Haideți să înțelegem: tehnologia nu poate fi întotdeauna perfectă, la fel și smartphone-urile dvs., deși este mai ușor să vă îndrăgostiți de ea. La urma urmei, este doar o mașină!

Indiferent dacă utilizați un smartphone sau o tabletă alimentată de Android sau iOS, funcționează fără probleme atunci când l-ați adus pentru prima dată acasă. Devine tovarășul tău la îndemână, oferind o combinație perfectă de funcționalitate și utilizare. Cu toate acestea, cu timpul, începeți să asistați la o performanță lentă sau lentă.

Deoarece cea mai mare parte a timpului tău este petrecut în relaționarea cu smartphone-ul sau tableta, este extrem de frustrant atunci când dispozitivul rulează lent sau începe să stea agățat. Aceste dispozitive sunt predispuse la daune virtuale și fizice. În timp ce acesta din urmă poate fi remediat prin înlocuirea pieselor deteriorate, daunele virtuale sau tehnice nu sunt atât de ușor de remediat.

Drept urmare, vă confruntați cu probleme de accesare a informațiilor sau s-ar putea să se piardă de bine.

Probleme comune cu care se confruntă un dispozitiv Android sau iOS

Imaginați-vă că doriți să apelați urgent, dar nu puteți. Apelurile dvs. scad din cauza unei probleme necunoscute care apare brusc de nicăieri. Încercați să trimiteți un mesaj cuiva din lista de contacte, dar puteți vedea că toate contactele dvs. au dispărut. Situația devine gravă când observați că bateria telefonului se scurge mai repede ca niciodată.

Aceste probleme sunt comune atât pe dispozitivele Android, cât și pe cele iOS și acesta nu este sfârșitul acesteia. Există atât de multe alte probleme cu care se poate confrunta smartphone-ul sau tableta dvs., cum ar fi:

 • Funcționalitate lentă
 • Repetat agățat
 • Probleme de conexiune
 • Supraîncălzirea dispozitivului
 • Google Play sau alte aplicații se prăbușesc.
 • Ecranul dispozitivului care nu răspunde
 • Probleme cu descărcarea aplicației
 • Eșec de actualizare
 • Lipită cu logo-ul Apple
 • Ecran negru, albastru sau roșu al morții
 • Dispozitivul nu se va activa / opri.
 • Si multe altele…

Atunci când apar aceste situații, nu te teme (ceea ce este evident, până la urmă, este gadgetul tău preferat!). Datorită software-ului modern de reparații care poate fi folosit pentru a remedia problemele din dispozitivul dvs..

# 1. Tenorshare ReiBoot

Dacă smartphone-ul dvs. Android sau iOS a început să funcționeze lent sau se blochează în mod repetat, Tenorshare ReiBoot îl poate repara. Cu peste 78 de milioane de descărcări în întreaga lume, acest software de reparații profesionale este extrem de ușor de utilizat și de a repara dispozitivul pentru a-l face să funcționeze așa cum a făcut-o atunci când l-ați cumpărat.

Dispozitive compatibile

Tenorshare acceptă telefoanele, tabletele și televizorul Apple prin remedierea a peste 50 de probleme software și alte probleme responsabile pentru performanțele sale lente și lente..

Acceptă peste 600 de smartphone-uri și tablete Android cu versiunea 2.0 și versiuni superioare. Majoritatea dispozitivelor precum Samsung, LG, Google, Huawei, HTC, Sony etc. pot fi remediate indiferent de ce furnizor de servicii include AT&T, Vodafone, Verizon, T-Mobile, Sprint, Orange și așa mai departe.

Problemele de sistem pe care le poate rezolva

Software-ul de reparații poate rezolva probleme cu Android, cum ar fi dispozitivul blocat în recuperare, moduri rapide și descărcare, înghețarea ecranului, dispozitivul care nu este pornit / oprit, scurgerea bateriei, ecranul negru al morții, ecranul tactil nu funcționează, blocarea pe logo, virusul Android, nu încărcare, dispozitivul lent sau cărămidă, continuați repornirea și blocați în modul căști.

Spune adio problemelor iOS, cum ar fi actualizarea blocată, logo-ul blocat, ecranul negru, ecranul înghețat, blocat în modul de înregistrare, ecran alb, ecran dezactivat, blocat în modul căști, ecran cu buclă de boot, restaurare și eșec de rezervă, ecran albastru, nu se poate conecta , erori iTunes, cum ar fi 14, 39, etc.

Caracteristici unice

 • Este gratuit și perfect să introduceți sau să ieșiți din modurile de pornire și recuperare rapidă cu un singur clic. Metoda fără probleme și extrem de rapidă nu necesită nicio combinație de taste.
 • Cea mai sigură și ușoară metodă de a intra sau ieși din modul de recuperare fără a ține apăsat butoanele manual
 • Instrucțiuni detaliate pentru a intra sau ieși din modul de descărcare sau din modul Odin cu clicuri simple
 • Rezolvă 50+ probleme de sistem
 • 1 clic pentru a șterge memoria cache a sistemului pentru a menține optimizat telefonul fără pierderi de date
 • Restaurați sau actualizați Android sau iOS pentru a remedia performanțele lente
 • Descarcă software-ul iOS pentru a-l actualiza la cea mai recentă versiune fără pierderi de date
 • Restabilește IPSW personalizat
 • Repararea și restaurarea eficientă a erorilor și copiilor de rezervă iTunes
 • Suportă Android 2.0 sau o versiune ulterioară
 • RAM: 256 MB sau mai mult, recomandat – 1024 MB
 • Sistem de operare computer: Windows 10, 8.1, 7, Vista, XP
 • CPU: 1 GHz (32 sau 64 biți)

Cum să-l folosească?

