Всеки, особено блогър, иска да печели приходи от своя блог. След много усилия и след приятна стратегия за съдържание блоговете започват да получават трафик и по този начин подобряване на ангажираността на потребителите с Google Ads.

Отнема най-вече една година или повече. След това си представете имейла от AdSense, който гласи „Вашият акаунт в AdSense е временно забранен“. Това е като проклятие. Това се случва не само с един човек, 30K-50K потребителите са забранени от AdSense всеки ден.

Прочетете също: Как да предпазите профила си в AdSense от забрана

Но не е нужно да се притеснявате. Този свят има безгранични алтернативи. Ние от WPressBlog публикувахме в този блог най-добрите 7 алтернативи на най-високо платените Google AdSense. Може да достигате доходи всеки ден и всеки час от собствения си блог или уебсайт.

Независимо дали имате блог за WordPress или различна технология, тези реклами поддържат всякакви платформи. Ще бъде по-добре, ако имате WordPress, тъй като той ви предоставя различни плъгини, за да анализирате и ефективността на рекламите.

Най-добрите алтернативи на Google AdSense през 2020 г.

1. Amazon Associates

Напоследък Amazon е най-големият онлайн магазин, предлагащ от кухненски аксесоари до продукти за декорация на дома, книги, електронни книги, електрически джаджи, мода и много други. Можете лесно да създадете партньорски акаунт чрез тази връзка: https://affiliate-program.amazon.com.

Amazon предоставя всякакви динамични реклами с всякакви форми и размери, реклами с джаджи и връзки с текст и изображения. Всичко, което трябва, трябва само да копирате и поставите JS кода на вашия уебсайт, където и да искате да показвате Amazon Ads.

За момент, ако някой купи продукт $ 20, ще спечелите няколко цента, но ако някой купи продукт от $ 2000, ще спечелите $ 200.

Amazon предоставя най-високата партньорска комисионна при всяка успешна покупка чрез вашата партньорска връзка. Най-интересното е, че можете да ги използвате едновременно с AdSense.

Прочетете също: Най-добрите Adsense оптимизирани WordPress теми за 2020 г.

2. Посещения на приходите

Приходите от приходи са силна и високоефективна рекламна мрежа. Тук можете да спечелите най-високата CPA (цена на действие). Той ви предоставя предварителна платформа с различни канали за осигуряване на приходи с оферти за най-добра ефективност в отраслите.

Можете да създавате всевъзможни реклами като банерни реклами, бутони, плъзгачи, изскачащи и други. Те показват съответните реклами на вашия уебсайт, за да оптимизират вашите приходи от рекламното ви пространство.

Най-интересното с хитовете на приходите е, че предлагат бонус за високия трафик на вашия уебсайт. Те плащат чрез PayPal, Wire и Pioneer. Пригответе се да печелите като издател в Revenue Hits.

Започнете със създаването на акаунт чрез връзката: https://www.revenuehits.com

Прочетете също: Най-добрите приставки за Google AdSense за WordPress, за да печелите максимален приход

3. Читика

Chitika ви позволява да конвертирате цифровите си активи в онлайн доходи. Той предоставя на своите издатели платформа за осигуряване на приходи от уеб трафик. Без значение каква е нишата и размерът на уебсайта? Рекламите им винаги са контекстуални и те никога не ангажират конкретния тип реклами.

Можете да използвате техните реклами заедно с AdSense. Chitika плаща чрез PayPal или чекове с минимално изплащане $ 10 (чрез PayPal) и $ 50 (чрез чек). Можете лесно и незабавно да одобрите вашия акаунт.

Chitika е първият избор на почти всички собственици на уебсайтове или блогове, за да печелят пари. Регистрирайте се като издател в тази страхотна алтернатива на Google AdSense тук: https://chitika.com

Свързани: 10 партньорски програми с най-високо плащане през 2020 г.

4. PopCash

Друга добра рекламна мрежа е PopCash. С Popcash можете да започнете да печелите допълнителни приходи в рамките на 10 минути. Просто създайте своя акаунт и изпратете уебсайта си. Добавете популационния код в желаните уеб страници.

Те одобряват вашия домейн моментално. Веднага след като вашият домейн бъде одобрен, на всички посетители на вашия уебсайт ще се показват популарните реклами на всеки 24 часа. Popcash предлага най-високият дял от 80% приходи в индустрията.

Минималното изплащане е само 10 долара и плащането може да се обработва чрез различни шлюзове като Paxum, PayPal, Payza, Webmonkey, Bitcoin и банков превод.

Преминете през източника, за да започнете работа с PopCash: http://popcash.net/publishers

5. Информация за връзки:

Повече от 200 000 издатели от почти 150 държави печелят приходи чрез рекламни пространства на своите уебсайтове. InfoLinks е втората най-популярна рекламна мрежа за осигуряване на приходи.

Рекламите им са съвместими с всички видове уебсайтове или блогове. Ефективността на рекламата е изключително висока и никога не пречи на опита на потребителя. Можете да получите Контекстуални реклами, видеореклами, така че лесно да подобрите ангажираността на потребителите.

Ако получавате невероятен трафик към уебсайта си, InfoLinks гарантира, че ще предлагате атрактивни приходи на месец. Минималното изплащане обаче е само 10 долара. Плащането се обработва чрез PayPal.

InfoLinks предлага своята платформа с безплатни конфигурационни настройки и без минимални изисквания към посетителите или изгледите. Можете лесно да започнете с InfoLinks чрез създаване на акаунт на издател тук https://www.infolinks.com/

6. PopAds

PopAds е една от най-високо платените рекламни мрежи, предлагащи популарни реклами. Тази платформа позволява на техните издатели да показват автоматично възпроизвеждане на аудио и видео реклами или допълнителни изскачащи прозорци. Можете също така да определите честотата на изскачане според интересите на уебсайта.

Можете също да откажете изскачащи прозорци със звук или други досадни елементи. Най-интересният факт е, че позволява на издателите да изтеглят приходите си по всяко време, без никакво условие за минимално изплащане.

Плащането ще бъде изпратено по вашата банкова сметка чрез PayPal или AlertPay в рамките на 24 часа. Можете да използвате печалбите си, за да купувате трафик за път към вашия уебсайт или блог.

Ето източника за създаване на акаунт на издател в PodAds: https://www.popads.net/

6. Media.net

По отношение на типовете реклами, Media.net е най-добрата алтернатива на Google AdSense. Той предоставя контекстуални и високоплатени реклами. Включените типове реклами са подобни на Google AdSense.

Ако имате добър трафик и качествен уебсайт или блог, вашият домейн ще получи незабавно одобрение. Няма значение колко широка или каква е нишата на уебсайта или блога, те винаги показват подходящи реклами на рекламодатели, за да подобрят ефективността и да увеличат максимално приходите.

Просто създайте акаунт на издател тук https://www.media.net и конвертирате вашите цифрови активи в източника на онлайн доходи.

Прочетете също:

  • Най-добрите инструменти за блогове, които Blogger ще използва през 2020 г.

заключение

Надявам се, че сте намерили най-добрите алтернативи за Adsense през 2020 г. Сега всичко, което трябва да направите, е да създадете акаунт на издател, да получите незабавно одобрение и да започнете да продавате рекламните си пространства сега.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me