Știți că vă puteți crea CV-ul vizual liber? Construirea unui CV vizual este distractivă și vă crește marca. Iată care sunt cele mai bune alegeri ale mele și sper să vă impresioneze.

Alternativa, puteți învăța cum să faceți un CV profesional, pregătirea interviului, brandingul personal, scrierea scrisorilor de întâmpinare etc. David Jones pe Udemy.

Resumonk

Creați un CV frumos cu Resumonk din patru șabloane gratuite. Ca de obicei, puteți importa profilul de pe LinkedIn și opțiunea de a-l descărca în format PDF.

resumonk

În mod implicit, puteți adăuga informații de contact, rezumat, experiență, educație & aptitudini. Cu toate acestea, dacă doriți să adăugați unele, mai mult, aveți opțiunea de a adăuga o secțiune în care vă puteți pune imaginația.

Ineedresu.me

Ineedresume este un creator de CV-uri în care introduceți toate informațiile necesare, cum ar fi o scrisoare de întâmpinare, rezumat, experiență, proiecte, educație, abilități și veți avea un CV profesional pregătit într-un minut.

Zety

Constructor de reluare online Zety vă va permite să creați un CV câștigător de locuri de muncă în 5 minute. Aveți zeci de șabloane și sute de scheme de culori din care să alegeți.

În plus, sfaturile încorporate și sfaturile experților vă vor ajuta să scrieți CV-ul perfect. Mai este! Creatorul CV-ului Uptowork vă va spune când recruiter vă descarcă CV-ul, deci știi exact care este starea aplicației tale.

Zety nu este în totalitate GRATUIT. Cu toate acestea, este pentru publicul Geekflare. Utilizare “ZgyI50xW„; codul de reducere în timpul plății pentru a obține o primă plan este LIBER.

Misto, nu-i asa?

Resumeup

Creați un CV câștigător cu Resumeup.  Vă permite să creați o imagine vizuală atrăgătoare a experienței și personalității profesionale.

resumup

Reia de CANVA

Canva are o mulțime de instrumente grozave pentru a crea imagini frumoase, inclusiv Resume. Există mai mult de zece șabloane, pe care le puteți utiliza gratuit pentru a vizualiza datele din CV.

Lucrul bun despre CANVA este că puteți descărca CV-ul dvs. în format PDF, PNG sau JPG.

Canva-CV

Kick Resume

Creați un CV remarcabil și scrisoare de intenție în câteva minute Kick Resume. Peste 300 k solicitanți de locuri de muncă au încredere în reluarea kick kick-ului și puteți alege șabloane din profesii precum administrație, contabilitate, bancă, automobile, IT IT, etc..

kickresume

Atbox

Atbox vă permite să creați un CV perfect în format PDF și opțiunea de a alege dintre mai multe șabloane cu aspect profesional. Puteți importa informațiile necesare din social media, cum ar fi Google, Facebook sau Twitter.

Impresionant

Impresionant convertiți profilul dvs. LinkedIn într-un site web, luând toate informațiile pe care le aveți pe LinkedIn. Așadar, dacă profilul tău LinkedIn este complet, atunci mergi mai departe și fă-ți impresia online cu Strikingly.

CakeResume

CakeResume este un editor drag-n-drop, unde puteți personaliza informațiile, aspectul, imaginile, pictogramele sociale, culorile și totul pentru a face un CV perfect. Odată mulțumiți, îi puteți descărca în format PDF.

Maker ardezie

Ca dezvoltator sau proiectant, trebuie să vă prezentați proiectul, abilitățile și Maker Slate pentru a vă ajuta să le organizați. Poti sa vezi Maker Ardezie în acțiune.

CV vizual

Aveți încredere în peste 3 milioane de oameni.

VisualCV vă permite să preluați date de pe LinkedIn sau să introduceți manual. Indiferent dacă sunteți un director mai nou sau un nivel C, veți crea CV-ul dvs. perfect în câteva minute.

Există mai mult de 20 de șabloane, astfel încât să puteți începe cu ceea ce vă place.

Reluarea standard

Reluarea standard vă permite să importați profilul LinkedIn sau manual prin încărcarea unui fișier PDF. După ce ați terminat cu personalizarea, le puteți descărca în format PDF sau pur și simplu partajați link-ul CV-ului către un recruiter. CV-ul standard poate fi vizualizat pe desktop sau mobil.

CV responsiv

CV responsiv vă permite să creați prima impresie cu un CV impresionant, fie creând-o manual sau importând date de pe LinkedIn.

Generatorul de reluări vine cu o previzualizare instantanee, deci nu trebuie să salvați și să actualizați pagina pentru a vedea cum arată.

Onlineresume.us

Afișați-vă potențialul complet prin crearea celui mai bun CV posibil prin CV-urile lor perturbatoare online și prin modelele PDF atrăgătoare!

