Tothom, especialment un blogger, vol obtenir ingressos amb el seu bloc. Després de molts esforços i de seguir una bona estratègia de contingut, els blocs comencen a obtenir trànsit i, per tant, es millora l’atenció dels usuaris a Google Ads.

Es necessita majoritàriament un any o més. A continuació, imagineu-vos per al correu electrònic d’AdSense dient que “El vostre compte d’AdSense ha estat prohibit temporalment”. És com una maledicció. Això succeeix no només amb una sola persona, els usuaris de AdSense prohibeixen 30K-50K cada dia.

Llegiu també: Com evitar que el vostre compte d’AdSense es prohibeixi la prohibició

Però no us preocupeu. Aquest món té alternatives il·limitades. Nosaltres, a WPressBlog, hem publicat en aquesta publicació al bloc les 7 millors alternatives de pagament més altes de Google Adsense. Podeu obtenir ingressos cada dia i cada hora des del vostre propi bloc o lloc web.

Tant si teniu un bloc de WordPress com de diferents tecnologies, aquests anuncis admeten tot tipus de plataformes. Seria millor que tingueu WordPress, ja que us proporciona diversos complements per analitzar també el rendiment dels anuncis.

Millors alternatives de Google AdSense el 2020

1. Amazon Associates

Recentment, Amazon és la major botiga en línia que ofereix accessoris de cuina fins a productes de decoració de la llar, llibres, llibres electrònics, aparells elèctrics, moda i molt més. Podeu crear fàcilment un compte d’afiliat mitjançant aquest enllaç: https://affiliate-program.amazon.com.

Amazon ofereix tot tipus d’anuncis dinàmics amb totes les formes i mides, anuncis de widget i enllaços amb text i imatges. Només cal que copieu i enganxeu el codi JS al lloc web on vulgueu mostrar anuncis d’Amazon.

Per instant, si algú compra un producte de 20 dòlars, guanyaràs uns cèntims, però si algú compra un producte de 2000 dòlars, guanyarà 200 dòlars..

Amazon proporciona la màxima comissió d’afiliació a cada compra amb èxit mitjançant el vostre enllaç d’afiliació. El més interessant és que els podeu utilitzar al mateix temps amb AdSense.

Llegiu també: Millors temes de WordPress optimitzats per Adsense per al 2020

2. Encerts

Els ingressos d’ingressos són una xarxa d’anuncis forta i d’alt rendiment. Podeu obtenir aquí el CPA més alt (cost per acció). Us ofereix una plataforma avançada amb diferents canals de monetització amb millors ofertes de rendiment de les indústries.

Podeu crear tota mena d’anuncis com ara anuncis de bàner, botons, lliscants, finestra emergent i molt més. Mostren els anuncis rellevants al vostre lloc web per optimitzar els guanys dels vostres espais publicitaris.

El més interessant amb ingressos d’ingressos és que ofereixen un plus per a l’alt trànsit del vostre lloc web. Paguen mitjançant PayPal, Wire i Pioneer. Prepareu-vos per guanyar com a editor a Revenue Hits.

Comença a crear un compte mitjançant l’enllaç: https://www.revenuehits.com

Llegiu també: Els millors complements de Google AdSense per a WordPress per obtenir ingressos màxims

3. Chitika

Chitika us permet convertir els vostres actius digitals en ingressos en línia. Proporciona als seus editors una plataforma per monetitzar el trànsit web. No importa quin sigui el nínxol i la mida del lloc web? Els seus anuncis sempre són contextuals i mai no cometen el tipus específic d’anuncis.

Podeu utilitzar els seus anuncis juntament amb AdSense. Chitika paga mitjançant PayPal o xecs amb un pagament mínim de 10 dòlars (mitjançant PayPal) i 50 dòlars (mitjançant xec). Podeu aprovar fàcilment i de manera instantània el vostre compte.

Chitika és la primera opció de gairebé tots els propietaris de llocs web o blocs per guanyar diners. Inscriviu-vos com a editor a aquesta gran alternativa de Google AdSense aquí: https://chitika.com

Relacionat: 10 programes d’afiliats amb major pagament del 2020

4. PopCash

Una altra bona xarxa d’anuncis és PopCash. Amb Popcash, podreu començar a obtenir ingressos addicionals en 10 minuts. Només heu de crear el vostre compte i enviar el vostre lloc web. Afegiu el codi emergent a les vostres pàgines web desitjades.

Aproven el vostre domini de manera instantània. Un cop el vostre domini s’aprovi, es mostrarà a tots els visitants del vostre lloc web els anuncis emergents cada 24 hores. El Popcash ofereix la quota d’ingressos més alta del 80% a la indústria.

El pagament mínim és de només 10 dòlars i el pagament es pot processar mitjançant diverses passarel·les com Paxum, PayPal, Payza, Webmonkey, Bitcoin i Transferència bancària..

Aneu a través de la font per començar amb PopCash: http://popcash.net/publishers

5. Enllaços d’informació:

Més de 200 K editorials de gairebé 150 països estan guanyant ingressos mitjançant espais publicitaris als seus llocs web. InfoLinks és la segona xarxa d’anuncis de monetització més popular.

Els seus anuncis són compatibles amb tot tipus de llocs web o blocs. El rendiment dels anuncis és extremadament alt i no interfereix mai amb les experiències de l’usuari. Podeu obtenir anuncis de text, anuncis de vídeo de manera que pugueu millorar fàcilment l’interacció amb els usuaris.

Si obteniu trànsit sorprenent al vostre lloc web, InfoLinks garanteix oferir ingressos atractius al mes. Tot i això, el pagament mínim és de només 10 dòlars. El pagament es tramita mitjançant PayPal.

InfoLinks ofereix la seva plataforma amb configuracions de configuració gratuïtes i sense requeriments mínims de visitants o visualitzacions. Aquí podeu començar fàcilment amb InfoLink mitjançant la creació de comptes d’editor https://www.infolinks.com/

6. PopAds

PopAds és una de les xarxes d’anuncis de major pagament que ofereixen anuncis popunder. Aquesta plataforma permet als seus editors mostrar anuncis de vídeo i àudio o reproducció emergent addicionals. També podeu definir la freqüència emergent segons els interessos del lloc web.

També podeu negar les finestres emergents amb so o altres elements molestos. El fet més interessant és que permet als editors retirar els seus ingressos en qualsevol moment sense cap condició mínima de pagament.

El pagament s’enviarà al vostre compte bancari mitjançant PayPal o AlertPay en un termini de 24 hores. Podeu utilitzar els vostres beneficis per comprar trànsit de lliures al vostre lloc web o bloc.

Aquí teniu l’origen per crear un compte d’editor a PodAds: https://www.popads.net/

6. Media.net

Quant a tipus d’anuncis, Media.net és la millor alternativa a Google AdSense. Proporciona anuncis contextuals i de gran pagament. Els tipus d’anuncis inclosos són similars a Google AdSense.

Si teniu un bon trànsit i un lloc web o bloc de qualitat, el vostre domini obtindrà aprovació instantània. No importa la amplitud o el nínxol del lloc web o el bloc, sempre mostren anuncis rellevants dels anunciants per millorar el rendiment i maximitzar els ingressos.

Simplement, creeu un compte d’editor aquí https://www.media.net i convertiu els vostres actius digitals en la font d’ingressos en línia.

Llegiu també:

  • Les millors eines de blocatge per a Blogger a utilitzar el 2020

Conclusió

Espero que hagueu trobat les millors alternatives per a Adsense el 2020. Ara només heu de crear un compte d’editor, obtenir l’aprovació instantània i començar a vendre els vostres espais publicitaris..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me