Leder du efter hvordan man starter en WordPress-blog på Bluehost?

Her får du den fulde tutorial, som forklares trin for trin med skærmbilleder.

Selv hvis du ikke ved noget om webstedsoprettelse eller blogging, kan du nemt oprette en WordPress-blog inden for få minutter ved hjælp af vores begynderguide.

Der er mange platforme til rådighed for at oprette et websted som Blogger, WordPress, Weebly, Wix og mange flere. Fra alle disse platforme er WordPress den bedste platform til at oprette et websted for en nybegynder.

WordPress er en betalt, og Blogger er en gratis software til oprettelse af websteder. WPressBlog anbefaler dig at vælge WordPress. Der er mange ulemper ved at bruge Blogger. Her kan du finde forskellen mellem WordPress og Blogger.

Selv også mange store virksomheder som TechCrunch, Bloomberg Professional, Sony Music osv. kører deres websteder på WordPress. I øjeblikket er 75 millioner websteder afhængige af WordPress.

Fordelene ved at bruge WordPress-websted:

  • Det er meget let at bruge. Du kan nemt oprette en ny side, udgive en blog, billede eller video i WordPress.
  • Du kan administrere dit websted hvor som helst, fordi det er browserbaseret, så du kun har brug for en computer med en internetforbindelse.
  • Ingen kodning kræves for at offentliggøre en artikel, et billede eller en video. Du kan også formatere tekst uden kodning.
  • Hvis du vil ændre webstedsdesign eller tema, kan du uploade og installere dit foretrukne WordPress-tema.
  • Det er meget let at optimere et WordPress-websted til søgemaskiner. Du kan bruge WordPress-plugins til at optimere dit websted. Dette sparer din enorme tid.
  • Hvis du vil begynde at blogge, er WordPress den bedste platform for det. Der er en indbygget blogging-funktion i WordPress, hvor du kan indsende en blog, administrere kommentarer, oprette RSS let.

Nu vil jeg lære dig, hvordan man opretter et websted på WordPress. Du skal bare gennemgå følgende instruktioner for at oprette en WordPress-blog.

Komplet guide til at starte en WordPress-blog på Bluehost

1. Bestem et domænenavn

For at oprette et websted skal du nu beslutte et domænenavn (webstedets navn). Når du har besluttet et domænenavn, kan du ikke ændre det igen, fordi det vil skade din SEO og marketingindsats.

Jeg anbefaler dig at vælge .com-domænet, fordi det er den mest anvendte domæneudvidelse. Hvis dit valgte webstedsnavn ikke er tilgængeligt i .com, kan du også vælge .net. Det er også en af ​​de bedste domæneudvidelser.

Hvis du har forvirring i at finde det bedste domænenavn, kan du bruge disse bedste domænenavnegeneratorer. Disse værktøjer hjælper dig med at finde det unikke domænenavn i henhold til dine krav.

Hvis du allerede har købt et domænenavn, skal du fortsætte med at læse det følgende afsnit.

Top 10 bedste og billigste domæneregistratorer

2. Vælg en vært

Når du har besluttet domænenavnet, har du brug for en vært, hvor du kan være vært for dit websted. Der er mange webhostingudbydere tilgængelige som Bluehost, HostGator, GoDaddy osv.

Jeg anbefaler dig at vælge Bluehost som vært for dit websted, fordi det officielt er anbefalet hostingudbyder af WordPress. De giver også et gratis domænenavn, hvis du køber en hostingplan i 1 år eller mere.

Her har jeg forklaret alle trinene med skærmbilleder, der skal registreres på Bluehost. Bare følg dem.

Trin 1: For at registrere dig på Bluehost-hosting skal du klikke på følgende link. Ved at klikke på følgende link får du 50% rabat og et gratis domænenavn med enhver hostingplan i 1 år eller mere.

