Affiliate-markkinointi on yksi parhaista tavoista ansaita rahaa verkkosivustollesi. Se tarjoaa täydellisen hallinnan mainostamasi tuotteista, etkä tarvitse mitään lähtöpääomaa. Lisäksi vain taitosi markkinoijana ja bloggaajana määrittää tulot.

Affiliate-markkinointi on täydellinen aloittajille, jotka alkavat liike-elämässä. Tytäryhtiömarkkinoinnissa on paljon rahaa. Isäntäoikeuden tuomioistuimen ylläpitämien web-päälliköiden arvioiden mukaan alan arvo on 12 miljardia dollaria maailmanlaajuisesti.

Affiliate-markkinointivinkitAffiliate-markkinointivinkit

Kukaan ei tiedä tarkkaa tytäryhtiöiden määrää siellä, mutta niitä on satoja tuhansia tai mahdollisesti jopa miljoonia. Ja se tarkoittaa, että kilpailu on kovaa.

Emme halua pelotella sinua, vaan antaa asiat näkökulmaan. Kuten mikä tahansa muu yritys, menestyväksi tytäryhtiöksi tuleminen vaatii kovaa työtä.

Joten jos olet uusi tytäryhtiömarkkinointi tai haluat parantaa taitojasi, olemme keränneet luettelon aloittelijoille parhaimmista tytäryhtiömarkkinointivinkkeistä, joita voidaan käyttää vuonna 2020 auttaakseen sinua matkalla.

Täällä he ovat:

 • Yhdistä yleisösi kanssa
 • Valitse oikea tytäryhtiöverkosto
 • Optimoi verkkosivuston nopeus
 • Siirry mobiiliystävälliseen
 • Kirjoita mitä osaat

Yhdistä yleisösi kanssa

Älä tee virhettä, käyttäjät tunnistavat tytäryhtiölinkit. Jokainen pommitetaan mainosten kanssa päivittäin, ja käyttäjän on pyrittävä saamaan asiakkaat ostamaan. Linkkien sisältävän blogin lisääminen vie sinut minnekään.

On tärkeää ymmärtää, että kävijät napsauttavat linkkejä vain, jos he luottavat sinuun. Luo suhteita yleisösi kanssa ennen kuin myyt heille mitään.

Lisää myös vähän itsesi verkkosivustollesi. Varmista, että yleisösi tietää, kuka heille puhuu, ja lisää henkilökohtainen kosketus kaikkeen. Tämä lisää luottamusta.

Käytä kaikkia mahdollisia kanavia vuorovaikutuksessa yleisösi kanssa. Sähköpostiluettelon laatiminen on hyvä tapa pitää kaikki ajan tasalla uudesta sisällöstä. Hyödyntäkää sosiaalista mediaa luomaan kiinteämpi yhteys yleisöön.

Älä anna jokaisen sosiaalisen median lähettää kumppanilinkkiä. Aito sisältö, jossa on satunnainen linkki, on paljon parempi.

Harkitse edes vlogia tai podcastia tai tee webinaareja. Tämä on hieno, kun saa yleisön tuntemaan enemmän henkilökohtaisen yhteyden. Se voi tuottaa enemmän voittoa kuin tuhat linkin täytettyä viestiä.

Valitse oikea tytäryhtiöverkosto

Tämä on yksi ensimmäisistä askeleista tulla tytäryhtiöksi. Valitettavasti väärän valinnan tekeminen voi tehdä elämästäsi tarpeettoman vaikeaa.

Joten varmista valitse tytäryhtiöverkosto joka sopii tarpeisiisi. Sinulla on paljon helpompaa aikaa löytää tuotteita markkinoille.

Jos haluat markkinoida fyysisiä tuotteita, kuten esimerkiksi ruohonleikkureita, älä valitse verkkoon, joka on erikoistunut ohjelmistoihin.

Tutki myös kumppaniohjelmia. Älä vain tyydy ensimmäiseen, joka näyttää hyvältä. Ehkä siellä on tytäryhtiöverkosto, jolla on parempia tuotteita tai korkeammat palkkiot.

Tarkista verkon maine ja lue aina käyttöehdot. Tietäen, ettei tiellä ole ilkeitä yllätyksiä, saat mielenrauhan työskennellessäsi.

Lue myös: Kymmenen parhaiten maksavaa kumppanuusverkostoa

Optimoi verkkosivuston nopeus

Lukemattomat haitat johtuvat hitaasta lastausnopeudesta. Yhden osalta nopeus vaikuttaa hakutuloksissa. Pitkät latausajat ärsyttävät myös kävijöitä. Tämä tarkoittaa vähemmän liikennettä, vähemmän tuloksia ja huonompia napsautussuhteita.

Google tajusi nopean lastauksen merkityksen vuosia sitten. Siksi ne pyrkivät aina nopeampiin sivustoihin. Vuonna 2019 nopeus parani jo merkittävästi.

