Îmbunătățiți-vă abilitățile pentru a primi plata mai mare …

În prezent percepția tinerilor asupra locurilor de muncă IT s-a schimbat în comparație cu trecutul. Ei caută o carieră extraordinară decât fluxurile obișnuite. Pe tot globul, mulți tineri absolvenți și studenți sunt în căutare de locuri de muncă care nu doar îi satisfac, ci și caută roluri cu plată ridicată și orientate către creșterea constantă.

Mai ales în țările emergente, piața locurilor de muncă va înregistra o creștere decentă în domeniul sectorului IT, în cazul în care automobilul își asumă partea leului. Există o mulțime de cariera bine plătită opțiuni disponibile și aici vom discuta lista tehnologiilor orientate spre creștere.

„Aceste valori salariale sunt menționate cu referința LinkedIn  “

Certificarea Tableau

Tableau este unul dintre cele mai apreciate instrumente de informații de afaceri care vă permite să luați decizii rapide, și strălucește ca un instrument de vizualizare a datelor, reduce durata de timp pentru reprezentarea graficelor de bare, a graficelor de plăci etc..

Tableau este conceput pentru a efectua și oferă analize vizuale foarte rapid. În Tableau, există trei variante de produse. Există: Tableau Desktop, Tableau Server, Tableau Digital. Dacă doriți să vă începeți cariera în Business Intelligence, atunci alegeți Certificarea Tableau este mai avantajos pentru cariera ta.

 • Salariul mediu mediu: 10.000 USD+

Aptitudini necesare: Aptitudini necesare în Limbile de interogare structurate, abilități analitice, cunoștințe necesare în software-ul sistemului, Necesită experiență în Arhitectura de date și Microstrategie, abilități eficiente orale și scrise.

Sună interesant să înveți Tableau? Verifica asta Curs Udemy.

Data științific

Cercetătorul de date este un profesionist care efectuează analize pe diverse fluxuri precum statistici, programare și matematică. Toate aceste lucruri au făcut ca oamenii de știință a datelor să gestioneze foarte eficient toate activitățile legate de date. Companiile recrutează oamenii de știință de date pentru a prognoza tendințele, rata de creștere și informațiile despre afaceri, analizând datele.

Locul de știință de date are o cerere uriașă în toată lumea. Potrivit raportului Linkedin 2018, aceștia au declarat că un loc de muncă de cercetător de date va asista la o rată de creștere de 45% pe an. Un om de știință de date ar trebui să posede competențe puternice în Piton limbaj de programare.

 • Salariul mediu de bază: 130.000 USD+

Aptitudini necesare: Python, Învățarea mașinilor, Minerirea datelor, Știința datelor, Analiza datelor.

Devops

Devops-urile au devenit cunoscute sub numele de mișcare, metodă și set de instrumente. În unele domenii, alții contestă că acest DevOps în sine este disfuncțional la obiectivele sale. Alegerea DevOps ca o carieră nu este la fel de profitabilă, ci și una dintre cele mai frumoase satisfacții personale dintre atâtea ramuri de carieră corecte din sectorul IT.

Începând cu anul 2018, într-adevăr, recordul, rolul inginerului DevOps este plasat pe poziția a treia, în ceea ce privește numărul de locuri de muncă, salarii și oportunități. În 2019, DevOps a devenit un curs cel mai solicitat pe piață, deoarece aceste roluri sunt semnificative pentru companii pentru a trece la nivelul următor. Companiile care au ingineri DevOps în organizațiile lor obțin rezultate foarte bune în comparație cu alte companii.

Pentru a avea succes în acest domeniu, o persoană trebuie să fie bine organizată și bine pregătită.

 • Salariul mediu de bază: 80.000 USD+

Aptitudini necesare: script, securitate, colaborare, cunoștințe despre infrastructură și luarea deciziilor.

Instrumente RPA

În zilele noastre, automatizarea intră peste tot, pentru a vorbi mai bine despre filmele de știință în care roboții preiau lumea și ne bucurăm de dramă. Dar ritmul actual automatizarea pătrunde în fiecare domeniu. În domeniul de fabricație, roboții au fost ocupați integral și au eradicat nevoia umană. Odată cu lovitura masivă a RPA, majoritatea categoriilor de forță de muncă sunt afectate.

Este posibil să vedem mai multe oportunități pentru instrumente RPA. În prezent, RPA a primit o cerere masivă pe piață și este un moment perfect pentru a-ți alege cariera în cea mai emergentă tehnologie, adică RPA. Există mai multe roluri disponibile în RPA precum Arhitect, Dezvoltator, Procesor – consultant și RPA – VP. Acum RPA Consultant are o cerere considerabilă. În afară de RPA Consultant, dezvoltatorii RPA au și mai multe locuri de muncă.

