Ne hagyja, hogy a DDoS támadjon interrupt üzleti vállalkozása jó hírnevet és pénzügyi szempontból veszteség. Használjon felhőalapú szolgáltatásmegtagadási védelmet a következőhöz: Prevent egyre feltörik.

Bárki, akinek rossz szándéka van, felcélozhat egy hackelési szolgáltatást egy célzott támadás céljából. A rosszindulatú programok elérhetőek, könnyen kezelhetők és hatékonyak. Nem csak a nagyvállalatok, hanem a számítógépes bűnözők bármilyen méretű kiszolgáltatott áldozatot keresnek, ideértve a személyes blogokat, az e-kereskedelem üzleteit, a kis- és középvállalkozásokat.

Az egyik támadás különösen veszélyes és egyre gyakoribb. Ezt elosztott szolgáltatásmegtagadási támadásnak vagy röviden DDoS-nek hívják. Egy DDoS támadás során egy veszélyeztetett, elosztott rendszer sorozat lehet szerver, otthoni számítógép, tárgyak internete eszköze, bármi, ami csatlakozik az internethez – arra használják, hogy a célzott rendszert túlterheljék egy kérelemmel, a pontig amely a támadott rendszer elég telítetté válik ahhoz, hogy megtagadja a munkát.

Mivel az árvíz sok szétszórt forrásból származik, nehéz a támadót azonosítani vagy a támadást enyhíteni. A DDoS támadások kiszámíthatatlanok, és a legújabb támadások némelyike ​​nevetségesen veszélyes. Ez egy sorban volt 800–900 Gbps.

A támadók számos technikát használhatnak az online üzleti vállalkozás DDoS-hoz való felhasználására. Néhány népszerű a következő.

 • UDP töredék
 • DNS, NTP, UDP, SYN, SSPD, ACK árvíz
 • CharGEN támadás
 • TCP rendellenesség

A támadás okainak sok lehet. Mindenekelőtt az áldozatokat kézzel válogatják; soha nem választják véletlenszerűen. Lehet, hogy egy versenytárs el akarja dobni téged az üzleti életéből, vagy valaki mélységesen nem szereti a közzétett tartalmat – bármi kifogás lehet elegendő, ha valaki pár száz dollárt fektet be az Ön webhelyének támadására..

A valós időben átnézheti a számítógépes támadásokat.

Mit lehet tenni?

Ha olyan kisvállalata van, amelynek ugyanolyan kicsi webhelye van, vagy blogot vagy személyes weboldalt működtet, akkor meg kell tennie valamit, hogy elkerülje a DDoS támadás áldozatait..

Az egyik lehetőség az MSSP (menedzselt biztonsági szolgáltató) bérlése az összes lehetséges számítógépes fenyegetés elkerülésére. Ez magában foglalja a behatolás észlelését, a sebezhetőség vizsgálatát, a vírusellenes szolgáltatásokat, valamint a tűzfal és a VPN technológiák biztosítását más szolgáltatások között. Egy jó MSSP nyugalmat biztosít Önnek, de valószínűleg magas költségekkel. Abban az esetben, ha a legtöbb biztonsági alap lefedve van, és csak a webhelyet kell megvédenie a DDoS-tól, akkor felveheti a DDoS Protection mint szolgáltatást (DPaaS) az ISP-jétől vagy a host szolgáltatótól..

Ha inkább a DIY-ish megoldást részesíti előnyben, akkor az első dolog a DDoS felismerése és enyhítése. A DDoS támadás észleléséhez figyelemmel kell kísérnie a webhelyére érkező forgalmat, és keressen minden olyan mintát, amely a folyamat támadására utalhat. A forgalom hirtelen növekedése jele lehet, de meg kell határoznia, hogy a túlfeszültség a legális felhasználói forgalomban tapasztalható tüskés-e, vagy egy DDoS támadás tünete, és ez nem mindig könnyű feladat.

