Осигуряването на приходи от вашето уеб пространство, за да печелите приходи, е мечтата на всеки блогър. Google Adsense е първият избор в тази последователност. Но поради някакъв неоторизиран начин за ангажиране на кликвания върху реклами, Google спира вашия акаунт в Adsense.

Ако сте жертва или начинаещ, можете да започнете сега с подходящата информираност, за да запазите профила си в Adsense.

Начини да избегнете профила си в AdSense от получаване на забрана

Google Adsense е най-доверената платформа за печелене на пари, особено за блогърите. Ако сте блогър, вие със сигурност вършите усилена работа, за да направите публикацията си в блога популярна, за да я одобрите от Adsense. Но, трябва да имате малко търпение. Начините за бързо печелене на пари могат да ви доведат до нарушаване Политики на Adsense. Следователно акаунтът ви ще бъде забранен.

Печеленето на пари от Adsense е точно играта на търпението. Опитайте се да привлечете естествен трафик към блога си, за да постигнете естествени кликвания и импресии, вместо да играете с трикове срещу Adsense.

Bluehost

След като вашият блог стане одобрен от Adsense, трябва да следвате някои съвети тук, за да избегнете забраната на вашия акаунт в Adsense. Препоръчваме ви да преминете през всички тези точки, за да запазите Adsense да остане жив завинаги.

Прочетете също: 12+ начина да спечелите пари онлайн с блог на WordPress

Не питай никого за кликвания:

Google Adsense е много строг по отношение на политиките си. Следователно трябва да се уверите в техните правила и разпоредби. Някои блогъри умело наемат някои хора да кликват върху реклами. Adsense е по-умен от вас.

Те могат лесно да открият вашите необичайни или невалидни дейности (кликвания върху реклама), дори и да кликнете върху реклами от различни IP адреси. Освен това не искайте посетителите да кликнат върху реклами. Всички тези условия нарушават правилата на Adsense, които водят до забрана на акаунта ви в Adsense.

Кликването върху реклами от вас, използването на инструменти за генериране на кликвания и ръчно повтарящи се кликвания ще се счита за невалидно съгласно TOS на Adsense.

Не използвайте Adsense с неподдържан език:

Adsense не поддържа всички езици. Ако имате одобрен акаунт в Adsense и искате да показвате реклами в блога, съдържащ неподдържания език от Adsense, върнете се скоро.

Тази дейност трайно ще деактивира акаунта ви в Adsense. Освен това нямате право да превеждате неподдържания език в поддържан.

Не използвайте Adsense със скриптове за насърчаване на кликвания:

Някои блогъри използват изскачащи прозорци, за да показват реклами там, за да насърчат повече кликвания. Ако също така се занимавате с такива лесни дейности, за съжаление, акаунтът ви в Adsense би бил забранен досега или ще бъде забранен скоро. Това трябва да се избягва.

Не изпращайте реклами по имейл:

Някои блогъри изпращат реклами от Adsense в рамките на имейла. Хората сляпо го правят като тенденция, но това също не се харесва от Google. Следователно, тази дейност също ще ви накара да забраните акаунта си в Adsense. Освен това не публикувайте тези реклами в маркетингови платформи за социални медии.

Не използвайте други конкурентни контекстуални реклами:

Спрете да използвате други контекстуални реклами с рекламите Adsense. Дайте им усещане, че харесвате само реклами от Adsense. Съществуват обаче и някои рекламни мрежи, които можете да използвате за осигуряване на приходи от блога си с реклами от Adsense като Infolinks, BuySellads, Viglink и т.н..

Не променяйте рекламния код на Adsense:

Някои уебмастъри или блогъри променят рекламния код на Adsense, за да променят външния му вид, изображения, фон … и т.н. за повече ангажираност на потребителите с любопитно щракване върху реклами. Счита се, че тази дейност ще забрани вашия акаунт в Adsense.

Ако искате да промените цвета и размера на рекламите, Adsense сам генерира новия JavaScript код. Можете просто да копирате и поставите кода, където искате да показвате реклами.

Не използвайте авторско съдържание:

Уверете се, че нямате съдържание, защитено с авторски права в своя блог или уебсайт. Adsense никога не позволява такова съдържание в блога, където искате да показвате реклами. Затова трябва да премахнете защитените с авторски права неща, за да избегнете профила си в Adsense да бъде забранен.

Не свързвайте сайта с съдържание, защитено с авторски права:

Съдържанието с авторски права е като проклятие за Adsense. Независимо дали използвате защитено с авторски права съдържание в собствения си блог или го свързвате с някой друг сайт, съдържащ съдържание, защитено с авторски права, и двете впоследствие ще забранят вашия акаунт в Adsense.

Освен това, някои съдържания като порно материали, расово съдържание, хакерство / крак, съдържание за маркетинг на наркотици, съдържание, продаващо оръжие, хазарт … .etc също нарушават политиките на Adsense. Следователно, не използвайте реклами Adsense в такива видове съдържание.

Не използвайте платен трафик:

Ако имате одобрен блог или уебсайт на Adsense, не можете да купувате трафик според нормите на Adsense. Можете обаче да популяризирате уебсайта си в социални медийни платформи като Facebook, Pinterest, Stumbleupon.

Също така можете да правите свои собствени реклами, но не трябва да изглежда точно като част от съдържанието.

Други декларации:

Този раздел се отнася до някои други факти, които трябва да вземете предвид, за да избегнете забрана на вашия акаунт в Adsense.

  • Не правете лепкави реклами, тъй като е в разрез с нормите за прилагане на Adsense.
  • Не използвайте реклами от Adsense, за да печелите от вашия блог / уебсайт, който лекува видеоклипове от YouTube или други сайтове за видео хостинг. Вашият акаунт обаче ще остане в безопасност, ако използвате само оригинално съдържание в блога си.
  • Не използвайте реклами от Adsense на страници с грешки 404, излезте, влезте и благодарете.

Можете да използвате теми, оптимизирани за Adsense, WordPress и най-добрите приставки на AdSense за WordPress, за да спечелите максимален доход от вашия уебсайт.

заключение

Следвайки всички тези ефективни указания, можете да запазите профила си в Adsense. Ние обаче публикуваме и много други публикации относно „най-високо платените алтернативи на Adsense“ за този, чийто акаунт в Adsense е временно и трайно забранен.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me