În timp ce conduceți o afacere de succes, apare o nevoie serioasă de a angaja freelanceri pentru a partaja volumul de muncă.

De când citiți acest articol, sunt sigur că vă puteți raporta la acest aspect. Încercarea de a face totul pe cont propriu, mai ales în timp ce derulăm o afacere de succes, nu este nimic nefericit.

Freelancerii sunt în creștere și tot mai multe companii optează pentru a-i angaja în locul angajaților obișnuiți ai biroului. De fapt, până în 2020, cel puțin 43% din forța de muncă din SUA vor fi freelanceri.

Acestea fiind spuse, în acest articol, veți descoperi cel mai bun site web / piață care vă permite să angajați freelanceri la cerere. Indiferent dacă căutați dezvoltatori, designeri, scriitori de conținut, experți WordPress sau SEO, veți putea să îi angajați pe toți.

În primul rând, anunțați-ne câteva dintre numeroasele avantaje ale angajării de freelanceri.

Flexibilitate

În timp ce știm că freelancerii le place să lucreze la orele lor de acasă, acest lucru se poate dovedi, de asemenea, a fi benefic pentru tine în calitate de client. Orarul flexibil de lucru ar însemna freelancerul care vă răspunde și vă comunică chiar și după ce trec orele obișnuite de birou.

O sarcină atribuită vineri seara poate fi finalizată până luni dimineață, eliminând întârzierile „Weekend”.

Experienţă

Deoarece natura freelancerilor este de a lucra pentru mai mulți clienți simultan, acest lucru înseamnă că dobândesc multă experiență în acest proces, spre deosebire de profesioniștii obișnuiți care nu au voie să lucreze decât pentru o singură companie..

Reduce costul

Angajarea unui profesionist de locuri de muncă necesită eliminarea unui salariu lunar fix indiferent dacă angajatul lucrează sau nu în efort sau nu. Pe de altă parte, trebuie să plătiți freelanceri pe bază de proiect. Nimic mai mult, nimic mai puțin.

Dacă doriți să angajați un dezvoltator WordPress, atunci v-aș sugera să consultați această postare pentru câteva dintre sfaturile care trebuie luate în considerare atunci când angajați un dezvoltator WP..

oDesk

Predă favoritul meu în listă, oDesk a fost în jur de foarte mult timp și este un loc minunat pentru a vă găsi un freelancer perfect. De când ODesk și Elance s-au contopit în Upwork, a devenit literalmente site-ul de angajare.

Acest site s-a terminat 12 milioane de freelanceri așteptând să îți termine treaba. La fel ca majoritatea celorlalte site-uri din această listă, începeți să postați detalii despre proiectul dvs. și așteptați ca freelancerii să liciteze pe el, din care puteți selecta unul sau mai multe.

Dezvoltatori, Proiectanți, Scriitori, Animatori și Ingineri sunt câțiva dintre profesioniștii care alcătuiesc un mare ansamblu de Upwork.

Un lucru foarte bun despre acest site este că puteți fi sigur că majoritatea freelancerilor sunt suficient de calificați pentru a fi pe platformă, deoarece trec printr-un proces strict de aprobare.

Liber profesionist

Foarte similar cu Upwork, Liber profesionist funcționează pe un sistem de ofertare care vă va ajuta să alegeți doar candidații cei mai merituoși pentru sarcina dvs. Puteți începe literalmente să primiți sume licitate imediat ce detaliile proiectului dvs. sunt disponibile.

Este o piață imensă și probabil că veți găsi potrivirea dvs. la prima încercare. Freelancerul poate fi uneori umflat cu spammeri uneori, dar asta nu-i elimină bunătatea. Este încă un loc minunat pentru a găsi talent.

Fiverr

În Fiverr, în loc să postezi detalii despre proiectul tău și aștepți ca ofertanții freelanceri să le liciteze, cauți printre concertele disponibile pentru fiecare categorie și selectezi freelancerul de acolo..

Iată câteva exemple de concerte când caut cărți de vizită:

În termeni simpli, freelancerii postează direct oferta lor și tot ce faceți este să selectați care ofertă doriți să cumpărați. După cum sugerează și numele, prețul de pornire al fiecărui concert este de obicei 5 USD, dar poate ajunge și la un număr imens, în funcție de complexitatea sarcinii.

