Különböző okok miatt egy webhely feketelistára kerülhet a Google, a McAfee webhely-tanácsadó, a Norton Safe Web, a keresőmotor stb..

Csak nézve a Google átláthatósági jelentés, láthatja, hogy a webhelyek millióit veszélyes kategóriába sorolják.

Egy webhely több okból is feketelistára kerülhet, ideértve a következőket.

 • Spam jellegű tevékenységek
 • Malware fertőzött
 • Az adathalász tevékenységek
 • Nem kívánt program letöltése
 • Sebezhető könyvtárak / beépülő modulok / összetevők

A Google vagy más keresőmotor biztosítása nem ejti le a rangsorot, vagy figyelmeztetést jelenít meg a felhasználók számára – ne végezzen semmi fentebb felsorolt ​​tevékenységet.

Előfordulhat, hogy az Ön ellenőrzése alatt áll, amikor egy webhely feltörik vagy rosszindulatú kódot fecskendez be egy plugin, modul stb. Ha kíváncsi vagy, ez az, ahogyan egy webhely megjelenik a Chrome-ban.

Vagy ha a webhelyet megfertőzte a rosszindulatú program.

Nézzük meg az eszközöket, amelyek segítenek Önnek megtudhatja, hogy webhelye nem szerepel-e feketelistán. A következők némelyikét annak ellenőrzésére is használják, hogy az e-mail szerver küldése szerepel-e a SPAM listában.

Google Biztonságos böngészés

Az egyik népszerű és legfontosabb, ahol ellenőrizheti, hogy a Google kategorizálta-e az Ön webhelyét nem biztonságos.

Webhely állapota azonnal ellenőrzi az adott URL-t, és eredményt ad, ha biztonságos vagy nem biztonságos.

Fekete listák az MX Eszköztárból

MX eszközkészlet központi keresőmezőt biztosít annak ellenőrzésére, hogy az IP vagy a domain feketelistán szerepel-e 102 ismert hatóság.

Ha érdekli, ütemezheti azt is, hogy rendszeresen figyelemmel kíséri a feketelistát, és értesítést kap, ha megtalálja, így azonnal megteheti a szükséges lépéseket.

SUCURI

SUCURI helyszíni ellenőrzés, az egyik nagy szkenner, INGYENES biztonsági ellenőrzéseket végez a rosszindulatú programok, a befecskendezett SPAM, a megsértések és az állapot ellenőrzése érdekében a következő népszerű hatóságoktól.

 • A Google biztonságos böngészése
 • ESET
 • Yandex
 • SpamHaus
 • Webhely-tanácsadó
 • Opera
 • Az adathalász tartály
 • Norton
 • SUCURI malware laboratóriumok

A SUCURI átfogó internetes biztonságot nyújt több platformon, beleértve a WordPress, Joomla, PHP, Drupal, Magento stb. megfigyelés, észlelés & védelem. Segítik a feltört, rosszindulatú programokkal fertőzött, megsemmisült takarítást is & feketelistán szereplő webhelyek.

Hetrix eszközök

tudsz futtassa a tesztet igény szerint vagy monitoron keresztül, hogy értesítést kapjon e-mailben, SMS-ben, táviratban, laza, remekül stb.

Ha folyamatos feketelistára figyel, akkor a Hetrix megoldást érdemes kipróbálni. Nem csak egyetlen tartomány vagy IP, de hozzáadhatja a figyelhető IP tartományt is. Ez akkor hasznos, ha van egy teljes alhálózata, amelyet figyelni kell.

Miután megfigyelték a webes eszközöket, ha a feketelistára kerültek, részletes információkat kaphat a listáról való lekerülésről. És webes ügynökségek számára, ha erre van szüksége, fehér címke jelentéseket készíthet ügyfelei számára.

Kezdje el INGYENES tervvel, amely akár 32 monitort kínál.

Feketelista figyelmeztetés

Feketelista figyelmeztetés egy RHSBL (jobb oldali feketelista) alapú keresés.

Ellenőrzi az adott URL-t / IP-t több száz engedélyezési lista ellen, és megerősíti, hogy az eredmény pozitív-e.

WebSite Pulse

WebSite Pulse ellenőrzi a következő fő DNSBL-t (DNS alapú fekete lyuklista).

 • Sorbs
 • CBL
 • PSBL
 • NJABL
 • SpamHaus

Nem tudom, miért, de lehetősége van arra, hogy teszteljen NY-ról, Németországból & Ausztrália.

Ultra eszközök

Ultra Szerszámok RBL (valós idejű feketelistában) ellenőrizze, hogy egy adott domain vagy IP nincs spam-feketelistában. Ha van ilyen, akkor kap egy közvetlen linket a kapcsolatfelvételhez, hogy eltávolítsa a megfelelő RBL-ből.

Invaluement

Érvénytelenítés gyors keresése, engedje meg, hogy egyszerre akár tíz domaint keresjen, és eredményezze, ha a domain / IP szerepel-e a spam listában.

MultiRBL

Amint a neve alapján kitalálhatja, MultiRBL keresés ellen több mint 300 RBL és erősítse meg, ha van ilyen feketelistán. Támogatja az IPv4, IPv6 és a tartományokat.

Nem csak a webhely ellenőrzéséhez, hanem a küldött e-mail szerverek ellenőrzéséhez is.

Feketelista keresése: Geekflare

A Geekflare feketelista keresése a Google Web Kockázat biztosítja.

Ellenőrzi a következő veszélyeket.

 • Rosszindulatú
 • Szociális tervezés
 • Nem kívánt szoftver

Azonnali keresési eredményeket kap egy adott webhelyről.

Távolítsa el a Domain / IP címet a feketelistáról / a spam listáról

tudom Milyen Érzés amikor a webhely vagy az IP-cím feketelistán szerepel, vagy a spam listában van.

szerencsére, lehetséges eltávolítani.

Kétféle módon lehetséges.

Manuálisan – kérvényt kell benyújtania a domain listáról való eltávolítására az illetékes feketelistával foglalkozó hatóságok számára. A fenti teszt eredmények nagy része lehetőséget ad arra, hogy közvetlenül eltávolítsa az eredményt.

Foglaljon szakértőt – ha nincs ideje, vagy nem kényelmesen végez kézi munkát, akkor igénybe veheti a következő szolgáltatásokat, amelyek megteszik a szükséges lépéseket annak biztosítása érdekében, hogy egy webhelyet eltávolítsanak a feketelistáról.

SUCURI – az ipar egyik szakértője a feketelisták, a rosszindulatú programok eltávolításában, és az összes-egyben biztonságvédelemben.

És vannak olyan szolgáltatások, amelyek feketelisták / rosszindulatú programok eltávolítását kínálják, amiről itt beszélünk.

Következtetés

Remélem, ez segít megőrizni webhelyének működőképességét és megóvja üzleti hírnevét.

Maradjon biztonságban!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me