Miután felismerte a valódi DDoS támadást, azonosíthatja az illegális forgalmat küldő IP-címeket, és blokkolhatja azokat a host szolgáltató vagy a forgalomszűrő eszköz, például útválasztó vagy tűzfal segítségével. Könnyen hangzik, igaz? Nos, ha figyelembe vesszük, hogy egy tipikus DDoS támadás másodpercenként több millió adatcsomagot foglal magában, akkor arra a következtetésre juthat, hogy a barkácsolás opciója nem életképes, és fel kell fizetnie egy megfizethető felhőalapú DDoS védelmi szolgáltatást..

Hogyan csinálják a dolgukat??

Egy hatékony anti-DDoS megoldásnak a következő feladatokat kell elvégeznie: érzékelés, elterelés, szűrő, és elemzés.

A felismerés azt jelenti, hogy azonosíthatók azok a forgalmi folyamatok, amelyek meggátolhatják a DDoS támadást. A hatékony anti-DDoS megoldásnak képesnek kell lennie a lehető leghamarabb felismerni a támadást, elkerülve a hamis pozitív eredményeket.

Az átirányítás azt jelenti, hogy átirányítja a forgalmat, akár elvetheti, akár szűrheti. A szűrésnek azt jelenti, hogy el kell távolítanunk a DDoS forgalmat, és rosszindulatúnak kell lennünk. Egy hatékony anti-DDoS megoldás ezt megteszi anélkül, hogy befolyásolná a jogos felhasználók tapasztalatait.

Végül, az elemzés a forgalmi naplók áttekintése a támadásokkal kapcsolatos információk gyűjtése érdekében, mind a támadó azonosítása, mind a jövőbeni észlelési tevékenységek fokozása érdekében.

Ha összehasonlítani kell az anti-DDoS megoldásokat, a hálózati kapacitás fontos tényező, amelyet figyelembe kell venni. Gbps-ben (gigabites / másodperc) vagy Tbps-ben (terabit / másodperc) mérik, és jelzi, hogy a védelem mekkora támadási intenzitást képes ellenállni. A felhőalapú megoldás általában másodpercenként terabit nagyságrendű hálózati kapacitást kínál. Ez sokkal több, mint bármelyik weboldal megkövetelheti.

A szolgáltatási szint további fontos intézkedése a továbbítási sebesség és az enyhítéshez szükséges idő. A továbbítási sebesség jelzi a megoldás adatcsomagok feldolgozására való képességét, és másodpercenként millió millió csomagban mérhető (Mpps). A támadások általában elérték a 300-500 Gbps-ot, néhányuk pedig akár 10 is lehet 1 Tbps. A hatékonyság érdekében a DDoS-ellenes megoldás feldolgozási kapacitására ki kell emelni ezt.

A mérsékléshez szükséges idő függ attól a módszertől, amelyet a megoldás szolgáltatója alkalmaz a támadás észlelésére. A megelőző észleléssel ellátott, mindig bekapcsolt megoldásnak szinte azonnali mérséklést kell kínálnia. Ezt a szempontot azonban ki kell próbálni a terepen valós körülmények között.

Nyilvánvaló, hogy ezeket a megfontolásokat a költségekkel kell mérlegelni. Vessen egy pillantást a rendelkezésre álló legjobb felhőalapú DDoS észlelési és védelmi megoldásokra.

Akamai

A Kona DDoS Defender a felhő alapú megoldás neve Akamai felajánlja, hogy állítsa le a DDoS támadás veszélyét. Egyesíti a Biztonsági Műveleti Központ (SOC) folyamatos szolgáltatását az Akamai Intelligens platformjával, amely nagymértékben skálázható és garantálja a weboldal folyamatos működését, még támadás esetén is..

