Ennen tämän arvostelun kirjoittamista ostimme Bluehost-palvelut testataksesi miten se on. Käytimme sitä koko vuoden ja käytämme sitä edelleen, ennen kuin päätimme lykätä ajatuksiamme. Yhden vuoden aikana tarkastelimme Bluehostin suorituskyvyn eri näkökohtia. Ensisijaisesti keskityimme keskimääräiseen latausaikaan ja käyttöaikaan. Varmisimme, että päättyimme aitoon arvosteluun, käytimme oikeita tietoja. Eri huomioon otettujen tietojen näkökohtia ovat käyttöaika, latausaika, tärkeimmät ominaisuudet, kustannukset ja asiakastuki.

Yleinen luokitus

4,7 / 5

ominaisuudet
10/10

Käyttäjäystävällinen
10/10

hinnoittelu
8/10

Tuki
10/10

Luotettavuus
10/10

Bluehost-alennukset
Katso tarjoukset

Käyttöaste

99,99%

Lataa aika

425 ms

Saatavilla olevista lukuisista verkkoisäntälaitteista vain kolme WordPress itse on suositellut niistä. Yksi sellaisista web-isäntä on Bluehost! Mutta tarina ei pääty siihen. Sen lisäksi, että se on WordPress-kauppa, siellä on paljon enemmän kuin se tarjoaa. Se tarjoaa palveluita, jotka aktivoivat yksinkertaisia ​​blogeja, sekä edistyneitä verkkokauppasovelluksia.

Muita huomionarvoisia ominaisuuksia ovat ilmaiset verkkotunnukset, helppo ja käyttäjäystävällinen ohjauspaneeli ja uskomaton asiakastuki. Kaikki nämä ominaisuudet tekevät Bluehostista yhden web-isännän, jonka aloittelijat valitsevat.

Avainominaisuudet

 • Mukana ilmainen SSL-varmenne ja verkkotunnus
 • Tukee WordPress
 • Mukana alan johtava käyttöaika ja laitteistot
 • Yhden napsautuksen WordPress-asennus on käytettävissä
 • Huippuluokan turvallisuus ja lisäosat
 • Takuu 99,9%
 • Mukana 30 päivän rahat takaisin -takuu

Levytila
50 gb

kaistanleveys
Rajoittamaton

Rahat takaisin
30 päivää

Ilmainen verkkotunnus
Joo

Ilmainen SSL
Joo

Isäntäsuunnitelmat
www.bluehost.com

Bluehost Review: taustatiedot

Bluehost aloitti vuonna 1996 perustajien Danny Ashworth ja Matt Heaton kanssa Provossa, Utahissa. Lyhyessä ajassa heistä tuli yksi suurimmista Web-isäntä maailmassa. Nykyään yrityksellä on yli 2 miljoonaa sivustoa ympäri maailmaa.

bluehost-tausta-info

Ainutlaatuiseksi tekee sen, että sillä on pitkäaikainen kumppanuus WordPressin kanssa. Itse asiassa vuonna 2006 siitä tuli yksi virallisista WordPress-suosittelemista isännöintiyrityksistä. Yrityksellä on väsymättä 750 työntekijää, ja sen tavoitteena on palvelun korkea laatu. Se on myös ylpeä ympäri vuorokauden käydystä asiakastuesta ja erinomaisesta isäntäinfrastruktuurista. Se tukee myös avoimen lähdekoodin ohjelmistoja, kuten WordPress.

Tukee WordPress

Lukuisat siellä olevat Web-palvelimet täyttävät WordPressin vähimmäisvaatimukset. WordPressillä on kuitenkin virallisesti luettelo, joka sisältää joitain parhaista vaihtoehdoista isäntämaailmaan. Sisältyy luetteloon, jos Bluehost.

Web-isäntä, joka tarjoaa yli kaksi miljoonaa verkkosivustoa, tiedetään olevan ihanteellinen WordPress-alusta. Sen ominaisuudet on viritetty WordPressille. Sen mukana tulee WordPress-centric-kojelauta sekä yhden napsautuksen asennus. Muita ominaisuuksia ovat ilmainen verkkotunnus, FTP ja sähköposti. Se on myös helppo skaalata ja tukea 24/7 tuella, jonka tarjoavat sisäiset WP-asiantuntijat.