Avantajul de a avea un CV online este că puteți include mai multe experiențe și descrieri mai lungi, care s-ar putea să nu se potrivească pe un CV de hârtie tradițional.

Există multe șabloane unice de CV online din care să alegeți și onlineresume.us continuă să încarce mai multe. Puteți crea chiar și un link personalizat și un cod QR care să fie prezentat în CV-ul dvs. de hârtie, pentru a conecta potențialii angajatori cu CV-ul dvs. unic online.

Resume.io

Cu Resume.io, vă puteți crea propriul CV profesional în câteva minute. Au o mulțime de șabloane pre-făcute din care puteți alege, iar aceste șabloane respectă „regulile de reluare” care are fiecare calitate necesară pentru a vă angaja. ��

Este destul de ușor de utilizat și au instrumente care vă pot ajuta în fiecare pas. De exemplu, puteți bate fără efort blocajul scriitorului folosind expresii scrise în prealabil și chiar puteți utiliza verificarea ortografică automată pentru a vă asigura că nu există erori.

După completarea CV-ului, îl puteți exporta în aplicații precum Word.

ResumeGenius

Prin utilizarea lui ResumeGenius serviciul, oamenii au fost angajați de companii precum Amazon, Adidas și Mercedes. Aceasta este o declarație importantă pentru a începe, dar așa este. Au câteva caracteristici uimitoare care fac destul de greu de ignorat.

În majoritatea domeniilor, tot ce trebuie să faci este să completezi semifabricatele, iar CV-ul tău va fi pe cale de finalizare. Puteți alege dintre o mulțime de șabloane și peste 50.000 de puncte de descriere a postului. Parcurgeți-l și alegeți punctele care se potrivesc calificărilor dvs. și sunteți bine să mergeți.

De asemenea, puteți obține o critică 100% gratuită a CV-ului de la unul dintre experții lor. Adică, nu este mai bun decât asta.

NovoResume

Puteți începe cu NovoResume alegând un șablon adecvat din biblioteca lor și apoi utilizați optimizatorul de aspect pentru a vă asigura că toate elementele dvs. sunt aliniate și organizate. Există, de asemenea, un optimizator de conținut care analizează și sugerează îmbunătățiri, doar în cazul în care nu obțineți cele mai bune rezultate.

Puteți accesa și lua idei din eșantioanele de CV-uri aprobate de recruiter și pentru a vedea ce lipsește CV-ul dvs. Acest lucru este fenomenal, deoarece nu mulți dintre noi știm ce este necesar în mod real pentru a fi angajați.

NovoResume acceptă diferite limbi, iar cea mai bună parte este că toate informațiile dvs. personale sunt protejate cu măsuri de securitate la nivel înalt.

Enhancv

Un alt mare constructor de CV cu șabloane sofisticate, Enhancv are 1000 de opțiuni de personalizare a proiectării. Puteți schimba fundalul, pictogramele, secțiunile și ce nu. Posibilitatea este nelimitată, iar cea mai bună parte este că nu există o curbă de învățare mică sau deloc. Oricine poate crea un CV profesional în câteva minute, indiferent dacă este bine la design sau nu.

După ce ați completat fiecare secțiune, puteți analiza conținutul dvs. cu instrumentul lor și puteți primi feedback instantaneu pentru îmbunătățirea zonelor. De fapt, puteți chiar să vă trimiteți CV-ul la unul dintre experții lor și vă vor sorta cu indicații constructive.

CVmaker

După cum se menționează pe site-uri precum Mashable, LifeHacker și Recruiter, CVmaker vă permite să creați CV-uri în propria limbă și să o găzduiți și pe site-ul lor. Dacă doriți să o exportați, o puteți face în format PDF, HTML și TXT.

Pentru început, vi s-a oferit o serie de șabloane din care să alegeți, care are cele mai potrivite secțiuni deja încorporate. Nu trebuie decât să completați semifabricatele și să adăugați orice elemente suplimentare, dacă doriți.

În general, este simplu, rapid și protejat cu criptare SSL de 256 biți.

Lucidpress

lui Lucidpress șabloanele de reluare sunt flexibile și cu aspect profesional. Este o resursă excelentă pentru înlocuirea CV-ului vechi cu unul nou, care este orientat spre a face diferența.

De fapt, secțiunile din interiorul șabloanelor sunt realizate cu atenție. Are doar cantitatea și tipurile perfecte de elemente, astfel încât să le puteți lăsa pe cele care nu se potrivesc. Acest lucru vă asigură că puteți atrage atenția clienților în cel mai scurt timp..

Mare lucru este că puteți adăuga propriul logo, fonturi, imagini și alte elemente de marcă pentru a-l deține complet.

Concluzie

Sper ca instrumentele de mai sus să vă ajute să vă vizualizați CV-ul și să faceți o impresie de excepție cu intervievatorul. Mult noroc!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me