Ennen tämän arvostelun kirjoittamista ostimme palvelut, joita Hostingerillä oli tarjottavanaan. Käytimme sitä
koko vuoden ja käytämme sitä edelleen, ennen kuin päätimme lykätä ajatuksemme. Seuraamme
isännän suorituskyky (käyttöaika ja keskimääräinen latausaika). Varmistaaksesi aidon arvion käytimme todellista
tietoja, kuten käyttöaika, latausaika, tärkeimmät ominaisuudet, kustannukset ja asiakastuki. Saatuaan nämä tekijät huomioon, keksimme tämän puolueettoman tarkastelun.

Yleinen luokitus

4,3 / 5

ominaisuudet
8/10

Käyttäjäystävällinen
9/10

hinnoittelu
9/10

Tuki
9/10

Luotettavuus
9/10

Hostinger-alennukset
Katso tarjoukset

Käyttöaste

99,97%

Lataa aika

384 ms

Hostinger lupaa tarjota luotettavia, helppokäyttöisiä ja kehittäjäystävällisiä isännöintipalveluita. Se tarjoaa tähden ominaisuuksia sekä turvallisuuden ja erinomaisen nopeuden. Toinen pluskohta on hyvä asiakastuki. Paras asia on ehkä se, että palvelut ovat saatavilla edulliseen hintaan. Viime kädessä Hostinger tarjoaa lyömättömiä paketteja niille, jotka etsivät budjettihotellia.

Isäntä tarjoaa myös korkean pääsyn niille, joilla on jo kokemusta. Samalla se antaa aloittelijoille myös mahdollisuuden aloittaa verkkosivustonsa helposti. Koska henkilöstölle ja markkinoinnille kuluu vähimmäismäärä rahaa, Hostinger pystyy käyttämään resursseja erinomaisten palvelujen ja tuotteiden valmistamiseen.

Tässä katsauksessa tutkimme sen yksityiskohtaisesti ja päätämme, onko kokeilun arvoinen. Katsotaanpa Hostinger-arvosteluamme ilman paljon kiinnostusta.

Avainominaisuudet

 • Lukuisia ominaisuuksia ja tuskin mitään myyntiä
 • Tilinhallintapaneelit ovat reagoivia, helppokäyttöisiä ja visuaalisesti upeita
 • Perusteelliset verkkokehitysoppaat
 • Räätälöity verkkosivustojen rakentaja toimittaa erilaisia ​​ilmaisia ​​verkkosivustojen malleja
 • Ominaisuusrikkaat suunnitelmat hyvällä nopeudella saatavana edullisesti
 • Optimoitu WordPressille
 • Chat-tuki on käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa

Levytila
10 gb

kaistanleveys
100 gb

Rahat takaisin
30 päivää

Ilmainen verkkotunnus
Ei

Ilmainen SSL
Joo

Isäntäsuunnitelmat
www.hostinger.com

Hostinger-arvostelu: taustatiedot

Vuonna 2004 perustetulla Hostingerillä on yli vuosikymmenen kokemus isännöinnistä. Niiden tavoitteena on tarjota ihmisille tapa hoitaa sivustojaan pienellä budjetilla. Parasta on, että se on saatavana edulliseen hintaan ilman rajoituksia.

Tuolloin yritys havaitsi aukon isännöintimarkkinoilla ja käytti sitä hyväkseen. Alussa he loivat ilmaisen web-hosting-alustan. Pian heistä tuli suosittu verkkoisäntä.

Vuoteen 2012 mennessä Hostinger oli laajentunut kansainvälisesti. Samana vuonna se perustettiin myös Kyproksessa. Sitten tammikuuhun 2017 mennessä yli 29 miljoonaa ihmistä oli ilmoittautunut palveluistaan.

Tällä hetkellä he lupaavat korkealaatuisia ominaisuuksia edulliseen hintaan. He palvelevat 178 maata ja heillä on keskimäärin 15 000 uutta ilmoittautumista päivittäin.

hostinger-tausta-info

Kuvakaappaus on otettu osoitteesta web.archive.org – 12.11.2012.

