A Java EE (Enterprise Edition) keretrendszerek hatékony eszközök a bonyolult és széleskörű vállalati alkalmazások létrehozásához.

A Java már a fejlesztők egyik legnépszerűbb és legmegbízhatóbb programozási nyelve. Az elmúlt években a Java fejlesztése folyamatban van, és új frissítésekkel és szolgáltatásokkal érkezik, amelyek ösztönzik a Java programozókat vállalati szintű webes alkalmazások fejlesztésére, Windows-alkalmazások létrehozására és harmadik féltől származó alkalmazásokra.

Nos, általában nem gondoljuk, hogy a Java az egyetlen nyelv, amely hatékony webes alkalmazásokat hoz létre. A piacon azonban számos kiváló minőségű keretrendszer létezik, amelyek lehetővé teszik webes alkalmazások létrehozását. A Java virtuális gép egy megbízható és megbízható platform, és támogatja a ROWA (Read Once Write Anywhere) folyamatot a webfejlesztésben..

Vessen egy pillantást a következő keretekre összetett alkalmazások fejlesztéséhez.

Tavaszi

Az Tavaszi, , a Pivotal készítette, a leginkább használt és legismertebb keret. Ez a tároló inverziója, amelyet a Java programozási nyelv vezérel.

Ez a keret integrálja a fejlett funkciókat, erőforrásokat és segédprogramokat. A fejlesztők ezeket az erőforrásokat szinte bármilyen típusú alkalmazás létrehozására használják. A tavaszi keret a JVM-en fut és jól működik más programozási nyelvekkel, mint például a Groovy és a Kotlin.

A tavaszi keretrendszer az ismétlődő feladatok elvégzésére szolgál a programozásban, például az adatfeldolgozás, az üzenetküldés és a biztonság. Lehetséges, hogy elkészítheti a fejlesztés üzleti logikáját. A tavaszi keret konfigurálása nagyon bonyolult a többi keretrendszerhez képest, de számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek hasznos vállalati kiadású alkalmazásokat biztosítanak.

Főbb

 • Könnyű tesztképesség és visszamenőleges kompatibilitás
 • Nagyszámú csomagot és osztályt támogat
 • Hatékony ökoszisztémát és közösséget biztosít
 • Hasznos dokumentáció a keret hatékonyabb megismeréséhez
 • Lehetővé teszi a rugalmas kódbázis vezetését, mint például a Plain Old Java Object (POJOs)

Ha szeretné elsajátítani a tavaszi keretet, akkor nézd meg ezt fantasztikus tanfolyam.

Hibernálás

Hibernálás egy másik legnépszerűbb Java keretrendszer. Más néven a Java Object Relational Mapping (ORM) keretrendszerének hívják, amelyet széles körben használnak az épített adatbázis-struktúrákhoz. A Hibernate lekérdezési nyelvet biztosít a HQL nevű adatbázis-kezelés számára

Ez a keret zökkenőmentes integrációt biztosít az adatbázisok és a Java-alapú webalkalmazások között. Ingyenesen elérhető, mint például nyílt forráskódú, de a GNU általános nyilvános licence alapján 2.1.

Hibernált keret

Főbb

 • Biztonságos és robusztus alkalmazásbázist biztosít
 • HQL integrálva független adatbázis-parancsokkal
 • Olyan gyűjteményeket kínál, mint a Set, a Map és a List az alkalmazások fejlesztése érdekében
 • Az adatok egyszerűen megváltoztathatók több adatbázisba.

Struts

Apache Struts egy ingyenes, nyílt forráskódú és MVC keretrendszer, amelyet elegáns és vonzó Java alkalmazások készítéséhez használtak. Az MVC-t, azaz a Model View Controller-t használják interaktív Java-web alkalmazások fejlesztésére.

apache struts keret

Az Apache Szoftver Alapítvány fejleszti a Struts keretet, biztonságos plug-in architektúrával rendelkezik, és lehetővé teszi a keret kiterjesztését JAR fájlok létrehozásával a Java-webalkalmazások osztályútjára. A keretrendszer különféle pluginekkel integrálódik, és ezek közül sok lehetővé teszi a Struts beépítését különböző Java keretrendszerekkel, például JSF, JUnit, Spring stb..

Főbb

 • Hatékonyan működik a SOAP, AJAX és REST API-kkal
 • Lehetséges integráció más keretekkel beépülő modulokon keresztül
 • Hozzon létre webes alkalmazásokat egyszerű, POJO műveletekkel
 • Különböző típusú sablonokat és témákat támogat
 • Jól tesztelt és stabil keret

Ha kezdő vagy, akkor nézd meg ezt Udemy tanfolyam.

JavaServer arcok (JSF)

JSF (JavaServer Faces) elsősorban kiszolgálóoldali felhasználói felület-összetevők és webes alkalmazások készítésére használják. Különböző API-kkal rendelkezik, ezekkel a fejlesztőkkel kezelhető az egyedi címkekönyvtár és a felhasználói felület összetevői a JSF felület fejlesztéséhez.

