Legyen szó LG, Samsung vagy Huawei, a mobiltelefonok 90% -a működik az Androidon. Figyelembe véve a mobilalkalmazások fejlesztési piacának ilyen hatalmas növekedését, sok kompatibilitási tesztet hajtanak végre hatalmas léptékben, ám a fejlesztőknek – a már növekvő munkaterhelés miatt – nincs ideje a mobilalkalmazás-funkciók kompatibilitási kérdéseinek tesztelésére..

Az időkorlátokon kívül problémák merülnek fel azzal is, hogy bőséges erőforrások állnak rendelkezésre a tesztek futtatásához a diverzifikált alkalmazások minden funkcióján. Ennek eredményeként az emulátorok használata olyan népszerűségre tett szert, amely megoldást kínál a tesztelési folyamat egyszerűsítésére és megkönnyítésére, hogy megkönnyítse és kevésbé unalmas legyen..

Mielőtt továbblépnénk, először határozottan fogjuk meg az emulátort. Tehát mi az?

Nos, kezdetben az emulátor, definíció szerint, olyan eszköz, amely utánozza az Android operációs rendszert az asztali számítógépen. A fejlesztők emulátort terveznek, hogy segítsék a felhasználókat vagy a fejlesztőket, akik az androidot használni akarják anélkül, hogy a telepítés nehézségeire mennének.

Ez egy olyan program, amely számítógépes rendszeren fut, a vendég eszköz architektúrájának emulálásával. Például könnyedén kiaknázhatja a PC-jén a legtöbb játékot, például a PUBG-t vagy a Pokemon Go-t, telepítés nélkül. Hűvös, nem igaz??

Most, hogy tudjuk, mire szolgál ez az eszköz, lássuk, hogyan segít az alkalmazások tesztelésében.

Jelentős növekedést tapasztaltunk a mobil alkalmazások fejlesztésében. Fokozatosan ezek a mobil alkalmazások, vitathatatlanul, létezésünk támogatási pontjává váltak, és tovább növekednének, mivel a mobiltelefonok használata még inkább mindenütt jelenik meg. Legyen szó háziasságokról, például élelmiszerek vásárlásáról vagy olyan szabadidős tevékenységekről, mint például a játék, most már mindössze egy kattintásnyira van.

Erről szólva: ahhoz, hogy valami zökkenőmentesen működjön, a jelnek meg kell felelnie.

Ezért minden alkalmazásnak szigorú tesztelési szakaszon kell átesnie minden rendellenesség felkutatására, mielőtt azt a felhasználók felé továbbítja. Ezért minden fejlesztő számára ez valóban áldás, tekintve, hogy a mobil alkalmazás tesztelési fázisában miként határozza meg a váratlan vagy szokatlan viselkedési mintákat..

Mielőtt elkezdenénk a különféle emulátorok megvitatásának útját, fedezzük fel egy kicsit, hogyan működik, és mi ösztönzi a felhasználókat egy ilyen eszköz választására.

Az Android vagy iOS alkalmazásokat vagy egy böngészőt emulátor emulálja egy meghatározott operációs rendszeren, például a Mac és a Windows operációs rendszeren. Mit csinál, hogy meghatározza az Android vagy iOS eszköz virtuális hardver feltételeit. Ezt követően a hibakeresés mellett tesztelésre is felhasználjuk. Mint bármi más a világon, az emulátor is megkapja a korlátozások méltányos részét.

Nem tagadhatjuk meg, hogy drága egy valódi Android készülék laboratóriumának beállítása és karbantartása, mivel az nem gyakori eszköz a gyakori eszközfrissítések mellett a rendszeres karbantartási költségek fedezésére. Ezért az online Android és iOS emulátorok népszerű választás a felhasználók körében, és helyesen!

Kezdjük, emberek!

Appetize

Appetize egy böngésző alapú emulátor, és jól illeszkedik a HTML5 és a JavaScript használatához.

Tekintettel arra, hogy a PC-hez és a Mac-hez nem elérhető iOS-emulátorok, vagy csak korlátozott lehetőségek állnak rendelkezésre, az Appetize szolgál a legjobb megoldásként, mivel leginkább arra törekszik, hogy töltse fel az alkalmazást a weboldalra, és ettől kezdve Ön minden készen áll. Hatékonyan kiszolgálja mind az Androidot, mind az iOS-t.