Verkkosivuston isännöidyt tilastot & Aluetunnukset

Hostinger on ylläpitänyt 280 838 verkkotunnusta 12 erilaisella isännöintisuunnitelmalla. .Com-verkkotunnus muodostaa suurimman osan ylläpidetyistä verkkotunnuksista. Muita ovat .info, .org, .us ja .biz. Kaiken kaikkiaan yrityksen kasvu on ollut 3% vuodesta toiseen.

hostinger isännöimä-verkkotunnuksia

hostinger-Aluetunnukset-tilastot

Suorituskyky, käyttöaika & Lataa aika

Suorituskyvyn testaamiseksi rekisteröimme Hostinger-palvelut ja asensimme WordPressin. Sitten teimme dumps-sivuston oletusteema. Täytimme myös sivustollemme, jotta se toimisi kuin todellinen, keskimääräinen WordPress-verkkosivusto.

Suorituskykytesti (Pingdom)

Nopea verkkoisäntä varmistaa nopean verkkosivuston. Tästä syystä testasimme Hostingerin nopeutta ensin Pingdomin kanssa. Kuten huomaat, latausaika on melkein neljännes sekunti, mikä on aika vaikuttavaa.

Pingdom-hostinger-kuorma-aika

Palvelimen käyttöaika & Lataa aika (UptimeRobot)

Seuraavaa testiä varten tarkastelimme Hostingerin yleistä saatavuutta. Seuraavaksi seuraamme seisokkeja ja vasteaikaa. Kuten tulokset osoittavat, isäntä on ollut yli kolme kuukautta. Keskimääräinen vasteaika on jopa alle neljännessekunnin, mikä on melko harvinaista!

hostinger-käytettävyys

Hostinger Uptime & Viimeisen 3 kuukauden latausaika (UptimeRobot)

Kuukausi
Uptime Stats
Latausaikatilastot
Huhtikuu 2020100%145 ms
Maaliskuu 2020100%171 ms
Helmikuu 2020100%157 ms

Palvelimen vasteaika (Bitcatcha)

Pingdom tai vastaavat työkalut osoittavat, kuinka sivustosi tiedot latautuvat. Tähän sisältyy media, jonka lataaminen vie kauemmin kuin tavallinen teksti. Tarkemman palvelimen vasteajan suhteen käännyimme Bitcatchaan. Tämän työkalun avulla on mahdollista testata palvelimen vastausaika lataamatta tietoja.

Tulokset olivat poikkeuksellisia, etenkin Yhdysvalloissa. Myös muissa paikoissa tilastot ovat vaikuttavia. Kaikki palvelimet vastaavat neljänneksen sekunnissa.

hostinger-bitcatha-vaste-ajat

Isännöintisuunnitelmat ja ominaisuudet

Hostingerillä on käytännössä neljä erilaista majoitusta, jotka palvelevat laajempaa yleisöä. Nämä kolme sisältävät jaetun web-isännöinnin, pilvipalvelun, VPS-isännöinnin ja ainutlaatuisen verkkosivustojen rakentamisen isäntä.

Jaettu hosting

Tällainen isäntä on sopiva välituotteiden web-isäntäkäyttäjille. Se on enimmäkseen niille, jotka eivät halua investoida koko budjettiaan hosting-ratkaisuihin. Jaettua hosting-suunnitelmaa on kolme. Näitä ovat Single, Premium ja Business.

Yksittäinen: Hintaan 0,99 dollaria kuukaudessa suunnitelma antaa sinun ylläpitää yhtä verkkosivustoa. Se sisältää myös yhden sähköpostitilin, 10 Gt: n SSD: n ja 100 Gt: n kaistanleveyden.

Premium: Alkaen hintaan 2,89 dollaria / kk. Suunnitelmassa on rajoittamaton määrä verkkosivustoja, 20 Gt SSD-tilaa ja rajaton kaistaleveys. Siinä on myös viikoittaisia ​​varmuuskopioita.

Business: Hinnalla 3,99 dollaria / kk saat kaikki palkkiojärjestelmän edut plus vähän enemmän. Tämän suunnitelman lisäominaisuuksiin kuuluvat päivittäiset varmuuskopiot ja ilmainen SSL-varmenne.