Verkkosivuston isännöidyt tilastot & Aluetunnukset

Bluehost on 13 isännöintisuunnitelman avulla isännöinyt vaikuttavaa 2 233 601 verkkotunnusta. Sekä .com että .org ovat yleisimmin ylläpidetyt. Muita verkkotunnuksia ovat .info, .us ja .biz.

Bluehost isännöimä-verkkotunnuksia

bluehost-Aluetunnukset-tilastot

Suorituskyky, käyttöaika & Lataa aika

Ennen kuin asettuvat verkkoisäntään, suorituskykymittarin tarkasteleminen on erittäin tärkeää. Sinun on tarkasteltava isännän nopeutta (keskimääräinen latausaika) ja käytettävyyttä. Kaikki nämä muuttujat vaikuttavat käyttökokemukseen ja WordPress SEO -sijoituksiin.

Suorituskykytesti (Pingdom)

Jotta verkkosivusto olisi nopea, myös web-hosting-yrityksen tulisi olla nopea. Pidämme tämän tosiasian mielessä ensin isännän nopeuden. Tätä varten me teimme testisivuston käyttämällä oletusteemaa. Lisäsimme myös kuvasisällön, jotta se toimii kuin oikea verkkosivusto. Lopuksi käytimme Pingdomia sivuston nopeuden testaamiseen.

Kuten huomaat, latausaika on alle sekunnin, mikä on aika hyvä!

Pingdom-bluehost

Palvelimen käyttöaika & Lataa aika (UptimeRobot)

Seuraavaa testiä varten tarkastelimme Bluehostin yleistä saatavuutta. Tätä varten tarkastelimme isännän seisokkeja ja vasteaikaa. Kuten tulokset osoittavat, Bluehost ei ole melkein kuukauden ajan ollut alhaalla. Lisäksi 99,99%: n käyttöaika on myös varsin vaikuttava.

Myös nopeus on huomattava. Kaavio osoittaa, että Bluehostin vastausaika on ollut enemmän tai vähemmän melko tasainen. Aika tuskin saavuttaa yhtä sekuntia milloin tahansa vuorokauden aikana, keskimääräinen vasteaika on melkein puoli sekuntia. Siten isäntä varmistaa vakaan ja luotettavan suorituskyvyn.

bluehost-käytettävyys

Bluehost Uptime & Viimeisen 3 kuukauden latausaika (UptimeRobot)

Kuukausi
Uptime Stats
Latausaikatilastot
Kesäkuu 201999,98%415 ms
Toukokuu 2019100%384 ms
Huhtikuu 201999,99%307 ms

Palvelimen vasteaika (Bitcatcha)

Pingdomin ja vastaavien työkalujen avulla voit nähdä kuinka kuvat, kuten kuvat, latautuvat verkkosivustollesi. Tarkempana palvelimen vasteaikana Bitcatcha on kuitenkin sopivampi työkalu. Tätä käyttämällä voimme testata palvelimen vastausajan lataamatta mitään tietoja.

bluehost-bitcatha

Kuten huomaat, palvelimen vasteajat ovat varsin poikkeuksellisia, etenkin Yhdysvalloissa. Vaikka muissa maissa reaktioaika on hiukan pidempi, se on silti melko alle sekunnin. Kaiken kaikkiaan palvelimen vasteaika on erinomainen.

Isännöintisuunnitelmat ja ominaisuudet

Bluehost tarjoaa valikoiman hosting-suunnitelmia palvelemaan erilaisia ​​asiakkaita. Niiden paketit sisältävät jaetun, pilvi-, WordPress-, WooCommerce-, VPS- ja omistetun isännöinnin. Katsotaanpa lyhyesti, mihin kukin suunnitelma on kohdistettu.

Hosting-tyyppi
# 1 paketti
# 2 paketti
# 3-paketti
# 4 paketti
Jaettu (perus)2,75 dollaria kuukaudessa4,95 dollaria kuukaudessa5,45 dollaria kuukaudessa13,95 dollaria kuukaudessa
WordPress2,75 dollaria kuukaudessa4,95 dollaria kuukaudessa5,45 dollaria kuukaudessa
VPS19,99 dollaria kuukaudessa29,99 dollaria kuukaudessa59,99 dollaria kuukaudessa
omistettu79,99 dollaria kuukaudessa99,99 dollaria kuukaudessa119,99 dollaria kuukaudessa

Jaettu hosting

Tämä on ihanteellinen suunnitelma niille, jotka aloittavat uuden verkkosivuston, jolla on vähän liikennettä. Tällaisessa suunnitelmassa sivustosi jakaa palvelimen resurssit muiden sivustojen kanssa. Bluehost tarjoaa neljä jaettua hosting-suunnitelmaa. Nämä ovat Basic, Plus, Choice Plus ja Go PRO.

