Etsitkö kuinka käynnistää WordPress-blogi Bluehostissa?

Täältä saat koko oppaan, joka selitetään vaihe vaiheelta kuvakaappauksilla.

Vaikka et tiedä mitään verkkosivustojen luomisesta tai blogista, voit luoda WordPress-blogin helposti muutaman minuutin sisällä aloittelijaoppaamme.

Sivustojen luomiseen on saatavana monia alustoja, kuten Blogger, WordPress, Weebly, Wix ja monet muut. Kaikista näistä alustoista WordPress on paras alusta luomaan verkkosivusto aloittelijoille.

WordPress on maksettu ja Blogger on ilmainen verkkosivustojen luomisohjelma. WPressBlog suosittelee WordPressin valitsemista. Bloggerin käytöllä on monia haittoja. Täältä löydät ero WordPressin ja Bloggerin välillä.

Jopakin monia suuria yrityksiä kuten TechCrunch, Bloomberg Professional, Sony Music jne. ylläpitävät verkkosivustojaan WordPressissä. Tällä hetkellä 75 miljoonaa verkkosivustoa riippuu WordPressistä.

WordPress-verkkosivuston käytön edut:

  • Sitä on erittäin helppo käyttää. Voit helposti luoda uuden sivun, julkaista blogin, kuvan tai videon WordPressissä.
  • Voit hallita verkkosivustoasi mistä tahansa, koska se on selainpohjainen, joten tarvitset vain tietokoneen, jolla on Internet-yhteys.
  • Artikkelin, kuvan tai videon julkaisemiseen ei tarvita koodausta. Voit myös muotoilla tekstiä ilman koodausta.
  • Jos haluat muuttaa verkkosivuston suunnittelua tai teemaa, voit ladata ja asentaa suosikki WordPress-teeman.
  • WordPress-verkkosivuston optimointi hakukoneille on erittäin helppoa. Voit käyttää WordPress-laajennuksia verkkosivustosi optimointiin. Tämä säästää valtavaa aikaa.
  • Jos haluat aloittaa bloggaamisen, WordPress on sille paras alusta. WordPressissä on sisäänrakennettu blogitoiminto, jossa voit lähettää blogin, hallita kommentteja ja luoda RSS helposti.

Nyt opetan sinulle, kuinka luoda verkkosivusto WordPressiin. Sinun täytyy vain käydä läpi seuraavat ohjeet luodaksesi WordPress-blogin.

Täydellinen opas WordPress-blogin käynnistämiseen Bluehostissa

1. Päätä verkkotunnus

Nyt Web-sivuston luomiseksi sinun on päätettävä verkkotunnuksesta (verkkosivun nimestä). Kun olet päättänyt verkkotunnuksesta, et voi enää muuttaa sitä, koska se vahingoittaa hakukoneoptimointia ja markkinointia.

Suosittelen, että valitset .com-verkkotunnuksen, koska se on eniten käytetty verkkotunnuksen laajennus. Jos valitsemasi verkkosivuston nimeä ei ole saatavilla .com-sivustossa, voit myös valita .net. Se on myös yksi parhaista verkkotunnuksen laajennuksista.

Jos sinulla on epäselvyyttä parhaan verkkotunnuksen löytämisessä, voit käyttää näitä parhaita verkkotunnusten generaattoreita. Nämä työkalut auttavat sinua löytämään yksilöivän verkkotunnuksen tarpeidesi mukaan.

Jos olet jo ostanut verkkotunnuksen, jatka seuraavan osan lukemista.

10 parasta ja halvinta verkkotunnusten rekisteröijää

2. Valitse isäntä

Kun olet päättänyt verkkotunnuksesta, tarvitset isännän, jolla voit isännöidä verkkosivustoasi. Saatavilla on monia web-palveluntarjoajia, kuten Bluehost, HostGator, GoDaddy jne.

Suosittelen, että valitset verkkosivustosi isännöimiseksi Bluehostin, koska se on virallisesti WordPressin suosittelema isännöintipalveluntarjoaja. Ne tarjoavat myös ilmaisen verkkotunnuksen, jos ostat hosting-suunnitelman vähintään vuodeksi.

Tässä olen selittänyt kaikki vaiheet kuvakaappauksilla rekisteröityäksesi Bluehostiin. Seuraa vain heitä.

Vaihe 1: Nyt rekisteröityäksesi Bluehost-isännöintiin, napsauta seuraavaa linkkiä. Napsauttamalla seuraavaa linkkiä saat 50% alennuksen ja ilmaisen verkkotunnuksen kaikilla hosting-suunnitelmilla vuodeksi tai pidemmäksi.