Verkkosivustot kasvavat vain nopeammin vuonna 2020. Et halua olla ainoa jätetty hitaalla sivustolla. Testaa latausajat säännöllisesti ja ota käyttöön viimeisin tekniikat sivuston nopeuden parantamiseksi.

Jos verkkosivustosi on nopea, se saa enemmän kävijöitä, jotka ovat tyytyväisiä sujuvan käyttökokemuksen takia ja yleensä ostamaan enemmän markkinoituja tuotteita.

Siirry mobiiliystävälliseen

Vietämme kaikki niin paljon aikaa tietokoneillemme, että on vaikea uskoa, että suurin osa liikenteestä tulee mobiililaitteista. Mutta se on totta. Noin 53% kaikesta Internet-toiminnasta tulee matkapuhelimista ja tablet-laitteista.

Tästä huolimatta useimmilla mobiilisivustoilla on kauhea optimointi. Katsokaa vain tilastoja. Vuoden 2018 alussa keskimääräinen mobiilisivu kesti 22 sekuntia täyteen lataamiseen. Uusimmat raportit osoittavat, että tänään ne vievät noin 15 sekuntia. Se on parannus, mutta se on silti erittäin hidasta.

Tämä on ongelma, mutta se on myös mahdollisuus sivustosi erottua. Optimoi se mobiililaitteiden selailuun ja niin, että 53% käyttäjistä tulee parvi sinulle.

Sivuston luomiseen on useita tapoja mobiililaitteisiin sopiva. Googlen mobiili testityökalu antaa sinun tietää, tarvitaanko mobiilisivustosi parannusta.

Joitakin hyviä käytäntöjä mobiilisivustojen nopeuden parantamiseksi ovat mobiililaitteiden kuvien optimointi ja AMP: n käyttö. Nopeutetut mobiilisivut on avoimen lähdekoodin aloite, jonka avulla voit luoda sivuja, joilla on vähän koodia. Nämä sivut voivat latautua jopa neljä kertaa nopeammin mobiililaitteisiin.

Kirjoita mitä osaat

Kirjailijat saavat aina tämän neuvoa. Jos kirjoitat oman blogin, olet todennäköisesti kuullut sen.

Tämä on totta totta tytäryhtiömarkkinoijille. Muista, että käyttäjät ostavat vain henkilöiltä, ​​joihin he luottavat. Paras tapa näyttää viranomaiselta tietystä aiheesta on todella olla yksi.

Se voi kuulostaa tarpeettomalta, mutta se on totta. On olemassa monia markkinoijia, jotka eivät tiedä mitä he edistävät. Ja varmasti, voit sokeasti antaa hyviä arvosteluja tehdäksesi muutaman taalaa. Kun mainostat huonoa tuotetta, kukaan ei napsauta linkkejäsi uudelleen.

Warren Buffett sanoi, “Maineen rakentaminen vie 20 vuotta ja sen pilaaminen viisi minuuttia.” Affiliate markkinointi vahvistaa tämän näkemyksen. Yksi virhe voi pilata maineesi ikuisesti.

Emme halua lykätä sinua tämän kanssa. Jos tiedät mistä kirjoitat, ansaitset tähtimaineen. Mutta se on jotain, joka sinun on rakennettava vähitellen. Silti, kun saat sen, tulokset oikeuttavat ponnistelut.

Paras veto on tarkistaa jokainen tuote ennen sen mainostamista. Jos tämä ei ole mahdollista, varmista ainakin, että tutkimuksesi on mahdollisimman perusteellista.

Kun olet nimennyt itsellesi, voit saada kauppiaita lähettämään tuotteita tarkistettavaksi. Tällä tavalla sinun ei tarvitse riskiä antaa epätarkka arvostelu.

johtopäätös

Tytäryhtiömarkkinointi on monimutkaista ja vaikka tytäryritykseksi on helppo tulla, köysien oppiminen voi viedä aikaa. Älä lannistu, jos asiat eivät suju täydellisesti ensimmäisen kerran. Seuraa vain tytäryhtiömarkkinointioppaitamme, jatka sitkeästi, työskentele kovasti, ja tulokset tulevat.

Kirjailijan bio:

Nick Galov, sisällönjohtaja ja yhteisöpäällikkö HostingTribunal.com. Vuosien kokemuksella eturivin tukijärjestelmästä ja järjestelmänvalvojasta Nick haluaa parantaa koko web-hosting-teollisuutta. Puolueettomien katsausten ja yksityiskohtaisten tapaustutkimusten avulla hän auttaa ihmisiä löytämään sopivimman isännöintipalveluntarjoajan.

Lue myös:

 • 5 tyhjää tapaa lisätä tytäryhtiötuotteidesi myyntiä vuonna 2020
 • Affiliate-markkinointituloille luotavat 5 tyyppiä blogeja
 • Kymmenen maailman parhaiten ansaitsevaa bloggaajaa
 • 10 parasta intialaista blogaajaa
 • 12+ tapaa ansaita rahaa verkossa WordPress-blogin avulla
 • 10 syytä, miksi et ole menestyvä bloggaaja (ja kuinka olla!)
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me