Ez a keret alapvető szerepet játszik a Java Enterprise Edition-ben. Ha Integrált Fejlesztési Környezetet (IDE) használ, akkor elképesztően kényelmes webes alkalmazások készítése.

Google Web Kit (GWT)

A GWT jelentése Google Web Toolkit és az egyik legnépszerűbb webes keret, és elsősorban az ügyfél Java kódjának fejlesztésére és JavaScriptre történő kiterjesztésére használják. Teljesen nyílt forráskódú. A népszerű Google-alkalmazások, például az Adsense, az Adwords, a Google Wallet és a Blogger a GWT segítségével épülnek fel.

Google webkészlet-keretrendszer

Ez a keretrendszer támogatja a fejlesztőket az Ajax alkalmazások Java-val történő létrehozásához és teszteléséhez. Arra is ösztönözni kell, hogy fejlesszen ki komplex webes alkalmazásokat, amelyeket banki és kereskedési célokra használnak.

Játék

Játék A webes keret reaktív, könnyű, felhasználóbarát és állapot nélküli struktúra lehetővé teszi a méretezhető webes alkalmazások gyors fejlesztését a Java segítségével & Scala.

A lejátszást az Akka nyílt forráskódú eszközkészlettel hozzák létre, és a JVM-en (Java Virtual Machine) futnak. Ez az eszközkészlet, amely alapvető eszközökkel és szolgáltatásokkal van felszerelve, és jobb felhasználóbarát felületeket biztosít, amelyek tartalmazzák a webes alkalmazások fejlesztésére, tesztelésére és kód formátumban történő gyors írására is. Ez a keret növelte a fejlesztés termelékenységét.

Játsszon webes kerettel

A játékkeret a Reaktív manifeszt alapelveit követi. Ezért megengedett a lazán csatolt webes alkalmazások létrehozása.

Főbb

 • A fejlesztők termelékenysége nagyon magas
 • Biztonságos konfiguráció
 • Hatalmas ökoszisztéma
 • Nincs Java EE munkamenet, és teljes állapot nélküli kapcsolatok
 • Kapható egység teszteléssel, szelén és JUnit

Grails

Grails egy Groovy-alapú keret, és azt jelenti, hogy a fejlesztők képesek lesznek az alkalmazások fejlesztésére Groovy nyelv használatával. És nyílt forráskódú.

A Groovy nyelv fő célja a fejlesztők termelékenységének fokozása és az Oops koncepciók alkalmazásának lehetővé tétele. És ez készült a rugós csomagtartó egyik oldalán, és időtakarékos funkciókat vett igénybe a rugócipőtől.

Grails wen keretben

Learning Groovy könnyű. És könnyű más Java komponenseket és szolgáltatásokat integrálni. Barátságos közösséggel rendelkezik, és különféle bővítményeket kínál (több mint 900), amelyeket közösségi szinten kezelnek.

Vert.X

Vert.X széles képességeket tartalmaz. és támogat sok más nyelvet, de elsősorban a Java számára készült. Sőt, ha Groovy, Ceylon, Ruby vagy JavaScriptet használ, akkor a Vert.X keretrendszerben ezeket használhatja. Az egyik alapvető tény, ha figyelembe vesszük, hogy ez egy könyvtár, és nem egy tároló.

Főbb

 • Eseményvezérelt futási idő, nem blokkoló
 • Könnyen használható méretezhetőség és párhuzamosság
 • Polyglot (több nyelvet támogat)

Apache Wicket

A Wicket-et más néven „Apache Wicket“Mert az Apache Software Foundation-n keresztül érhető el. Ez egy könnyű webes keret és ragyogó felhasználói felület. Nyílt forráskódú, és kiszolgálóoldali Java alkalmazásokban írt webes alkalmazások létrehozására szolgál.

Mindenki könnyen integrálható a HTML nyelvbe, amely lehetővé teszi egyszerű HTML oldalak létrehozását, és amely csökkenti a fejlesztés bonyolultságát. Ez a keret hatékony tesztelési alkalmazásokat tartalmaz a fejlesztés termelékenységének fokozására.

Főbb

 • Támogatja a HTML és a Java nyelveket
 • Könnyen írható és rendezhető a kód
 • Hibakeresés a kód egyes összetevőinek teszteléséhez
 • Dokumentáció és támogatás

Következtetés

A Java a világ egyik legismertebb és leggyakrabban használt programozási nyelve. Mint már beszéltünk oly sok olyan keretrendszerről, amelyet a Java-ban építettek, hogy különféle alkalmazásokat fejlesszenek ki megfelelő környezetben.

Tehát a következő kérdés jut eszembe, hogy a fentiek közül melyik keretet kell kiválasztani a webes alkalmazások hatékony kiépítéséhez? Kezdőként, és ha fogalma sincs arról, hogyan kell használni a webes kereteket, akkor ki kell választania egy olyan struktúrát, amely könnyen megtanulható és fejleszthető. Miután megszerzett tapasztalatokat, akkor válasszon másokat az igénye szerint.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me