Esteu buscant formes de guanyar diners en línia? WordPress és la millor plataforma que podeu utilitzar per guanyar diners.

Tots els blocaires estan guanyant diners amb el seu lloc web de WordPress fent blogs. També podeu ser un d’ells.

Llegiu també:

  • WordPress vs Blogger, que és millor?
  • Diferència entre WordPress.com i WordPress.org

Aquí WPressBlog enumera les millors maneres de guanyar diners amb el vostre lloc web de WordPress.

12 + formes de guanyar diners en línia mitjançant el bloc de WordPress

1. Uneix-te al programa de màrqueting d’afiliació per obtenir ingressos sobre el contingut del teu bloc

El màrqueting d’afiliació és la manera de vendre productes i serveis d’altres mitjançant els vostres propis actius web. Els venedors d’afiliació poden guanyar una bona comissió d’afiliació. Assegureu-vos que tingueu contingut i trànsit de bona qualitat. Com més tinguéssiu trànsit al vostre bloc, més guanyareu.

Obtindreu una comissió d’afiliació per a tots els clics o impressions orgàniques mitjançant anuncis. Els socis d’Amazon, la xarxa d’afiliació eBay, Clickbank … etc són les millors xarxes d’afiliació per unir-se.

WordPress ofereix nombrosos plugins i eines com ara “ThirstyAffiliates”,“Adsanitat”,“OptinMonster”I molt més per màrqueting d’afiliació.

Llegiu també: Consells sobre màrqueting d’afiliació per a principiants

2. Anuncis publicitaris de Google AdSense:

Google Adsense és la xarxa d’anuncis de CPC (cost per clic) més popular. Adsense paga els seus afiliats per cada clic en anuncis obtinguts pels visitants naturals del vostre bloc.

Haureu de tenir un compte de Google AdSense aprovat per mostrar anuncis de Google. Després d’això, podeu obtenir ingressos al vostre bloc de WordPress només col·locant codis d’anuncis a l’espai lliure necessari d’actius web. Ara esteu preparat per rebre els diners al vostre compte.

Però també tingueu en compte que Adsense té unes normes i normes molt estrictes. En fallar-los, es pot prohibir el vostre compte de manera permanent. També podeu fer referència a la nostra publicació anterior del bloc “com evitar que el vostre compte Adsense es prohibeixi?”

Si teniu prohibit d’utilitzar Adsense, podeu utilitzar aquestes millors alternatives Adsense per guanyar diners amb el vostre bloc.

3. Utilitzeu plugins publicitaris de WordPress:

Adsense és la millor manera de guanyar diners mostrant anuncis al vostre lloc web. Però també podeu mostrar anuncis directes al vostre lloc web. Podeu negociar el preu segons la mida de la pancarta i el seu lloc al lloc web. D’aquesta manera podeu guanyar més diners que Adsense.

Els complements de WordPress faciliten la feina als afiliats. Aquests complements proporcionen maneres senzilles d’inserir anuncis amb codis i widgets. “Anuncis de compra”És el complement recomanat de WordPress per als propietaris o editors de llocs web.

4. Vendre publicacions de bloc patrocinades:

Si no us agrada mostrar anuncis al vostre bloc, podeu obtenir ingressos al vostre bloc mitjançant patrocinis. És igual que en els programes i esports de televisió, molts patrocinadors hi són per pagar als organitzadors la representació dels seus productes i serveis. De la mateixa manera, podeu vendre publicacions de blocs patrocinats a través del vostre blog de WordPress mitjançant plugins WP.

Si els vostres actius web ofereixen un trànsit increïble i una gran demografia d’audiència, podeu acostar-vos a empreses publicitàries per negociar un acord de patrocini.

5. Escriviu comentaris per obtenir el pagament:

Com vendre una publicació de bloc patrocinada, també podeu guanyar diners escrivint ressenyes de pagament al vostre lloc. Aquesta és una manera alternativa de generar ingressos amb el vostre bloc o lloc web.

Per començar, la millor manera és seleccionar primer el producte adequat segons el nínxol del vostre lloc i després publicar ressenyes. Podeu apropar-vos a moltes empreses que sempre requereixen que nombrosos propietaris de blocs escriguin ressenyes de pagament per a ells.

A més, és possible que els llocs web com “PayPerPost”, “Revisions patrocinades” es posin en contacte amb les empreses publicitàries que requereixen ressenyes per promocionar el seu negoci..