Az Akamai intelligens platformja az egész világon elterjedt, lehetővé téve a teljes globális internetes forgalom 15–30% -ának kezelését. A szükséges méretezhetőséget biztosítja még a legnagyobb DDoS támadás ellen is. Támadás esetén a Kona DDoS Defender automatikusan elhajlik a SYN vagy UDP árvízek elnyelésében, és elnyeli a HTTP GET és POST áradásokat a hálózat kerületén, megakadályozva, hogy azok elérjék az alapvető alkalmazásokat..

Sucuri

Sucuri DDoS enyhítő szolgáltatást kínál, amely automatikusan felismeri és blokkolja az illegális kéréseket és a forgalmat. A Sucuri szolgáltatást felhőalapú hálózat támogatja, amely képes enyhíteni a webes alkalmazások vagy a nagy hálózatok támadásait. Gépi tanulási technológia segítségével és az adatok globális hálózatán keresztüli korrelációjával a Sucuri képes megvédeni egy weboldalt a még fel nem fedezett biztonsági fenyegetésektől..

A DDoS enyhítő szolgáltatás része az egy-egy webhely biztonsági platformjának, amely többek között magában foglalja a rosszindulatú programok eltávolítását, a hack-tisztítást, a feketelisták figyelését, a tűzfalat. Három terv különböző szintű szolgáltatást kínál, az alapoktól kezdve a vállalkozásig, és az árak évi 199,99 dollártól 499,99 dollárig terjednek..

AppTrana

AppTrana azonnali védelmet nyújt az azonosított sebezhetőségek ellen & biztosítja a 24 órás védelmet a DDoS ellen & felmerülő biztonsági fenyegetések.

 • Infrastruktúra védelme (3 & 4).
 • Webhelyvédelem (7. réteg)
 • Teljes mértékben felügyelt DDoS védelem 24×7-es figyeléssel és korlátlan egyedi szabályfrissítésekkel a biztonsági szakértők által, valós időben, a helyszínen található riasztások és sebezhetőségi kockázatok alapján a web elérhetőségének biztosítása érdekében.

Az AppTrana globális fenyegetés-intelligencia platformja biztosítja a folyamatos védelmet, pontos és naprakész védelmet a legújabb fenyegetésekkel szemben.

AppTrana DDoS védelem elérhető az AppTrana Advanced és a Premium tervekben. Megkezdheti a próbatervtel, hogy élvezze az alkalmazások szkennelésének, a webes alkalmazások tűzfalának és a CDN-nek a szolgáltatásait. A fedélzetre való felállás néhány perc alatt megtörténik, az áttérés során nulla állásidővel.

NetScout

Arbor fenyegetéscsökkentő rendszerén (TMS) és rendelkezésre állásvédelmi rendszeren (APS) keresztül, NetScout termékcsaládot kínál, amely az Arbor Sightline megoldással együtt működik, és akár 140 Tbps sebességű DDoS támadási forgalmat sebészileg távolít el az ügyfél hálózatáról, az alapvető hálózati szolgáltatások megszakítása nélkül. IPv4 vagy IPv6 infrastruktúrával működik, és képes megállítani a DDoS támadásokat a mobil alkalmazásokon keresztül, védeni a mobil hálózatok teljesítményét és elérhetőségét..

Az Arbor APS számos telepítési lehetőséget kínál, köztük egy helyszíni készüléket, egy virtualizált megoldást és egy kezelt szolgáltatást. A megoldás proaktív enyhítő képességeket biztosít az ismert és a felmerülő fenyegetések leállításához, még mielőtt azok befolyásolhatják az alkalmazások elérhetőségét, saját Atlas infrastruktúrájának köszönhetően, amely all figyeli az összes internetes forgalmat.

SiteLock

Átfogó védelem a DDoS támadások ellen, SiteLock biztosítja a weboldal legfontosabb szerveit: infrastruktúrát, DNS-t és webes alkalmazásokat. Ezenkívül fejlett látogatói azonosítást nyújt – megkülönböztetve az embereket a rosszindulatú botoktól -, valamint részletes támadási jelentéseket, így nem fogják bekötni a szemét, miközben webhelye ellenáll a támadásoknak.

