Før vi skrev denne anmeldelse, købte vi Bluehost-tjenester for at teste, hvordan det er. Vi brugte det hele året og bruger det stadig, før vi besluttede at lægge vores tanker ned. I et års varighed så vi på forskellige aspekter af Bluehosts præstationer. Primært fokuserede vi på den gennemsnitlige belastningstid og oppetid. For at sikre, at vi endte med en ægte gennemgang, brugte vi rigtige data. Forskellige aspekter af data, der tages i betragtning, inkluderer oppetid, belastningstid, nøglefunktioner, omkostninger og kundesupport.

Overal vurdering

4,7 / 5

Funktioner
10/10

Brugervenlig
10/10

Prisfastsættelse
8/10

Support
10/10

Pålidelighed
10/10

Bluehost rabatter
Se tilbud

Uptime

99,99%

Indlæsningstid

425 ms

Ud af de mange tilgængelige webhoster er kun tre af dem officielt anbefalet af WordPress selv. En af sådanne webhost er Bluehost! Men det er ikke her historien slutter. Bortset fra at være en WordPress-butik, er der meget mere, end det tilbyder. Det tilbyder tjenester, der opstiller enkle blogs såvel som avancerede e-handelsapplikationer.

Andre bemærkelsesværdige funktioner inkluderer gratis domæner, let og brugervenligt kontrolpanel og utrolig kundesupport. Alle disse funktioner gør Bluehost til en webhost, som begyndere vælger.

Nøglefunktioner

 • Leveres med et gratis SSL-certifikat og domæne
 • Godkendt af WordPress
 • Ledsaget af branchens førende oppetid og hardware
 • Ét-klik WordPress-installation tilgængelig
 • Topklasse sikkerhed og tilføjelser
 • 99,9% oppetidsgaranti
 • Leveres med 30-dages pengene-tilbage-garanti

Diskplads
50 gb

båndbredde
Ubegrænset

Penge tilbage
30 dage

Gratis domæne
Ja

Gratis SSL
Ja

Hosting planer
www.bluehost.com

Bluehost-gennemgang: Baggrundsinformation

Bluehost startede i 1996 af grundlæggerne Danny Ashworth og Matt Heaton i Provo, Utah. På kort tid blev de en af ​​verdens største webhost. I dag er virksomheden vært for over 2 millioner websteder fra hele verden.

bluehost-baggrund-info

Det, der gør det unikt, er, at det har et langvarigt partnerskab med WordPress. Faktisk blev det i 2006 et af de officielle WordPress-anbefalede hostingfirmaer. Med et personale bestående af 750 ansatte, der arbejder utrætteligt, sigter virksomheden efter den højeste kvalitet af tjenester. Det er også stolt af sin 24/7 kundesupport og fremragende hostinginfrastruktur. Det kan også prale af sin støtte til open source-software som WordPress.

Godkendt af WordPress

Talrige webværter derude opfylder minimumskravene til WordPress. WordPress har dog officielt en liste, der indeholder nogle af de bedste muligheder for hostingverdenen. Inkluderet på listen, hvis Bluehost.

Webhosten driver mere end to millioner websteder og er kendt for at være den ideelle WordPress-platform. Dens funktioner er indstillet til WordPress. Det leveres med et WordPress-centreret dashboard samt installation med et enkelt klik. Andre funktioner inkluderer et gratis domænenavn, FTP og e-mail. Det er også let at skalerbare og understøttet af 24/7 support leveret af interne WP-eksperter.

Websteds værtstatistik & TLD’er

Med 13 hostingplaner har Bluehost været vært for en imponerende 2.313.601 samlede domæner. Både .com og .org er de mest hostede. Andre domæner inkluderer .info, .us og .biz.

bluehost-vært-domæner

BlueHost-TLD'er-statistik

Ydeevne, oppetid & Indlæsningstid

Inden du vælger en webhost, er det vigtigt at se på præstationsmetrikken. Du skal se på hastigheden (gennemsnitlig belastningstid) og oppetid for værten. Alle disse beregninger påvirker brugeroplevelsen såvel som WordPress SEO placeringer.