Basic: Alkaen 2,75 dollaria / kuukausi, suunnitelma antaa sinun ylläpitää yhtä verkkosivustoa. Sen mukana tulee 50 Gt: n SSD-tallennustila, mittaamaton ja ilmainen SSL-varmenne. Muita ominaisuuksia olivat 1 sisälsi toimialue, 5 varattu verkkotunnus ja 25 aliverkkotunnusta.

Plus: Maksaa 4,95 dollaria / kk, suunnitelmaan sisältyy rajoittamaton määrä verkkosivustoja ja SSD-tallennustilaa sekä mittaamaton kaistanleveys. Muita ominaisuuksia ovat ilmainen SSL-varmenne ja rajoittamaton verkkotunnus. Bonuksena myös 200 dollarin markkinointitarjous sisältyy hintaan.

Choice Plus: Choice Plus -suunnitelma, jonka hinta on 5,45 dollaria / kk, sisältää kaiken, mikä sisältyy Choice-suunnitelmaan. Ainoa ero on, että suunnitelmaan sisältyy myös verkkotunnuksen yksityisyys ja sivuston varmuuskopiointi.

Ryhtyä ammattilaiseksi: Saatavana hintaan 13,95 dollaria / kk, tämä suunnitelma on edistyksellinen versio Choice Plus -paketista. Suurin ero näiden kahden välillä on se, että PRO-paketti sisältää tehokkaan palvelimen ja omistetun IP: n.

Pääpiirteet
perustiedot
Plus
Choice Plus
ammattilainen
Alkuhinta$ 2,75 / kk$ +4,95 / kk$ 5,45 / kk$ 13,95 / kk
Uusintahinta$ 7,99 / kk$ 10,99 / kk14,99 $ / kk$ 23,99 / kk
sivustot1RajoittamatonRajoittamatonRajoittamaton
SSD-levytila50 GtRajoittamatonRajoittamatonRajoittamaton
kaistanleveysrajoittamatonrajoittamatonrajoittamatonrajoittamaton
Sähköpostitilit5RajoittamatonRajoittamatonRajoittamaton
Verkkotunnus (is) isännöity1RajoittamatonRajoittamatonRajoittamaton
ILMAINEN verkkotunnus sisältyy hintaan1RajoittamatonRajoittamatonRajoittamaton
ILMAINEN SSL-sertifikaatti

Bluehost-shared-paketteja

WordPress-hosting

Kuten nimestä ilmenee, WordPressin ylläpitämien sivustojen hosting-paketti. Sen lisäksi, että se on optimoitu käyttämään WP-sivustoja, se voi myös suojata verkkosivustosi yleisiltä uhilta. Bluehostilla on neljä WordPress-hosting-suunnitelmaa tarjota. Näitä ovat Basic, Plus ja Choice Plus.

Basic: Hinta on 2,75 dollaria / kk. Suunnitelma antaa sinun ylläpitää yhtä verkkosivustoa. Suunnitelma sisältää muita ominaisuuksia, kuten 50 Gt: n SSD-tallennustila, ilmainen SSL-varmenne ja yhden vuoden ilmainen verkkotunnus. 50 dollarin markkinointiluotto sisältyy myös tähän suunnitelmaan.

Plus: Tällä suunnitelmalla, jonka hinta on 4,95 dollaria / kk, saat rajoittamattoman määrän verkkosivustoja, mittaamatonta kaistanleveyttä ja ilmaisen SSL-sertifikaatin. Lisäksi mukana on myös ilmainen verkkotunnus vuodeksi, rajoittamattomat aliverkkotunnukset ja 100 dollarin markkinointiluotto.

