Jokainen, etenkin bloggaaja, haluaa ansaita tuloja blogistaan. Paljon vaivaa ja mukavan sisältöstrategian noudattamisen jälkeen blogit alkavat saada liikennettä ja siten parantaa käyttäjien sitoutumista Google Adsiin.

Se vie enimmäkseen yhden vuoden tai enemmän. Kuvittele sitten AdSense-sähköpostiviestillä, jossa sanotaan: “AdSense-tilisi on väliaikaisesti kielletty”. Se on kuin kirous. Näin ei tapahdu vain yhden henkilön kanssa, AdSense kieltää 30 000–50 000 käyttäjää päivittäin.

Lue myös: Kuinka estää AdSense-tilisi kieltäytyminen

Mutta sinun ei tarvitse huolehtia. Tässä maailmassa on rajattomia vaihtoehtoja. WPressBlog on julkaissut tässä blogiviestissä seitsemän parhaiten maksaavaa Google AdSense -vaihtoehtoa. Saatat saada tuloja päivittäin ja tunnin välein omasta blogistasi tai verkkosivustostasi.

Onko sinulla WordPress-blogia tai erilaista tekniikkaa, nämä mainokset tukevat kaikenlaisia ​​alustoja. Olisi parempi, jos sinulla on WordPress, koska se tarjoaa sinulle erilaisia ​​laajennuksia myös mainosten tehokkuuden analysoimiseksi.

Parhaat Google AdSense -vaihtoehdot vuonna 2020

1. Amazon Associates

Viime aikoina Amazon on suurin verkkokauppa, joka tarjoaa keittiötarvikkeista sisustustuotteisiin, kirjoihin, e-kirjoihin, sähkölaitteisiin, muotiin ja paljon muuta. Voit luoda kumppanitilin helposti tämän linkin kautta: https://affiliate-program.amazon.com.

Amazon tarjoaa kaikenlaisia ​​dynaamisia mainoksia, joissa on kaikki muodot ja koot, widget-mainokset ja linkit, joissa on tekstiä ja kuvia. Sinun tarvitsee vain kopioida ja liittää JS-koodi verkkosivustollesi missä haluat näyttää Amazon-mainoksia.

Hetkeksi, jos joku ostaa tuotteen 20 dollaria, ansaitset muutama sentti, mutta jos joku ostaa tuotteen 2000 dollaria, ansaitset 200 dollaria.

Amazon tarjoaa korkeimman tytäryrityspalkkion jokaisesta onnistuneesta ostosta tytäryhtiö-linkkisi kautta. Mielenkiintoisin on, että voit käyttää niitä AdSensen kanssa samanaikaisesti.

Lue myös: Parhaat Adsense-optimoidut WordPress-teemat vuodelle 2020

2. Tulot osumia

Tuloosumat ovat vahva ja tehokas mainosverkosto. Voit ansaita täällä korkeimman hankintakohtaisen hinnan (toimenpidekohtainen hinta). Se tarjoaa sinulle ennakkoalustan, jolla on erilaisia ​​kaupallistamiskanavia, teollisuuden parhaan suorituskyvyn tarjouksilla.

Voit luoda kaikenlaisia ​​mainoksia, kuten bannerimainoksia, painikkeita, liukusäätimiä, ponnahdusikkunoita ja paljon muuta. He näyttävät asianmukaiset mainokset verkkosivustollasi optimoidaksesi tulosi mainostilastasi.

Mielenkiintoisin Revenue-osumien perusteella on, että ne tarjoavat bonuksen verkkosivustosi korkealle liikenteelle. He maksavat PayPalin, Wiren ja Pioneerin kautta. Valmistaudu ansaitsemaan julkaisijana Revenue Hits -sivustolla.

Aloita tilin luominen linkin kautta: https://www.revenuehits.com

Lue myös: Parhaat Google AdSense -laajennukset WordPressille ansaitaksesi enimmäistuoton

3. Chitika

Chitika antaa sinun muuntaa digitaalisen omaisuuden online-tuloksi. Se tarjoaa kustantajilleen alustan ansaita verkkoliikennettä. Ei ole väliä mikä on verkkosivun kapeus ja koko? Heidän mainoksensa ovat aina kontekstuaalisia, eivätkä he myöskään sido tietyn tyyppisiä mainoksia.

Voit käyttää heidän mainoksiaan AdSensen kanssa. Chitika maksaa PayPalin kautta tai sekillä, joilla on vähintään 10 dollaria (PayPalin kautta) ja 50 dollaria (sekillä). Voit hyväksyä tilisi helposti ja heti.

