Kysy kaikilta turhautuneilta bloggaajilta, mikä heidän mielestään olisi heidän suurin bloggaamista koskeva haaste, ja heidän vastauksensa yllättävät sinut. Jotkut uskoivat kirjoittavansa niin kiireisesti tuoretta sisältöä, että heillä ei olisi tervettä työ- ja perhe-elämän tasapainoa.

Saatat olla unohtanut tavata outoja Internet-vieraita, tulla kuuluisiksi ja ansaita tonnia rahaa. Nämä pyrkimykset katoavat nopeasti bloggaajilta, että kukaan ei lue heidän sydämellisiä blogiviestinsä.

No, ei kukaan parhaan ystäväsi ja äitisi lisäksi, ja he eivät lasketa, koska he ovat vain mukavia sinulle tai luulet niin. Tämä tilanne voi olla erittäin sydäntäsärkevä ja turhauttava bloggaajalle, joka ei saa kommentteja, uusia tilaajia ja nolla sähköpostia, kun tietää, että he ovat kirjoittaneet parasta sisältöä blogiinsa.

Miksi useimmat bloggaajat epäonnistuvat?

1. He eivät pyydä apua

Kuuluisa bloggaaja ja sisällöntuottaja Neil Patel varoittavat, että kertoimet on jo pinottu jokaiselle uudelle bloggaajalle. Markkinoilla on niin paljon kilpailua, että blogiviestisi vain uppoutuu unohdetuksi, ennen kuin se saa pitoa.

Hän suosittelee, että et tee yleistä virhettä, jonka kaikki aloittelijabloggarit tekevät; kirjoittaa sisältöä, istua takaisin ja odottaa lukijakunta. Sillä ei ole merkitystä, kuinka virusarvoinen sisältö on; se ei tuo sinulle automaattista liikennettä.

Joten mitä sinun pitäisi tehdä sen sijaan? Neil Patel kannattaa aggressiivista sisällön mainostamista avaimena niihin osakkeisiin, linkkeihin, tuloksiin ja silmämuniin, joita etsit. Sinun on aloitettava prosessin mainostaminen, mikä on jo mainossisältöä. Yksi ihmeitä tekevä menetelmä on tavoittaa suosittuja sisällönjakajia.

Vaikuttajien markkinointi on niin voimakasta, että se voi nopeasti rakentaa online-läsnäolosi tavoittamalla kohdeyleisösi. Tiedot osoittavat että vaikuttajamarkkinointi ohittaa nopeasti digitaaliset mainokset. Vähintään kaksi kolmasosaa kaikista vähittäiskauppiaista Yhdysvalloissa käytetään myös influencer-markkinointia saadaksesi sanan sinne.

Jos tarvitset pääsyä niche-sisältösi parhaimpiin jakajiin, käytä SEO-tutkimus- ja seurantatyökaluja, kuten BuzzSumo, Google Alerts tai HubSpot. Ne auttavat sinua tunnistamaan ihmisiä, jotka voivat auttaa sinua kasvattamaan lukijaasi.

Ota heihin yhteyttä sähköpostitse ja pyydä heitä linkittämään artikkeliisi. Jos olet yhtä hyvä bloggaaja kuin ystäväsi tai äitisi sanovat olevansa, saatat vain saavuttaa sen vaikutusvaltaa käyttävän osan, joka muuttaa omaisuutesi ympäri.

2. Omamainonnan puute sosiaalisessa mediassa

Uudet bloggaajat, jotka kärsivät huijareiden oireyhtymästä, välttävät usein itsensä edistämistä. huijareiden oireyhtymä on todellinen, ja se voi olla syyllinen sen nagging-tunteen taustalla, että olet ehkä petos, eikä kukaan halua lukea sisältöäsi.

Tämä tunne saa monet bloggaajat devalvoimaan arvonsa ja heikentämään asiantuntemustaan. Joten seuraavan kerran, kun olet joutunut epävarmuuden aaltoon, muista itsellesi, että mahtaiset kirjailijat, kuten Maya Angelou, ovat olleet myös pettäjiä.

Sinun on voitettava tämä ala-arvoisuus ja mainostettava sisältöäsi sosiaalisessa mediassa jatkuvasti. Vältä kiusausta kattaa kaikki sosiaalisen median perustat kerralla. Aloita yhdellä tai kahdella ja siirry muille alustoille kasvatessasi.

