Utilizarea capturilor de ecran este o modalitate excelentă de a explica un subiect specific cu ușurință, deoarece vizualele sunt mai digerabile decât textul.

Cu toate acestea, dacă ai accesat vreodată o imagine de captură de ecran unde vizitați paginile web, luați ecranul și editați-le pentru a face să pară atrăgătoare, știți că sarcina nu este cea mai ușoară. Este un fel de luptă să faci totul manual.

În aceste cazuri, utilizarea API-urilor de captură de ecran este cea mai bună cale de urmat. În loc să pierzi 5 minute la pregătirea unei singure capturi de ecran, poți genera o mulțime de capturi de ecran în acel moment și cu ușurință.

În acest articol, veți descoperi mai întâi instrumentele de la care puteți face capturi de ecran manual și apoi API-urile, care automatizează procesul. Rețineți, doar „a lua” o captură de ecran nu este suficientă. Aceste instrumente și API vă ajută, de asemenea, să selectați dimensiunea dorită și să o înfrumusețați.

Importanța „înfrumusețării” capturilor de ecran

Știm cu toții că capturile de ecran nu au nevoie de nicio retușare sau filtrare, dar majoritatea instrumentelor de captură de ecran încorporate din sistemul nostru surprind întregul ecran, inclusiv bara de instrumente și bara de stare, care nu este necesară.

Nu doriți să le eliminați și să le prezentați frumos, deoarece capturile de ecran atrăgătoare pot:

 • Îmbunătățește-ți brandul
 • Atrageți mai mult atenția
 • Câștigați încrederea clienților

Cu toate acestea, editarea manuală a capturilor de ecran va consuma o grămadă de timp, motiv pentru care trebuie să utilizați soluțiile menționate în acest articol.

Beneficiile utilizării API pentru a vă crea instrumentul de captură de ecran

Dacă doriți să construiți un instrument de captură de ecran într-o ofertă pentru a ușura lucrurile, atunci iată câteva dintre numeroasele avantaje ale utilizării API-ului:

Salveaza timp

API-urile sunt menite să facă totul mai rapid și mai bine. Folosirea acesteia pentru a-ți construi aplicația înseamnă să reduci dramatic timpul la jumătate, ceea ce ar dura atât de multe ore dacă ai construi totul de la zero. Majoritatea API-urilor pot să funcționeze și să funcționeze sub o săptămână.

Reduce munca

Integrarea unei API pentru a construi software este ca plug-and-play. Cea mai mare parte a lucrărilor este deja făcută pentru tine. Tot ce faceți este să puneți API-ul în acțiune folosind documentația și tutorialele lor și sunteți gata să începeți să o utilizați. Nu mai asamblează lucrurile de la început.

Ieftin

Majoritatea API-urilor sunt foarte prietenoase cu bugetul și vin, de asemenea, cu planuri freemium de a slăbi în continuare sarcina. Pe de altă parte, o aplicație completă de la zero poate costa un braț și un picior.

Instrumente de ecran la cerere

Screely

Un instrument minunat pentru a transforma imaginile dvs. plictisitoare într-un model, Screely este 100% liber de utilizat. Este folosit de peste 145.000 de oameni, inclusiv angajați ai Amazon, Shopify și Google. Puteți începe prin încărcarea capturii de ecran, după care puteți:

 • Alegeți între diferite ferestre de machetă
 • Modificați și personalizați fundalul
 • Descărcați ecranul în format PNG, SVG sau JPG

Rulează constant funcții noi și interesante, așa că merită să le folosești în totalitate. Au chiar extensii pentru Google Chrome și Sketch pentru a face lucrurile și mai simple.

Geekflare Screenshot Checker

Dacă vă orientați către mai multe publicuri sau la nivel mondial, un lucru la care trebuie să acordați atenție este dacă site-ul dvs. web se încarcă corect în toate locațiile. Pot fi multe cazuri în care site-ul dvs. web se încarcă bine într-o țară, dar au probleme în alta, deci este înțelept să vă asigurați că totul este corect.

Odată cu utilizarea Geekflare Screenshot Checker, puteți verifica cu ușurință dacă site-ul dvs. web se afișează corect în fiecare regiune. Tot ce faceți este să inserați adresa URL și să permiteți ca instrumentul să returneze rezultatele din diferite regiuni.

După aceea, puteți descărca capturile de ecran sau chiar identifica dacă există vreo problemă de încărcare într-o anumită regiune.

Thum.io

Faceți capturi de ecran în sub o secundă cu Thum.io. Este un instrument de captură de ecran super-rapid și fiabil, care poate prelucra capturile de ecran într-un mod simplu și la fel de avansat. Ce vreau să spun cu „avansat” este, vă permite să selectați lățimea și pixelii în funcție de preferințele dvs..

Puteți începe gratuit.

Captura de ecran Geo

Cu capacitatea de a testa site-ul dvs. web din peste 200 de locații, Captura de ecran Geo este o altă opțiune strălucitoare care are unii clienți fericiți în numele Samsung, WebMD și Microsoft. Puteți să vă luați la revedere de la utilizarea proxy-urilor și VPN-urilor, deoarece acest instrument vă permite să vă aflați oriunde de oriunde.

Introduceți URL-ul o dată și BOOM, acum știți cum apare site-ul dvs. în diferite locații.

