Elmúltak azok a napok, amikor hatalmas összeget kellett fizetniük valami megtanulásához. Az online tanulási platform rendelkezik kifejlődött.

Nem is beszélve, hogy ténylegesen jelen kellett lennie az osztályban, hogy megtanulja. Az online világnak köszönhetően a dolgok mostanra és örökre megváltoztak. Most már csak egy eszközre és egy internetkapcsolatra van szüksége a hatalmas információforrásokhoz és a tanulja meg a kívánt készségeket.

És a legjobb az egészben, hogy nincs szakértelem. Választhat úgy, hogy megtanul valami olyat, mint a “kézműves” vagy a “szoftver fejlesztése”. Mindenkinek van valami odakint. A listán szereplő alábbi e-tanulási platformokról beszélek.

Mielőtt megemlíteném ezeket, hadd mondjak el még egy kicsit az e-tanulás előnyei.

Tanuljon saját tempójában

A hagyományos fizikai tanfolyamokkal ellentétben az e-tanulás előnyeit élvezi, mivel lehetővé teszi, hogy saját tempójában tanuljanak. Ami azt jelenti, hogy ha beiratkozik egy tanfolyamra, elindíthatja és befejezheti azt a szabadidő alatt. Senki sem kényszeríti Önt, hogy egy meghatározott idő alatt töltse ki.

Költséghatékony a fizikai tanulási központokhoz képest

Nagyon nyilvánvaló, hogy a fizikai oktatási központok izgalmas összeget számítanak fel. És bár ez nem rossz, nem sok ember engedheti meg magának. Ekkor jönnek online tanfolyamok. Nagyon kevésbe kerülnek, néha az ebéd költségei, és ugyanazt az értéket biztosítják, ha nem is többet.

Korlátlan hozzáférés a tartalomhoz

Egy másik nagyszerű dolog az e-tanulásnál az, hogy egy beiratkozás után megkapod, hogy egy életen át megőrizd. A videókat, fájlokat és minden mást, ami ehhez kapcsolódik, bármikor meg lehet tanulni.

Gyakran frissítve

Az online kurzusok oktatóinak többsége a hallgatóinkat törődik, ezért rendszeresen frissítik az anyagokat naprakész információkkal. És a legjobb rész? Ingyenes kapja meg a frissítéseket. Igen, ezt olvastam jól.

Hasznos közösséggel jön

Az online tanfolyamok általában hasznos közösséggel érkeznek, így a hallgatók összejöhetnek és megbeszélhetik a kurzust. Nem számít, ha kétségei vannak, problémái merülnek fel, vagy ha meg akarod osztani a győzelmet, a közösség erre megfelelő hely.

Vessünk egy pillantást a platformokra.

Udemy

Több mint 150 000 tanfolyammal és 50 millió hallgatóval az Udemy magasan áll az egyik legnépszerűbb e-tanulási platform között. Hatalmas tanfolyam-könyvtáruk van, különféle kategóriákba osztva, ideértve:

 • Fejlesztés
 • Üzleti
 • Pénzügy & Könyvelés
 • AZT & Szoftver
 • Irodai termelékenység
 • Személyes fejlődés

Folyamatosan frissítem tudásomat, hogy olvas, hallgat, néz, eseményeken vesz részt stb

Az Udemy egy nagyon jó hely, ahol frissítheti és frissítheti tudását a piacon. @ Binfield https://t.co/NADg6y7gXv

– Matt Grady (@DadBodNutrition) 2020. március 14

Minden kategóriának megvannak a saját alkategóriái, így biztos lehet benne, hogy rengeteg lehetőség közül választhat. Noha ezek többsége prémium tanfolyamok, vannak 6500+ INGYENES tanfolyamok, és ezeket valóban érdemes megnézni.

coursera

A lépés előrelépésével a Coursera világszínvonalú egyetemektől és cégektől tanfolyamokat is szervez, amelyek bizonyítványokat és fokokat kínálnak. Együttműködnek a legnagyobb nevekkel, köztük az IBM-szel, a Google-lal és a Michigan-i Egyetemmel.

Jó dolog ebben a platformon az, hogy vetélkedők és gyakorlati projektek vannak a kurzusok között, így megvalósíthatják azt, amit éppen megtanultak. Tanfolyam-kategóriáik a következők:

 • Mély tanulás
 • Nagy adat
 • Gépi tanulás
 • Adattudomány
 • Digitális marketing

Ha potenciális jövőbeli karriert kíván készíteni, akkor a Coursera lehet az, amit keres. Nagyon hitelességet nyújtanak a tanulási idő számára.