LambdaTest

Több mint 2000 különféle böngésző- és operációs rendszer-környezeti kombinációval, LambdaTest biztosítja, hogy a webhelyek és az alkalmazások megszabaduljanak minden hibától, és zökkenőmentesen működjenek. A beépített fejlesztőeszközök jelentik átjárót a hibakereséshez, valós időben is.

Megkönnyíti a böngészők közötti tesztelést számos mobil böngészőben, például a Safari, a Mozilla és a Google Chrome. A Lambda alagút funkció további előnye a helyileg és a magántulajdonban tárolt oldalak tesztelésének.

Genymotion

Ez egyszerűen használható és beállítható, amellett, hogy egy szolgáltatásban gazdag emulátor. Ingyenes és fizetett változatban érkezik.

Genymotion mindegyikéből kiemelkedik képes OpenGL grafikus kártyái miatt. Ez teszi az egyik legjobb és leggyorsabb Android emulátort. Az Eclipse és az Android Studio beépülő moduljaihoz egyaránt tartozik.

Ezen kívül több operációs rendszeren is elérhető Windows, Linux és OS X operációs rendszereken. Ezenkívül lehetővé teszi egy webkamera használatát emulált eszköz számára fényképezőgépként. Az ADB parancsok az ADB alagút használatával is végrehajthatók.

Sauce Labs

Az Saucelab a Az Android és az iOS szimulátorok a mobil alkalmazások tesztelésének gazdaságos megközelítése. Emulátoruk lehetővé teszi, hogy böngészőn keresztüli tesztelést vonzó sebességgel végezzen, olcsóbb eszközökkel, mint az igazi eszközök.

Összegezve: valószínűleg a legjobbak odakint, hogy jó keveréket biztosítsanak emulátorokhoz, szimulátorokhoz és valós eszközökhöz, hogy a legjobbat érjék el, amikor a mobil teszt automatizálása kérdése..

AWS Device Farm

AWS Device Farm segíti a webes és mobil alkalmazások futtatását az asztali böngészők széles skáláján, például a Chrome, az Internet Explorer és a Firefox, valamint a valódi mobil eszközökön elterjedt tesztek révén. Ennek célja annak biztosítása, hogy az alkalmazás ugyanolyan módon működjön, függetlenül a böngésző környezetétől.

Az automatizált tesztelés segítségével azonosítják és csoportosítják a kérdéseket, így először a legfontosabbra lehet összpontosítani. Ezeket elemzik és rögzítik a videók, a műveleti és a konzol naplók, valamint a webes illesztőprogram naplók használata során.

BlueStacks

BlueStacks, Érdemes megemlíteni, milyen népszerű és mainstream választás az Android emulátorok számára. Miért van ez így?

Nos, a kezdők számára a Bluestacks egy asztali emulátor, amely jól illeszkedik mind a Windows, mind a Mac rendszerhez. Bár úgy tervezik meg, hogy bármilyen Android alkalmazást képes futtatni, funkciói a legjobban az Android videojátékok játékélményének javításához működnek a Windows rendszeren.

Tehát, ha Ön valaki nagyon vonzó a grafikus játékokba, akkor ez az Ön számára, mert a PC-n lévő Android játékokról szól! A legfontosabb előnye az, hogy a grafikai minőség egyáltalán nem veszít, és ne felejtsük el figyelemreméltó kompatibilitását a legtöbb és a legfontosabb Android játékokkal..

MEMU

Ez egy Android emulátor, amelynek célja a videojátékok élményének fokozása. Könnyen kezelhető, mivel nem foglalja magában a bonyolult beállítások megváltoztatását vagy módosítását. Csak a telepítésre van szükség, és jól játszik a játékkal. A metró szörfösök, a Geometry Dash és a Minion kiütés néhány játék, amelyet teljes szívből élvezhet az emulátor segítségével.

Emellett, MEMU kivételt képez, mivel támogatja a Lollipopot, az Android Jelly-babot és a Kitkat is. A MEmu-t csillagtermelékenysége miatt ajánljuk, és szabadon használható.