Screenshot Machine

Cu Screenshot Machine, puteți genera instantanee capturi de ecran și chiar transforma pagina web într-un document PDF. Înainte de a introduce adresa URL, aveți opțiunea de a selecta diferite dispozitive, cum ar fi tablete, telefon sau desktop, care este o caracteristică strălucitoare, deoarece toată lumea are preferințe diferite.

În plus, puteți alege, de asemenea, să generați o captură de ecran cu pagină completă. În afară de asta, puteți genera și o instantanee a site-ului dvs. web. Puteți utiliza acest instrument gratuit pentru 100 de capturi de ecran pe lună.

GeoPeeker

După cum sugerează deja numele, GeoPeeker vă permite să „aruncați o privire” în felul în care apare site-ul dvs. în diferite locații. Versiunea gratuită vă permite să aruncați o privire în 6 locații diferite, în timp ce versiunea premium adaugă 6.

Cu câteva opțiuni avansate, puteți, de asemenea:

 • Verificați dacă site-ul dvs. este redus
 • Identificați cronometrul ping din diferite locații
 • Personalizați întârzierile de redare, rezoluțiile și setările agentului utilizator

Planurile premium încep de la doar 9 USD / lună.

API-uri de captură de ecran

ScreenshotAPI

ScreenshotAPI.net vă permite să creați capturi de ecran perfecte cu pixeli folosind o API simplă. API-ul rulează pe Google Cloud, ceea ce înseamnă că poate gestiona mult trafic. API-ul este simplu de configurat și modificat. Puteți face capturi de ecran ale viewport-ului, ale paginii complete sau chiar a unui anumit element din pagină.

Cu planul gratuit, puteți genera până la 100 de capturi de ecran pe lună. Planurile plătite încep de la 5 dolari / lună.

Restpack

Aveți încredere în Samsung, AdColony și Autodesk, Restpack este un API uimitor care poate captura capturi de ecran cu un singur apel. Se bazează pe URL-ul RestFUL HTTP super simplu și rapid și are mostre de cod pentru diferite limbi precum PHP, Java, Node.js și Python.

Motorul de redare este completat pe baza browserului și respectă GDPR. Planurile de prețuri încep de la doar 9,95 USD / lună și, de asemenea, puteți efectua proba gratuită de 7 zile.

URLBox

Definiția lor de SaaS este „Screenshot as a Service”, care este destul de impresionant. URLBox poate automatiza întreaga sarcină de a genera capturi de ecran cu API-ul lor simplu și ușor de integrat. Poti:

 • Faceți capturi de ecran cu pagini complete
 • Capturi de ecran responsive care se potrivesc tuturor dispozitivelor
 • Generați impecabil capturi de ecran din pagini bogate în media

Redarea lor este super rapidă, ceea ce vă permite să generați diverse miniaturi în diferite dimensiuni în câteva secunde. Sunteți garantat să obțineți aceleași rezultate pe care le vedeți în browser, nimic mai puțin decât atât. Poate gestiona o cantitate nebună de HTML, oricât de complex este.

Puteți începe cu o încercare gratuită și puteți să o derulați de acolo.

API Flash

Bazat pe Google Chrome și AWS Lambda, API-ul Flash Flash API-ul de ecran al site-ului web promite o infrastructură stabilă și scalabilă. Obiectivele finale sunt HTTPS pentru toate planurile, care este cunoscut pentru securitatea și protecția vieții private.

API-ul este foarte bine documentat și poate genera o pagină completă, precum și capturi de ecran cu răspuns mobil destul de ușor. Planul gratuit vă permite să generați până la 100 de capturi de ecran, dar puteți alege unul dintre planurile lor plătite începând de la 7 USD / lună pentru mai mult.

Screenshot API

Screenshot API se bazează pe API-ul REST și este foarte personalizabil până la un punct în care poți chiar opri Javascript pentru a nu permite popup-urile. Puteți genera o pagină completă, precum și capturi de ecran cu dimensiuni personalizate, care sunt ale pixelilor doriți.

O caracteristică impresionantă a acestei API este că puteți alege dacă doriți Google Chrome ca browser sau Firebox. API va genera apoi capturi de ecran din browserul selectat. Vă puteți înscrie și primi primele 1.000 de apeluri API gratuit.

Browserless

O API foarte plină de putere, care este cu mult diferită de celelalte menționate în această listă. Browserless este automatizarea browserului care este construită pentru dezvoltatori și companii. Puteți activa și automatiza majoritatea sarcinilor pe care le faceți într-un browser, una dintre ele fiind capturi de ecran.

Puteți genera instantanee capturi de ecran ale unei pagini web și le puteți salva în format PNG sau JPG. Nu trebuie să atingeți o singură linie de cod, datorită API-urilor REST care vin premade pentru confortul dvs..

Vă puteți înscrie pentru metoda de plată „plătiți cum mergeți” sau puteți alege unul dintre planurile lor fixe începând de la 50 USD / lună.

Screenshotlayer

Cu Screenshotlayer, puteți captura capturi de ecran extrem de personalizabile. Puteți seta miniatura și viewport-ul dorit, adăugați linia de comandă CSS, puteți seta un anumit timp de întârziere și multe altele. Rezultatul vine în format PNG, JPEG sau GIF.

Screenshotlayer este gratuit pentru până la 100 de solicitări, după care puteți alege planul plătit începând de la 19,99 USD / lună.

Concluzie

Utilizarea unui amestec de instrumente de captură de ecran de mai sus și a API-urilor se poate dovedi a fi foarte benefic pentru afacerile dvs. și pentru activitățile de zi cu zi.

ETICHETE:

 • API-ul

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me