Affiliate-markkinointi on yksi suosituimmista tavoista, joilla bloggaajat ansaitsevat rahaa bloggaamiseen. Sen avulla voit rakentaa terveellisen, kestävän tulolähteen loppupäiviin.

Samanaikaisesti, kuten mikään muu verkkoyritys, Affiliate Marketing ei ole ruusupeti. Se vaatii paljon työtä, valppautta ja jatkuvasti uudistuvaa strategiaa.

Nykyään voidaan luoda erilaisia ​​blogeja. Mutta jos haluat kokea menestystaso, joka pitää sinut innostuneena liiketoiminnasta, sinun tulee harkita yhden tai useamman tyypin luomista, joista haluan keskustella kanssasi tässä viestissä.

Mikä on Affiliate Marketing ensinnäkin?

Se on yksinkertainen tapa ansaita rahaa verkossa omistamatta tuotetta. Mitä tapahtuu, jos mainostat muiden yritysten luomia ja julkaisemia tuotteita / palveluita. Joka kerta kun tuot myyntiä seuranta-URL-osoitteen kautta (kutsutaan tytäryrityslinkkiksi), sinulle maksetaan palkkio.

Palkkiot ja antama rahamäärä riippuvat suurelta osin useista eri tekijöistä. Otetaanpa yksinkertainen esimerkki nopean ymmärtämisen vuoksi.

Jos kirjaudut sisään ja mainostat web-hosting-tarjousta, joka maksaa sinulle 70 dollaria palkkiota myyntiä kohti, ja tuotät 10 myyntiä kuukaudessa, mikä tarkoittaa, että ansaitset kyseisestä yhdestä tuotteesta 700 dollaria.

Joka kuukausi yritys laskee kaiken ansaitsemasi ja lähetti sen sinulle, kuten kuukausittaiset tytäryritystulosi. Jos mainostat erilaisia ​​tuotteita ja ansaitset kyseiset palkkiot, kuukausitulosi voivat kasvaa jotain arvoista riippuen.

Myöhemmin tässä artikkelissa aion antaa sinulle kauniita ehdotuksia kannattavan tytäryhtiömarkkinoinnin rakentamiseksi jatkuvan ja kasvavan blogitulon saavuttamiseksi.

Mitkä ovat Affiliate Marketing -blogit, joita voit rakentaa?

Ihmiset rakentavat erityyppisiä blogeja. Mutta joillakin on enemmän valtaa tuottaa osakkuusyhtiöiden tuloja kuin toisilla. Tässä on 5 sellaista verkkosivustoa, joita voit luoda ja ansaita rahaa Affiliate Markkinoinnilla.

1) Henkilökohtainen blogi

Tämä on yksi blogeista, jotka voivat todella avata Affiliate Marketing -tuotto-ovet. Henkilökohtainen blogi on yksinkertaisesti blogiisi, jossa jaat henkilökohtaisia ​​juttuja. Se on vain kaikkea mitä ajattelet.

Tee siitä brändisi ja go-blogi yhteisöllesi, jotta saisit inspiraatiota ja tietoa asioista, joita säännöllisesti peität. Minulla on henkilökohtainen blogi, jolla käsittelen SEO, blogin kirjoittamiseen liittyviä vinkkejä, WordPressiä, yritysvihjeitä, sisällön markkinointia ja online-rahaa ansaitsevia juttuja. Lukijani tietävät mitä minulta voi odottaa milloin tahansa.

Kun julkaiset jatkuvasti sisältöä ja rakennat markkinoita, voit alkaa soveltaa tässä blogiviestissä selostettuja tekniikoita, lukea lisää yrityksestä, ostaa kursseja ja kasvattaa tulojasi.

2) Tuotekatsausblogi

Tämä on yksi suuri tulojen tuottaja, mutta sillä on paljon työtä, jos haluat erottua. Et halua vain heittää tekstiä tuotteesta. Aiot kaivaa syvemmälle mitä tahansa tuotetta ja tuoda esiin puolueetonta tietoa, joka opastaa lukijaasi tekemään tietoisen päätöksen.