Pluralsight

A Pluralsight egy kicsit egyedülálló tanítási módja. Vannak tanfolyamok és adatok, amelyek megmutatják, hogyan kell ezeket a gyakorlatba átültetni. A tanfolyamok többnyire a szoftverfejlesztés és az informatika vonalán haladnak, de még sok más dolog, amit meg lehet tanulni.

Ez a platform tökéletes példája a „megvalósításának”. Csak nem hagynak elragadtatva egy csomó kurzust, hanem inkább arra vezetik Önt, hogy mi az Ön számára megfelelő, majd azt.

Cloud Academy

Ahogy a neve utal, Cloud Academy a felhőalapú számítástechnika megtanulásáról és az üzleti problémák megoldásának meghatározásáról szól. A témák széles körét lefedik, amelyek középpontjában a fő hangsúly áll, és a legjobb az egészben, ha minden hónapban frissül.

Rengeteg olyan tanfolyamuk is van, mint például az AWS vagy a Microsoft Azure, amelyek tanúsításokat kínálnak, ezért teljesen érdemes megnézni azokat, ha expozíciót keres. A 7 napos ingyenes próbaverzióval kezdheti el.

Katacoda

A kódolásnak nem kell unalmasnak lennie, és Katacoda ezt nagyon jól bizonyítja. A „szórakoztató” megközelítést alkalmazták mindazon műszaki dolgok, mint például a Kubernetes és a Machine Learning, tanítására, segítve az anyag könnyű emésztését..

Több mint 250 ingyenes tanfolyamuk van, amelyekkel Ön kezdeni tudja, és mindegyik lehetővé teszi, hogy a tanulásod valami élővé váljon, oly módon, hogy nemcsak a „tanulás”, hanem a „tevékenység” is megtörténik. Ha fejlesztővé kíván válni, ez a webhely megkapta a hátadát.

DataCamp

Mivel az adatnyelv jelenleg nagyon igényes, és valószínűleg ott marad, DataCamp hasznos forrás lehet. Az adattudományra szakosodtak, és oktatásuk rendkívül egyszerűen fogyasztható, mindezt a falatméretű óráiknak köszönhetően.

Tavaly egy gépi tanulási algoritmust kellett kódolnom, csak hetekig tartó képzéssel. Ma reggel elkezdtem a Machine Learning on R tanfolyamot a Datacamp-en, eddig olyan jó.
Nagyon ajánlom

– Vumile Sithebe, APRM (@VumileSithebe) 2020. március 9

Az órák között van olyan gyakorlatod is, hogy végre tudja hajtani azt, amit éppen megtanult. A DataCamp több mint 100 tanfolyamot foglal magában számos különféle témában, például Python, SQL és Spreadsheets. Bármelyik tanfolyam elvégzése után megkapja a saját igazolását, amely a jövőben segítséget nyújt a készségek visszaigazolásához.

Cybrary

Remek hely a kiberbiztonság és az informatika megismerésére, Cybrary a szakértők által kidolgozott kurzuskatalógusuk segítségével segít abban, hogy ebben az iparágban karriert építsen ki. Több mint 1000 virtuális laboratóriumot építenek és összeszerelnek, gyakorlati teszteket és értékeléseket végeznek olyan területeken, mint a kiberbiztonság, az informatika, az adattudomány és egyebek. Ne feledje, ezek teljesen biztonságosak és böngésző alapúak.

200+ készségértékelésük segítségével nyomon követheti karrierfejlesztését, és elemezheti erősségeit és gyengeségeit. Mindez kombinálva hozzájárul a jobb karrier eléréséhez ezen a területen.

Udacitynél

A Udacity arra törekszik, hogy megtanítsa Önnek a technológiai cégek kívánságait. A tanfolyamok kategóriái a következőket tartalmazzák:

 • Data Science
 • Programozás
 • Mesterséges intelligencia
 • Üzleti
 • Felhő alapú számítástechnika

Minden tanfolyamuk gyakorlatokkal jár, és személyes segítséget kap a támogató csoporttól. A tartalom arra irányul, hogy feltárja a következő munkáját a tech iparban. Tehát, ha ez volt az álmaid, ez egy remek webhely erre.

Több mint 100 000 hallgató végzett az Udacity-n, és te lehetsz a következő.

Linux Akadémia

Linux Akadémia tanfolyamokat tart az AWS-ről, az Azure-ról és a Google Cloud-ról, segítve a kiemelkedően széles körben használt eszközök kiemelését. Ezen kívül bizonyos készségeket megtanulhat, mint például a biztonság, a BigData és a DevOps. A tanfolyamok mindegyike rendelkezik játszóterekkel és laboratóriumokkal, hogy képességeit gyakorlatilag felhasználhassa

Tanfolyamaik 95% -os vevői elégedettséggel bírnak, és azt hiszem, azért van, mert a tanfolyamok célja az, hogy szem előtt tartsák Önt. Használhatja az ingyenes próbaverzió használatát, és tovább folytathatja.