Pakkausten nimi
Yksittäinen
palkkio
liiketoiminta
Alkuhinta$ 0.99 / mo$ 2.89 Hyödyllinen hinta / kk$ 3,99 / kk
Uusintahinta$ 2,15 / kk$ 3,49 / kk$ 7,95 / kk
sivustot1RajoittamatonRajoittamaton
SSD-levytila10 Gt20 Gt100 Gt
kaistanleveys100 GtRajoittamatonRajoittamaton
Sähköpostitilit1RajoittamatonRajoittamaton
MySQL-tietokannat1RajoittamatonRajoittamaton
ILMAINEN verkkotunnus sisältyy hintaanEiJooJoo
ILMAINEN SSL-sertifikaattiJooJooJoo

hostinger-shared-paketteja

WordPress-hosting

Hostinger tarjoaa halpaa ja tehokasta WordPress-hosting-palvelua. Se on helppo asentaa ja nopea asentaa. Lisäksi se sallii välittömän online-altistumisen. WordPress-hosting-suunnitelmia on saatavana kolme. Nämä ovat single-, premium- ja business-yrityksiä.

Yksi: Kustannukset 2,15 dollaria / kuukausi, tämä suunnitelma sisältää rajoittamattoman määrän verkkosivustoja, 20 Gt levytilaa ja rajaton kaistanleveys. Se sisältää myös käyttäjäystävällisen pääsynhallinnan, ilmaisen verkkotunnuksen SSL: llä, tehokkaan ohjauspaneelin ja helpon verkkosivustojen rakentajan.

Palkkio: Tämä suunnitelma maksaa 7,45 dollaria / kk ja sisältää rajattoman määrän verkkosivustoja, rajaton kaistanleveys ja 100 Gt: n SSD-levytila. Muita ominaisuuksia ovat ilmainen verkkotunnus ja vuosisuunnitelma, helppo verkkosivustojen rakentaja ja tehokas ohjauspaneeli.

Liiketoiminta: Hintaan 14,95 dollaria / kuukausi tässä suunnitelmassa on kaikki Premium-suunnitelman ominaisuudet, joissa on 140 Gt: n SSD-tallennustila. Joitakin lisäominaisuuksia ovat päivittäiset varmuuskopiot, deluxe-live-tuki ja ilmainen SSL-varmenne.

hostinger-WordPress-paketteja

Pilvipalvelu

Hostingerillä on oma ainutlaatuinen pilviinfrastruktuuri. Seurauksena on, että se voi tarjota erinomaisia ​​palveluita alhaisilla hinnoilla vaarantamatta suorituskykyä. Pilvimahdollisuuksien suhteen on olemassa kolme erilaista suunnitelmaa. Nämä ovat Startup, Professional ja Enterprise.

Aloittaa: Tämä suunnitelma maksaa 7,45 dollaria / kk. Voit hankkia erillisen IP-osoitteen, 2 CPU-ydintä ja rajoittamattoman kaistanleveyden. Muita ominaisuuksia ovat 100 Gt levytilaa ja 3 Gt RAM-muistia.

Professional: Tämä suunnitelma maksaa 14,95 dollaria / kk, ja siihen sisältyy oma IP-osoite sekä 140 Gt levytilaa ja rajaton kaistaleveys. Se sisältää myös 6 Gt RAM-muistia ja 4 CPU-ydintä.

Laitos: Rajoittamattoman kaistanleveyden ja omistetun IP-osoitteen lisäksi tämä suunnitelma sisältää 8 CPU-ydintä, 16 Gt RAM-muistia ja 200 Gt levytilaa. Kaikki tämä on saatavana hintaan 37,00 dollaria / kuukausi.

Jokaisessa pilvipalvelusuunnitelmassa on verkkotunnus Täysin ilmainen.

hostinger-cloud-paketteja

VPS-hosting

Isäntäkoneella on lukuisia VPS-hosting-paketteja, jokaisella on erilaisia ​​ominaisuuksia. Kaikissa suunnitelmissa on hyödyllisiä ominaisuuksia, jotka takaavat erinomaisen suorituskyvyn.

Ensimmäisessä ytimessä olevassa suunnitelmassa on 1 Gt muistia, 2 Gt purskemuistia ja 20 Gt tallennustilaa. Lisäksi saat 1000 Gt kaistanleveyttä tällä suunnitelmalla hinnalla 3,95 dollaria / kk.

Toinen suunnitelma, jossa on 2 ydintä, maksaa 8,95 dollaria / kuukausi. Se sisältää 2 TB kaistanleveyttä, 40 Gt tallennustilaa, 4 Gt burst RAM -muistia ja 2 Gt muistia.