Performance Test (Pingdom)

For at have et hurtigt websted skal dit webhostingfirma også være hurtigt. Under hensyntagen til denne kendsgerning testede vi først værtens hastighed. For at gøre det lavede vi et testwebsted ved hjælp af et standardtema. Vi tilføjede også dummyindhold med billeder, så det fungerer som et rigtigt websted. Endelig brugte vi Pingdom til at teste webstedets hastighed.

Som du kan se, er belastningstiden mindre end et sekund, hvilket er temmelig godt!

Pingdom-bluehost

Server Uptime & Indlæsningstid (UptimeRobot)

Til vores næste test så vi på den samlede tilgængelighed af Bluehost. For at gøre det, så vi på værtens nedetid og responstid. Som resultaterne viser, har Bluehost i næsten en måned slet ikke været nede. Plus, en oppetid på 99,99% er også ganske imponerende.

Hastigheden er også bemærkelsesværdig. Grafen viser, at Bluehosts responstid har været mere eller mindre ganske stabil. Tiden når næppe et sekund på et hvilket som helst tidspunkt af dagen, hvor den gennemsnitlige responstid er næsten et halvt sekund. Værten sikrer således stabil og pålidelig ydelse.

bluehost-oppetid

Bluehost Uptime & Indlæsningstid for sidste 3-måneders (UptimeRobot)

Måned
Uptime Stats
Indlæs tidsstatistikker
Juni 201999,98%415 ms
Maj 2019100%384 ms
April 201999,99%307 ms

Server responstid (Bitcatcha)

Med Pingdom og lignende værktøjer kan du se, hvordan data som billeder indlæses på dit websted. For mere nøjagtig serverresponstid er Bitcatcha imidlertid et mere egnet værktøj. Ved hjælp af dette kan vi teste serverens responstid uden at indlæse data.

bluehost-bitcatha

Som du kan se, er responstiderne på serverne ganske usædvanlige, især i USA. Mens responstiden i andre lande er lidt højere, er den stadig ganske under et sekund. Samlet set er serverens responstid meget god.

Hosting planer og funktioner

Bluehost tilbyder en række hostingplaner til at imødekomme forskellige kunder. Deres pakker inkluderer delt, sky, WordPress, WooCommerce, VPS og dedikeret hosting. Lad os kort se på, hvad hver plan er målrettet mod.

Type af hosting
Nr. 1-pakke
# 2-pakke
# 3-pakke
# 4-pakke
Delt (grundlæggende)$ 2,75 / mo$ 4,95 / mo$ 5,45 / mo$ 13,95 / mo
WordPress$ 2,75 / mo$ 4,95 / mo$ 5,45 / mo
VPS$ 19.99 / mo$ 29.99 / mo$ 59,99 / mo
Dedikeret$ 79,99 / mo$ 99,99 / mo$ 119,99 / mo

Delt hosting

Dette er den ideelle plan for dem, der starter et nyt websted med lav trafik. I en sådan plan deler dit websted serverens ressourcer med andre sider. Bluehost tilbyder fire delte hostingplaner. Disse er Basic, Plus, Choice Plus og Go PRO.

Grundlæggende: Fra $ 2,75 / måned giver planen dig vært for et websted. Det leveres med 50 GB SSD-opbevaring, uovervåget og et gratis SSL-certifikat. Andre funktioner inkluderede 1 inkluderet domæne, 5 parkeret domæne og 25 underdomæner.

Plus: Prisen koster $ 4,95 / måned og leveres med ubegrænset websteder og SSD-opbevaring og ubegrænset båndbredde. Andre funktioner inkluderer et gratis SSL-certifikat og ubegrænsede domæner. Som bonus er et $ 200 marketing-tilbud også inkluderet.