Arviointisivuston ansaitseminen Affiliate Markkinoinnilla on helppoa. Ainoa mitä teet, on kirjautua tarkistettujen tuotteiden tytäryhtiöohjelmiin ja linkittää niihin tytäryhtiö-linkkeihisi. Mahdollisesti syntyvän myynnin tulisi hyvittää palkkiot tilillesi.

3) niche-blogit

Omarahoitusblogit ovat blogeja, joiden sisältö on keskittynyt tiettyyn alaan tai toimialan osaan. Hyvä esimerkki voisi olla blogi, joka on ainutlaatuisesti WordPress-kamaa. Toinen esimerkki voi olla blogi, joka on siististi Web-hosting.

Minulla oli yksi rakentunut kapealla blogi Combat Knivesiin. Se oli kaikkea näissä veitsissä ja tämä houkutteli valtavan lukijakunnan tämän työkalun käyttäjiltä.

Rajoittaminen ja sijoittaminen kapealla blogin hakukoneissa tuottaa paljon sisaryritystuloja. Kaivokseni rakennettiin amazon-kumppanialustalle. Mutta voit todella laajentaa tätä kattamaan enemmän alustoja ja enemmän tuotteita valitsemasi markkinaraon mukaan.

4) Tuotteiden vertailu

Tämä on paljon enemmän kuin tarkistussivusto, mutta keskittyy pikemminkin siihen, miten tuotteet ovat erilaisia. Jokainen tämän sivuston artikkeli vertaa kahta tai useampaa tuotetta taulukkomuodossa tai vain yksinkertaisessa tekstissä

Kuten muillakin tytäryhtiö-sivustoilla, linkit näihin tuotteisiin tytäryhtiö-linkkeihisi. Tutustu tähän web-hosting-vertailuviestiin.

5) Kupongi- / alennuskoodisivustot

Alennuskoodit ovat tapa, jolla ihmiset voivat säästää rahaa verkossa. Itse asiassa en osta mitään Internetistä yrittämättä selvittää, onko alennuskuponkikoodia.

Luo blogi, jossa julkaista promo-koodeja eri tuotteista ja ansaita palkkioita joka kerta, kun autat jotakuta säästämään.

Kupongitietoraportin mukaan 90% kuluttajista käyttää kuponkeja jollain tavalla. Miljoonat online-ostajat käyttävät kuponkeja säästääkseen. Omistetun kuponkisivuston luominen ei vain avaa valtavaa tulokanavaa, vaan antaa mahdollisuuden vastata jatkuvasti kasvavaan kysyntään.

Mitä tarvitset onnistuneeseen tytäryhtiömarkkinointiblogiin?

Blogin saaminen tulojen saamiseksi tytäryhtiömarkkinoinnilla on vakava liiketoiminta, ja pari asiaa on asennettava oikein. Mutta haluan mainita kaksi näistä, koska ne ovat avain menestykseesi liiketoiminnassa:

1. Oikeat työkalut

Tarvitset oikeita työkaluja. Periaatteessa tarvitset luotettavan web-hosting-palvelun. Huono isännöinti käynnistää ehdottomasti seisokkeja. Nämä ovat hetkiä, jolloin yrityksesi verkkosivusto ei ole saatavilla verkossa.

Jokainen minuutti, jolloin verkkosivustosi on offline-tilassa, voi merkitä valtavaa menetystä yrityksellesi. Siksi et saa vaarantaa yritystoiminnan tätä aluetta.

Tässä on joitain web-hosting-yrityksiä, jotka sinun tulisi harkita tänä vuonna. Ne tunnetaan vakaudesta, suorituskyvystä ja hintaystävällisyydestä.

2. Oikeat Affiliate-markkinointiympäristöt

Yksi Affiliate Marketing -yrityksen aloittajien ongelmista on kyky valita oikeat tuotteet oikeilta alustoilta. Olet todennäköisesti lukenut vain yleisöllesi suunnattujen tuotteiden mainostamisesta. Se on täysin oikein. Mutta mistä löydät nämä tuotteet ja mitä etsit?

