Construiți API ca un profesionist în cel mai scurt timp.

Organizațiile se schimbă la modelul Microservices Architecture pentru a avea succes în proiectele de aplicații software de ce, deoarece majoritatea proiectelor microservices folosesc API-ul (Interfațe de programare a aplicațiilor). Aici trebuie să aplaudăm Microservices, deoarece are diverse funcții avansate decât alte modele.

Ca acestea au depozite de date discrete cu comenzi separate pentru a gestiona fiecare depozit de date; de asemenea, permite furnizorilor de software să implementeze mai rapid componentele. Și dacă o aplicație este actualizată, aplicațiile rămase nu trebuie actualizate; își pot continua funcționalitatea.

Suntem într-un timp pentru a oferi rezultate sau servicii rapide utilizatorilor finali care utilizează aplicații pentru cerința lor. O mulțime de API utilizează servicii REST prin HTTP pentru a trimite și primi date. Mulți testatori software își automatizează testarea cu teste bazate pe UI și API Test. În timp ce comparăm Testarea API cu testarea bazată pe UI, testele API sunt mult mai rapide și de încredere decât testele bazate pe UI.

Ce este testarea API?

Înainte de a intra în asta, vă vom anunța care este API-ul.

În termeni generali, acționează ca mesager pentru aplicații, dispozitive și baze de date. Presupunem că căutați un zbor printr-un site de rezervare online de călătorii. Vă va solicita să introduceți detaliile necesare, cum ar fi sursa, destinația și detalii despre o călătorie sau o călătorie dus-întors în prețurile stabilite.

Odată ce faceți clic pe căutare, aici API-ul intră în imagine, acesta va interacționa cu fiecare API a căilor aeriene și care oferă rezultate care corespund normelor dvs. Totul se întâmplă doar în câteva secunde.

Dacă API-ul nu funcționează corect în scenarii în timp real, nu se folosește API-ul, corect?

Pentru a ne feri de aceste situații, trebuie să optăm pentru testarea API. Deci, înaintea publicului care utilizează serviciul, trebuie să testăm API. Acesta joacă un rol vital în dezvoltarea aplicațiilor.

Testarea API necesară este un fel de testare software care trebuie făcută pentru a dezvolta API-ul pentru a îndeplini funcționalitatea, execuția, securitatea și încrederea aplicației construite. Se concentrează predominant pe stratul de afaceri al arhitecturii software. Testarea este o parte crucială a reușirii integrării continue & Operațiunile aplicației DevOps.

Să verificăm următoarele instrumente pentru a ne ușura sarcinile de dezvoltare.

SoapUI

SoapUI este un instrument proeminent de testare API pentru testarea serviciilor web.

Poate verifica atât serviciile web SOAP, cât și serviciile web RESTful. SoapUI este disponibil ca versiune open-source și PRO, dar după cum puteți ghici versiunea PRO are funcționalitate suplimentară. Se bazează pe Java, deci funcționează la majoritatea sistemelor de operare, în primul rând este ușor de învățat & utilizare și de încredere pentru toți.

SoapUI api

Aveți încredere în milioane de utilizatori, îi puteți folosi pentru diferite cazuri de testare.

 • Funcţional
 • Bazată pe date
 • Batjocoritor
 • Securitate
 • Performanţă

S-ar putea să vă intereseze să învățați în profunzime, verificați acest lucru curs online.

Studioul Katalon

Studioul Katalon este un instrument de testare a automatizărilor pentru Web, API și Mobile. A fost recompensat ca un instrument de testare emergent și cel mai bun în domeniul automatizărilor.

Caracteristici cheie:

 • Soluție de testare end-to-end pentru testeri și dezvoltatori
 • Acceptă tot felul de cereri SOAP, REST
 • Funcționează cu un cadru precum BDD Cucumber. Este o abordare de testare în care cazurile de testare scrisă sunt în limbi naturale ajută comunicarea între părțile interesate de afaceri și resursele umane tehnice.
 • Integrări încorporate cu Jenkins, JIRA, Slack, Docker și qTest
 • Utilizați eficient funcțiile UI / UX Katalon precum căutarea, glisarea & picătură, cuvinte cheie încorporate, selectarea cazurilor de testare

Îl puteți începe gratuit cu Katalon.

TestNG

TestNG este inspirat din JUnit și NUnit pentru limbajul Java. Motto-ul principal este acela de a oferi funcționalități ușor de utilizat și îndeplini toate tipurile de faze de testare precum unitate, integrare, funcțional etc..

 • Folosind TestNG cu Selenium, puteți crea un raport prompt în care putem afla cât de multe cazuri de test nu au reușit, au progresat și au fost respinse.
 • Integrați-vă cu instrumente DevOps cum ar fi Maven, Jenkins, Docker, etc.
 • Utilizarea adnotărilor în TestNG poate îmbunătăți codul ușor de înțeles, iar excepțiile au fost surprinse automat decât JUnit.

Puteți crea teste bazate pe date utilizând TestNG.