Choice Plus: Prisen til $ 5,45 / måned inkluderer Choice Plus-planen alt, hvad der er inkluderet i Choice-planen. Den eneste forskel er, at denne plan også inkluderer domænefortrolighed og sikkerhedskopiering af websteder.

Bliv professionel: Denne plan er tilgængelig til en pris af $ 13,95 / måned og er en avanceret version af Choice Plus-pakken. Den største forskel mellem de to er, at PRO-pakken indeholder en højtydende server og en dedikeret IP.

Hovedtræk
Grundlæggende
Plus
Choice Plus
Pro
Startet pris$ 2,75 / mo$ 4,95 / mo$ 5,45 / mo$ 13,95 / mo
Fornyelsespris$ 7,99 / mo$ 10,99 / mo$ 14,99 / mo$ 23,99 / mo
websteder1UbegrænsetUbegrænsetUbegrænset
SSD Disk Space50 GBUbegrænsetUbegrænsetUbegrænset
båndbreddefastprisadgangfastprisadgangfastprisadgangfastprisadgang
E-mail-konti5UbegrænsetUbegrænsetUbegrænset
Domæne (r) vært1UbegrænsetUbegrænsetUbegrænset
GRATIS domæner inkluderet1UbegrænsetUbegrænsetUbegrænset
GRATIS SSL-certifikat

Bluehost-delt-pakker

WordPress Hosting

Som det fremgår af navnet, en hostingpakke til websteder drevet af WordPress. Bortset fra at være optimeret til at køre WP-websteder, kan det også beskytte dine websteder mod almindelige trusler. Bluehost har fire WordPress-hostingplaner at tilbyde. Disse inkluderer Basic, Plus og Choice Plus.

Grundlæggende: Prisen er $ 2,75 / måned og giver dig mulighed for at være vært for 1 websted. Planen inkluderer andre funktioner såsom 50 GB SSD-opbevaring, gratis SSL-certifikat og et gratis domæne på et år. $ 50 marketing kredit er også inkluderet i denne plan.

Plus: Med denne plan prissat til $ 4,95 / måned får du ubegrænset websteder, uovervåget båndbredde og gratis SSL-certifikat. Derudover er gratis domæne i et år, ubegrænset underdomæner og $ 100 marketing-kredit også inkluderet.

Choice Plus: Med denne $ 5,45 / måned-plan får du ubegrænsede websteder, gratis SSL-certifikat og uopmålt SSD-opbevaring. Andre funktioner inkluderer et gratis domæne i et år, $ 200 marketingkreditter og CodeGuard grundlæggende backup.

Bluehost-wordpress-pakker

VPS Hosting

VPS-hosting kan kaldes en opgradering til WordPress-hosting. Det giver dig mulighed for at bruge virtuelle dedikerede ressourcer i et delt miljø. Der er tre VPS-hostingplaner hos Bluehost. Disse er standard, forbedret og ultimativ.

Standard: Fra $ 18.99 / måned inkluderer planen 2 kerner, 2 GB RAM, 1 TB båndbredde og 50 GB SSD-opbevaring. Andre funktioner inkluderer 1 domæne, 1 IP-adresse, 30 dages returret og 24/7 support. Gratis SSL er også inkluderet.

Forbedret: Til $ 29.99 / måned inkluderer denne plan 2 kerner, 60 GB SSD-opbevaring, 4 GB RAM og 2 TB båndbredde. Det leveres også med 24/7 support, 2 IP-adresser og 30-dages pengene-tilbage-garanti. Plus, en SSL er også inkluderet gratis.

Ultimate: Til $ 59,99 / måned inkluderer denne plan 4 hastighedskerner, 120 GB SSD-opbevaring, 8 GB RAM og 3 TB båndbredde. 1 inkluderet domæne, 2 IP-adresser og 24/7 support er også inkluderet. Som andre planer inkluderer denne også gratis SSL-certifikat og 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Bluehost-VPS-pakker

Dedikeret serverhosting

Med dedikeret serverhosting har du serverens ressourcer alt for dig selv. Der er tre dedikerede hostingplaner. Disse er standard, forbedret og præmie.

