Instrumente de dezvoltare a aplicațiilor Android pentru o viteză mai bună, o mai bună depanare și o mai bună securitate!

Cu aproximativ 3 milioane de aplicații mobile pe Google Play, sistemul de operare Android reușește să conducă peisajul global. Întreprinderile mici, IMM-urile și întreprinderile mari se luptă din greu pentru a crea o prezență mobilă robustă și a influența cota lor de piață. Cu toate acestea, nu toată lumea are cunoștințele și serviciile necesare pentru a construi o aplicație de la zero de factori ai instrumentelor native.

De asemenea, este extrem de costisitor și necesită timp dezvolta o aplicație pentru Android peste o aplicație iOS. Cu toate acestea, ce se întâmplă dacă vă spun că acest lucru nu este aproape adevărat? Există o serie de instrumente accesibile pentru a facilita dezvoltarea de aplicații rapid, la același cost și eficiență.

Puteți extrage toate aplicațiile de acolo mult mai rapid și mai eficient. Ei bine, datorită mediilor de dezvoltare integrate (IDE), precum și altor instrumente și aplicații care economisesc timp, care sunt utilizate pentru dezvoltarea aplicațiilor Android.

Android Studio

Android Studio este platforma oficială Google IDE care aduce instrumente pentru dezvoltarea aplicațiilor pentru toate dispozitivele Android. Prezintă un editor de aspect vizual, care rulează ConstraintLayout, unde dezvoltatorii pot dezvolta machete compuse și previzualizați-le pe orice dimensiune a ecranului pe diferite dispozitive.

Fiind IDE oficial pentru toate aplicațiile Android, Android Studio pare în mod constant în topul listei de instrumente alese pentru dezvoltatori. Următoarele sunt câteva dintre caracteristicile sale.

 • Editor de navigare
 • Actualizări ale pluginului Android Gradle
 • Ștergeți directoarele Android Studio neutilizate
 • Pachetele de aplicații Android acceptă acum aplicația instantanee
 • IntelliJ IDEA 2018.2.2 Modificări
 • Profil de rețea: text formatat
 • Actualizare Kotlin 1.3.11
 • Suport Clang-Tidy pentru C++
 • New Project Wizard Look
 • Configurația leneșă a sarcinilor
 • Sincronizarea proiectului cu o singură variantă
 • Sincronizarea proiectului cu o singură variantă
 • Profil CPU: Date de redare cadru

DevKnox

DevKnox este cel mai frumos instrument pentru crearea aplicațiilor Android sigure. Există multe defecte de securitate ascunse în aplicații de care dezvoltatorii nici măcar nu sunt conștienți și, în schimb, poate fi nevoie de multă practică și efort înainte de a obține diverse aspecte critice ale securității suficiente pentru a înlătura aceste defecte..

Dar, acest instrument excelent vă poate ajuta să detectați defectele de securitate și include funcționalități la fel de ușor de gestionat ca un corector ortografic în IDE. Oferă testare în timp real, urmărire a vulnerabilităților, testare în timp real și are un tablou de bord interactiv.

Xamarin

Xamarin este un instrument de dezvoltare multiplă platformă pentru a construi o aplicație nativă fantastică. Reutilizează straturile de logică de afaceri și accesul la date prin programe. Nu doar Android, dar puteți dezvolta aplicații iOS și Windows cu ajutorul Xamarin. Următoarele sunt câteva dintre beneficiile sale.

 • Este un cadru mono care acceptă contactul cu API-ul dispozitivelor mobile
 • Xamarin Component Store include controale UI, biblioteci multiplă platforme și biblioteci terțe
 • Se transformă pentru a da mai puține erori și, prin urmare, oferă un ritm mai rapid
 • Oferă indexarea aplicațiilor și legarea profundă
 • Permiteți consumarea funcționalității care este accesibilă numai pe o anumită platformă

Există un fantastic Curs Udemy pentru a învăța Xamarin.

Android Asset Studio

Android Asset Studio are un număr semnificativ de instrumente ușor de utilizat, care creează diferite tipuri de icoane (lansator, generice, pictograme pentru comenzi rapide, etc.) de care aveți nevoie în timpul planificării și dezvoltării aplicațiilor Android.

 • Pictograme de lansare – imaginea vizuală a aplicației dvs.
 • Pictogramele barei de acțiune sunt butoane grafice din bara de aplicații primare și afișează cele mai eficiente acțiuni
 • Pictogramele generice – sunt pictograme ușoare / contextuale utilizate în cadrul aplicației
 • Pictograme de notificare – ajută la reprezentarea logo-ului aplicației în bara de stare atunci când apare o notificare recentă
 • Simplu nouă patch-uri – generează elemente grafice pentru diferite densități ale ecranului
 • Tema aplicației – creați un stil de bare personalizat interesant și simplu

LeakCanary

LeakCanary este un instrument minunat de tip open-source, dezvoltat de Square, care desfășoară o muncă consumatoare de timp și provocatoare în detectarea scurgerilor de memorie. Odată configurat, acesta va începe imediat să vă dea notificări ori de câte ori vor avea loc scurgeri de memorie în aplicație, cu o urmă de stivă apropiată pentru a vă ajuta să remediați problema.