Kun jaat kohoavaa ja hyödyllistä sisältöä, näet lukijasi kasvavan. Se antaa sinulle myös lisäyksen katsoa, ​​että sisältösi hyödyttää lukijoita.

3. Et ole avuksi

Menestyneet bloggaajat luovat sisältöä, joka on enemmän heidän lukijoistaan. Saatat joutua kiusaukseen muuttaa blogisi online-päiväkirjaksi, joka on keskittynyt kipeästi sinuun. Lukijasi kuitenkin välittävät enemmän siitä, että heidän ongelmansa täyttyvät, ja sinun on vastuulla vastata tähän tarpeeseen, jos haluat sitoutumisasteesi nousevan.

Joten oppia antamaan arvo jokaisessa viestissä ennen jakamista. Jos haluat pitää tätä hyödyllistä asennetta korkeamman asteen, alkaa tarjota ratkaisuja online-kyselyihin, jotka rajaavat kapeasi. Esimerkiksi voit aloittaa antamalla vastauksia kysymyksiin Quorassa.

Käytä tätä tilaisuutta linkittääksesi vastauksesi fantastiseen artikkeliin, niin saat tonnia viittausliikennettä. Quoran käyttäjien huomio auttaa myös kasvamaan blogin vaikutusvaltaa.

4. Heistä puuttuu lähettämisaikataulu

Bloggaajana sinun on taisteltava jatkuvaa kehotusta viivyttää, kun kyse on uuden sisällön luomisesta ja lähettämisestä. Muistatko, kun kaikki olitte silmäsilmäisiä ja tuulenpääisiä, valmiita muuttamaan maailmaa blogin avulla? Sinun on pidettävä tulen palavana.

Älä kirjoita vain, kun tunnelma on oikea. Jos tarvitset säännöllisen lukijakunnan, sinun on tarjottava säännöllistä sisältöä. Sanomalehdissä tämä ominaisuus on optimoitu perusteellisesti. Saat sanomalehden joka päivä samaan aikaan, jos haluat.

Tämän tyyppinen johdonmukaisuus sinun tulisi antaa lukijoillesi. Et vain saa uskollisempaa seurantaa, mutta Google rakastaa myös sinua. Luo aikataulu ja yritä noudattaa niin paljon kuin mahdollista.

5. Sähköpostitilausten hyödyntäminen epäonnistui

Noille lukijoille ei ole parempi rullata kuin jakamalla sisältöä sähköpostisi tilaajille. Sinun on kuitenkin oltava erityisen varovainen tavoittaessasi sähköpostia tilaajillesi. Menestyneet bloggaajat sanovat, että yksi parhaimmista tavoista hyödyntää sähköpostiluetteloasi lähettämällä mielenkiintoista tietoa, joka liittyy läheisesti uuteen blogiisi.

Oppia kirjoittajana lisäämään katkelmat sisällöstä, jonka haluat sähköpostisi tilaajien lukevan mielenkiintoisesti muotoillussa sähköpostiviestissä. Jos sinulla on viesti, joka olisi heille arvokasta, lisää lukijakuntaasi lähettämällä lukijoille sähköpostia siitä.

6. Sisältö, jolla ei ole tiettyjä avainsanoja

Tosi bloggaaminen on tiedon jakamista, mutta et jaa sisältöäsi riittävästi, jos kukaan lukija ei löydä sitä verkosta. Vaikka itsensä mainostaminen ja vaikuttajien jakaminen kulkevat pitkin lukijakunnan lisäämistä, sinun on autettava hakukoneita sijoituksessa.

Avainsanojen käyttö on tärkeä osa mitä tahansa SEO-strategiaa. Avainsanat auttavat hakukoneita etsimään ja ymmärtämään sisältöäsi. Tutki avainsanojasi ennen kirjoittamista ja käytä niitä vaadittujen standardien mukaisesti.

7. Unohtaa linkittää

Hyperlinkitys oli aikoinaan paljon väärin käytettyä SEO-taktiikkaa, mutta kun se toteutetaan oikein, se voi antaa sinulle monia etuja. Kun kirjoitat blogiviestejä, lisää artikkeleihisi sopivia linkkejä parantaaksesi SEO-pisteitä. Linkki luotettaviin lähteisiin parantaa luotettavuutta, ja näet sivuidesi kasvavan, kun lukijat nauttivat paremmasta verkkosivustokokemuksesta.