Egynél több Tbps hálózati kapacitással a SiteLock automatikusan felismeri a DDoS kísérleteket és ennek megfelelően telepíti a védekező képességeit, akár 16 Mbps sebességű irányított rosszindulatú forgalmat is képes blokkolni. Egyszerű beállítási eljárásokat kínál, szakértői segítséget nyújtva a 24/7/365 és az árazási terveknek, amelyek webhelyenként / évben 149,99 USD-tól kezdődnek.

Link11

Link11 vezető informatikai biztonsági szolgáltató, amely a webhelyek és az IT infrastruktúrák DDoS védelmére koncentrál. A felhőalapú védelmi megoldás a mesterséges intelligencia rendkívül kifinomult használatának köszönhetően mindenkor garantálja a rendelkezésre állást.

A Link11 webes és infrastruktúrájú DDoS védelme a globális szerverhálózaton keresztül kiszűri a rosszindulatú forgalmat, mielőtt rendkívül intelligens megoldásának köszönhetően eléri a célt. Így garantálja a Link11 a piacon a leggyorsabb időt az összes vektor 0–10 másodperc alatt történő csökkentésére. Még ismeretlen támadási vektorokat is felismernek és enyhítenek azonnal.

A támadás időtartama szempontjából korlátlan védelem mellett a megoldás teljesen automatizált és folyamatosan működő szolgáltatásként működik, biztosítva az emberi hibák kizárását. Ezen túlmenően a cég saját, európai alapú, 24 órás szolgáltatást üzemeltet & forródrót és könnyű és gyors beállítást kínál az új ügyfelek számára. Ily módon a Link11 gyors és egyszerű segítséget nyújt még akkor is, ha egy vállalat támadás alatt áll.

A Link11 biztonsági operációs központ (LSOC) rendszeresen közzéteszi jelentések az új kockázatokkal és a DDoS fenyegetési táj trendjeivel kapcsolatban.

CloudFlare

CloudFlareMindig bekapcsolt DDoS védelmi megoldása folyamatosan tanuló globális hálózatának intelligenciáján alapul. Anycastnak hívják, ez a hálózat több mint 190 városon átterjed, és a biztonsági szolgálatok minden halmaza fut a jelenlét minden pontján. Ez az infrastruktúra lehetővé teszi a Cloudflare számára, hogy rétegelt biztonsági megközelítést biztosítson, amely sok DDoS képességet (3/4/7 réteg, DNS erősítés / visszaverődés, SMURF, ACK stb.) Egyetlen szolgáltatásba egyesíti..

A felhasználó szempontjából a DDoS megoldás egy intuitív felületen keresztül vezérelhető, amely lehetővé teszi az online tulajdonságok biztonságát néhány kattintással. A felhőkarcoló árazási tervek korlátlan enyhítésre vonatkoznak, függetlenül a támadás méretétől, tüskékkel szembeni szankciókkal és extra vagy rejtett költségek nélkül.

StackPath

A DDoS enyhítő technológiák, amelyeket a StackPath fedje le az összes támadási módszert: UDP, SYN és HTTP áradások, és minden réteget: 3/4 réteg (hálózat) és 7 réteg (alkalmazás). A teljes 65 Tbps hálózati kapacitás garantálja, hogy a StackPath globális hálózat enyhítse még a legnagyobb DDoS támadásokat, minimalizálva a támadott online szolgáltatásokra gyakorolt ​​hatást..

A StackPath ügyfélportál valós idejű adatokat és betekintést nyújt, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy elemezze a támadók működési módját, és menet közben hozzon létre irányelveket. A haladó felhasználók a DDoS küszöbértékeit a vezérlőpulton keresztül is módosíthatják, hogy a védelmet az igényekhez igazítsák.

A DDoS védelem a StackPath által kínált szélesebb szélső szolgáltatások részét képezi, amelyek magukban foglalják az élek kiszámítását, az élek kézbesítését és az élek figyelését.

