Dacă aveți o semnătură de e-mail vă permite să vă ștampilați identitatea mărcii și să arătați mai profesioniști.

Sunt sigur că trebuie să fi văzut multe dintre ele și să vă întrebați dacă puteți face unul singur, în special cele care apar cu o imagine de profil cu aspect deosebit. În acest moment, s-ar putea să credeți că a face unul este știință rachetă, dar nu este. Oricine nu are cunoștințe de codare poate face acest lucru. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți oricare dintre instrumentele menționate în această listă și să generați unul singur.

Este atat de simplu!

Însă, înainte de a continua să le enumăr, iată câteva dintre avantajele pe care le aveți o semnătură de e-mail pe care ar trebui să o cunoașteți.

Beneficiile de a avea o semnătură prin e-mail

Este ușor să credeți că semnăturile prin e-mail nu sunt decât niște design-uri fanteziste cu numele și fotografia dvs. încorporate în el. Este mult mai mult decât atât. Este o tactică utilă de marketing care poate fi rodnică pentru afacerea dvs..

Iata de ce:

Cunoasterea marcii

A avea o semnătură de e-mail este o modalitate excelentă de a-i informa pe destinatarii dvs. cine sunteți ca marcă și ce faceți. Vă creează o modalitate de a vă imprima marcajul fără să încercați măcar.

Având în vedere că aveți toate informațiile companiei, cum ar fi numele, logo-ul, contactul și culorile încorporate în semnătură, devine ușor pentru destinatari să vă recunoască marca.

Atingere personală

Așa cum am vorbit mai sus despre acele imagini de profil care apar într-o semnătură de e-mail, este într-adevăr o modalitate fantastică de a crea o conexiune mai personală cu destinatarii dvs..

În era inteligenței artificiale, o poză cu tine în interiorul semnăturii de e-mail oferă un semnal cititorilor tăi că ești o persoană adevărată în spatele biroului și nu un robot.

Ajunși afară

Cred că aflarea detaliilor de contact ale unei companii nu este atât de greu. Tot ce trebuie să faceți este să căutați site-ul lor, să accesați pagina de contact și BOOM; acolo aveți informațiile de contact.

Dar ce se întâmplă dacă simplificați sarcina cu 70% prin includerea detaliilor de contact în semnătura dvs. de e-mail? În acest fel, destinatarii dvs. nu trebuie să parcurgă acele pagini suplimentare doar pentru a afla numărul dvs. de telefon.

O să facă minune pentru că le oferiți destinatarilor fezabilitatea.

În sfârșit am ajuns la bucata semnificativă a acestui articol. Mai jos am enumerat câțiva dintre cei mai buni generatori de semnături de e-mail care vă vor permite să vă creați semnătura cu aspect profesionist în cadrul unui whisker.

Gimmio

Gimmio (fost cunoscut sub numele de ZippySig) are multe opțiuni avansate de personalizare și de design, potrivite pentru companii și agenții de proiectare care doresc să creeze designuri personalizate uimitoare.

Dacă nu sunteți foarte mult un designer, au peste 40 de șabloane profesionale disponibile pentru a fi utilizate gratuit. Conform site-ului lor web, peste 63.000 de profesioniști își folosesc instrumentul, inclusiv multe agenții de proiectare web care oferă servicii de semnătură prin e-mail pentru clienții lor (cu etichetă albă).

Acestea au fost clasate cu numărul 1 de semnături de e-mail de către mărci precum Freelancer.com, Template.net, Wondershare.com și multe altele.

signature.email

signature.email este un instrument flexibil de proiectare a semnăturilor de e-mail. Designerii și agențiile pot crea cu ușurință semnături frumoase, personalizate pentru clienții lor. Începeți cu un șablon, schimbați culorile, fonturile și spațierea, rearanjați ordinea informațiilor și adăugați orice cantitate de câmpuri sau secțiuni suplimentare.

Nu există limite în câmpurile pe care le puteți adăuga sau în ce configurație. Puteți crea o semnătură de e-mail care este marca pentru dvs. sau clienții dvs. exact așa cum trebuie.

Cu un plan plătit, companiile și organizațiile pot crea un simplu link de partajare a semnăturilor. Apoi, orice angajat poate completa semnătura de e-mail a mărcii în câteva secunde și o poate copia în clientul de e-mail ales. Planurile de semnătură.email sunt rezonabile în comparație cu alte costuri pe semnătura care se pot adăuga rapid în funcție de dimensiunea organizației dvs..

Persoanele fizice pot construi și salva gratuit o semnătură personală.