Flexjobs

Ca angajator, vă puteți înscrie gratuit pe Flexjobs și începeți să postați cerințele dvs. În cel mai scurt timp, veți fi abordat de tone de freelanceri calificați gata să vă facă munca. Pe lângă publicarea cerințelor dvs., puteți contacta direct freelanceri.

Dacă doriți să deblocați câteva avantaje suplimentare, cum ar fi promovarea social media a cerințelor dvs., informații despre răspunsurile la joburi și multe altele, atunci puteți face upgrade la planul lor plătit, care costă 399 USD / lună.

Consiliul de muncă ProBlogger

Prezentat de Darren Rowse, Consiliul de muncă ProBlogger este unul dintre cele mai bune locuri pentru a găsi scriitori la un preț rezonabil, care oferă o calitate excelentă. Veți găsi diverse niveluri de scriitori, de la începători până la cei cu experiență bună, iar acest lucru vă oferă o varietate puțin mai mare din care să alegeți.

Costă 70 USD pentru a posta un loc de muncă în acest portal, iar înregistrarea va fi activă timp de 30 de zile. În această perioadă, cel mai probabil veți găsi ceea ce căutați.

Guru

Cu peste 800.000 de angajatori din întreaga lume, Guru a devenit o piață binecunoscută pentru a găsi freelanceri calificați. De la proiectare la scriere la dezvoltare până la ceea ce nu, există o mulțime de experți în fiecare categorie.

Guru verifică fiecare freelancer numai după un proces riguros, care vă asigură că nu veți obține nimic de calitate superioară. Puteți alege să angajați freelanceri pe oră, pe bază de proiect, recurente sau la un preț fix.

Toptal

Toptal are unii dintre cei mai talentați profesioniști gata să lucreze la proiectele tale. Și nu fac doar asta. Găzduiesc freelanceri care au lucrat anterior pentru companii precum Apple, SpaceX și IBM.

Acest site este destinat pentru sarcini mult mai mari, cum ar fi construirea de software sau angajarea unui manager de proiect. Puteți alege chiar să vă construiți propria echipă de freelanceri care să lucreze la proiectul dvs..

Toptal este de încredere de branduri precum Motorola, Microsoft, Salesforce și multe altele.

PeoplePerHour

PeoplePerHour este excelent pentru a găsi freelanceri pe o varietate de categorii, dar cu mai mult accent pe experți SEO, dezvoltatori și marketing pe mediile sociale. După cum sugerează și numele, acest site funcționează mai ales pe bază de „pe oră” și este genial pentru activități la scară mai mică.

Acestea au un sistem de plată fără escrow, precum și o protecție antifraudă, care vă vor ajuta să aveți încredere. În afară de asta, beneficiați și de asistență de calitate pentru orice întrebări.

Vă puteți alătura gratuit PeoplePerHour și puteți începe să postați cerințele dvs. imediat.

99Designs

Dacă vă întâmpinați greu să găsiți designeri buni pentru proiectele dvs., atunci acesta este probabil site-ul pe care trebuie să vă plasați. 99Designs vă permite să luați legătura direct cu cei mai buni designeri care sunt potriviți pentru proiectul dvs. și chiar vă permite să derulați un concurs în care 100 de designeri își vor completa și depune sarcina.

Din aceste numeroase opțiuni, puteți selecta cea mai bună și merge mai departe cu plata. Simplu ca buna ziua!

CloudPeeps

Un alt site web strălucitor, care vă permite să construiți o echipă completă de profesioniști, CloudPeeps găzduiește experți care au lucrat la companii precum Airbnb, Lyft, Indiegogo și ușOreal.

Noțiuni de început este foarte simplu – Începeți să postați cerințele dvs., așteptați propunerile să fie completate, apoi selectați cei mai buni candidați și chiar formați o echipă dacă este nevoie. CloudPeeps este echipat cu un fantastic sistem de management independent al afacerilor independente, care asigură un flux liniar de angajare și de lucru cu freelanceri.

Amazon MTurk

În cazul în care cerința dvs. nu este ceva inovator și aveți nevoie de ajutor doar pentru micro-sarcini, atunci Amazon MTurk este o potrivire excelentă pentru asta. Conectează freelancerii cu clienții pentru a face capăt sarcinilor și pentru a finaliza sarcini precum transcrierea, completarea sondajelor, introducerea datelor și multe altele.