Seuraava 3 ytimen suunnitelma maksaa 12,95 dollaria / kuukausi. Tähän suunnitelmaan sisältyy 3000 Gt: n kaistaleveys, 60 Gt: n tallennustila, 6 Gt: n purskemuisti ja 3 Gt: n muisti.

Lisäksi 4 ytimen ja 4000 Gt: n suunnitelma maksoi 15,95 dollaria / kuukausi. Siinä on myös 8 Gt: n purske RAM, 4 Gt muistia ja 80 Gt tallennustila.

Toinen suunnitelma on 6 ydintä ja 6000 Gt kaistaleveyttä. Se maksaa 23,95 dollaria / kuukausi. Muita ominaisuuksia, joita saat tämän suunnitelman avulla, ovat 120 Gt: n tallennustila, 12 Gt: n purskemuisti ja 6 Gt: n muisti.

Viimeinen suunnitelma on 8 ytimen suunnitelma, jonka kaistanleveys 8000 Gt maksaa 29,95 dollaria / kuukausi. Mukana on myös 160 Gt tallennustila ja 8 Gt muistia.

hostinger-VPS-paketteja

Verkkosivunrakentajan isännöinti

Sivustojen rakentaja on saatavana kaikille niille, jotka isännöivät heidän mukanaan. Rakentajan käyttämiseksi ei vaadita aiempaa teknistä tai koodaustietoa. Itse asiassa Hostingerin mukaan verkkosivustosi voi olla jopa viidessä minuutissa.

hostinger-sivusto rakentaja

Hostinger Basic (jaettu suunnitelma) yksityiskohtaisesti

Perusteellisin jaettu isäntäsuunnitelma, jota isäntä tarjoaa, on yhden jaetun hosting -suunnitelma. Se sisältää suurimman osan toiminnoista, joita joku juuri käynnistämässä tarvitsee.

suunnitelmat & Hinnat yksityiskohtaisesti

Tarkastellaan tarkkaan suunnitelmia ja niiden hintoja yksityiskohtaisesti. Kuten aiemmin mainittiin, suunnitelmia on saatavana kolme. Yksi on yhden jaetun hostin perussuunnitelma. Niille, jotka haluavat lisää, on saatavana myös kaksi muuta suunnitelmaa, jossa on lisäominaisuuksia. Nämä ovat Premium- ja Business-jaetut paketit.

Mitä sisältyy jaettuihin paketteihin?

Yksi jaettu hosting: Tämä on heidän halvin suunnitelmansa. Se sisältää ominaisuuksia, kuten yhden verkkosivuston, 10 Gt levytilaa ja 100 Gt verkkosivuston. Mukana ovat myös automaattinen asennusohjelma ja verkkosivustojen rakentaja. Tämän suunnitelman lähtöhinta on 0,99 dollaria kuukaudessa. Uusimisesta joudut maksamaan 2,15 dollaria / kk.

Ensisijainen jaettu hosting: Tätä voidaan pitää keskellä linjan isännöintisuunnitelmaa. Tämä suunnitelma sisältää rajoittamattoman SSD-levytilan, kaistanleveyden, sähköpostitilit ja useita verkkosivustoja. Vuosisuunnitelman lisäksi saat myös ilmaisen verkkotunnuksen ja helpon verkkosivustojen rakentajan. Tämän suunnitelman lähtöhinta on 2,89 dollaria / kuukausi.

Yritysten web-hosting: Tämä on paras hosting-suunnitelma. Se sisältää rajoittamattoman määrän verkkosivustoja, SSD-levytilaa, kaistanleveyttä ja sähköpostitilejä. Muita ominaisuuksia ovat ilmainen verkkotunnus, verkkosivustojen rakentaja ja päivittäiset varmuuskopiot. Sen mukana tulee myös neljä kertaa käsittelyteho ja ilmainen SSL-varmenne. Tämän suunnitelman lähtöhinta on 3,99 dollaria / kuukausi.