Standard: Prisen koster $ 79.99 / måned og inkluderer 4 kerner og 8 tråde, en hastighed på 2,3 GHz og 500 GB lagerplads. Derudover kommer det med 4 GB RAM, 5 TB båndbredde, 3 IP-adresser og 1 inkluderede domæner. Andre funktioner inkluderer et gratis SSL-certifikat, 24/7 support og 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Forbedret: Til $ 99,99 / måned har planen 4 kerner, 8 tråde, 2,5 GHz hastighed, 1 TB opbevaring og 8 GB RAM. Andre funktioner inkluderer 10 TB båndbredde, 1 inkluderede domæner og 4 IP-adresser. Som anden plan inkluderer denne også gratis SSL, 24/7 support og 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Præmie: Fra $ 119.99 / måned leveres denne plan med 4 kerner og 8 tråde, en hastighed på 3,3 GHz og 1 TB lagring. Derudover er 1 domæne, 16 GB RAM, 15 TB båndbredde og 5 IP-adresser også inkluderet. Som andre planer har denne også gratis SSL, 24/7 support og 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Bluehost-dedikeret-pakker

Bluehost Basic (delt plan) i detaljer

Bluehost har en delt hosting-pakke, der er velegnet til startsider. Deres delte plan har tre forskellige niveauer. Alle tre planer har funktioner, som hosting-kunder generelt ønsker.

Planer & Priser i detaljer

Lad os se de funktioner, der er inkluderet i de tre grundlæggende planer samt omkostningerne for hver. Der er to opgraderinger til rådighed for dem, der ønsker mere fra basisplanen. Dette er Plus-planen og Choice Plus-planen.

Hvad er inkluderet i de delte pakker?

Bluehost Basic: Med den grundlæggende plan kan du kun være vært for et enkelt websted. Andre funktioner i planen inkluderer et domæne, 50 GB lagerplads, 25 underdomæner og 5 e-mail-konti. For første gangs brugere er prisen $ 2,95 / måned. I mellemtiden er fornyelsesprisen $ 7.99 / måned.

Bluehost Plus: Plus-planen inkluderer ubegrænset websteder, båndbredde og webplads. Du får også ubegrænset e-mail-konti. Startprisen for denne pakke er $ 5,95 / måned. Fornyelsesprisen er i mellemtiden $ 10.99 / måned.

Bluehost Choice Plus: Denne plan tager den lidt længere fra plusplanen. Det inkluderer alle funktioner i plusplanen. Derudover inkluderer det ekstramateriale som SiteBackup Pro og domænefortrolighed værd over $ 80 / år. For første gang brugerne koster $ 5,95 per måned. Fornyelsesprisen er $ 14.99 / måned.

Bluehost Go PRO: Go PRO-planen er et skridt videre fra Choice Plus-pakken. Det har alt, hvad Plus-planen inkluderer og kombinerer den med en højtydende server. Derudover inkluderer det også en dedikeret IP.

Hovedtræk
Grundlæggende
Plus
Choice Plus
Startet pris$ 2,75 / mo$ 5,45 / mo$ 5,45 / mo
Fornyelsespris$ 7,99 / mo$ 10,99 / mo$ 14,99 / mo
websteder1UbegrænsetUbegrænset
SSD Disk Space50 GBUbegrænsetUbegrænset
båndbreddefastprisadgangfastprisadgangfastprisadgang
E-mail-konti5UbegrænsetUbegrænset
Domæne (r) vært1UbegrænsetUbegrænset
GRATIS domæner inkluderet1UbegrænsetUbegrænset
GRATIS SSL-certifikat
GRATIS webstedsbygger
GRATIS webstedsoverførsel
cPanel & Softaculous
Natlige sikkerhedskopier
MySQL-databaser
Cloudflare CDNTilføjelseTilføjelseTilføjelse
YdeevneStandardStandardStandard
Pengene tilbage garanti30 dage30 dage30 dage

Starter & Priser Tabeller

Mens basisplanen koster $ 2,75 for en måned, koster begge de andre pakker det samme. De starter ved $ 5,45 i en måned.

