A programozás még soha nem volt ilyen egyszerű.

Ez egy folyamatosan és gyorsan fejlődő terület. Számos fontos dolog beletartozik a programozóban, függetlenül attól, hogy milyen nyelven beszél hozzá, kézikönyve. A programozás nem pusztán bizonyos funkciók alkalmazása több kódsor megadásával. Ehelyett a túlélés és a csodák létrehozásának művészete a siker elérése felé vezető úton.

Annak érdekében, hogy relevánsak maradjanak és képesek legyenek megfelelni az új kihívásoknak, a programozóknak sokkal több ügyről kell gondoskodniuk, mint gondolnák. A programozóknak szilárd programozási ismeretekkel és a kapcsolódó technológiák megértése mellett a programozó nyelvnek (programozási nyelvükre) vonatkozó legújabb trendekkel és konvenciókkal való folyamatos frissítése kell, hogy legyen..

A programozás világában minden nap van valami új. Ezért a szakmájukat vezetőik szeretik naprakészen tartani a közösséget blogok, webhelyek és hírlevelek útján. Ahogy a világ egy olyan kor felé halad, ahol az emberek jobban kapcsolódnak egymáshoz, mint valaha, elengedhetetlen naprakészen maradni a túléléshez és a virágzáshoz.

Látszólag nagyszámú erőforrás van, amelyek megkönnyítik Java tanulás. De nem mindegyik képes nagyon jól teljesíteni céljait. Ezért meglehetősen nehéz feladat kiválasztani az állományból a legjobbat.

Ne aggódjon, mivel segítünk megismerni a legjobbat az előttünk maradáshoz.

Adam Bien

A JDK 1.0 kiadása óta, 1995-ben, Adam Bien folyamatosan dolgozik Java szabadúszóként.

Blogbejegyzéseit naponta több ezer Java szakember, tanuló és rajongó olvassa el a világ minden tájáról. Mindent, ami a JavaFX-hez és a Java EE-hez kapcsolódik, a dedikált blogon, valamint egyéb hasznos Java-információkat talál.

A legtöbb blogbejegyzés olyan videókat tartalmaz, amelyek egyszerűbbé és hatékonyabbá teszik a tanulási folyamatot. Ezenkívül számos könyve is elérhető a webes erőforrásban. Adam Bien rendszeresen hozzáad interaktív internetes eseményeket és workshopokat a blogba, amelyeket még jobb megtanulni és továbbfejleszteni a Java nyelven.

Baeldung

Egy másik nélkülözhetetlen webes forrás a Java programozók számára Baeldung. A dedikált Java webhely kiváló lehetőség azok számára, akik a legfrissebb Java híreket, frissítéseket és szakmai tanácsokat keresik. Amellett, hogy a Java-központú cikkeket a Java szakemberek és szakértők sokféleségét kínálja, a Baeldung hasznos tanfolyamokat is kínál.

A Baeldung kifejezetten a HTTPClient információkra, a Jackson, Java, Perzisztencia és REST API-kra összpontosít. Általában több kiváló minőségű cikket adnak a webhelyhez minden nap.

A Java oktatóanyagai és útmutatói mellett számos mélyreható is van útmutatók a Tavaszi Keretről.

JavaWorld

JavaWorld, a név önmagában magyarázza a weboldal lényegét. Az egyik vezető forrás a Java fejlesztők számára, hogy naprakészen tartsák a programozási nyelvet, valamint a kapcsolódó technológiákat. A JavaWorld egy közösség a Java emberek számára.

A JavaWorld információkat nyújt a nyílt forráskódú Java projektekről, a Java Q-ról&Mint, és a programozási karrier. Ideális hely kezdő kezdőknek a Java programozók számára. A Java 101 blog sorozatot elsősorban a programozási nyelv új tagjai számára fejlesztették ki. Olyan témákat fed le, mint például API-k, csomagok és szintaxis.

A tapasztalt Java szakértők továbbra is előreléphetnek a játékban a rendszeres frissítésekkel a Java-változtatásokkal kapcsolatban, valamint a különféle Java-eszközökkel kapcsolatos részletes információkkal. A JavaWorld remek hely az iparági vezetők véleményének és álláspontjának megismerésére.

Java újra

Kurátora Javin Paul, Java szakember, több éves ipari tapasztalattal, Java újra egy újabb megfelelő blog, amelyet követni lehet. Különböző kiváló útmutatókat és lépésről lépésre kínál Java útmutatót. Ezért ez kényelmes tanulási lehetőség mind a kezdők, mind a tapasztalt Java programozók számára.

A Java mellett a blog a FIX protokollra és a Tibco RV-re is összpontosít.

A dedikált Java blog egyik legfontosabb eleme az olvasók ösztönzése, hogy készítsen interjúkat Javin-nal. Az összes feltett kérdés közül Javin összegyűjti a legrelevánsabb kérdéseket, és részletes blogbejegyzésekké alakítja őket.

jOOQ

Az jOOQ A blog a Java-ra, az SQL-re és a jOOQ-ra összpontosít. A blog nagy mennyiségű információs készlete elsősorban a cikkek és lépésről lépésre szóló útmutatók készítéséből áll. Ugyanezen sokoldalúságának köszönhetően érdemes megtanulni minden Java szintű Java programozó számára.

A cikkek közzétételének gyakorisága ritka. Ez azonban nem kérdés, mivel már léteznek cikksor cikkek, kezdve. Az oldalsáv lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén navigálhassanak bizonyos kategóriákba, beleértve a Java és más nyelveket, a programozási gondolatokat és az SQL trükköket és tippeket..

Gondolatok a Java-n

Működteti Thorben Janssen, Gondolatok a Java-n egy újabb Java blog kezdőknek, veteránoknak és mindenki között. A hibernátumra szakosodott Janssen Java szakember, több mint 15 éves iparági tapasztalattal. Minden héten két új blogbejegyzés kerül a dedikált Java blogra. A blogbejegyzések mindent lefednek, a Java hírektől a részletes útmutatókig.

Thorben Janssen

A cikkek mellett különféle online tanfolyamok, workshopok és YouTube-videók is részesülhetnek a Java gondolatán.

A Janssen emellett helyszíni és nyílt tantermi képzéseket is kínál. A Java Gondolatokkal történő feliratkozás során feloldják a csalókat, a letölthető e-könyveket és a nyomtatható hibernált tippeket..

Vlad Mihalcea

Vlad Mihalcea az egyik leghíresebb Java szakértő és képzett szakember. Elkötelezett blogger és mentorok, akiknek havonta több mint 75 ezer látogatója van. A blogban elérhető cikkek sokféleségével érdemes megtanulni minden szintű Java fejlesztőt. A blog legújabb cikkei a Hibernált célokat szolgálják.

A blog mellett Vlad Mihalcea a High-Performance Java Persistence című könyv szerzője. A könyv tárgyalja a kötegelt frissítéseket, a kapcsolatkezelést, a letöltési méreteket, a Java adathozzáférési kereteket és a Java adathozzáférési teljesítmény hangolását. Meglepő módon a könyv tartalma a blogban közzétett bejegyzések ihlette.

Összefoglalva: Vlad blogja minden Java fejlesztő számára kötelező látogatás. A hetente megjelenő új cikkek mellett a blog helyszíni képzéssel, oktatóanyagokkal és video tanfolyammal is büszkélkedhet.

Minden kész!

A fent említett erőforrások biztosítják, hogy továbbra is releváns maradjon az iparban, a Java készségek és ismeretek folyamatos fejlesztésével. És ha valami újat kell megtanulnia, akkor bármikor megszerezheti a kívánt online kurzust a Udemy.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me