Pregunteu a qualsevol blogger frustrat quins creuen que seria el seu major repte de blocs i les respostes us sorprendran. Alguns creien que estarien tan ocupats a escriure contingut fresc que no tindrien un equilibri laboral i laboral.

Pot haver tingut somnis elevats de conèixer estranys estranys a Internet, fer-se famós i guanyar tones de diners. Aquestes aspiracions s’esvaeixen ràpidament que els bloggers s’adonen que ningú no llegeix les seves entranyables publicacions en el bloc.

Bé, ningú a part del teu millor amic i mare, i no compten, perquè simplement t’estan agradant, o així penses. Aquesta situació pot resultar molt desgarradora i frustrant per a un blogger que no rep comentaris, no hi ha nous subscriptors i zero correus electrònics quan sàpiguen que han posat el millor contingut al seu bloc.

Per què fracassen la majoria de bloggers?

1. No demanen ajuda

El famós blogger i creador de contingut, Neil Patel, adverteix que les probabilitats ja s’apilen contra qualsevol nou blogger. Hi ha tanta competència al mercat que la teva publicació al bloc simplement s’enfonsarà en l’oblit abans de guanyar cap tracció.

Li aconsella no cometre l’error comú que cometen tots els bloggers novells; escrivint contingut, asseguts i esperant lectura. No importa el valor del contingut viral; no us portarà trànsit automàtic.

Aleshores, què heu de fer? Neil Patel defensa que es promogui un contingut agressiu com la clau per a les accions, enllaços, conversions i globus oculars que desitgeu. Cal iniciar un procés de promoció del contingut que ja és promocional. Un mètode que fa meravelles és arribar als populars distribuïdors de contingut.

El màrqueting d’influencer és tan potent que pot crear ràpidament la vostra presència en línia arribant al vostre públic objectiu. Es mostren dades que els anuncis digitals se superen ràpidament per la comercialització d’influencia. Al menys dos terços de tots els minoristes als EUA també s’utilitza el màrqueting d’influencer per obtenir la paraula.

Si necessiteu accedir als principals distribuïdors del vostre contingut nínxol, utilitzeu eines de recerca i supervisió de SEO com BuzzSumo, Google Alerts o HubSpot. Us ajudaran a identificar persones que us poden ajudar a créixer el vostre lector.

Poseu-vos en contacte amb ells per correu electrònic i demaneu-los que enllacin amb el vostre article. Si ets un blogger tan bo com els teus amics o la teva mare diuen que ho és, potser només hauràs d’aconseguir aquesta quota d’influencer que donarà la volta a la teva fortuna..

2. Falta d’autopromoció als mitjans socials

Els nous bloggers que pateixen la síndrome impostor sovint eviten l’autopromoció. El síndrome impostor és real i pot ser el culpable d’aquesta sensació inquieta que potser ets un frau i ningú voldrà llegir el contingut.

Aquest sentiment fa que molts blocaires devaluin la seva vàlua i minurin la seva experiència. Així que la propera vegada que us atrapin en una onada de dubtes sobre si mateix, recordeu-vos que grans escriptors com Maya Angelou també s’han sentit com impostors.

Heu de superar aquest sentiment d’inferioritat i promoure el vostre contingut a les xarxes socials de forma constant. Eviteu la temptació de cobrir totes les bases de xarxes socials alhora. Comença amb un o dos i passa a altres plataformes a mesura que creixes.

A mesura que compartiu contingut elevat i útil, veureu que el vostre públic creix. També us donarà un impuls per que el vostre contingut beneficiï als vostres lectors.

3. No us és útil

Els blocaires amb èxit creen contingut que tracta més sobre els seus lectors. Potser caureu en la temptació de convertir el vostre bloc en un diari en línia, que estigui profundament centrat en vosaltres. Tanmateix, als seus lectors, els preocupa més que es plantegin els seus problemes, i és responsabilitat vostra satisfer les necessitats si voleu que els vostres percentatges de creixement augmentin..

Apreneu a donar valor en totes les publicacions abans de compartir-la. Si voleu aprofundir aquesta posició útil, comenceu a proporcionar solucions per a les consultes en línia que voregen el vostre lloc. Com a il·lustració, podeu començar donant respostes a les preguntes de Quora.

Aprofiteu aquesta oportunitat per enllaçar la resposta al vostre fantàstic article i rebreu tones de trànsit de derivacions. L’atenció dels usuaris de Quora també ajudarà a créixer la influència del vostre bloc.

4. Tenen un calendari de publicació

Com a blogger, haureu de lluitar contra el desig constant de retardar a l’hora de crear i publicar contingut nou. T’en recordes de quan tots érem obeïts i de cua rossa, preparats per canviar el món a través dels blogs? Heu de mantenir aquell foc cremant.

No escriviu només quan l’estat d’ànim sigui correcte. Si necessiteu lectura regular, haureu de proporcionar contingut regular. Els diaris tenen aquesta funció perfectament optimitzada. Si ho desitgeu, rebrà un diari a la mateixa hora cada dia.

Aquest és el tipus de coherència que heu de donar als vostres lectors. No només obtindreu un seguiment més fidel, sinó que Google us encantarà. Creeu un calendari i proveu el màxim possible per complir-lo.