Betalingsperiode / plan
(kun for nye brugere)
Grundlæggende
Plus
Choice Plus
Bliv professionel
12 måneder$ 4,95 / mo$ 7,45 / mo$ 7,45 / mo$ 18,95 / mo
24 måneder$ 3.95 / mo$ 6,95 / mo$ 6,95 / mo$ 15,95 / mo
36 måneder$ 2,75 / mo$ 5,45 / mo$ 5,45 / mo$ 13,95 / mo

Fornyelsespriser

Fornyelsesprisen for alle tre er helt forskellige og varierer afhængigt af betalingsplanen. Den billigste er 36-månedersplanen. For den grundlæggende plan er det $ 7.99 / måned. I mellemtiden koster fornyelsen $ 10.99 / måned for Plus-planen. For Choice Plus-planen er fornyelsesprisen $ 14.99 / måned. Endelig, for Go Pro-planen, er fornyelsesomkostningerne $ 23.99 / måned.

Betalingsperiode / plan
(fornyelsespriser)
Grundlæggende
Plus
Choice Plus
Bliv professionel
12 måneder$ 8,99 / mo$ 12,99 / mo$ 16,99 / mo$ 25,99 / mo
24 måneder$ 8,49 / mo$ 11,99 / mo$ 15,99 / mo$ 24,99 / mo
36 måneder$ 7,99 / mo$ 10,99 / mo$ 14,99 / mo$ 23,99 / mo

Vigtigste funktioner i detaljer

Lad os se på nogle af de vigtigste funktioner, som Bluehost har at tilbyde. Disse hjælper dig med at bestemme, hvor god eller dårlig denne mulighed er for dig.

Domænenavn & E-mail

Et domænenavn inkluderes gratis med alle delte hostingplaner for hele året. Selvom det muligvis koster op til $ 20 andre steder, giver Bluehost det væk gratis. En professionel domænemail har forskellige fordele. Det giver din virksomhed opmærksomhed ved at vise domænet til kunderne med de e-mails, du sender. Desuden tilføjer det troværdighed bare ved at være forbundet til domænet. Der er tre muligheder for e-mail med personligt domæne med Bluehost. E-mail-essentiel plan koster $ 2,99 pr. Licens / måned, mens Business Plus er $ 5,99 pr. Licens / måned. Derudover er Business Pro prissat til $ 9,99 pr. Licens / måned.

bluehost-domain-navn

Web Space & båndbredde

Til opbevaring er indstillingen temmelig grundlæggende. Mens diskpladsen er SDD, er der ret meget af det. Den grundlæggende plan har 50 GB, hvilket er tilstrækkeligt for mange brugere.

Der er heller ingen begrænsninger på båndbredden. Selvom det er unmetered, er det ikke ubegrænset, så det kan håndtere regelmæssig brug på webstedet. I mellemtiden leveres de andre avancerede delte hostingplaner med ubegrænset båndbredde og ubegrænset SSD-opbevaring.

WordPress installation med et enkelt klik

Bluehost tilbyder installation med et enkelt klik til forskellige populære software. Disse inkluderer WordPress såvel som andre applikationer som Drupal og Magento. Desuden får du forskellige WP-funktioner, hvis du vælger Blueрost WordPress-hosting. Disse inkluderer gratis e-mail, automatiske WordPress-opdateringer, iscenesættelsesmiljø og automatisk WP-installation.