Klik her for at få 50% rabat på alle Bluehost-hostingplaner

Trin 2: Når du klikker på ovenstående link, vil du se Bluehost-webstedet for hosting. Klik først på knappen “Kom i gang nu”.

blogopsætning

Trin 3: Når du har klikket på knappen “Kom i gang nu”, vil du se alle delte hostingplaner. Vælg en hostingplan i henhold til dine krav.

bluehost delte hosting planerBluehost web-hosting planer

Hvis du er en lille virksomhedsejer eller ønsker at oprette en personlig blog, kan du vælge den grundlæggende plan. Når din virksomhed begynder at vokse, kan du opgradere din hostingplan til Plus. Kortvarige hostingplaner er dyre end langtidsplaner. Så du kan spare penge ved at købe en langtids hostingplan.

Trin 4: Når du har valgt en hostingplan, skal du indtaste dit domænenavn i feltet “nyt domæne”. Hvis du allerede ejer et domæne, kan du blot indtaste det i feltet “Jeg har et domænenavn”.

indtast domænenavnVælg domænenavn

Trin 5: Klik nu på næste. Her kan du oprette en konto ved at logge ind på din Gmail-konto og udfylde dine oplysninger.

udfyld kontooplysningerUdfyld formularen

Hvis du vil tilmelde dig via Gmail, skal du klikke på knappen “Log ind med Gmail”, eller du kan også udfylde dine oplysninger i den givne formular.

Når du har udfyldt formularen, skal du vælge “Kontoplan”. Den valgte standardplan er på 36 måneder. Hold det som det er, fordi en hostingplan for den korte periode vil være dyrere.

Vælg kontoplanPlan prissætningsinfo

I det næste afsnit finder du kun få ekstra funktioner, som f.eks. Beskyttelse af domænefortrolighed, SiteLock-sikkerhed, Codeguard Basic og SEO-værktøjer. Disse funktioner er ikke obligatoriske, så du kan vælge dem i henhold til dine krav.

ekstra webstedets funktionerInfo om rabat

Vigtig note: Hvis disse funktioner ikke er nødvendige for dig, så glem ikke at fjerne markeringen i alle disse bokse.

Trin 6: Nu er det tid til at udfylde betalingsoplysninger. Udfyld alle de krævede betalingsoplysninger. Du kan også foretage betaling via PayPal. Du finder denne mulighed ved at klikke på “flere betalingsmuligheder”. Derefter afsluttes registreringsprocessen ved at markere i afkrydsningsfeltet for Servicevilkår og klikke på knappen Send.

Betalingsoplysningerbetalingsmetoder

Trin 7: Når du har klikket på knappen Send, vil du se en skærm som nedenfor. Klik på knappen “Opret din adgangskode”.

Wordpress blogopsætning

I det næste skærmbillede skal du indtaste en adgangskode, som kun du nemt kan huske. Marker derefter afkrydsningsfeltet “Jeg har læst og er enig …” og klik på knappen Næste.

oprette wordpress adgangskode

Klik derefter på knappen “log ind”.

Log på

Nu får du en e-mail med et aktiveringslink og dine loginoplysninger.

3. Opsæt WordPress-konto

Klik nu på aktiveringslinket i din e-mail. Klik derefter på hosting fra den blå hovedmenu, og klik derefter på webstedet fra dens undermenu. Klik derefter på installationslinket.

Wordpress opsætning

I det næste skærmbillede skal du vælge dit domæne og derefter klikke på næste.

vælg domæne

Når du har afsluttet installationsprocessen, skal du skrive en URL i din browseradresselinje.

http://www.yourdomainname.com/wp-admin

Det viser dig et login-vindue, hvor du skal indtaste dit brugernavn og din adgangskode.

WordPress login vindue

Efter login på WordPress-dashboardet kan du udgive en blog, billede eller video, ændre temaet og mange flere ting, du kan gøre fra WordPress-dashboard.

Hvis du vil tjene penge via din blog, anbefaler jeg, at du installerer Adsense-optimerede WordPress-temaer. Det hjælper dig med at tjene maksimal indtægt fra Adsense.

Konklusion

Jeg håber, at du har oprettet en WordPress-blog på Bluehost. Hvis du har problemer med at oprette en WordPress-blog, er du velkommen til at give os besked ved at kommentere i kommentarfeltet nedenfor.

Læs også,

  • Sådan starter du en WordPress-blog med SiteGround
  • 10 grunde til, at du ikke er en succesrig blogger
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me