Napsauta tätä saadaksesi 50% alennuksen kaikista Bluehost-hosting-suunnitelmista

Vaihe 2: Kun napsautat yllä olevaa linkkiä, näet Bluehost-hosting-verkkosivuston. Napsauta ensin “Aloita nyt” -painiketta.

blogin asetukset

Vaihe 3: Kun olet napsauttanut Aloita nyt -painiketta, näet kaikki jaetut hosting-suunnitelmat. Valitse palvelusuunnitelma tarpeidesi mukaan.

bluehost jaetut isännöintisuunnitelmatBluehostin web-hosting-suunnitelmat

Jos olet pienyrityksen omistaja tai haluat luoda henkilökohtaisen blogin, voit valita perussuunnitelman. Kun yrityksesi alkaa kasvaa, voit päivittää isännöintisuunnitelmasi Plus: ksi. Lyhytaikaiset hosting-suunnitelmat ovat kalliimpia kuin pitkäaikaiset. Joten voit säästää rahaa ostamalla pitkäaikaisen hosting-suunnitelman.

Vaihe 4: Kun olet valinnut isännöintisuunnitelman, kirjoita verkkotunnuksesi nimi ”uusi verkkotunnus” -ruutuun. Jos sinulla on jo verkkotunnus, voit kirjoittaa sen “Minulla on verkkotunnuksen nimi” -ruutuun.

kirjoita verkkotunnusValitse verkkotunnus

Vaihe 5: Napsauta nyt seuraavaa. Täällä voit luoda tilin kirjautumalla sisään Gmail-tiliisi ja täyttämällä tietosi.

täytä tilitiedotTäytä kaavake

Jos haluat kirjautua Gmailiin, napsauta Kirjaudu sisään Gmailissa -painiketta tai voit myös täyttää tietosi annetussa muodossa.

Kun olet täyttänyt lomakkeen, valitse ”Tilisuunnitelma”. Oletuksena valittu suunnitelma on 36 kuukautta. Pidä se sellaisena kuin se on, koska lyhyen ajanjakson isännöintisuunnitelma on kalliimpi.

valitse tilisuunnitelmaSuunnitteluhinnat

Nyt seuraavasta osiosta löydät muutamia lisäominaisuuksia, kuten verkkotunnuksen yksityisyydensuoja, SiteLock-suojaus, Codeguard Basic ja SEO-työkalut. Nämä ominaisuudet eivät ole pakollisia, joten voit valita ne tarpeidesi mukaan.

ylimääräiset verkkosivuston ominaisuudetAlennustiedot

Tärkeä muistiinpano: Jos nämä ominaisuudet eivät ole sinulle välttämättömiä, älä unohda poistaa kaikki nämä ruudut.

Vaihe 6: Nyt on aika täyttää maksutiedot. Täytä kaikki vaadittavat maksutiedot. Voit suorittaa maksun myös PayPalin kautta. Löydät tämän vaihtoehdon napsauttamalla ”lisää maksutapoja”. Suorita sitten rekisteröinti loppuun valitsemalla käyttöehtojen ruutu ja napsauttamalla Lähetä-painiketta.

Maksutiedotmaksutavat

Vaihe 7: Kun olet napsauttanut lähetä-painiketta, näet alla olevan kuvan. Napsauta Luo salasana -painiketta.

Wordpress-blogin asennus

Kirjoita seuraavaan ruutuun salasana, jonka vain sinä muistat helposti. Valitse sitten valintaruutu ”Olen lukenut ja hyväksyn…” ja napsauta Seuraava-painiketta.

luo WordPress-salasana

Napsauta sitten kirjautumispainiketta.

Kirjaudu sisään

Nyt saat sähköpostiviestin, jossa on aktivointilinkki ja kirjautumistietosi.

3. Asenna WordPress-tili

Napsauta nyt sähköpostiviestissäsi olevaa aktivointilinkkiä. Napsauta sitten isännöintiä sinisestä päävalikosta ja napsauta sitten verkkosivustoa sen alavalikosta. Napsauta sitten asennuslinkkiä.

WordPress-asennus

Nyt seuraavassa näytössä valitse verkkotunnuksesi ja napsauta sitten Seuraava.

valitse verkkotunnus

Kun olet suorittanut asennusprosessin, kirjoita URL-osoite selaimen osoiteriville.

http://www.yourdomainname.com/wp-admin

Se näyttää sisäänkirjautumisikkunan, jossa sinun on annettava käyttäjänimesi ja salasanasi.

WordPress-kirjautumisikkuna

Kun olet kirjautunut WordPress-hallintapaneeliin, voit julkaista blogin, kuvan tai videon, vaihtaa teeman ja monia muita tehtäviä, jotka voit tehdä WordPress-hallintapaneelissa..

Jos haluat ansaita rahaa blogin kautta, suosittelen, että asennat Adsense-optimoidut WordPress-teemat. Se auttaa ansaitsemaan enimmäistuloja Adsense-palvelusta.

johtopäätös

Toivon, että olet onnistuneesti luonut WordPress-blogin Bluehostiin. Jos sinulla on vaikeuksia WordPress-blogin perustamisessa, ota meihin yhteyttä kommentoimalla kommentti alla.

Lue myös,

  • Kuinka aloittaa WordPress-blogi SiteGround-ohjelmalla
  • 10 syytä, miksi et ole menestyvä bloggaaja
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me