Migrationsservice

Desværre tilbyder Bluehost ikke gratis webstedsmigrationer. Du bliver nødt til at betale et heftigt gebyr på $ 149.99 for at nyde migrationstjenester. Desuden overfører værten ikke mere end 20 e-mail-konti og 5 websteder.

Andre funktioner

Andre funktioner, som Bluehost tilbyder, inkluderer et applikationsrigt instrumentbræt. Ved hjælp af betjeningspanelet kan du integrere forskellige tjenester som Google Apps og CloudFlare i cPanel. Der er desuden mange add-ons tilgængelige også. Disse inkluderer multiserveradministration, unikke IP’er, domæneprivacy, SiteLock og spambeskyttelse.

Domænesikkerhedsbeskyttelse

Med den beskyttelse af privatlivets fred, som Bluehost har at tilbyde, kan du holde dit websted beskyttet. Det hjælper med at forhindre phishing-angreb, spam og tyveri. Det gør det ved at skjule de personlige oplysninger, der er knyttet til dit domæne. Domænes privatliv koster $ 0,99 / måned.

SSL-certifikat

Hver plan indeholdt gratis SSL-certifikat drevet af Let’s Encrypt. Dette giver dig en sikker forbindelse mellem dine besøgende og dit websted. Som et resultat hjælper det med at beskytte personlige oplysninger og andre følsomme data.

SiteLock-sikkerhed

Bluehost tilbyder også SiteLock Security med sine delte hostingplaner. Du kan få den til $ 1,99 / måned. Med dens hjælp kan du gemme dit websted fra malware og angreb. SiteLock Security fungerer ved at registrere såvel som at rette trusler, inden de bliver et problem. En anden mulighed er CodeGuard Basic. Dette foretager daglige sikkerhedskopier og kontrollerer for ændringer på webstedet. Du kan få det til $ 2,99 / måned.

Dedikeret IP

En dedikeret IP er ikke inkluderet i den grundlæggende delte hostingplan. Tilsvarende er det heller ikke inkluderet i Choice and Choice Plus-planen. En dedikeret IP er kun inkluderet i Pro-planen.

Backups

Alle de delte planer leveres med automatiske sikkerhedskopier gratis. Daglige, ugentlige og månedlige sikkerhedskopier tilbydes alle. Så hvis der er et problem med dit websted, kan du nemt gendanne det til den forrige tilstand. Desuden kan du også holde alle filerne sikre.

Andre funktioner

Da Bluehost fokuserer temmelig meget på sikkerhed, er der også mange andre sikkerhedsfunktioner. Apache Spam Assassin, Spam Hammer og Spam Eksperter tilbyder tre forskellige lag af anti-spam-beskyttelse. Plus, bibliotekerne er adgangskodebeskyttede. SSH-adgang er også til rådighed. Som et resultat kan du sikkert få adgang til konfigurationsfiler.

Serverplacering

For Bluehost er der kun en serverplacering. Serveren er placeret i Provo, Utah, hvor virksomheden er baseret.

Brugervenlighed

Uden tvivl har Bluehost et elegant og moderne websted. Dette rene design strækker sig også mod deres bruger backend. Som et resultat er webstedet ret brugervenligt. Det tilbyder også følgende:

Nem tilmelding

Tilmelding samt indstilling af et domæne er ganske enkelt og tager ikke for meget tid. Vælg blot den ønskede plan og nævn derefter detaljerne. Du kan enten få et nyt domæne eller bruge det, du allerede har.

Dernæst skal du oprette en konto og nævne alle dine detaljer. Her bliver du også bedt om at indtaste dine betalingsoplysninger.

betalingsmetoder

For at sikre yderligere brugervenlighed accepterer værten betaling med et flertal af kreditkort. Du kan også betale med PayPal.

Bluehost-betalinger

Kontoaktivering

De fleste brugere får glæde af øjeblikkelig kontoaktivering. Hvis der imidlertid er mistanke om svig eller unøjagtige oplysninger, kan aktivering blive forsinket.