LeakCanary este creat pentru a fi cât mai ușor de utilizat. Pentru majoritatea aplicațiilor, ar trebui să fie nevoie de câteva linii suplimentare în formularul aplicației .gradle fișier și o altă linie de cod din clasa Aplicație. Acest lucru este suficient pentru a permite urmărirea anumitor scurgeri de memorie în proiecte.

Pentru acoperire completă, obiectul RefWatcher poate fi prezentat pentru a examina obiecte care ar trebui colectate gunoi .app

Instabug

Instabug va schimba modul în care utilizatorii dvs. vă oferă feedback pentru aplicații.

Ele pot partaja capturi de ecran, înregistrări video și audio, jurnalele detaliate și multe altele pentru a ajuta la identificarea și remedierea rapidă a erorilor. Puteți obține rapoarte de avarie în timp real cu detalii despre urmărirea stivei, pași pentru a reproduce accidentul, dispozitivul și datele sesiunii și multe altele. Veți primi imediat o notificare atunci când există o problemă în aplicație prin intermediul rapoartelor de eroare și accidente.

Acest instrument vă va oferi încrederea de a elibera aplicația prin rapoarte complete de erori și accidente, sondaje în aplicație și feedback-ul utilizatorilor în timp real.

GameMaker Studio

Ei bine, pentru dezvoltatorii de jocuri Android, unul dintre cele mai proeminente instrumente de dezvoltare este GameMaker Studio. GameMaker oferă tot ce ai nevoie pentru a crea jocuri 2D aplicând foarte puțin cod. Este o aplicație extrem de ușor de utilizat, cu o interfață glisare și fixare lină.

GameMaker are în vedere crearea de jocuri video multiplă platformă și mai multe genuri care rulează un limbaj de programare vizuală drag-and-drop personalizat sau un limbaj de scris cunoscut sub numele de GameMaker Language. Acesta a fost inițial creat pentru a permite programatorilor de computer începători să fie gata să producă jocuri de calculator fără prea multe cunoștințe de programare.

GameMaker: Studio este proiectat pentru dezvoltatorii de jocuri începători și începători.

Pusher

Pusher este un instrument avans de notificare push. Suporta cele mai comune limbi & cadre. Acesta oferă clientului să partajeze evenimente cu toate opțiunile de pe același canal, oferind în același timp securitate și siguranță completă. Oferă tot ce ai nevoie pentru a configura un sistem push, inclusiv următoarele.

 • Control acces / autentificare
 • Mesaje flexibile pentru pub / sub
 • Funcția Webhooks permite obținerea activităților vamale în sistem așa cum se întâmplă
 • Obțineți alerte în Slack, trimiteți valori către tablourile de bord din Datadog.

Țesătură

S-ar putea să apreciați deja cât de capabil și impresionant Țesătură este.

Este un SDK modular popular elegant care oferă utilizatorilor posibilitatea de a alege și de a lua dintr-o colecție de instrumente. Acesta a fost achiziționat de Google și este gratuit de utilizat. Suita de instrumente include implementare de testare beta, analitică pentru utilizatori, analize de blocare și instrumente de publicitate. Dă-i o lovitură dacă nu ai făcut-o deja.

Următoarele sunt câteva dintre caracteristicile Fabric.

 • Acesta acceptă Unity astfel încât dezvoltatorii să poată utiliza Crashlytics pentru a îmbunătăți calitatea jocurilor lor.
 • Acceptă raportarea în caz de accident nativ pe Android, astfel încât să puteți monitoriza stabilitatea codului dvs. nativ.
 • Vă permite să urmăriți și să direcționați problemele de stabilitate către echipa dvs. cu instrumentele pe care le folosesc deja.
 • Puteți exporta datele dvs. accidente brute în BigQuery și aveți libertatea de a le analiza în profunzime.

Sourcetree

Sourcetree este un instrument simplu pentru a face Git mai ușor de utilizat.

Puteți anticipa toate modificările, reținerile și ramurile frumoase și nu trebuie să compuneți în mod repetat o singură comandă în linia de comandă. Poate fi mai util pentru toți noii veniți de acolo, care se confundă cu vastitatea Git.

TensorFlow

TensorFlow a fost creat cu platforme mobile și încorporate în aviz. TensorFlow este o bibliotecă software gratuită și open-source pentru fluxul de date și programare diferențiată pe o gamă largă de sarcini și pentru Inteligență artificială.

Dacă creați o aplicație Android bazată pe AI și căutați să implementați învățare automată, atunci cadrul TensorFlow ar merita să încercați. Lucrul bun, puteți extinde API-ul și pentru aplicația desktop.

Concluzie

Cu ajutorul cantității adecvate de instrumente și resurse, dezvoltarea Android a devenit mai interesantă și mai accesibilă. Dezvoltatori Android prosperă chiar mai repede ca niciodată. Există oportunități enorme pentru tine. Tot ce ai nevoie este o idee minunată pentru a începe planul tău, iar aplicația ta ar fi următoarea care să-și ia un loc pe Google Play.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me