Ystäväni Nico Prins on lähettänyt 6 Affiliate Marketing -työkalua korvaamaan kasvusi. Sinä voi tarkistaa viestin täältä. Kyse on lähinnä Affiliate Marketing -ympäristöistä, jotka koskevat rekisteröitymistä ja tuotteiden mainostamista.

Tässä on toinen luettelo alustoista, joilla voit rekisteröityä uusille tuotteille mainostamaan ja ansaitsemaan palkkioita.

Tässä on joitain neuvoja, joita opastaa valittaessa kohdennettua tuotetta mainostettavaksi blogissasi:

  1. Varmista, että yritys maksaa palkkioita säännöllisesti.
  2. Kiinnitä huomiota myynti- ja kassasivujen muuntokursseihin.
  3. Yksi huomioitava asia on palautukset. Jos tuotteelle maksetaan paljon hyvityksiä, ajattele vielä kahdesti, että menetät rahaa.
  4. Palkkiotuotot. Mitä suurempi prosenttiosuus, sitä parempi.

Kuinka voit lisätä palkkioita pitkäaikaiselta tulolta?

Voit itse rakentaa pitkän aikavälin tulolähteen Affiliate Marketing -sovelluksen avulla. Mutta sinun on laitettava työstrategioita kestävän tulolähteen rakentamiseksi.

Kaksi asiaa, joita haluan suositella keskittymään, jotta tulovirranne ei kärsi rikkoutumisista:

1. Mainosta toistuvia maksutuotteita

Tämä on ylivoimaisesti paras tapa rakentaa pitkäaikaista ja kestävää Affiliate Marketing -liiketoimintaa. Tässä palkkiorakenteessa tuot myynti kerran ja ansaitset palkkiot yhä uudelleen.

Kuinka se toimii…

Mainostat liittymäalustaa. Joka kerta kun tuot myyntiä, sinulle maksetaan palkkio. Kun lähetteesi jatkavat jäsenmaksujaan, saat palkkioita niin kauan kuin heille maksetaan jäseniä.

Jos teet 30 myyntiä / viittausta maksetulla jäsensivustolla, se tarkoittaa kuukausittain, sinulle maksetaan 30 myynnin uusimismaksuista.

Jos kutsutut jäsenet kuitenkin peruuttavat tilauksensa, lopetat maksamisen foorumin kautta. Joten sinun tulisi keskittyä tuotteisiin, jotka ovat kysyttyjä minimoimaan tilin peruutusprosentti.

2. Optimoi SEO

Affiliate-markkinointisivustosi huomiotta jättäminen ja optimoiminen hakukoneiden liikenteelle on suuri virhe. SEO tarkoittaa yksinkertaisesti hakukoneoptimointia. Tämä on kokonaan monimutkainen aihe.

Kyse on kaikesta mitä teet saadaksesi sivustosi näkymään hakukoneiden tulossivuilla haun tekemisen jälkeen. SEO-liikenne on kohdistettu eniten, koska hakukoneet toimittavat tarkimmat tulokset käyttäjän hakuihin.

Tässä on joitain SEO-artikkeleita, joista voit aloittaa. Voit myös tarkistaa tämä SEO-blogiviesti blogissani lisää SEO-vinkkejä.

Mutta nopeampien tulosten ja lisätietojen saamiseksi kannattaa ehkä ostaa joitain SEO-kursseja verkosta.

Uskon, että näiden tietojen avulla pystyt luomaan tytäryhtiömarkkinointiblogin, joka ansaitsee rahaa päivä päivältä

Kirjailijan bio:

Enstine Muki on Certified Cryptocurrency -asiantuntija ja kokopäiväinen bloggaaja. Katso yksi hänen eniten luetut blogiviestit jossa hän jakaa 15 eri tapaa, jolla bloggaajat ansaitsevat rahaa bloggaamiseen.

Lue myös,

  • 10 syytä, miksi et ole menestyvä bloggaaja (ja kuinka olla!)
  • 5 tyhjää tapaa lisätä tytäryhtiötuotteidesi myyntiä vuonna 2020
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me