Chitika on melkein kaikkien verkkosivustojen tai blogin omistajien ensimmäinen valinta ansaita rahaa. Kirjaudu julkaisijana tähän upeaan Google AdSense -vaihtoehtoon täällä: https://chitika.com

Related: 10 korkeimmin maksavaa kumppaniohjelmaa vuonna 2020

4. PopCash

Toinen hyvä mainosverkosto on PopCash. Popcashilla voit alkaa ansaita ylimääräisiä tuloja 10 minuutissa. Luo vain tili ja lähetä verkkosivustosi. Lisää popunder-koodi haluamillesi verkkosivuille.

He hyväksyvät verkkotunnuksesi heti. Heti kun verkkotunnuksesi on hyväksytty, kaikille verkkosivustosi kävijöille näytetään popunder-mainokset 24 tunnin välein. Popcash tarjoaa alan korkeimman tulosennuksen 80%.

Vähimmäispalkkio on vain 10 dollaria ja maksu voidaan käsitellä erilaisten yhdyskäytävien, kuten Paxumin, PayPalin, Payzan, Webmonkeyn, Bitcoinin ja pankkisiirron kautta..

Aloita PopCashin käyttäminen lähteen läpi: http://popcash.net/publishers

5. Tietolinkit:

Yli 200 000 kustantajaa lähes 150 maasta ansaitsee tuloja verkkosivustojensa mainostilojen kautta. InfoLinks on toiseksi suosituin kaupallistava mainosverkosto.

Heidän mainoksensa ovat yhteensopivia kaikenlaisten verkkosivustojen tai blogien kanssa. Mainoksen tehokkuus on erittäin korkea, eikä se koskaan häiritse käyttäjän kokemuksia. Voit saada kontekstuaalimainoksia, videomainoksia, jotta voit parantaa käyttäjän sitoutumista.

Jos saat hämmästyttävää liikennettä verkkosivustollesi, InfoLinks takaa tarjota houkuttelevia tuloja kuukaudessa. Pienin voitto on kuitenkin vain 10 dollaria. Maksut käsitellään PayPalin kautta.

InfoLinks tarjoaa alustansa ilmaisilla asennuskonfiguraatioilla ja ilman vierailijoiden tai näkymien vähimmäisvaatimuksia. Täältä voit helposti aloittaa InfoLinkien käytön julkaisijatilin luomisen avulla https://www.infolinks.com/

6. PopAds

PopAds on yksi eniten maksavista mainosverkostoista, jotka tarjoavat popunder-mainoksia. Tämän käyttöympäristön ansiosta julkaisijat voivat näyttää automaattisesti toistettavia ääni- ja videomainoksia tai muita ponnahdusikkunoita. Voit myös määrittää ponnahdusikkunan verkkosivun etujen mukaisesti.

Voit myös estää ponnahdusikkunoita, joissa on ääni tai muut ärsyttävät elementit. Mielenkiintoisin tosiasia on, että se antaa kustantajille mahdollisuuden vetää tulojaan milloin tahansa ilman vähimmäismaksuvaatimuksia.

Maksu lähetetään pankkitilillesi PayPalin tai AlertPayn kautta 24 tunnin sisällä. Voit käyttää ansiosi ostaa pounder-liikennettä verkkosivustoosi tai blogiisi.

Tässä on lähde, jolla luodaan julkaisijatili PodAds: lle: https://www.popads.net/

6. Media.net

Mainostyyppien kannalta Media.net on paras vaihtoehto Google AdSenselle. Se tarjoaa kontekstuaalisia ja korkeasti maksettavia mainoksia. Mukana olevat mainostyypit ovat samanlaisia ​​kuin Google AdSense.

Jos liikenne on hyvä ja laadukas verkkosivusto tai blogi, verkkotunnuksesi saa välittömän hyväksynnän. Sillä ei ole väliä kuinka laaja tai mikä on verkkosivuston tai blogin kapeus, he näyttävät aina asiaankuuluvia mainostajien mainoksia tehokkuuden parantamiseksi ja tulojen maksimoimiseksi.

Luo vain julkaisijatili täällä https://www.media.net ja muunna digitaalinen omaisuus online-tulonlähteeksi.

Lue myös:

  • Parhaat Blogger-työkalut, joita voidaan käyttää vuonna 2020

johtopäätös

Toivon, että olet löytänyt parhaat vaihtoehdot Adsenselle vuonna 2020. Nyt sinun tarvitsee vain luoda julkaisijatili, saada välitön hyväksyntä ja alkaa myydä mainostilasi nyt..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me