Choice Plus: Tällä 5,45 dollarin kuukausisuunnitelmalla saat rajoittamattoman määrän verkkosivustoja, ilmaisen SSL-varmenteen ja mittaamaton SSD-tallennustilan. Muita ominaisuuksia ovat ilmainen verkkotunnus vuodeksi, 200 dollarin markkinointiluotot ja CodeGuard-perusvarmuuskopio.

Bluehost-WordPress-paketteja

VPS-hosting

VPS-hosting-palvelua voidaan kutsua päivitykseksi WordPress-isännöintiin. Sen avulla voit käyttää virtuaalisesti omistettuja resursseja jaetussa ympäristössä. Bluehostilla on kolme VPS-hosting-suunnitelmaa. Ne ovat vakiona, parannettu ja lopullinen.

vakio: Alkaen 18,99 dollaria / kuukausi, suunnitelma sisältää 2 ydintä, 2 Gt RAM-muistia, 1 Tt kaistanleveyden ja 50 Gt: n SSD-tallennustilan. Muita ominaisuuksia ovat 1 verkkotunnus, 1 IP-osoite, 30 päivän rahojen palautustakuu ja 24/7 tuki. Ilmainen SSL on myös mukana.

parannettu: Hintaan 29,99 dollaria kuukaudessa tämä suunnitelma sisältää 2 ydintä, 60 Gt: n SSD-tallennustilan, 4 Gt: n RAM-muistin ja 2 Tt: n kaistanleveyden. Sen mukana tulee myös 24/7 -tuki, 2 IP-osoitetta ja 30 päivän rahojen palautustakuu. Lisäksi SSL on mukana ilmaiseksi.

Perimmäinen: Hintaan 59,99 dollaria kuukaudessa tämä suunnitelma sisältää 4 nopeusydintä, 120 Gt: n SSD-tallennustilaa, 8 Gt: n RAM-muistia ja 3 TB: n kaistanleveyttä. 1 mukana toimialue, 2 IP-osoitetta ja 24/7 -tuki on myös mukana. Kuten muutkin suunnitelmat, tämä sisältää myös ilmaisen SSL-sertifikaatin ja 30 päivän rahat takaisin -takuun.

Bluehost-VPS-paketteja

Omistettu palvelin

Omistetulla palvelinmajoituksella sinulla on kaikki palvelimen resurssit itsellesi. On olemassa kolme erillistä hosting-suunnitelmaa. Ne ovat vakio-, parannettu- ja premium-tuotteita.

vakio: Maksaa 79,99 dollaria / kuukausi, suunnitelmaan sisältyy 4 ydintä ja 8 säiettä, nopeus 2,3 GHz ja 500 Gt tallennustila. Lisäksi siinä on 4 Gt RAM-muistia, 5TB kaistanleveyttä, 3 IP-osoitetta ja yksi mukana toimitettu verkkotunnus. Muita ominaisuuksia ovat ilmainen SSL-sertifikaatti, 24/7 tuki ja 30 päivän rahat takaisin -takuu.

parannettu: Hintaan 99,99 dollaria kuukaudessa suunnitelmassa on 4 ydintä, 8 säiettä, 2,5 GHz nopeus, 1 Tt tallennustila ja 8 Gt RAM-muistia. Muita ominaisuuksia ovat 10TB kaistanleveys, 1 mukana toimialueet ja 4 IP-osoitteet. Kuten muutkin suunnitelmat, tämä sisältää myös ilmaisen SSL: n, 24/7-tuen ja 30 päivän rahojen palautustakuun.

Premium: Alkaen 119,99 dollaria / kuukausi, tähän suunnitelmaan kuuluu 4 ydintä ja 8 säiettä, nopeus 3,3 GHz ja 1 Tt tallennustila. Lisäksi mukana on myös 1 toimialue, 16 Gt RAM-muisti, 15TB kaistanleveys ja 5 IP-osoitetta. Kuten muutkin suunnitelmat, tässäkin on ilmainen SSL, 24/7 tuki ja 30 päivän rahat takaisin -takuu.

Bluehost-omistettu-paketteja

Bluehost Basic (Shared Plan) yksityiskohtaisesti

Bluehostilla on jaettu hosting-paketti, joka sopii aloitussivustoille. Heiden yhteisellä suunnitelmalla on kolme eri tasoa. Kaikissa kolmessa suunnitelmassa on ominaisuuksia, joita isännöivät asiakkaat yleensä haluavat.

suunnitelmat & Hinnat yksityiskohtaisesti

Katsotaanpa ominaisuudet, jotka sisältyvät kolmeen perussuunnitelmaan, sekä kunkin kustannukset. Niille, jotka haluavat enemmän perussuunnitelmasta, on saatavana kaksi päivitystä. Nämä ovat Plus-suunnitelma ja Choice Plus -suunnitelma.