Deoarece natura lucrărilor furnizate pe acest site este destul de simplă, vă puteți aștepta să angajați freelanceri pentru o afacere excelentă și să primiți o muncă de calitate în schimb.

CodeControl

Indiferent dacă doriți să construiți un software sau să remediați problemele unui site web, CodeControl este primul loc la care trebuie să te uiți pentru a găsi dezvoltatori calificați. Puteți căuta printre cei peste 500 de freelanceri enumerați pentru cea mai bună potrivire sau puteți construi o întreagă echipă special asamblată pentru proiectul dvs..

Un lucru foarte impresionant în legătură cu CodeControl este că, chiar și după ce ați terminat procesul de angajare, ei continuă să vegheze la performanțele freelancerului pentru a vă asigura că sunteți pe deplin mulțumiți..

Gigster

Gigster este un alt loc excelent pentru a angaja freelanceri tehnologici, indiferent dacă este legat de site-uri web, software sau aplicații. Aceștia au un proces dur de aprobare pentru freelanceri, ceea ce le permite doar celor care sunt cei mai buni la ceea ce fac.

Acest site este ideal pentru a construi o echipă talentată care poate lucra împreună la proiect pentru un rezultat uimitor. Începeți să descrieți cerințele dvs. exacte și vă vor reveni cu cea mai bună echipă pregătită pentru dvs..

Craigslist

Un veteran în conectarea freelancerilor cu angajatorii, Craigslist este probabil cea mai veche, dar și una dintre cele mai bune surse pentru găsirea unor freelanceri de calitate. Având în vedere că este un site web clasificat, puteți începe publicând cerințele dvs. în diferite orașe / țări și așteptați ca solicitanții să înceapă să ruleze.

Obțineți răspunsuri prin e-mail de la care puteți comunica direct și coordona lucrurile. Întregul proces este complet gratuit.

EnvatoStudio

Foarte asemănător cu Fiverr în natură, EnvatoStudio vă permite să angajați freelanceri dintr-o serie de categorii, cum ar fi proiectarea, dezvoltarea, marketingul, scrierea și multe altele. Perioada medie de rezolvare a fiecărei sarcini este de cel mult două zile, ceea ce este destul de rapid.

Puteți contacta freelancerii înainte de a efectua comanda și până la finalizarea sarcinii, plata va fi efectuată pe sistemul lor de încredere. Dacă nu vă place munca finalizată, puteți solicita și revizii.

Acest site are tot ce are o piață de muncă obișnuită, dar cu un termen de livrare mai rapid.

Behance

Behance este una dintre cele mai mari piețe de portofoliu pentru designeri care vă permit, de asemenea, să postați cerințele dvs. Orice legătură cu designul și acest site te-a acoperit. În plus, puteți verifica manual portofoliile freelancerilor și le puteți contacta pentru o discuție 1-1.

Majoritatea profilurilor vor afișa instrumentele cu care sunt familiarizați, cum ar fi Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign etc. Acest lucru vă oferă o idee mai bună despre candidatul dvs. ideal.

Codeable

Singurul loc în care ar trebui să te uiți pentru a găsi experți WordPress, Codeable vă permite să angajați cei mai buni dezvoltatori. Puteți începe proiectul, obține o estimare gratuită și angajați doar dacă sunteți mulțumit.

Iată câteva dintre sarcinile legate de WordPress pe care le puteți atribui pe acest site:

  • Dezvoltare și personalizare de teme / pluginuri
  • Dezvoltare personalizată de site-uri WordPress
  • Integrare WooCommerce
  • Creșteți viteza, securitatea și performanța generală
  • Mai bine proiectarea site-ului
  • Activați API-uri și integrări personalizate
  • Remediază erorile și erorile

Au peste 500 de dezvoltatori profesioniști WordPress aleși manual după un proces riguros și sunt recomandate de mărci precum SiteGround, WP Engine, Gravity și LearnDash.

Concluzie

Sper cu utilizarea site-urilor web de mai sus; puteți angaja freelanceri de calitate pentru munca dvs. și să profitați de beneficiile.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me