Designhill

Aceasta trebuie să fie cea mai populară din această listă. lui Designhill Semnătura prin e-mail a fost apreciată de multe branduri mari precum Forbes, HuffPost, Antreprenor, etc.

Pentru a crea semnătura de e-mail pe DesignHill, va trebui să completați detaliile companiei dvs., să selectați stiluri, CTA-uri și să furnizați link-uri de social media. După ce toate acestea sunt făcute, trebuie să apăsați pe butonul „creați o semnătură” pentru o semnătură frumoasă, gata să fie încorporată în e-mailurile dvs..

Semnătura Maker

Așa cum sugerează și numele, Semnătura Maker este o altă opțiune excelentă pentru a crea semnături personalizate pentru e-mailurile dvs. Site-ul are un aspect foarte simplu, astfel încât sarcina este și mai confortabilă. Tot ce cere este –

 • Nume
 • Denumirea funcției
 • Adresa de email
 • Numele Companiei
 • Numar de telefon
 • Website URL
 • Abordare
 • URL Avatar
 • Social Media Link-uri

În timp ce introduceți aceste detalii, puteți vedea o mini previzualizare în timp real care arată cum arată semnătura dvs. Destul de curat!

Mailcastr

Acest instrument este puțin diferit de cele două de mai sus și este bine. Face un pic mai mult decât ne cerem. Pe lângă faptul că este un generator de semnături de e-mail, acest instrument va urmări toate e-mailurile care conțin semnătura creată și vă va notifica ori de câte ori destinatarul le va citi. În felul acesta, știți cine vă citește e-mailurile și cine nu.

Dacă utilizați deja un software de marketing prin e-mail, nu aveți nevoie de această caracteristică suplimentară. Dar este util pentru persoanele care nu le au.

Mailcastr are un plan gratuit care vă permite să urmăriți până la 3 e-mailuri pe zi. Planul lor plătit costă doar 5 dolari și permite beneficii maxime.

Newoldstamp

Newoldstamp oferă mult mai multe opțiuni de personalizare și funcții interesante care cu greu pot fi găsite la alții. Vă permite să integrați aplicațiile și ecusoanele de social media în semnătura dvs. de e-mail. Nu numai asta, dar aveți și opțiunea de a include un banner promo la sfârșitul e-mailurilor, împreună cu apelul la acțiune. Cat de tare e asta?

HubSpot

HubSpot are o mulțime de instrumente și șabloane sub centura lor, iar unul dintre ele este un generator de semne de e-mail. Nu de multe ori avem încredere într-un instrument orb, dar când vine vorba de Hubspot, știm că este fantastic. Fie conținut sau instrumente; au un nume unic pentru lucrurile lor de calitate.

Ei au unul dintre generatoarele de semnături bine concepute și este simplu să îl descurci. Tot ce trebuie să faceți este să selectați un șablon, să introduceți detaliile companiei, să-l stilați și să terminați prin încărcarea fotografiei afișate.

WiseStamp

Cu posibilitatea de a adăuga pictograme de social media, Wisestamp este un alt generator de semnături de e-mail care nu te va dezamăgi. Caracteristicile lor sunt împărțite pe planuri, una dintre ele fiind 100% gratuită. Aceste instrumente au peste 50 de șabloane din care puteți alege, astfel încât puteți fi sigur că există ceva pentru toată lumea.

În ultima perioadă, au adăugat următoarele caracteristici.

 • Widget de programare a apelurilor
 • Integrare prin apel zoom
 • Buton personalizat CTA
 • Semnătura stilată

Semnătura mea

Acest instrument vă permite să creați și să personalizați semnătura dvs. de e-mail la un nivel foarte aprofundat. Nici nu glumesc! Au cinci file diferite, menite să vă ofere diverse opțiuni cu privire la crearea semnăturii dvs. De la detalii despre companie la logo-uri la bannere până la design, Semnătura mea este un instrument fantastic de bătut.

Semnături prin poștă

De obicei, este considerat unul dintre cele mai simple instrumente generatoare de semne, Semnături prin poștă sunt un mare concurent în această listă. Puteți fie să creați o semnătură de la zero, fie să alegeți din gama largă de șabloane și să o luați de acolo.

Si.gnat.re

Designul site-ului web al acestui instrument este la fel de funky ca și numele. Dar când vine vorba de crearea de semnături e-mail nemaipomenite, aceasta este simplă și profesională. Si.gnat.re are patru file pe pagina generatorului împreună cu o previzualizare în timp real. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți detaliile companiei dvs., să adăugați imagini, să o stilizați și, în sfârșit, să includeți legăturile dvs. sociale.