Mitä sisältyy jaettuihin paketteihin?

Bluehost Basic: Perussuunnitelman avulla voit ylläpitää vain yhtä verkkosivustoa. Suunnitelman muita ominaisuuksia ovat yksi verkkotunnus, 50 Gt tallennustilaa, 25 aliverkkotunnusta ja 5 sähköpostitiliä. Ensimmäisen kerran käyttäjille hinta on 2,95 dollaria / kk. Samaan aikaan uusintahinta on 7,99 dollaria / kk.

Bluehost Plus: Plus-suunnitelma sisältää rajoittamattoman määrän verkkosivustoja, kaistanleveyttä ja verkkotilaa. Saat myös rajoittamattomia sähköpostitilejä. Tämän paketin lähtöhinta on 5,95 dollaria / kk. Uusintahinta on puolestaan ​​10,99 dollaria / kk.

Bluehost Choice Plus: Tämä suunnitelma vie sen hieman kauemmas plus-suunnitelmasta. Se sisältää kaikki plus-suunnitelman ominaisuudet. Lisäksi se sisältää lisäominaisuuksia, kuten SiteBackup Pro, ja verkkotunnuksen yksityisyyttä, jonka arvo on yli 80 dollaria / vuosi. Ensimmäistä kertaa käyttäjille suunnitelma maksaa 5,95 dollaria / kuukausi. Uusintahinta on 14,99 dollaria / kk.

Bluehost Go PRO: Go PRO -suunnitelma on askel pidemmälle Choice Plus -paketista. Siinä on kaikki mitä Plus-suunnitelma sisältää ja se yhdistää sen korkean suorituskyvyn palvelimeen. Lisäksi se sisältää myös omistetun IP: n.

Pääpiirteet
perustiedot
Plus
Choice Plus
Alkuhinta$ 2,75 / kk$ 5,45 / kk$ 5,45 / kk
Uusintahinta$ 7,99 / kk$ 10,99 / kk14,99 $ / kk
sivustot1RajoittamatonRajoittamaton
SSD-levytila50 GtRajoittamatonRajoittamaton
kaistanleveysrajoittamatonrajoittamatonrajoittamaton
Sähköpostitilit5RajoittamatonRajoittamaton
Verkkotunnus (is) isännöity1RajoittamatonRajoittamaton
ILMAINEN verkkotunnus sisältyy hintaan1RajoittamatonRajoittamaton
ILMAINEN SSL-sertifikaatti
ILMAINEN Sivustojen rakentaja
ILMAINEN verkkosivustojen siirto
cPanel & Softaculous
Öisin varmuuskopiointi
MySQL-tietokannat
Cloudflare CDNLisäosanLisäosanLisäosan
Esitysstandardistandardistandardi
Rahat takaisin takuu30 päivää30 päivää30 päivää

aloittaminen & Hinnat Pöydät

Vaikka perussuunnitelma maksaa 2,75 dollaria kuukaudessa, molemmat muut paketit maksavat saman. Ne alkavat 5,45 dollarista kuukaudessa.

Maksuaika / Suunnitelma
(vain uusille käyttäjille)
perustiedot
Plus
Choice Plus
Ryhtyä ammattilaiseksi
12 kuukautta$ +4,95 / kk$ 7,45 / kk$ 7,45 / kk$ 18,95 / kk
24 kuukautta$ 3,95 / kk$ 6,95 / kk$ 6,95 / kk$ +15,95 / kk
36 kuukautta$ 2,75 / kk$ 5,45 / kk$ 5,45 / kk$ 13,95 / kk

Uusimishinnat

Kaikkien kolmen uusintahinta on täysin erilainen ja vaihtelee maksusuunnitelman mukaan. Halvin on 36 kuukauden suunnitelma. Perussuunnitelmassa se on 7,99 dollaria / kuukausi. Samaan aikaan Plus-suunnitelman uusiminen maksaa 10,99 dollaria / kk. Choice Plus -suunnitelman uusimishinta on 14,99 dollaria / kk. Viimeiseksi Go Pro -suunnitelman uusimiskustannukset ovat 23,99 dollaria / kk.