Pääpiirteet
Yksittäinen
palkkio
liiketoiminta
Alkuhinta$ 0.99 / mo$ 2.89 Hyödyllinen hinta / kk$ 3,99 / kk
Uusintahinta$ 2,15 / kk$ 3,49 / kk$ 7,95 / kk
sivustot1RajoittamatonRajoittamaton
SSD-levytila10 Gt20 Gt100 Gt
kaistanleveys100 GtRajoittamatonRajoittamaton
Sähköpostitilit1RajoittamatonRajoittamaton
Verkkotunnus (is) isännöity1RajoittamatonRajoittamaton
ILMAINEN verkkotunnus sisältyy hintaan
ILMAINEN SSL-sertifikaatti
ILMAINEN Sivustojen rakentaja
phpMyAdmin
Viikoittaiset varmuuskopiot
Päivittäiset varmuuskopiot
MySQL-tietokannat
cronjobs1RajoittamatonRajoittamaton
RAM256 Mt512 Mt1 Gt
Rahat takaisin takuu30 päivää30 päivää30 päivää

aloittaminen & Hinnat Pöydät

Kuten aiemmin mainittiin, Hostingerin hosting-suunnitelmat ovat melko halpoja. Heidän perustasuunnitelmastaan ​​joudut maksamaan 0,99 dollaria / kk. Tällaisen alhaisella hinnalla saat pääsyn lukuisiin ominaisuuksiin. Samaan aikaan palkkiojärjestelmä alkaa 2,89 dollarista kuukaudeksi. Lisäksi yrityksen web-hosting-suunnitelma maksaa 3,99 dollaria kuukaudessa. Huomaa kuitenkin, että alhainen hinta on saatavana vain, jos valitset 48 kuukauden suunnitelman. Muut suunnitelmat, joiden maksuaika on lyhyempi, maksavat enemmän.

Maksuaika / Suunnitelma
(vain uusille käyttäjille)
Yksittäinen
palkkio
liiketoiminta
12 kuukautta$ 2,99 / kk$ 5.99 / mo$ +6,99 / kk
24 kuukautta$ 1,59 / kk$ 3,99 / kk$ 4.99 / mo
48 kuukautta$ 0.99 / mo$ 2.89 Hyödyllinen hinta / kk$ 3,99 / kk

Uusimishinnat

Alkuhinnat ovat alhaiset, mutta uusimishinnat ovat hieman korkeat. Yksittäisen jaetun isäntäsuunnitelman uusimishinta on 2,15 dollaria / kk.

Maksuaika / Suunnitelma
(uusintahinnat)
Yksittäinen
palkkio
liiketoiminta
12 kuukautta$ 3,25 / kk$ 5,84 / kk$ 9,99 € / kk
24 kuukautta$ 2.85 Hyödyllinen hinta / kk$ 4,84 / kk$ 8,96 / kk
48 kuukautta$ 2,15 / kk$ 3,49 / kk$ 7,95 / kk

Tärkeimmät ominaisuudet yksityiskohtaisesti

Tarkastellaan lyhyesti Hostingerin tärkeimpiä ominaisuuksia kaikissa suunnitelmissaan. Niiden tunteminen auttaa sinua selvittämään, onko tämä verkkoisäntä sinulle oikea!

Verkkotunnus & Sähköposti

Ilmaiset sähköpostit sisältyvät kaikkiin kolmeen suunnitelmaan. Voit saada ilmaisia ​​verkkotunnuksia sekä premium- että yritysmajoituksella vuodeksi. Pitkällä tähtäimellä tämä auttaa säästämään melko paljon rahaa. Huomaa kuitenkin, että joudut maksamaan ylimääräisen summan ylimääräisistä verkkotunnuksista.

Rajoittamaton määrän sähköpostitilejä on saatavana ilmaiseksi molemmat kaksi parasta suunnitelmaa. Samaan aikaan vain yksi sähköpostitili sisältyy ilmaiseksi perussuunnitelmaan.

Verkkotila & kaistanleveys

Sekä verkkotila että kaistanleveys on rajoitettu perussuunnitelmaan. Se sisältää 10 Gt verkkotilaa ja 100 Gt kaistanleveyttä. Aloittelijalle ne ovat kuitenkin enemmän kuin riittäviä. Samaan aikaan molemmat ylimmän tason suunnitelmat sisältävät rajoittamattoman kaistanleveyden ja web-tilan.

WordPressin yhdellä napsautuksella asennus

Hostinger tarjoaa yhden napsautuksen asennuksen. Sinun tarvitsee vain avata isännöinnin ohjauspaneeli ja syöttää tiedot. Napsauta sitten yhtä painiketta ja WP asennetaan. Jos haluat kuitenkin WP-sivuston, voit valita WordPress-isännöinnin. Tällä tavalla saat myös joukon lisäominaisuuksia. Näitä ovat automaattiset päivitykset, ilmainen SSL, siirto ja ilmainen asennus.