Mail de creștere

Dacă ați observat, majoritatea instrumentelor menționate mai sus au multe dintre caracteristici comune. Cu excepția câtorva care oferă unele caracteristici inovatoare și acest instrument numit Mail de creștere este unul dintre ei. Are toate caracteristicile monotone pe care le vei găsi în fiecare instrument PLUS, mai multe funcționalități despre care merită să vorbim.

Una dintre ele este opțiunea de a transforma semnătura dvs. într-o reclamă de afaceri completă, care vă va ajuta să conduceți traficul pe site-ul dvs. web, fără să încercați măcar.

Rocketseed

Rocketseed vă permite să creați semnături de e-mail care să răspundă pe deplin și să arate fabulos pe fiecare dispozitiv. Are câteva caracteristici grozave, cum ar fi:

 • Posibilitatea de a adăuga bannere într-un e-mail
 • Posibilitatea de a urmări rezultatele prin intermediul analizelor lor
 • Posibilitatea de a verifica CTR-uri
 • Super-ușor de configurat

În afară de asta, sunt folosite și de încredere de unele dintre cele mai mari mărci din lume, inclusiv Chelsea Football Club, Dell EMC și Konica Minolta. Vă recomand să verificați acest lucru.

HoneyBook

HoneyBook este o suită completă de management al clienților, dar site-ul lor are un generator 100% gratuit de semnături de e-mail pe care le puteți folosi. Puteți crea unul de la zero sau alege un șablon din colecția lor.

Crearea unei semnături prin e-mail de pe acest site este foarte ușoară. Tot ce faceți este să selectați un șablon, să introduceți informațiile companiei dvs., să adăugați link-uri sociale și ați terminat. Cu toate că acesta nu are ASTA MULTE opțiuni de personalizare; este încă un instrument minunat de încercat.

Resurse de semnătură prin e-mail

Niciun alt instrument nu are un nume mai precis decât acesta. Resurse de semnătură prin e-mail vine cu adevărat în salvarea dvs. cu interfața lor ușor de utilizat. Au caracteristici precum:

 • Peste 20 de șabloane din care să alegeți
 • Urmărirea integrării cu Google Analytics
 • Posibilitatea de a adăuga Gifuri și pancarte animate
 • Mii de icoane diferite de social media
 • Și multe altele

Este un instrument plătit, iar planurile lor pornesc de la 48 USD / an și ajung până la 192 dolari / an. Cu numărul de caracteristici unice pe care le oferă acest instrument, merită să îl verificați.

Semnătura prin poștă încrucișată

Acesta este un instrument puternic care vă permite să creați semnături de e-mail cu aspect frumos, inclusiv bannere promoționale și să urmăriți totul. Semnătura prin poștă încrucișată se integrează bine cu Office 365, Exchange și Domino.

Planurile lor pornesc de la 10 USD / lună pentru zece utilizatori și vă permit să alegeți mai mult de 500 de utilizatori pentru un preț crescut. De asemenea, au un proces de 30 de zile fără riscuri pentru ca tu să-l încerci.

Xink

Xink este un alt instrument excelent pentru a crea și gestiona semnături de e-mail dintr-un singur loc. Se integrează complet cu G-suite, Office 365, Outlook și Mail. Cea mai bună parte? Este conform GDPR. Semnăturile sunt garantate să arate bine pe toate dispozitivele și, de asemenea, au campanii promoționale de banner pe care le puteți încorpora în e-mailurile dvs..

Planurile lor pornesc de la 11 dolari / lună pentru zece angajați și ajung până la 500 pentru 273 USD / lună. Puteți utiliza, de asemenea, încercarea lor gratuită pentru a o testa.

Exclaimer

Ultimul, dar nu cel din urmă, Exclaimer software-ul de semnătură prin e-mail este o opțiune impresionantă de luat în considerare. Funcționează bine cu G-suite, Office 365, Exchange și Outlook. Cu creatorul lor de semnături HTML, puteți veni cu o semnătură excelentă cu fotografii, împreună cu o exonerare de răspundere necesară pentru respectarea legii. Puteți experimenta fără costuri folosind proba lor gratuită.

Concluzie

Adevărul care trebuie spus, folosirea semnăturilor de e-mail este subestimată și nu toate companiile îl folosesc. Vă recomand să vedeți acest lucru ca o tactică de marketing și să profitați de aceasta incluzând una în e-mailurile dvs. de astăzi. Cred că generatoarele de mai sus vor face trucul pentru tine!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me