Pasul 1:

Descărcați și instalați Tenorshare ReiBoot pe Windows sau Mac. Conectați dispozitivul la computer cu USB.

Pasul 2:

Scanează sistemul de operare pentru probleme.

Pasul 3:

Reparați problemele în modul de recuperare, fastboot sau mod de descărcare gratuită.

# 2. dr.fone

Fixarea problemelor legate de sistem a fost o sarcină complexă în urmă cu câțiva ani, iar geekii tehnologi au fost medicii care să asigure sănătatea dispozitivelor dvs. dacă ceva nu merge bine. Astăzi, puteți fi medicul telefoanelor dvs. folosind dr.fone!

Disponibil atât pentru platformele Mac cât și pentru Windows, poate rezolva cu ușurință diverse probleme ale dispozitivelor dvs. cu un singur clic. Peste 150 de milioane de utilizatori profită de avantajele acestui software pentru repararea ușoară, rapidă și fiabilă a dispozitivului.

Dispozitive compatibile

Programul de reparație al dr.fone implică o gamă largă de smartphone-uri iOS, tablete și iPod-uri. Tot ce aveți nevoie este să descărcați și să instalați software-ul și să începeți să reparați dispozitivul în câteva minute.

Acceptă 1000+ dispozitive Android, incluzând majoritatea modelelor Samsung, precum Galaxy S9 / S10, Galaxy S8, A8s, A6s, A9s, S7, A90, W2019, C7, M10, M30, Galaxy Note și multe altele. Nu contează dacă luați servicii de la transportatori, cum ar fi AT&T, T-Mobile, Verizon, Vodafone, Sprint, Orange și așa mai departe; dr.fone poate avea grijă de dispozitivul dvs..

Problemele de sistem pe care le poate rezolva

Multe persoane ignoră semnele timpurii atunci când sistemele lor încep să funcționeze defectuos. Când problemele devin severe, ei sunt nevoiți să cheltuiască mulți bani pentru repararea pagubelor. Prin urmare, este recomandat să aveți grijă de telefonul dvs. în primele etape pentru a le repara ușor, fără a pierde datele dvs. valoroase.

Cu toate acestea, dacă asistați la probleme precum ecranul negru al morții, Play Store nu mai funcționează, telefonul nu reușește să pornească sau să se oprească, aplicațiile se prăbușesc, dispozitivul blocat într-o buclă de pornire, eșecul actualizării OTA, UI nu funcționează, dispozitivul devine cărămidă; dr.fone le poate repara pe toate.

Caracteristici unice

 • Repararea sistemului cu zero pierderi de date
 • simplu de utilizat-
 • 100% sigur și sigur
 • Software de reparare cu 1 clic
 • Rata mare de succes
 • CPU: 1 GHz (32 sau 64 biți)
 • RAM: 256 MB sau mai mult, recomandat – 1024 MB
 • Spațiu pe hard disk: 200 MB și mai mult
 • Android: 2.0 și versiuni ulterioare
 • Sistem de operare computer: Windows 10, 8.1, 8,7, Vista, XP

Cum să-l folosească

Pentru a utiliza dr.fone, nu aveți nevoie de abilități tehnice înalte. Este un proces simplu care poate rezolva probleme cu dispozitivele Android sau iOS cu câteva clicuri. Cu toate acestea, se recomandă să vă faceți backup în prealabil pentru a evita orice posibilitate de pierdere a datelor.

Pasul 1:

Descărcați dr.fone pe Windows sau Mac și lansați-l. Faceți clic pe „Reparație sistem”.

Acum, conectează-ți dispozitivul la computer folosind un cablu USB.

Pasul 2:

Puteți vedea trei opțiuni, și anume, repararea iOS, Android Repair și iTunes Repair. Faceți clic pe oricare dintre ele pe baza dispozitivului. Faceți clic pe „Start”.

Pasul 3:

Completează informațiile dispozitivului alegând numele mărcii, numele modelului, țara și transportatorul. Verificați avertizarea „De acord” și faceți clic pe „Următorul”.

Pasul 4:

Porniți dispozitivul în mod necesar în modul Descărcare prin oprirea. Continuați apăsând și ținând apăsat volumul, acasă, precum și butoanele de alimentare timp de minim 5-10 secunde. Acum, eliberați butoanele și apoi apăsați volumul pentru a intra în modul Descărcare.

Dacă dispozitivul dvs. nu are buton de pornire, apăsați Bixby în schimb și efectuați pasul 4.

Faceți clic pe „Următorul”.

Pasul 5:

După ce descărcați și verificați firmware-ul, repararea începe automat. Când ați terminat, faceți clic pe „Terminat”.

Concluzie

Indiferent de cât de eficient poate fi smartphone-ul sau tableta dvs. în prezent, funcționalitatea și viteza acestuia încetinesc în timp. Și atunci când se întâmplă, nu este nevoie să vă faceți griji, dar da, devine dificil să folosiți dispozitivul. Folosind software-ul de reparații menționat mai sus, nu puteți doar să vă luați la revedere de la toate acele neplăceri inutile, dar puteți asista și la dispozitivul dvs. performând rapid și perfect, așa cum îl făcea înainte.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me