Verkkosivun rakentaja

Yksi asia, joka saa Hostingerin kauemmaksi muista verkkoisäntäkoneista, on sen verkkosivujen rakentaja. Se auttaa käyttäjiä rakentamaan täysin ainutlaatuisen verkkosivuston maasta. He tekevät niin välttämällä vakioteemoja, jotka tekevät kaikista verkkosivustoista näyttämään melkein samanlaisilta. Rakentajan mukana tulee vetämis- ja pudotusliittymä. Lisäksi se voi auttaa sinua luomaan mobiiliystävällisiä verkkosivustoja. Jos sinulla on ongelmia, asiakastuki on saatavana ympäri vuorokauden.

hostinger-sivusto rakentaja nopeuksien

Muut ominaisuudet

Voit saada lukuisia muita ominaisuuksia halvan isännöinnin lisäksi. Nämä ominaisuudet sisältävät ääni- ja videolähetykset, Cron-työt tehtävien ajoittamiseen ja 50 automaattisen asennusohjelman skriptit.

Luotettavuus (suojausvaihtoehdot)

Hostinger keskittyy melko paljon turvallisuuteen. Halvoista suunnitelmista huolimatta kaikki on huippuluokkaa. Joitakin tarjolla olevista turvaominaisuuksista ovat:

Verkkotunnuksen yksityisyydensuoja

Voit ottaa verkkotunnuksen yksityisyyden käyttöön Hostinger-tilisi Verkkotunnukset-osiossa. Sinun on kuitenkin maksettava 5 dollaria / vuosi verkkotunnuksen yksityisyydestä. Vaihtoehtoisesti voit valita Cloudflare Protection -suojauksen vain 9,95 dollarilla elinaikana. Tämän avulla saat sekä DDoS-suojauksen että turvallisuuden. Samalla voit nauttia CDN: n nopeuden eduista.

SSL-varmenne

Jokainen Hostingerin suunnitelma sisältää ilmaisen SSL-varmenteen. SSL-varmenne auttaa pitämään sivustosi tiedot turvassa.

Omistettu IP

Dedicated IP ei ole käytettävissä Hostingerin jaetuissa suunnitelmissa. Voit kuitenkin saada sen heidän VPS-suunnitelmiensa avulla.

varmuuskopiot

Päivittäiset varmuuskopiot sisältyvät ilmaiseksi yrityksen jaettuun hosting-suunnitelmaan. Mutta viikoittaiset varmuuskopiot ovat ilmaisia ​​jokaisessa suunnitelmassa.

Muut ominaisuudet

Tästä syystä Bitninja sisältyy kaikkiin suunnitelmiin. Tämä on reaaliaikainen all-in-one-suojauspaketti. Se auttaa estämään komentosarjojen injektoinnin, XSS: n, raa’an voiman ja haittaohjelmat. Kaikissa suunnitelmissa on myös SpamAssassin. Tämä on roskapostisuodatin, joka skannaa ja poistaa roskapostit automaattisesti.

Helppokäyttöisyys

Hostinger on melko aloittelijaystävällinen. Yksi syy tähän on helppokäyttöisyys. Katsotaanpa näiden palveluiden ominaisuudet, jotka tekevät niistä niin käyttäjäystävällisiä!

Helppo rekisteröityminen

Ilmoittaminen isännälle on helppoa. Se on yksinkertainen, joten sinulla ei ole ongelmia täällä. Valitse vain haluamasi hosting-suunnitelma ja kirjoita tietosi. Kirjoita seuraavaksi pyydetyt tiedot tilin luomiseksi. Lopuksi, kun olet antanut maksutiedot, sinulla on hyvä mennä.

maksutavat

Täällä hyväksytään useita maksutapoja. Näitä ovat PayPal, MasterCard ja jopa Bitcoin.

Tilin aktivointi

Tilin aktivointi Hostingerillä on melko yksinkertaista. Kun olet ostoskorissa, sinun täytyy vain valita haluamasi hosting-paketti. Seuraavaksi voit vain siirtyä maksuvaiheeseen, ja tilisi aktivoidaan nopeasti.