Maksuaika / Suunnitelma
(uusintahinnat)
perustiedot
Plus
Choice Plus
Ryhtyä ammattilaiseksi
12 kuukautta$ 8.99 / mo$ 12,99 / kk$ +16,99 / kk$ 25,99 / kk
24 kuukautta$ 8,49 / kk$ 11,99 / kk$ 15.99 / mo$ 24.99 / mo
36 kuukautta$ 7,99 / kk$ 10,99 / kk14,99 $ / kk$ 23,99 / kk

Tärkeimmät ominaisuudet yksityiskohtaisesti

Katsotaanpa joitain tärkeimmistä ominaisuuksista, joita Bluehost tarjoaa. Ne auttavat sinua selvittämään, kuinka hyvä tai huono tämä vaihtoehto on sinulle.

Verkkotunnus & Sähköposti

Verkkotunnus sisältyy ilmaiseksi kaikkiin jaettuihin hosting-suunnitelmiin koko vuodelle. Vaikka se voi maksaa jopa 20 dollaria muualla, Bluehost antaa sen pois ilmaiseksi. Ammattimaisella verkkotunnuksen sähköpostilla on useita etuja. Se lisää tietoisuutta yrityksestäsi näyttämällä verkkotunnuksen asiakkaille lähettämilläsi sähköpostiviesteillä. Lisäksi se lisää uskottavuutta vain olemalla yhteydessä verkkotunnukseen. Henkilökohtaisen verkkotunnuksen sähköpostiin on kaksi vaihtoehtoa Bluehostin kanssa. Email Essential -suunnitelma maksaa 2,99 dollaria lisenssiä kohti / kuukausi, kun taas Business Plus on 5,99 dollaria / lisenssi / kuukausi. Lisäksi Business Pron hinta on 9,99 dollaria lisenssiä kohti / kuukausi.

bluehost-verkkotunnus

Verkkotila & kaistanleveys

Varastointia varten vaihtoehto on melko yksinkertainen. Vaikka levytila ​​on SDD, sitä on melko paljon. Perussuunnitelmassa on 50 Gt, joka riittää monille käyttäjille.

Kaistanleveydelle ei myöskään ole rajoituksia. Vaikka sitä ei ole mitattu, se ei ole rajoittamaton, joten se pystyy käsittelemään verkkosivuston säännöllistä käyttöä helposti. Samalla kaikissa muissa edistyneissä jaetussa isännöintisuunnitelmissa on mittaamaton kaistaleveys ja rajoittamaton SSD-tallennustila.

WordPressin yhdellä napsautuksella asennus

Bluehost tarjoaa asennuksen yhdellä napsautuksella useille suosituille ohjelmistoille. Näitä ovat WordPress sekä muut sovellukset, kuten Drupal ja Magento. Lisäksi, jos valitset Blueрost WordPress-hosting-palvelun, saat erilaisia ​​WP-ominaisuuksia. Näitä ovat ilmainen sähköposti, automaattiset WordPress-päivitykset, vaiheistusympäristö ja automaattinen WP-asennus.

Muuttopalvelu

Valitettavasti Bluehost ei tarjoa ilmaista sivustojen siirtoa. Sinun on maksettava mojova maksu 149,99 dollaria nauttiaksesi muuttopalveluista. Lisäksi isäntä ei siirrä yli 20 sähköpostitiliä ja viittä verkkosivustoa.

Muut ominaisuudet

Muita Bluehostin tarjoamia ominaisuuksia ovat sovellusrikas kojelauta. Kojetaulun avulla voit integroida cPaneliin erilaisia ​​palveluita, kuten Google Apps ja CloudFlare. Lisäksi on saatavana myös monia lisäosia. Näitä ovat usean palvelimen hallinta, yksilölliset IP-osoitteet, verkkotunnuksen yksityisyys, SiteLock ja roskapostisuojaus.

Verkkotunnuksen yksityisyydensuoja

Verkkotunnuksen yksityisyydensuojalla, jota Bluehost tarjoaa, voit pitää sivustosi suojattuna. Se auttaa estämään tietokalasteluhyökkäyksiä, roskapostia ja varkauksia. Se piilottaa verkkotunnukseesi linkitetyt henkilökohtaiset tiedot. Verkkotunnuksen yksityisyys maksaa 0,99 dollaria / kuukausi.

