Az új nyelv megtanulása megöli a kezdők idejét. Hallottuk a hangját, és itt található a Python megtanulására szolgáló legjobb források kurátusának listája.

Ez a cikk segít megtalálni a kezdőbarát forrásokat a legnépszerűbb programozási nyelv elsajátításához – Piton.

Miért kellene megtanulnunk Python-ot??

Most sokan meg akarják tanulni a forró programozási nyelvet, azaz., Piton. Néhányuknak van oka, másoknak nem.

Mielőtt bármilyen programozási nyelvet megtanulna, kérdezze meg önmagát miért fogod megtanulni?? Ez a kérdés bizonyos pontosságot ad. És tudja, mit tehet, ha megtanítja magának a programozási nyelvet. Valószínűleg ez a két kérdés egyértelmű képet ad a tanulás terveiről.

Jó gyakorlat, ha ismeri a programozási nyelv azon tulajdonságait, amelyeket érdekli megtanulni. És mit tud tenni az Ön számára? Meglátjuk mindet.

Mi a Python??

Piton egy magas szintű, értelmezett és nyílt forrású nyelv. A Python támogatja az objektum-orientált és az eljárási programozási paradigmákat.

Miért olyan népszerű a Python??

Nézzük meg a Python szolgáltatásait, amelyek miatt ez az egyik legnépszerűbb programozási nyelv.

Angolul, mint a Szintaxis

A Python szintaxisa annyira kényelmes a kezdők számára. Ha elolvassa a Python-kódot, akkor az az érzése, hogy angolul olvas. Csökkentte a stresszt, hogy emlékezzen a szintaxisra. Ha nem hisz nekem, olvassa el az alábbi kódrészletet.

a = 1
b = 1
ha a b:
nyomtatás("Szia")
a = 2000
nyomtatás("Igen!"), ha% 2 == 0 egyéb nyomtatás ("Nem!")

Meg fogja ismerni a Python nagyságát, mihelyt belekaptad.

könyvtárak

A Python nagy számú beépített modult és könyvtárat tartalmaz. Van egy óceán könyvtárak a Python programozási nyelvhez. A modulok és a könyvtárak megkönnyítik a programozók életét. Segítenek olyan problémák megoldásában, amelyeket a Python szokásos szolgáltatásaival nem lehet megoldani.

Dinamikusan beírva

Ez egy dinamikusan tipizált nyelv. Nem kell aggódnunk a kódolásban szereplő változók deklarációja miatt. Ha más programozási nyelveket lát, mint például C, C ++, Java stb.., a változókat deklarálni kell az adott programozási nyelv által támogatott adattípusok bármelyikével. Lásd a példakódot itt: nyelv.

#include

int main () {
int a = 1;
printf ("% d", a);
visszatérés 0;
}

Lássuk ugyanazt a kódot Piton.

a = 1
print (a)

A Python automatikusan kiválasztja a változó típusát az érték alapján. Ez sok időt csökkent a fejlesztők számára. Nem kell aggódnunk az ilyen jellegű adatok miatt. Csak rendelje hozzá.

Hordozhatóság

A Python követi a programozási közmondást, azaz., Kód egyszer fut bárhol. A Python felhasználható bármilyen platformon. Csak neked kell Piton bármilyen Python kód futtatásához. A Python nem törődik az Ön platformjával.

Ezek a Python legnépszerűbb tulajdonságai. Sok más olyan funkcióval rendelkezik, amelyek elősegítik a fejlesztési célok elérését.

Mit tehetünk Python-nal??

A Python alkalmazható a legtöbb szoftver területén. Lássuk a Python szabványos és leggyakrabban használt területeit.

Gépi tanulás és adattudomány

A Python-ot részesítik előnyben gépi tanulás és adattudomány.

A Python segítségével könnyedén kiszámolhatjuk a bonyolult matematikai egyenleteket. Van olyan könyvtárak, mint a pandák, zsibbadt, matplotlib stb.., amely segíti a gépi tanulási mérnököket és az adattudósokat.

Webfejlesztés

Vannak keretek a webfejlesztéshez a Pythonban.

A Python legnépszerűbb webes keretei Django és Kulacs. Django egy robusztusabb keret, mint a Flask. Ezeket a kereteket felhasználva egyszerű webhelyet fejleszthet összetett webes alkalmazásként. Mindkét keret kezdőbarát és a dokumentációval könnyen megtanulható.

Internetes kaparás

A webkaparás a Python egyik fő területe.

Weboldalérképezőket tehetünk Python-ban egy scrapic, BeautifulSoup4 nevű könyvtár és sok más felhasználásával az adatok lekaparására..

Scripting

Szó szerint bármit megtehetsz az ismétlődő sysadmin feladatok automatizálása érdekében.

  • Interakció az operációs rendszerrel (Windows, UNIX stb.)
  • Karbantartás végrehajtása
  • Egy alkalmazás telepítése
  • Webhely tesztelése
  • Adatok letöltése

A Pythonot is használhatjuk GUI (grafikus felhasználói felület) fejlesztés, Játékok fejlesztés a pygameHálózat programozás stb., Lehetőség nyílik egy alkalomra, hogy felfedezzék a Python világát, amint elkezdi.

Remélem, kapsz egy ötleted arról, hogy a Python miért nyer ilyen nagy népszerűséget. Egy olyan növekvő nyelvhez, mint a Python, sok forrással (fizetett és ingyenes) kell tanulni. Ez problémát jelent az olyan kezdőknek, mint én (egyszer). Sok lehetőségünk van a Python megtanulására. Olyan zavaró.

De ne aggódjon, az alábbiak gondosan vannak kidolgozva.