Jos haluat vähentää linkkien poistumisprosentin nousua, varmista, että ulkoiset linkit avautuvat vain uusilla välilehdillä. Jatka vanhan sisällön käsittelyä ja linkitä uudet blogiviestit siihen, jotta houkuttelet kiinnostuneita lukijoita lisää vastauksia.

8. Blogipostien lukeminen haastavana

On olemassa helppoja artikkelin muotoilumenetelmiä, jotka voivat tehdä sisällöstäsi houkuttelevamman lukijoille. Ensinnäkin, sinun on käytettävä otsikoita. Oikein sijoitetut otsikot tekevät pitkän muotoisesta sisällöstä helpommin luettavan ja kutsuvat lisää kommentteja ja jakoja. Sinun on kuitenkin oltava varovainen, ettet käytä väärin otsikkotunnisteita.

H2- ja H3-otsikoilla täynnä oleva artikkeli saattaa olla helppo lukea, mutta se vaikuttaa kielteisesti hakukoneoptimointisi luokituksiin. Yksi muukin tapa houkutella lukijoita jatkamaan sisällön lukemista on kirjoittaa lyhyempiä lauseita. Käytä ledejä luomaan juonittelua, kun aloitat kirjoittamisen ja kirjoittamisen ensimmäisen henkilön kanssa. Lisää osuvia kuvia pitkien kappaleiden erottamiseksi toisistaan.

9. Verkkosivustot, joilla latausnopeus on puristuva

Ihmisten keskimääräinen huomioväli on kaikkien aikojen alhaisin! Microsoft sanoo, että online-huomioväli on laskenut keskimäärin 12 sekuntia kahdeksan sekuntia. Näin ollen yhdelläkään lukijalla ei ole vapaa-aikaa hitaasti ladattavaan verkkosivustoon.

Hakukoneet vihasivat myös hitaasti ladattavia verkkosivuja. Ota asianmukaiset web-suunnittelu huomioon, jotta varmistat, että verkkosivustosi nopeudet ovat täydellisiä. Tee verkkosivustostasi vaikuttava ja välttää sekaannusta epäolennaisista mainoksista.

10. Kärsimättömyys

Roomaa ei rakennettu päivässä, eikä siellä ole mitään välitöntä blogointimenestystä. Jokainen onnistunut blogi on ahkera työ. Sinun on tehtävä loputtomia tunteja luovaa työtä varmistaaksesi jatkuvan ja nautinnollisen sisältövirran.

Pysyvyyden, kärsivällisyyden ja suuren luovuuden ansiosta lukijasi kasvaa vaikeudesta tuhansiksi. Hahmosi kirjailijaksi ja luovaksi testataan perusteellisesti tämän prosessin aikana, mutta lopulta se tekee sinusta paremman ja sympaattisemman kirjailijan.

Kuinka menestyä blogoinnissa vuonna 2020

Jos aiot julkaista uuden blogin, ei ole parempaa aikaa tehdä kuin aivan uuden vuosikymmenen alussa. Alla on vinkkejä parhaaksi menestyäksi bloggaajana tänä vuonna.

Hanki terveellinen blogging-ajattelutapa

Bloggaaminen ei ole kävelyä puistossa, joten valmistaudu työskentelemään vaikeimmin, mitä olet koskaan ollut elämässäsi. Asiat saattavat olla vaikeita aikaisin blogin päiväsi, mutta anna itsellesi aikaa oppia ja kasvaa.

Vältä rikastuvan nopeaa mentaliteettia

Älä odota tulla kuuluisaksi ja rikkaiksi yön yli. Työt tulevat luovammiksi kirjoittajiksi ja lukijoille hyödyllisemmiksi bloggeriksi ja bloggaamisen edut tulevat sisään.

Pysy positiivisena

Sinun onnistuu, jos et anna periksi. Löydä oma markkinarako, josta olet intohimoinen.

Jos kirjoitat intohimoisesti sisältöä, lukijasi syövät sitä, ja nautit tutkimus- ja kirjoitusprosessista.

Jos blogin lukijakunta on tullut pettymys, voit kääntää sen ympäri ja alkaa vaikuttaa lukijasi elämään.

Korjaa vain yllä mainitut virheet ja saat pian parempia tuloksia.

Kirjailijan bio:

Walter Akolo on ollut freelance-kirjoittaja ja Internet-markkinoija vuodesta 2011. Hän kirjoittaa tällä hetkellä Cardinalin digitaalinen markkinointi, Atlantassa toimiva digitaalisen markkinoinnin toimisto, joka on erikoistunut PPC: hen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me