SSL-varmenne

Jokainen suunnitelma sisälsi ilmaisen SSL-varmenteen, jota powered by Let’s Encrypt. Tämä antaa sinulle turvallisen yhteyden kävijöiden ja verkkosivustosi välillä. Seurauksena on, että se auttaa suojaamaan henkilökohtaisia ​​tietoja ja muita arkaluontoisia tietoja.

SiteLock-suojaus

Bluehost tarjoaa myös SiteLock Security -palvelun jaetulla isännöintisuunnitelmalla. Voit saada sen 1,99 dollaria / kuukausi. Sen avulla voit pelastaa sivustosi haittaohjelmilta ja hyökkäyksiltä. SiteLock Security toimii tunnistamalla ja korjaamalla uhat ennen kuin niistä tulee ongelmia. Toinen vaihtoehto on CodeGuard Basic. Tämä tekee päivittäin varmuuskopioita ja tarkistaa muutokset verkkosivustolla. Voit saada sen hintaan 2,99 dollaria / kk.

Omistettu IP

Omistettu IP ei sisälly perussijaintiohjelmaan. Samoin sitä ei myöskään sisälly Choice and Choice Plus -suunnitelmaan. Omistettu IP sisältyy vain Pro-suunnitelmaan.

varmuuskopiot

Kaikissa jaetuissa suunnitelmissa on automaattiset varmuuskopiot ilmaiseksi. Tarjotaan päivittäin, viikoittain ja kuukausittain varmuuskopioita. Joten jos sivustossasi on ongelma, voit palauttaa sen entiseen tilaan helposti. Lisäksi voit myös pitää kaikki tiedostot turvassa.

Muut ominaisuudet

Koska Bluehost keskittyy melko paljon turvallisuuteen, on olemassa myös monia muita suojausominaisuuksia. Apache Spam Assassin, Spam Hammer ja Spam Experts tarjoavat kolme erilaista kerrosta roskapostisuojausta. Lisäksi hakemistot ovat suojattu salasanalla. SSH-yhteys on myös tarjolla. Seurauksena on, että voit käyttää turvallisesti määritystiedostoja.

Palvelimen sijainti

Bluehostilla on vain yksi palvelimen sijainti. Palvelin sijaitsee Provossa, Utahissa, jossa yritys sijaitsee.

Helppokäyttöisyys

Epäilemättä Bluehostilla on tyylikäs ja moderni verkkosivusto. Tämä puhdas muotoilu ulottuu myös heidän käyttäjiensä taustaohjelmiin. Tämän seurauksena verkkosivusto on melko käyttäjäystävällinen. Se tarjoaa myös seuraavat:

Helppo rekisteröityminen

Rekisteröinti ja verkkotunnuksen asettaminen on melko yksinkertaista, eikä se vie liian paljon aikaa. Valitse vain haluamasi suunnitelma ja mainitse sitten yksityiskohdat. Voit joko hankkia uuden verkkotunnuksen tai käyttää jo olemassa olevaa verkkotunnusta.

Seuraavaksi sinun on tehtävä tili ja mainittava kaikki tietosi. Täällä sinua pyydetään antamaan myös maksutietosi.

maksutavat

Edelleen helpon käytön varmistamiseksi isäntä hyväksyy maksun suurimmalla osalla luottokortteja. Voit maksaa myös PayPalilla.

Bluehost-maksut

Tilin aktivointi

Useimmat käyttäjät voivat nauttia tilin välittömästä aktivoinnista. Jos on kuitenkin epäilyjä petoksesta tai epätarkkoja tietoja, aktivointi voi viivästyä.

Ohjauspaneeli ja kojelaudan käyttökokemus

Bluehost sisältää helppokäyttöisen ja yksinkertaisen cPanel-ohjauspaneelin. Verkkosivustosi asettaminen ja hallitseminen on helppoa. Käyttöliittymä on niin helppo, että sinun on napsautettava vain haluamiasi kuvakkeita.