Poştaş

Poştaş este un fel de instrument pe care îl poate realiza atât construirea cât și testarea API. Este open-source și ușor de instalat. Spațiul de lucru Postman are caracteristicile sale noi, import, runner, spațiul meu de lucru, invita, colecții, fila cererii, cerere HTTP și economisire etc..

poștaș api

Repere

 • Scrieți și executați teste pentru fiecare solicitare folosind JavaScript
 • În timp ce testați API-ul în Postman, puteți alege metodele HTTP necesare, cum ar fi GET, PUT, POST, etc.
 • Puteți utiliza funcțiile Gestionare medii de la Postman pentru a da valoarea de intrare din orice rezultat API.
 • Stocați punctele finale asociate într-o colecție.

Există mult mai multe avantaje în poștaș pentru a construi API mai rapid. Verifica asta Curs Udemy dacă sunteți interesat de hands-on.

Făli

Făli, este cel mai bun AKA Instrumente API pentru proiectarea, construirea și testarea API-urilor. Instrumentele Swagger sunt atât open source cât și pro, și a ajutat milioane de dezvoltatori & testeri pentru a furniza API excelentă.

făli

Caracteristici

 • Inspectorul este ușor de proiectat, documentat și testat API
 • De asemenea, puteți testa API-urile pe cloud
 • Sprijiniți toate tipurile de servicii precum REST, SOAP
 • SwaggerHub este platforma în care puteți proiecta și documenta cu OpenAPI

JMeter

JMeter este un instrument simplu dar puternic pentru testarea automată. Puteți efectua testarea performanței serviciilor RESTFul folosind scripturi JMeter și poate utiliza diferite limbi precum Java, JavaScript și PHP. Este conceput pentru a testa aplicațiile web, dar ulterior, s-a extins la alte funcții de testare.

Caracteristici

 • JMeter a notat un instrument de testare API rapid, deoarece efectuează teste de aplicare rapid
 • Open-source și suporturi pentru a instala o mulțime de plugin-uri & extensiile
 • JMeter are o caracteristică separată numită adăugarea parametrilor în fila parametrilor pe care nu o găsim în alte programe
 • Poate efectua teste funcționale și de încărcare perfecte în JMeter

Fiți siguri

Fiți siguri biblioteca este un instrument API personalizat pentru domeniul Java, folosind oameni pentru testarea și validarea serviciilor REST. De asemenea, este folosit pentru a testa servicii web bazate pe HTTP, JSON și XML și ne oferă o mulțime de caracteristici cheie precum validarea XPath, sintaxa JSON Path, încărcări ușoare de fișiere și reutilizarea specificațiilor. De asemenea, a fost influențată în principal de limbi dinamice precum Groovy, Ruby.

fiți siguri

Una dintre caracteristicile excelente pe care le oferă Rest Assured este că nu trebuie să analizați răspunsurile XML sau JSON după ce obțineți răspunsul.

Tricentis Tosca

Tricenti Tosca este un instrument de testare continuă personalizat pentru platformele DevOps, deoarece unele dintre instrumentele de frunte nu au reușit să se întâlnească în mediile DevOps. De asemenea, un începător poate înțelege instrumentul Tosca și poate crea instantaneu teste API avansate din perspectiva afacerii și apoi le poate integra în toate scenariile.

Tricentis Tosca este potrivit pentru testarea continuă & test de automatizare pentru dispozitive mobile, bazate pe web, UI, SAP, etc.

Stupină

Stupină este o platformă completă de API unde putem proiecta, construi, dezvolta și documenta API. Acesta oferă un cadru pentru a dezvolta, testa și implementa mai rapid API-ul gata de producție. În general, pentru a crea o API, trebuie să definim o schemă pentru intrare și ieșire, în timp ce în Apiary API poate fi proiectat cu intrare și ieșire, așa cum este batjocorit.

Această API-ul batjocorită va îndeplini specificațiile aplicației fără a schimba nicio codare, în timp ce datele pot fi integrate și testate. API-ul de construcție are diferite etape ale fluxului de lucru. Cu toate acestea, stupina poate asigura ca fiecare etapă a echipei să funcționeze independent.

API MuleSoft

API MuleSoft, aka AnyPoint API Manager, este o platformă în care dezvoltatorii pot construi, proiecta, gestiona și publica API-uri. Acesta oferă organizațiilor să se integreze cu serviciile cloud populare, cum ar fi Salesforce, SAP și multe altele. Platforma AnyPoint folosește Mule ca motor de timp de rulare.

mulesoft api

API Manager asigură că fiecare API este sigură și în termeni simpli este gestionarea completă a API-ului pentru ciclul de viață.

Apigee

Apigee prin Google Cloud le permite managerilor API să proiecteze, să asigure, să publice, să analizeze, să monitorizeze și să monetizeze API-urile. Poate fi operat într-un mediu hibrid-cloud pentru a realiza accelerarea digitală. Apigee face ca dezvoltatorii să devină un expert API.

Bordul Apigee creează proxii API și le utilizează; puteți obține date analitice reale. Proxy-urile create de Apigee edge gestionează securitatea și autentificarea pentru a oferi servicii mai bune.

Concluzie

Indiferent, ar exista aceeași funcționalitate accesibilă în toate instrumentele API, dar abordarea diferă. Cel mai bun mod de a le experimenta este să încercați să vedeți ce funcționează cel mai bine pentru cerințele dvs. de afaceri.

ETICHETE:

 • API-ul

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me