Video tanfolyamok

Számos olyan weboldalunk van, amelyek ingyenes és díjmentes video tanfolyamokat kínálnak. Nézzük meg a legjobb tanfolyamokat tőlük.

Udemy

Az Udemy egy olyan weboldal, amely online video tanfolyamokat kínál névleges áron.

Nagyon sok kurzus található a Python elsajátításához. A legnépszerűbb, amely kezdőbarát és olcsóbb Teljes Python Bootcamp: Menj nulláról hősre a Python 3-ban.

Udemy Python pálya

A befejezés után kitöltési bizonyítványt kap. De ez nem ad hozzáadott értéket az önéletrajzához. Nem az igazolások, hanem a tanfolyamból származó tudás számít.

Lépjen a tanfolyamra, és ellenőrizze a tanfolyam tartalmát és tanulmányait. Ha elégedett a kurzus felépítésével és a videók előnézetével, keresse meg.

EDX

Az edX ingyenes tanfolyamokat biztosít, de ha érdekli a befejező tanúsítványok beszerzése, akkor némi összeget kell fizetnie. Kiváló tanfolyamot nyújtanak a kezdőknek a Python használatához. A tanfolyam az Bevezetés a Pythonba: abszolút kezdő.

Látogasson el a tanfolyamra, és vessen egy pillantást a tanfolyam tartalmára, hogy eldöntse, alkalmas-e vagy sem. Ne aggódjon, ha nem elégedett a kurzus tartalmával.

TalkPython edzés

A TalkPython tréning olyan tanfolyam, amely a Python-t építési projektek útján tanítja.

Megtanulhatja, hogyan lehet projekteket készíteni Pythonban, a Python szintaxisával együtt. A tanfolyam befejezése után a Python projektjein dolgozhat. A tanfolyam az Python Jumpstart 10 alkalmazás létrehozásával. A tanfolyam költsége $ 69 az életre szóló hozzáférés érdekében.

Talk Python Training

Mielőtt bármilyen fizetett kurzust elkezdené, ellenőrizze a tanfolyam körvonalait és tartalmát.

Corey Schafer YouTube-csatornája

Kezdőbarát Python oktatóanyagok ez teljesen INGYENES.

Corey Scharef

Weboldalak

Néhányan közületek valószínűleg nem tetszik a videó tanfolyamok. Ha szeretsz olvasni, akkor ez a szakasz az Ön számára készült.

W3Schools

A W3Schools webfejlesztésről híres. De az utóbbi időben új oktatóanyagokat adott hozzá, mint például Python, Java, C ++, C # stb.., Megtalálhatja az oktatóanyagokat itt. Az oktatóanyagok teljesen ingyenesek, és minden erőfeszítés nélkül segítenek a Python elsajátításában.

W3Schools

Programiz

A Programiz oktatóanyagai könnyen érthetők és megtanulhatók. Mindegyik koncepcióhoz sok példát találunk az oktatóprogramokban. Online tolmácsot is biztosít a Python használatához. Láthatja a kurzust itt.

Programiz

nevelő hatású

Az Oktató egy prémium tanulási platform. Belépsz a tanfolyamra itt.

Megtanulja a Python összes alapját, és elegendő tudást fog szerezni a Python-készségek továbbfejlesztéséhez.

nevelő hatású

Az alapok befejezése után a nevelő hatású, találsz még sok más kurzust, amellyel a Python-készségeidet a következőre továbbhozhatod.

Könyvek

Ha szeretsz könyveket olvasni, akkor ez a szakasz az Ön számára készült. Meglátogatjuk a legnépszerűbb könyveket a Python elsajátításához.

Python ütközés tanfolyam

A Python Crash Course könyv természetesen megtanítja a Python-ot. A könyv néhány projektjén is dolgozhat. Eric Matthes, a szerző különféle projekteken végigvezeti Önt, például játékfejlesztést, adatmegjelenítést stb., Megtalálhatja a amazon.

Python Crash tankönyv

Fej első Python

A Head First Python egy olyan könyv, amely a Pythonot unatkozás nélkül tanítja. Ahogy a neve is sugallja, ez egy agybarát könyv a Python megtanulásához. A könyvet beszerezheti amazon.

Fej első Python

Automatizálja az unalmas cuccokat a Python segítségével

Ha a Python segítségével szeretne tanulni gyakorlati dolgokat, akkor ez a legjobb könyv az Ön számára. A könyv gyakorlati példákkal járul hozzá a Python koncepciójához. Ennek végén elkészítheti projektjeit a könyvből kapott ismeretekkel. Ezt a könyvet megrendelheti amazon.

Automatizálja az unalmas cuccokat a Python segítségével

Ez a könyv a következő oldalon is elérhető: Szafari.

Tanulás Python

Learning Python, 5. kiadás, az egyik legnépszerűbb Python könyv a O’Reilly kiadványok. A könyv segítségével mélyreható ismereteket szerezhet. A könyvet megvásárolhatja amazon.

Ismerje meg a Python-ot

Következtetés

Mielőtt elkezdené, olvassa el a kurzusok előnézeteit. Ez sokat segít. Ha tetszik az, ahogy a szerző elmagyarázza a dolgokat, akkor keresse meg. Rengeteg lehetőségünk van a Python megtanulására.

Ön is hivatkozhat a tisztviselőre docs. Kezdőként nehéznek tarthatja a hivatalos dokumentáció elindítását. Tehát azt javaslom, hogy vegyen bárkit a cikkben említett listából.

Remélem, találsz hasznos forrásokat az út megkezdéséhez Python programozóként.

Boldog tanulás ��

CÍMKÉK:

  • Piton

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me