Kontrolpanel og kontrolpaneloplevelse

Bluehost leveres med et brugervenligt og simpelt cPanel-kontrolpanel. Det bliver nemt at opsætte dit websted og styre det. Interfacet er så let, at du kun behøver at klikke på de ikoner, du skal gå til.

Kundeservice (support)

Som alt andet er kundesupport heller ikke kort af imponerende. Der er et team på 300 mennesker, der er klar til at hjælpe kunder. Der ydes desuden support på flere sprog. Desuden inkluderer de dyre pakker også teknisk support. Følgende kundesupportkanaler er tilgængelige:

bluehost-support

Live chat

Generelt tager det mindre end et minut for agenten at deltage i din chatboble. Softwaren beder dig dog om at vente mindst fem minutter på, at en agent skal tilsluttes. Plus, køerne er ikke for lange, så du behøver ikke at vente. Repræsentanterne har også kendskab til basale ting, så du kan få den hjælp, du har brug for.

Billetter

Billettservice er også imponerende. Inden for en time besvarer Bluehost rutinemæssigt anmodningerne.

telefon

Der er et internationalt nummer for opkaldsagenter. Det, der er imponerende, er, at kunderepræsentanterne har god viden. De er således veludstyrede til at besvare spørgsmål. Generelt er telefonstøtte en god mulighed.

Uddannelsesressourcer (Knowledge Base)

Videnbasen har svarene på de fleste spørgsmål. Detaljerede tutorials er også tilgængelige i form af how-to-artikler og e-bøger. Disse leveres med billeder, der gør alt lettere at forstå. Der findes også en FAQ, der dækker en lang række emner.

Bluehost-pædagogiske-ressourcer

Pengene tilbage garanti (refusion politik)

Bluehost-planer leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Så hvis du annullerer lige inden for den første måned, kan du få fuld refusion. Hvis du dog annullerer efter dette, får du ikke den forholdsmæssige tilbagebetaling. Bemærk, at domæneafgiften ikke refunderes.

Hvem er Bluehost bedst til?

Efter en grundig gennemgang er vi kommet til den konklusion, at Bluehost er ideel til:

 • Dem, der søger efter en sådan pålidelig webhost med et godt omdømme. Det er en kendsgerning, at Bluehost er et gammelt navn i branchen og har opbygget en stærk tillid gennem årene.
 • WordPress-brugere, der kan bruge mere for at få adgang til yderligere funktioner. De får også et dedikeret team af WordPress-eksperter.
 • Ejere af såvel små som store virksomheder. Bluehost er en god mulighed, hvis du har et budget, og du kun ønsker hosting til generelle formål.

PROS
ULEMPER

 • Planer leveres generelt med ubegrænset båndbredde, disklagring og domænehosting.
 • Et gratis domæne er inkluderet i pakken i et år.
 • Den forbedrede cPanel er let at bruge og giver hurtig adgang til funktionerne.
 • Alle planer har fremragende sikkerhedsfunktioner.
 • Der er mange upsells, hvilket er et problem, hvis du har et budget.
 • Mens WordPress-planerne er funktionsrige, er de relativt ret dyre.

Anbefaler vi Bluehost?

Uanset hvilke planer du vælger, er der adskillige fremragende ekstramateriale og funktioner. Plus, planerne er så forskellige, at du får fleksibilitet uanset dit budget. Generelt kan Bluehost dække næsten alle slags behov.

For at opsummere det, er Bluehost en webhost, som vi bestemt anbefaler alle. Hvis du vil have en webhost med et godt omdømme, er dette din bedste mulighed. Skalerbare og billige planer giver dig mulighed for at tilpasse dine løsninger, og du kan komme i gang når som helst!

Vi håber, at denne detaljerede gennemgang hjælper dig med at komme til en informeret beslutning. Hvad synes du om det? Har du nogen erfaring med Bluehost? Lad os vide!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me