5. Error en capitalitzar les subscripcions de correu electrònic

No és millor utilitzar els lectors en cotxe que en compartir el contingut amb els seus subscriptors de correu electrònic. No obstant això, heu de tenir especial cura en contactar amb els vostres subscriptors de correu electrònic. Els bloggers amb èxit asseguren que una de les millors maneres de poder aprofitar la vostra llista de correu electrònic si envia informació interessant estretament relacionada amb la teva nova publicació.

Com a escriptor, apreneu a inserir fragments del contingut que voleu que els vostres subscriptors de correu electrònic els llegisquen en un missatge de correu electrònic interessant. Si teniu una publicació que us resulti de valor, promoveu la vostra lectura enviant-los per correu electrònic als vostres lectors.

6. Contingut sense paraules clau específiques

El blog veritable és compartir informació, però no podreu compartir el contingut adequadament si cap lector el pot trobar en línia. Mentre que l’autopromoció i el compartiment d’influenciadors aniran al llarg del camí, augmentarà la vostra capacitat de lectura, heu d’ajudar els motors de cerca a l’hora de classificar-vos.

L’ús de paraules clau és un component vital de qualsevol estratègia de SEO. Les paraules clau ajudaran els robots de cerca a localitzar i comprendre el contingut. Investigueu les vostres paraules clau abans d’escriure-les i utilitzeu-les segons els estàndards requerits.

7. Oblidar d’enllaçar

L’hipervincle va ser una vegada una tàctica de SEO molt mal utilitzada, però quan s’executa correctament, pot donar molts avantatges. Quan escriviu les publicacions del vostre bloc, poseu hipervincles rellevants als vostres articles per millorar el vostre punt de SEO. Enllaça a fonts versemblants per millorar la vostra credibilitat i veuràs que augmenten les visualitzacions de les pàgines a mesura que els lectors gaudeixin d’una millor experiència al lloc web.

Per reduir les possibilitats d’augmentar les taxes de rebot dels enllaços, assegureu-vos que els enllaços externs només s’obrin a les pestanyes noves. Seguiu treballant amb els vostres continguts antics i enllaçau-hi les publicacions noves del blog per atraure més reaccions dels lectors interessats.

8. Publicar un repte per llegir els llocs de bloc

Hi ha mètodes fàcils de formatar articles que poden fer que el contingut sigui més atractiu per als lectors. Primer, heu d’utilitzar els encapçalaments. Els títols correctament ubicats fan que el contingut de formes llargues sigui més llegible i convidi a més comentaris i comparticions. Heu d’anar amb compte, però, que no utilitzeu malament les etiquetes d’encapçalament.

Pot ser fàcil de llegir un article emboscat amb capçaleres H2 i H3, però afectarà negativament els vostres rànquings de SEO. Una altra manera descarada d’atraure els lectors a seguir llegint el contingut és escriure frases més breus. Feu ús dels ledes per crear intriga en començar a escriure i escriure en primera persona. Afegiu imatges rellevants per separar paràgrafs llargs.

9. Llocs web amb importants velocitats de càrrega

La mitjana d’atenció de l’ésser humà és la més baixa que mai! Microsoft diu que la cobertura d’atenció en línia ha disminuït d’un mitjana de 12 segons a vuit segons. En conseqüència, cap lector no té temps lliure per a un lloc web de càrrega lenta.

Els motors de cerca també odien les pàgines web de càrrega lenta. Feu servir consideracions de disseny web adequades per garantir que la velocitat del vostre lloc web sigui perfecta. Feu que el vostre lloc web sigui impressionable i eviteu que els anuncis irrellevants siguin desordenats.

10. Impaciència

Roma no es va construir en un dia i no hi ha èxit de blocs instantanis. Cada bloc amb èxit és un treball de passió i molta feina. Haureu de dedicar hores infinites de treballs creatius per assegurar un flux de contingut constant i agradable.

Amb la persistència, la paciència i molta creativitat, el vostre lector creixerà des d’un truc fins als milers. El vostre personatge com a escriptor i creatiu serà provat a fons durant aquest procés, però, al final, us convertirà en un escriptor millor i més simpàtic.

Com tenir èxit en els blocs per al 2020

Si estàs pensant a llançar un nou bloc, no hi ha millor moment que fer-ho que al començament d’una nova dècada. A continuació, es mostren alguns consells sobre la millor manera de tenir èxit com a blogger aquest any.

Adquireix una mentalitat de blocs saludables

Els blogs no és un passeig pel parc, així que prepareu-vos per treballar amb el més difícil que heu tingut a la vostra vida. Pot ser que les coses siguin difícils durant els primers dies de la publicació de blocs, però deixa’t temps per aprendre i créixer.

Eviteu una mentalitat ràpida molt rica

No espereu que es faci famós i ric durant la nit. Treballaràs per convertir-te en un escriptor més creatiu i un blogger més útil per als teus lectors i els avantatges del blog.

Mantenir una actitud positiva

Tindreu èxit si no us rendiu. Trobeu un lloc que us apassioni.

Si escriviu contingut de què us apassiona, els vostres lectors el devoraran i us agradarà el procés de recerca i escriptura.

Si el vostre lector de blocs s’ha convertit en una decepció, podeu donar-li la volta i començar a influir en la vida dels vostres lectors.

Correu els errors esmentats anteriorment i aviat veureu millors resultats.

Autor bio:

Walter Akolo és escriptor autònom i venedor d’internet des de 2011. Actualment escriu Màrqueting Digital Cardinal, una agència de màrqueting digital amb seu a Atlanta especialitzada en PPC.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me