Alibaba

Anti-DDoS Pro által Alibaba képes csökkenteni a nagy mennyiségű támadásokat akár 10 Tbps-ig, és támogathatja az összes TCP / UDP / HTTP / HTTPS protokollt.

Az Anti-DDoS segítségével védheti nem csak Alibaba-ban, de AWS-en, Azure-ban, Google Cloud-on stb. is üzemeltethető. Ha az alkalmazás Kínában található, akkor nagyon kevés olyan CBSP kínál biztonsági védelmet, és az Alibaba az egyik.

Nem csak a kockázat enyhítéséről szól, hanem az Alibaba Anti-DDoS megoldás segíthet a támadások forrásának felkutatásában. A díjak a felhasználáson alapulnak, és Ön teljes ellenőrzése alatt áll, hogy testreszabja üzleti stratégiáit a költségek csökkentése érdekében.

AWS pajzs

Az Amazon egy DDoS védelmi szolgáltatást kínál AWS pajzs, kifejezetten az AWS-en tárolt alkalmazások számára. A védelmi szolgáltatás mindig bekapcsolt észlelést és online, automatikus enyhítést biztosít, amely az AWS támogatás igénybevétele nélkül is használható.

Az Amazon két szolgáltatási tervben kínál AWS Shield-et: Standard és Advanced. Az AWS Shield Standard minden AWS ügyfél számára elérhető külön költség nélkül. Védi a leggyakoribb DDoS támadásokat, amelyek általában a hálózati verem 3. vagy 4. rétegében zajlanak. A fejlett verzió kifinomult, nagyszabású DDoS támadások észlelését és enyhítését, valós idejű megjelenítést és AWS WAF-ot, a webes alkalmazások tűzfalat kínál. Az AWS Shield Advanced szünetmentes hozzáférést kínál az AWS DDoS Response Teamhez (DRT) és a DDoS csúcsok elleni védelmet is..

Felhő páncél

Ha egy alkalmazást tárol a Google Cloud-on, akkor próbálkozzon Felhő páncél. Az egyetlen korlátozás, hogy csak a Google Cloud HTTP (ek) terheléselosztóval működik.

A Google élménye élvezheti szolgáltatásaik, például Gmail, YouTube, Keresés stb. Védelmét, így a Cloud Armor néhány előnye a következő:

 • Védelem az infrastruktúra és az alkalmazás ellen
 • Hozzon létre egyéni szabályokat
 • IP és földrajzi alapú hozzáférés-vezérlés
 • Erőteljes naplózás a Stackdriver rendszeren

Incapsula

Incapsula átfogó védelmet kínál a 3., 4. rétegből származó bármilyen típusú DDoS támadás enyhítésére & 7.

 • TCP SYN + ACK, FIN, RESET, ACK, ACK + PSH, töredék
 • UDP
 • Slowloris
 • becsapás
 • ICMP
 • IGCP
 • HTTP, kapcsolat, DNS-árvíz
 • Nyers erő
 • NXDOMAIN
 • Ping a halál
 • És még sok más…

Kapható, mint always-on vagy igény szerint az összes támadás felderítése és enyhítése. Az incapsula hálózat a következőkből áll: 44 adatközpontok, több mint 6 Tbps kapacitással. Ha támadás alatt áll és sürgősségi támogatásra van szüksége a kockázat minimalizálásához percek alatt, akkor vegye fel a kapcsolatot a „Támadás alatt”Csapat.

Mi várható

Ha a szomszédságában minden házban van riasztás, akkor a tiédnek is kell lennie, különben ez lenne a betörés előnyben részesített célja. Ugyanez vonatkozik a webhelyére vagy a webes alkalmazására: nem akarja, hogy a DDoS védelem nélküli kevés egyike legyen, vagy hamarosan megtámadhatják. A DDoS elleni megoldás ésszerű és szükséges beruházás, ha azt akarja, hogy online vállalkozása életben maradjon és hosszú ideig rúgjon..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me