostești pe toate sub un acoperiș pentru a evita conflictele și confuziile. Cu Milanote, puteți:

 • Adăugați imagini
 • Adăugați hărți minte
 • Încorporați videoclipuri
 • Introduceți text
 • Asamblați trăsăturile personajelor dvs. de poveste
 • Pregătiți-vă rapid conturul

Aveți multe alte posibilități cu acest software, așa că asigurați-vă că vă înregistrați și începeți gratuit.

Noţiune

A fi organizat este la fel de important ca a veni cu idei dezordonate; în caz contrar, îți pierzi timpul în timp ce încercați să vă amintiți unde ați păstrat schița. Noţiune te ajută să scrii, să planifici, să colaborezi și să devii mai organizat cu munca ta.

Cu totul într-un singur loc, puteți evita haosul și scoateți părul. Are un editor genial, astfel încât să puteți scrie conținutul dvs. și să adăugați peste 30 de tipuri media diferite. Puteți, de asemenea, să atribuiți sarcini, să adăugați un calendar și să păstrați o evidență a tuturor.

Tocmai descoperit @NotionHQ iar OMG îmi iau banii, acest lucru este uimitor.

– T (@thomaswde) 25 februarie 2020

O altă caracteristică impresionantă este capacitatea de a adăuga o bază de cunoștințe, astfel încât să puteți găsi toate răspunsurile dvs. fără probleme. Dacă ați dorit întotdeauna să vă concentrați pe scrierea dvs. și să fiți mai organizat, atunci Noțiunea este o opțiune excelentă.

Verificatorul SEO de conținut

Întrebați orice comerciant online, „Ce sursă de trafic este cea mai valoroasă?” și vor spune Google.

Dacă sunteți în căutarea de a genera trafic de pe Google, dar luptați cu optimizarea motoarelor de căutare (SEO), atunci Verificatorul SEO de conținut s-ar putea să vă ajute mare timp.

La introducerea unui cuvânt cheie, acest instrument sugerează cuvinte cheie LSI și alte sfaturi valoroase care vă vor ajuta să vă poziționați mai bine pe motoarele de căutare. Puteți continua să scrieți întregul dvs. conținut pe editorul lor și să fiți îndrumați ori de câte ori faceți greșeli care v-ar putea afecta clasamentul.

În sfârșit, vă puteți evalua scorul SEO și, dacă este satisfăcut, îl puteți publica pe blogul / site-ul dvs. web.

Copywritely

Copywritely este un alt instrument uimitor în scopuri SEO. Vă ajută să vă polonați conținutul la maxim pentru a obține un nivel mai mare pe motoarele de căutare. După ce inserați conținutul pe acest instrument, acesta poate detecta probleme care ar putea împiedica o mai bună clasare și, de asemenea, sugera sau șterge anumite părți ale conținutului dvs. pentru a trece prin scorul de calitate al acestora.

În plus, poate:

 • Detectați plagiatul
 • Cercetează cuvinte cheie profitabile
 • Preveniți umplerea cuvintelor cheie
 • Îmbunătățiți scorul de lizibilitate

Echipa lor de asistență este disponibilă 24/7, deci nu există nicio modalitate de a nu fi lăsat în afara problemelor, ceea ce este o veste destul de bună.

Scrierea cu Flair

Oricât de bun ești un scriitor, e mereu loc pentru îmbunătățiri. S-a numit acest curs Udemy de la redactorul Ex-Wall Street Journal, Shani Raja Scrierea cu Flair, înseamnă să te înveți cum să te transformi într-un scriitor excepțional în cel mai scurt timp.

Vă puteți aștepta să aflați elementele fundamentale defalcate în patru module ușor de urmărit. După ce ai terminat cursul, vei putea aplica acele strategii în orice piesă ai scrie, fie că e vorba de cărți, bloguri sau aproape orice.

Are peste 85.000 de studenți înscriși cu un rating total de 4,5 / 5 stele, așa că puteți fi sigur că veți sări în ceva cu adevărat bun.

Canva

În conținut, imaginile sunt la fel de importante ca textul. Dacă aveți blocuri uriașe de text fără imagini între ele, cititorii vor avea greu să termine totul. Devine prea plictisitor. Pentru a evita acest lucru, puteți folosi acest instrument numit Canva.

Dacă afacerea dvs. este destul de nouă și nu vă puteți permite să angajați un designer UI / IX sau sunteți intimatat de Photoshop / Illustrator, luați un weekend și aflați Canva.

Canva este extrem de ușor de utilizat și puteți crea design-uri / grafică frumoase în câteva minute.

– �� (@jasminexETH) 19 februarie 2020

Vă permite să proiectați diferite elemente grafice pentru conținutul dvs., fie că este vorba de diagrame, imagini prezentate, grafice, tabele sau ce nu. Denumiți orice tip grafic și puteți fi sigur că Canva îl are. Nu aveți nevoie de abilități de proiectare pentru ao utiliza. Tot ce ai de făcut este să alegi un șablon și să-l personalizezi pentru a se potrivi cu cerințele tale.

Pixabay

Cui nu îi plac fotografiile de stoc și grafică gratuite, cele prea calitative?

Pixabay este un hub mare pentru grafică și fotografii gratuite, care pot fi utilizate fără a da neapărat vreo atribuție, deși este întotdeauna apreciat.

Puteți găsi tot felul de elemente fără drepturi de autor pe acest site și să îl utilizați pe proiectele personale, precum și în proiectele comerciale. Dacă aveți cerințe de dimensiune specifice, puteți alege dintre mai multe opțiuni și descărcați cea preferată. Cat de tare e asta?

Concluzie

Sper ca instrumentele și resursele de mai sus să vă ajute să deveniți un scriitor mai bun și să proiectați mai multe proiecte.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me