 • Salariul mediu de bază: 130.000 USD+

Aptitudini necesare: Dot Net, bun la oricare dintre instrumentele de automatizare cum ar fi Automatizarea oriunde, robotica Pega, prisma albastră.

Piton

Python este unul dintre limbajele de programare cu creștere rapidă și cu mai multe cereri din 2019. A depășit semnificativ celelalte limbaje de programare în ceea ce privește dezvoltatorul activ de bază comunitară. Python este una dintre cele mai rapid navigate limbi pentru tinerii absolvenți care caută locuri de muncă la nivel de intrare.

Certificarea Python este una dintre abilitățile dorite în întreaga lume a programării. Limbajul Python este simplu și ușor de învățat, cu funcția sa de sintaxă și completare ușoară reduce timpul de dezvoltare și, de asemenea, are o mulțime de biblioteci care acceptă vizualizarea, analiza datelor și manipularea.

 • Salariul mediu de bază: 110.000 USD+

Aptitudini necesare: cadre web, Python Core, Dezvoltarea și utilizarea API-urilor RESTful, aplicația Building Python și abilități bune de proiectare.

AWS

În 2019, cloud computing este una dintre cele mai emergente tehnologii de pe tot globul. În ultimii ani, majoritatea tuturor companiilor și-au dezvoltat afacerile în cloud. În platforma cloud computing, Amazon Web Services este foarte popular și este oferit de Amazon.

Portofoliul AWS include peste 100 de servicii cloud, puține fiind gestionarea infrastructurii, dezvoltarea aplicațiilor, baza de date și securitate. În 2013, AWS a lansat certificarea AWS. Are o cerere masivă pe piața globală, în toată lumea acceptată ca AWS Certification este o certificare standard globală care transformă abilitățile de cloud computing în următorul nivel.

Foaie de parcurs de certificare AWS

Dacă doriți să vă începeți cariera în cloud AWS, atunci certificarea AWS va fi un avantaj suplimentar pentru dvs. și, de asemenea, vă va ajuta în urmărirea rolurilor.

 • Inginer DevOps
 • Inginer software cloud
 • AWS Solutions Architect
 • AWS SysOps Administrator
 • Inginer de asistență operațională
 • Integrator de sistem – Cloud
 • Senior Solutions Architect
 • Senior AWS Cloud Architects

Aptitudini necesare: Cloud computing, EC2, S3, RDS, VPC, Networking, Storage, etc.

 • Salariul mediu de bază: 90.000 USD+

Inteligență artificială

Întreaga lume vorbește despre inteligența artificială datorită inovației sale. La nivel mondial, majoritatea companiilor investesc în AI pentru a rezolva problemele complexe și, astfel, obțin rezultatele dorite. Domeniul de aplicare al inteligenței artificiale va crește cu 60% în 2019.

În timp ce analizează capabilitățile AI existente și sondajul de stabilire a AI oferă rezultate excelente la adoptarea AI. A fost utilizat în diferite sectoare precum educația, finanțele, transporturile și medicamentele, etc.

Există o concepție greșită despre inteligența artificială potrivit căreia va înlătura slujbele care sunt îndeplinite de oameni, dar atunci când privim o perspectivă largă, lucrurile vor părea complet diferite. AI-ul este ființe prin eliminarea locurilor de muncă necreatoare și complicate pentru a crea roluri de locuri de muncă în care este necesară inteligența și creativitatea umană. Cu toate acestea, tinerii care aspiră să-și construiască cariera în om de știință robot, cercetător, inginer de învățare a mașinilor, dezvoltator de informații de afaceri. Atunci AI vă va fi mai util.

 • Salariul mediu de bază: 134.000 USD+

Aptitudini obligatorii: abilitate cu limbaje de programare populare precum Java, Python, Lisp, Julia, etc. Fizică, Matematică și Robotică.

Concluzie

Companiile se mișcă suficient de repede pentru a adopta tehnologii noi, inovatoare și pot avea capacitatea de a-și duce afacerea la nivelul următor. Pentru a implementa și executa toate aceste funcții în organizațiile lor, au nevoie de profesioniști care dețin setul de abilități pentru a îndeplini toate aceste sarcini. Mai sus menționate, rolurile de locuri de muncă sunt cele mai potrivite pentru cei care doresc să își perfecționeze cariera în tehnologii orientate spre viitor.

Cum înveți noile tehnologii?

Mulțumim platformei de învățare online cum ar fi Udemy, și Pluralsight, unde puteți găsi mii de cursuri.

ETICHETE:

 • AI

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me