At tjene penge på dit websted for at tjene indtægter er enhver bloggers drøm. Google Adsense er det første valg i denne rækkefølge. Men på grund af en uautoriseret måde at engagere klik på annoncer, suspenderer Google din Adsense-konto.

Hvis du er et offer eller en nybegynder, kan du starte nu med den rette opmærksomhed for at beskytte din Adsense-konto.

Måder at undgå, at din AdSense-konto bliver forbudt

Google Adsense er den mest pålidelige pengeformuleringsplatform, især for bloggere. Hvis du er en blogger, gør du helt sikkert hårdt arbejde for at gøre dit blogindlæg populært for at få det godkendt af Adsense. Men du skal have lidt tålmodighed. Måder at tjene penge hurtigt kan føre til, at du krænker Adsense-politikker. Derfor bliver din konto forbudt.

At tjene penge på Adsense er nøjagtigt spillet af tålmodighed. Prøv at tiltrække naturlig trafik til din blog for at opnå naturlige klik og indtryk i stedet for at lege med tricks mod Adsense.

bluehost

Når din blog bliver Adsense-godkendt, skal du følge nogle tip her for at undgå, at din Adsense-konto bliver forbudt. Det anbefales, at du gennemgår alle disse punkter for at holde dine Adsense-forbliver levende for evigt.

Læs også: 12+ måder at tjene penge online med WordPress Blog

Spørg ingen om klik:

Google Adsense er meget streng omkring sine politikker. Derfor skal du sørge for deres regler og regler. Nogle bloggere ansætter klogt nogle mennesker til at klikke på annoncer. Adsense er smartere end dig.

De kan let registrere dine usædvanlige eller ugyldige aktiviteter (annonceklik), selv du klikker på annoncer fra forskellige IP’er. Bed heller ikke besøgende om at klikke på annoncer. Alle disse betingelser er i strid med Adsense-politikkerne, der får din Adsense-konto til at blive forbudt.

Klik på annoncer fra dig, ved hjælp af klikgenereringsværktøjer og manuelle gentagne klik vil blive betragtet som ugyldige i henhold til Adsense TOS.

Brug ikke Adsense med ikke-understøttet sprog:

Adsense understøtter ikke alle sprog. Hvis du har en godkendt Adsense-konto, og du vil vise annoncer på bloggen, der indeholder det ikke-understøttede sprog af Adsense, skal du snart tilbage.

Denne aktivitet deaktiverer din Adsense-konto permanent. Du har heller ikke tilladelse til at oversætte det ikke-understøttede sprog til et understøttet.

Brug ikke Adsense med scripts til at opmuntre til klik:

Nogle bloggere bruger pop-ups til at vise annoncer der for at tilskynde til flere klik. Hvis du også engagerer dig i sådanne slags ubesværede aktiviteter, ville din Adsense-konto desværre være forbudt indtil nu eller vil blive forbudt snart. Dette bør undgås.

Send ikke annoncer via e-mail:

Nogle bloggere sender Adsense-annoncer inden for e-mailen. Folk gør blindt det som en trend, men dette kan heller ikke lide Google. Derfor vil denne aktivitet også få dig til at forbyde din Adsense-konto. Du må heller ikke sende disse annoncer på platforme til sociale medier.

Brug ikke andre konkurrencedygtige kontekstuelle reklamer:

Stop med at bruge andre kontekstuelle annoncer med Adsense-annoncerne. Giv dem en fornemmelse af, at du kun kan lide Adsense-annoncer. Der er dog også nogle annoncenetværk, som du kan bruge til at tjene penge på din blog med Adsense-annoncer som Infolinks, BuySellads, Viglink og så videre.

Ændr ikke Adsense-annoncekoden:

Nogle webmastere eller bloggere ændrer Adsense-annoncekoden for at ændre dens udseende, billeder, baggrund … osv. For mere brugerengagement for nysgerrig at klikke på annoncer. Denne aktivitet anses for at forbyde din Adsense-konto.

Hvis du gerne vil ændre farve og størrelse på annoncer, genererer Adsense selv den nye JavaScript-kode. Du kan blot kopiere og indsætte koden, uanset hvor du vil vise annoncer.

Brug ikke copyright-indhold:

Sørg for, at du ikke har noget copyright-beskyttet indhold på din blog eller dit websted. Adsense tillader aldrig sådant indhold i den blog, hvor du vil vise annoncer. Så du skal fjerne de ophavsretligt beskyttede ting for at undgå, at din Adsense-konto forbydes.

Forbind ikke sitet til copyrightindhold:

Ophavsretligt beskyttet indhold er som en forbandelse for Adsense. Uanset om du bruger ophavsretligt beskyttet indhold i din egen blog eller knytter det til et andet websted, der har ophavsretligt beskyttet indhold, vil begge forbudt din Adsense-konto.

Derudover er noget indhold som pornomateriale, racemæssigt indhold, hacking / cracking, indhold af narkotikamarkedsføring, våben, der sælger indhold, hasardspil, osv. Også i strid med Adsense-politikkerne. Brug derfor ikke Adsense-annoncer inden for sådanne indholdstyper.

Brug ikke betalt trafik:

Hvis du har en Adsense-godkendt blog eller et websted, kan du ikke købe trafik i henhold til Adsense-normerne. Du kan dog markedsføre dit websted på sociale medieplatforme som Facebook, Pinterest, Stumbleupon.

Du har også tilladelse til at lave dine egne annoncer, men det skal ikke se nøjagtigt ud som en del af indholdet.

Andre erklæringer:

Dette afsnit henviser til nogle andre fakta, som du skal overveje for at undgå at forbyde din Adsense-konto.

  • Lav ikke klæbrige annoncer, som det er i strid med Adsense-implementeringsnormerne.
  • Brug ikke Adsense-annoncer til at tjene penge på din blog / dit websted, der kuraterer videoer fra YouTube eller andre videohostingsider. Din konto vil dog forblive sikker, hvis du kun bruger originalt indhold på din blog.
  • Brug ikke Adsense-annoncer på 404 fejlsider, exit, login og takkesider.

Du kan bruge Adsense-optimerede WordPress-temaer og de bedste AdSense-plugins til WordPress for at tjene maksimal indtjening fra dit websted.

Konklusion

Ved at følge alle disse effektive retningslinjer kan du holde din Adsense-konto sikker. Vi har imidlertid også offentliggjort mange andre indlæg vedrørende de “højst betalte Adsense-alternativer” for den, hvis Adsense-konto er midlertidigt og permanent forbudt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me