Asiakaspalvelu (tuki)

Kuten kaikki muutkin, asiakastuki ei myöskään ole kaukana vaikuttavasta. Siellä on 300 ihmisen tiimi, joka on valmis auttamaan asiakkaita. Lisäksi tukea tarjotaan useilla kielillä. Lisäksi kalliit paketit sisältävät myös teknisen tuen. Seuraavat asiakastukikanavat ovat saatavilla:

bluehost-tuki

Live Chat

Yleensä agentin liittyminen chat-kuplaan vie vähemmän kuin minuutin. Ohjelmisto kuitenkin kehottaa sinua odottamaan vähintään viisi minuuttia agentin yhdistämiseen. Lisäksi jonot eivät ole liian pitkiä, joten sinun ei tarvitse odottaa. Lisäksi edustajilla on tietoa perustoiminnoista, jotta voit saada tarvitsemasi apua.

liput

Lippupalvelu on myös vaikuttava. Tunnin sisällä Bluehost vastaa rutiininomaisesti pyyntöihin.

Puhelin

Soittajille on olemassa kansainvälinen numero. Vaikuttavaa on, että asiakasedustajilla on hyvät tiedot. Siksi heillä on hyvät valmiudet vastata kysymyksiin. Yleensä puhelintuki on hyvä vaihtoehto.

Koulutusresurssit (tietopohja)

Tietokannalla on vastauksia useimpiin kysymyksiin. Yksityiskohtaisia ​​ohjeita on saatavana myös ohjeartikkeleina ja e-kirjoina. Niissä on kuvia, jotta kaikki olisi helpompi ymmärtää. Läsnä on myös UKK, joka kattaa monenlaisia ​​aiheita.

Bluehost-koulutus-resursseja

Rahat takaisin -takuu (palautuskäytäntö)

Bluehost-suunnitelmissa on 30 päivän rahat takaisin -takuu. Joten jos peruutat vain ensimmäisen kuukauden sisällä, saat täyden hyvityksen. Jos kuitenkin peruutat sen jälkeen, et saa hyvitystä. Huomaa, että verkkotunnusmaksua ei palauteta.

Kuka on Bluehost paras?

Perusteellisen tarkastelun jälkeen olemme tulleet siihen tulokseen, että Bluehost on ihanteellinen:

 • Ne, jotka etsivät sellaista luotettavaa, isäntä omaavaa web-isäntää. On totta, että Bluehost on vanha nimi teollisuudessa ja on luonut vahvan luottamuksen vuosien varrella.
 • WordPress-käyttäjät, jotka voivat kuluttaa enemmän päästäkseen käyttämään lisäominaisuuksia. He saavat myös omaa WordPress-asiantuntijoiden ryhmää.
 • Pienten ja suurten yritysten omistajat. Bluehost on hyvä vaihtoehto, jos budjetti on ja haluat vain yleiskäyttöisen isäntä.

PLUSSAT
HAITTOJA

 • Suunnitelmissa on yleensä rajoittamaton kaistaleveys, levymuisti ja verkkotunnuksen isännöinti.
 • Ilmainen verkkotunnus sisältyy pakettiin vuodeksi.
 • Parannettu cPanel on helppo käyttää ja tarjoaa nopean pääsyn ominaisuuksiin.
 • Kaikissa suunnitelmissa on erinomaiset turvaominaisuudet.
 • Niitä on paljon, mikä on ongelma, jos budjettisi on suuri.
 • Vaikka WordPress-suunnitelmat ovat monipuolisia, ne ovat suhteellisen melko kalliita.

Suosittelemmeko Bluehostia?

Valitsemastasi suunnitelmasta riippumatta on olemassa lukuisia erinomaisia ​​lisäominaisuuksia ja ominaisuuksia. Lisäksi suunnitelmat ovat niin monipuolisia, että saat joustavuutta budjetistasi riippumatta. Yleensä Bluehost kattaa melkein kaikenlaiset tarpeet.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Bluehost on verkkoisäntä, jota suosittelemme ehdottomasti kaikille. Jos haluat hyvän maineen omaavan isännän, tämä on paras veto. Skaalautuvat ja halvat suunnitelmat antavat sinun räätälöidä ratkaisusi ja voit aloittaa milloin tahansa!

Toivomme, että tämä yksityiskohtainen arvostelu auttaa sinua tekemään tietoisen päätöksen. Mitä mieltä olet siitä? Onko sinulla kokemusta Bluehostista? Kerro meille!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me