Lynda

A tudás csomópontja, Lynda hatalmas tanfolyamkatalógusának köszönhetően megkönnyíti a kívánt készségek megtanulását. Néhány kategória a következő:

 • Szoftverfejlesztés
 • Webfejlesztés
 • Tervezés
 • Üzleti
 • Fényképezés
 • értékesítés

Egyetlen feliratkozással igény szerint hozzáférhet az összes tanfolyamhoz. Jelenleg ingyenes hónapot kínálnak platformjuk kipróbálására, ezért ne felejtsd el megragadni ezt.

Skillshare

Skillshare havi előfizetési alapon működik, amely tartalmazza az összes tanfolyamot. Ez a platform meglehetősen új, de valószínűleg a leggyorsabban növekszik ott. A témák változatosak és a következőket tartalmazzák:

 • Élénkség
 • Ábra
 • Tervezés
 • életmód
 • Fényképezés
 • Film forgatás
 • Üzleti
 • Írás

Így #Skillshare hamarosan új kedvencem lesz !! ☺️

– ✨Amber René✨ (@_Je_suis_belle_) 2020. március 13

A tanfolyamok többsége (más néven „osztályok”) egyáltalán nem részletesek. Ez azt jelenti, hogy valószínűleg több órát vesz a témáról, hogy teljes mértékben megtanulja. Összességében ez egy nagyon csodálatos platform, és kétségtelenül az egyik kedvencem.

Code Academy

A kódolás rendkívül jövedelmező, és bár sok az erőforrás az interneten, hogy megtanulja, Code Academy az egyik legjobb odakint. A hallgatóinak száma meghaladja a 45 milliót, és csak egyre nagyobb. Ha nem biztos az első lépésben, akkor vegye át a gyors kvízüket, hogy útmutatást kaphassanak a megfelelő tanfolyamok felé.

A tanulás mellett kipróbálhatja képességeit a szerkesztőjükön, és visszajelzést is kaphat a szakértőktől. Így mindig azt fogod csinálni, ami helyes.

A készségek megtanulása mellett vannak órák is arról, hogyan lehet a karriert a kódolásból kihozni. Elég jó!

GoSkills

Több díjnyertes, GoSkills egy újabb ragyogó webhely, ahol sokféle ismeretet meg lehet tanulni különböző témákban, mint például pénzügy, tervezés, projektmenedzsment és így tovább. Csak egy előfizetésre van szüksége egy csomó harapás méretű kurzus eléréséhez, és ez a platform mobilbarát, így útközben is tanulhat.

Elemezheti erősségeit és gyengeségeit, nyomon tudja követni az előrehaladást, képesítést szerezhet, és kitűzőt is kaphat útközben. Feltétlenül indítsa el az ingyenes próbaverzió használatát.

EDX

Több mint 2500 kurzussal, olyan 140 intézményből, mint a Harvard University és a Boston University, EDX segíthet sok különböző készség megtanulásában. Függetlenül attól, hogy mérnöki, adattudományi vagy nyelvi – ez a webhely számos remek tanulságot tartalmaz.

Ismerve azt a tényt, hogy kötődnek a felsőbb intézményekhez, önmagában is bizalomnövelő.

Jövőbeli tanulás

Jövőbeli tanulás a nevükben a jövőre gondolkodik, ezért nemrégiben kiadtak egy sor betegség kitörés megelőzéséről szóló tanfolyamot. Remekül képesek felzárkózni a trendekhez, és pontosan tudják, hol áll a kereslet, így számíthat arra, hogy a jövőben olyan jártasságot szerezhet, amely számotokra jövedelmező lesz.

Tanfolyam-kategóriáik a következők:

 • AZT & Számítástechnika
 • Törvény
 • Üzleti & vezetés
 • Politika
 • Gyógyszer & Egészségügy
 • Kreatív művészetek & Média

A Future Learnnek van karrierjével kapcsolatos tartalma is, így képességei szerint a helyes útra vezethet.

Következtetés

Az új készségek elsajátítása a legbölcsebb döntés, amelyet bárki meghozhat, mert soha nem tudhatja, mikor változnak a trendek. A fenti webhelyek segítenek bármikor és bárhol megtanulni és elsajátítani a kívánt készségeket.

A legigényesebb készségeket megtanulhatja a legjobb oktatóktól, közvetlenül a számítógépről, otthonában. Az online tanulás szépsége az, hogy megtervezheti a tanulási ütemtervet, és az is olcsó.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me