Nox

Ez egy másik, a videojátékokra szakosodott Android emulátor, amely több Android verziót támogat. Ezt tervezte és készítette BigNox és olyan játékokkal foglalkozik, mint a PUBG és a Clash of Clans. Fejlett funkciókkal, például a Billentyűzet-térképpel rendelkezik. Ez a szolgáltatás előnyt jelent a többi játékoshoz képest, mivel a billentyűzet gyorsabban reagál.

A multi-player mód lehetővé teszi, hogy egy játékot egyszerre futtasson különböző ablakokban, ami lehetővé teszi, hogy több játék között válthasson egyszerre. Ingyenesen letölthető, és Windows 10 és Mac rendszereken használható. Erről szólva, a többi szoftverhez hasonlóan könnyű letölteni és telepíteni.

Android Studio

Az Android stúdió különféle eszközökkel érkezik, amelyek segítenek a fejlesztőknek játék-alkalmazások és játékok tervezésében és létrehozásában, kizárólag az Android számára. Hasonlóan, még beépített emulátorral is jön, amely segítséget nyújt a játék vagy alkalmazás kipróbálásában.

A beállítás azonban meglehetősen bonyolult és időigényes. Meglehetősen nehézkes lehet a kezdő számára, miközben ideális választás lehet a fejlesztők számára. Intelligens szoftver, amely a C / C ++ nyelveken kívül támogatja a Kotlin, Java alkalmazást is.

Redfinger

Redfinger az egyik leginkább felhasználóbarát és könnyű emulátor. Nincs hardverkövetelménye, és a memóriafelhasználás minimális, tehát kiválóan alkalmas kezdőknek és felhasználóknak, akik a számítógépes erőforrásokkal kevésbé szeretnének maradni.

100% -ban natív Android-élményt nyújt. Nem csak ez, hanem egy platformközi emulátor is, amely hozzáférést biztosít az összes Android alkalmazás futtatásához a Windows vagy a MacOS rendszeren..

BrowserStack

A BrowserStack egyedülálló és innovatív menedékhely az Apple iOS és a Google Android mobil emulátorok számára, és mindkettő 99% -ban hasonló a valódi eszközökhöz..

BrowserStack Magas, mint a legmegbízhatóbb internetes és mobil tesztelési platform. Ez lehetővé teszi a tesztek futtatását több eszközön és asztali böngészőn keresztül annak biztosítására, hogy a szoftver messze túlmutat a szervezeti és az ügyfelek elvárásain. Rugalmas, felhasználóbarát és sokoldalú felülettel, lenyűgöző API-val kiegészítve, megkönnyíti a munkát.

Könnyen válthat a mobiltelefon, a számítógép vagy a MAC között.

iPadian

Nagyon kevés eszköz létezik a iPadian, amelyek iPad vagy iPhone élményt nyújtanak mind a Mac, mind a PC-n, de nem engedték el, hogy az alkalmazás vagy a kód feltöltéséhez teszt futtatásához menjenek. Ezért, ha iOS emulátort szeretne használni, amely utánozza az iOS hardver hardverét egy Windows asztalon, akkor az iPadian kell az, amit meg kell tennie.

Fontos megemlíteni, hogy valójában nem teljesen emulátor, hanem egy iOS felhasználói felületet szimulál a Windows 7 vagy újabb operációs rendszerével, új ablak megnyitásával, valamint a Windows alkalmazások és hardverek felhasználásával. Testreszabható felülettel rendelkezik, számos érdekes alkalmazással kombinálva.

RunThatApp

RunThatApp lehetővé teszi a mobil alkalmazások zökkenőmentes futtatását a böngészőkben, lehetővé téve a felhasználók számára az alkalmazások tesztelését és népszerűsítését. Nagyobb mértékben csökkenti a költségeket, figyelembe véve az eszközemulációt. Az általa használt platform annyira egyedi, hogy szinte minden eszközt és böngészőt támogat.

Záró szó…

Reméljük, hogy a mi általunk összeállított listák hasznosak lesznek az Ön számára, amikor elhatározta, hogy egyet kiválaszt.

CÍMKÉK:

  • Mac operációs rendszer

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me