6. Guanyeu diners en línia venent llocs web:

Molts anunciants desitgen comprar llocs de WordPress de trànsit ja creats per promocionar el seu propi negoci. Si sabeu crear un bloc de WordPress i obteniu un gran trànsit, podeu vendre els vostres actius web i guanyar diners per als vostres grans esforços.

Flippa per exemple, el famós portal web serveix com a llocs de subhastes i corredors per vendre el lloc web.

Llegiu també: Com començar un bloc de WordPress amb SiteGround

7. Crear un lloc d’adhesió:

Si teniu una passió per escriure i un gran aficionat a la vostra gran audiència, és hora de preparar-vos. Podeu crear una àrea d’adhesió per al públic que us agradaria pagar per obtenir més contingut premium.

Tanmateix, requereix una inversió a llarg termini. Però amb WordPress, podeu obtenir diversos complements com “Rainmaker” per crear un lloc d’adhesió amb facilitat.

8. Crear un fòrum privat:

Aquesta pot ser la segona alternativa per crear un lloc de membres de pagament. Amb l’ajuda de fòrums, podeu ajudar al vostre públic a trobar tot tipus de solucions a les seves necessitats.

Els fòrums són excel·lents plataformes per a estudiants i experts. A una part important del vostre públic us agradaria participar en aquesta sessió per expressar les seves opinions a través del vostre fòrum. WordPress us ajudarà a configurar un lloc web del fòrum proporcionant nombrosos plugins com “bbPress”, “BuddyPress” i “respostes CM”.

9. Configureu un directori empresarial de pagament:

WordPress proporciona nombrosos plugins, com ara “Connector del directori empresarial”, “Connections connectors” i molt més per crear un directori empresarial de pagament. Els directoris són la plataforma que recopila revisions d’empreses locals, podcasts i llista de productes del nínxol obligatori.

Els directoris locals o de nínxol són de gran ajuda quant a trànsit. És per això que molts venedors digitals us poden acostar a pagar la quota de subscripció necessària per a enviaments de directoris.

10. Creeu un lloc de presentació de treball remunerat amb WordPress:

WordPress també ofereix nombrosos plugins com “Administrador de treballs WP” per configurar llocs de presentació de treballs remunerats. Les empreses poden anunciar les seves ofertes de treball des d’aquest tipus de portals web i encantades de pagar l’import de la subscripció requerida.

Ara amb WordPress, ara és més fàcil crear un tauler de treball amb èxit. Ben aviat es convertirà en un lloc per a sol·licitants d’ocupació i contractistes. ProBlogger per a una instància és el lloc més destacat per a la seva borsa de treball per a blocaires professionals.

11. Creeu un calendari d’esdeveniments amb WordPress:

WordPress també ofereix plugins com ara “Tot en un calendari d’esdeveniments”, “MyCalender”, “SimpleCalender” i molt més per crear calendaris d’esdeveniments per obtenir ingressos de llocs web de nínxol locals o de la indústria..

Molts organitzadors d’esdeveniments estan preparats per pagar una quota d’abonament per a esdeveniments publicitaris de la ciutat local, conferències, seminaris i molts esdeveniments de transmissió en directe. Si no us agradaria tenir un lloc de presentació de treballs remunerats, podeu intentar guanyar amb WordPress.

12. Venda de llibres electrònics a WordPress:

Els llibres electrònics són una opció fantàstica per crear productes digitals. WordPress us permet instal·lar nombrosos complements útils com “WooCommerce”, “Easy Digital Downloads” i molts més per vendre els vostres llibres electrònics als llocs de WordPress. Tots aquests plugins són relativament fàcils d’utilitzar per configurar la vostra pròpia botiga en línia.

Consulteu aquestes millors eines de blog que us ajudaran a optimitzar el vostre lloc de WordPress.

Conclusió

Aquestes són les maneres contrastades de guanyar diners en línia mitjançant el vostre blog de WordPress. Tot i que heu de treballar molt per començar a guanyar diners mitjançant els mètodes anteriors.

Si sou blogger i coneixeu qualsevol altra estratègia per guanyar en línia, feu que els nostres lectors ho sàpiguen comentant a continuació.

Llegiu també,

  • 5 millors tipus de bloc de màrqueting d’afiliació
  • 10 raons per les quals no teniu cap blogger amb èxit
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me