Ohjauspaneeli ja kojelaudan käyttökokemus

Alusta käyttää cPanelia kaikkiin isäntäpaketteihinsa. Pohjimmiltaan siinä on Microsoftin laattojen käsite. Voit nähdä luokan ja kuvan helposti saadaksesi kuvan sen toiminnasta. Suuret kuvakkeet myös helpottavat tietyn vaihtoehdon löytämistä. Isäntä ei yritä piilottaa ominaisuuksia puhtaamman näköisen tilan löytämiseksi. Sen sijaan kaikki laitetaan käden ulottuville.

Palvelimen sijainti

Hostingerillä on palvelimia Yhdysvalloissa, Euroopassa (Iso-Britannia) ja Aasiassa. Kaikki palvelimet on kytketty 1000Mbps: n yhteyslinjoihin. Seurauksena on, että ne takaavat sekä luotettavuuden että korkean suorituskyvyn. Lisäksi heidän palvelimiensa on suojattu edelleen verkkohyökkäyksiltä yhteistyössä BitNinjan kanssa.

Asiakaspalvelu (tuki)

Hostingerin asiakastuki on saatavana useilla kielillä. Näin he ovat tehneet palveluistaan ​​maailmanlaajuisesti saatavissa. Periaatteessa on käytettävissä kaksi viestintäkanavaa. Nämä ovat lippujen tuki ja live chat.

hostinger-asiakas-tuki

Live Chat

Live chat-kokemus on melko hyvä. Rekisteröityjen käyttäjien keskusteluhistoria on kirjautunut sisään. Joten he voivat käyttää sitä milloin tahansa. Lisäksi asiakasedustajat tarjoavat erinomaisia ​​vinkkejä, joista voi olla hyötyä.

liput

Lippupalvelu on korkeintaan par. Hyödyllinen vastaus lähetetään riittävän ajan kuluessa.

Puhelin

Yksi asia, josta Hostingeriltä puuttuu, on puhelintuki. Tämä on ongelmallista niille, jotka haluavat ottaa suoraan yhteyttä puhelimitse.

Koulutusresurssit (tietopohja)

Hostingerillä on laaja tietokanta. Se sisältää videoita, yleistietoja, oppaita ja oppaita. Kaikki nämä ovat hyödyllisiä työkaluja etenkin niille, jotka ovat uusia isäntäalustan jäseniä. Voit oppia kuinka ratkaista tietty ongelma itse helposti niiden yksityiskohtaisten oppaan avulla.

hostinger-help-tietopohjan

Rahat takaisin -takuu (palautuskäytäntö)

Hostinger tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun. Jos huomaat, että esitys ei vastaa merkkiä, voit pyytää palautusta. Kaikkia tuotteita ei kuitenkaan voida palauttaa. Joissakin tuotteissa on erityiset hyvitysehdot.

Kuka on Hostinger paras?

Kaikkien suunnitelmien ja ominaisuuksien perusteella Hostinger näyttää olevan paras seuraaville:

 • Ne, jotka etsivät erinomaista perustason ylläpitotarvetta edulliseen hintaan
 • Pienyrityksiä, verkkokauppoja ja harrastajana blogoivia yrityksiä varten

Huomaa, että ei yrityksille, jotka haluavat korkeampia käyttöaikatakuita.

PLUSSAT
HAITTOJA

 • Erinomainen tietopohja, joka ohjaa vaikeita tehtäviä
 • Yksinkertainen jaettu sekä liiketoimintasuunnitelma saatavilla halvalla hinnalla
 • Kaikissa suunnitelmissa on erinomaiset, huippuluokan ominaisuudet, joita tuskin on saatavana niin alhaisella hinnalla
 • Koska Hostingerillä ei ole omaa isännöintiä, se ei sovellu suurille sivustoille, jotka vaativat enemmän resursseja
 • Yhteisiin suunnitelmiin ei sisälly ilmaista siirtymistä, joka voi olla ongelmallista

Suosittelemmeko Hostingeriä?

Huomaa vakaa nopeus ja halvat hinnat, suosittelemme Hostingeriä. Lisäksi käytettävyys sekä sivun latausnopeus ovat enemmän kuin alan keskiarvo. Voit myös saada rahat takaisin ensimmäisen 30 päivän aikana, jos et ole tyytyväinen. Heidän asiakastuki on myös ystävällistä, reagoivaa ja osaavaa.

Toivomme, että tämä yksityiskohtainen arvostelu auttaa sinua tekemään tietoisen päätöksen. Mitä mieltä olet siitä? Onko sinulla kokemusta Hostingeristä? Kerro meille!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me