Ca antreprenor, trebuie să puneți picioarele în mai multe încălțăminte. De la analizarea dezvoltării produselor până la activitatea de marketing până la asistența clienților, trebuie să vezi fiecare aspect al afacerii.

Destul de strâns, nu-i așa? Da, dar ca antreprenor, acesta este un lucru pentru care trebuie să fii pregătit.

Acum, odată cu era digitalizării, SEO a devenit unul dintre cele mai importante aspecte ale marketingului. Pentru noua dvs. pornire, trebuie să fii sigur că folosești tehnici relevante și, în același timp, stând departe de cele ilegale.

Efortul depus în optimizarea motorului de căutare ajută la luarea în considerare a clasamentului site-ului dvs. și a traficului pe care îl aduceți site-ului dvs..

„SEO este un proces pe termen lung care are nevoie de răbdare, persistență și un ochi pentru o actualizare continuă a politicii motoarelor de căutare ”, spune Rahul Agarwal, fondator al Designhill.

Iată lucruri esențiale pe care le simte fiecare antreprenor ar trebui să știe despre el. Ar trebui, de asemenea, să vedeți SEMrush, set de instrumente de marketing all-in-one.

se bucura Proces special de 14 zile SEMrush.

Optimizarea la fața locului

Acum face parte din optimizarea site-ului. Primul este la fața locului, iar celălalt este optimizarea în afara site-ului. În optimizarea la fața locului, calitatea paginii și a conținutului joacă un rol deosebit în modul în care pagina este clasată pe un motor de căutare.

Iată câteva sfaturi despre cum să verificați optimizarea la fața locului.

 • Includeți întotdeauna cuvinte cheie în titlul conținutului. Acest lucru va ajuta motorul de căutare să știe despre ce este vorba.
 • Titlul dvs. ar trebui să aibă o densitate de cuvinte cheie de 1-2 cuvinte, în timp ce conținutul de pe pagina dvs. ar trebui să aibă o densitate de cuvinte cheie mai mică de 3% din conținutul total.
 • În loc să utilizați un singur cuvânt cheie, utilizați expresii cheie. Este întotdeauna mai bine să vă ajutați Planificatorul de cuvinte cheie Google.
 • Asigurați-vă că conținutul dvs. este la fel de potrivit pentru publicul dvs. ca și pentru motoarele de căutare.
 • Nu în ultimul rând, încercați să umpleți cuvinte cheie, deoarece Google este strict împotriva umplerii de cuvinte cheie și ar penaliza site-ul dvs. atunci când este detectat umplutura.

Sfatul nostru ar fi să fie clar despre ceea ce doriți să plasați pe site-ul dvs. și să faceți conținut care este potrivit atât pentru spectatori cât și pentru motoarele de căutare.

Optimizare în afara site-ului

În timp ce optimizarea la fața locului se face pe site-ul unuia, optimizarea în afara site-ului este procesul de creare a legăturilor în cazul în care altul autoritate de înalt domeniu site-urile se referă la site-ul dvs..

Optimizarea în afara site-ului a intrat în joc atunci când site-urile în care se umple prea multe cuvinte cheie pe pagina lor pentru a obține un nivel înalt într-un motor de căutare. Astfel, Google a început optimizarea în afara site-ului, în cazul în care, dacă site-urile de înaltă autoritate de domeniu făceau referire la site-ul dvs., atunci site-ul dvs. a fost clasat mai sus în căutarea Google.

Iată câteva sfaturi rapide despre cum să ai o optimizare în afara site-ului pentru site-ul tău-

 • Efectuați bloguri pentru clienți, feedback pe blogul relevant și forumuri. Singurul lucru de reținut este că ar trebui să postați întotdeauna pe site-uri de înaltă autoritate și mai ales pe site-uri care sunt relevant pentru afacerea ta.
 • Fii pe social media. Știți care sunt site-urile de socializare pentru utilizatorii dvs., apoi creați-vă un cont pe aceste site-uri pentru a-ți viza utilizatorii.
 • Puteți trimite cele mai recente bloguri și pagini pe site-uri de marcaje precum StumbleUpon, Digg, Reddit, etc.
 • Revizuirea afacerii poate fi un alt mod important prin care cineva își poate crește clasamentul.

White-Hat SEO

White-hat este tehnica SEO legitimă pe care experții SEO o folosesc pentru a-și clasifica pagina pe o pagină de clasare a motorului de căutare (SERP). Pălăria albă implică respectarea regulilor și orientărilor emise de un motor de căutare pentru a ajuta pagina să obțină un rang mai bun.

Iată câteva tehnici de pălărie albă pentru tine.

 • Concentrați-vă întotdeauna pe conținutul de calitate. Asigurați-vă că nu aveți conținut care a fost copiat de oriunde pe net, că are o utilizare excesivă a cuvintelor cheie și conținut realizat de instrumentele de filare a conținutului.
 • Utilizați titlul și meta descrierea relevantă.
 • Utilizați cuvinte cheie numai după ce faceți o cercetare extinsă pe cuvinte cheie.
 • Asigurați-vă că aveți link-uri de intrare relevante către site-ul dvs..
 • Site-ul dvs. ar trebui să fie ușor de navigat.

Acum, tehnicile de pălărie albă necesită timp, dar acestea sunt singura modalitate de a ajuta site-ul dvs. să ajungă în vârf în clasamentul de căutare și să rămână acolo mult timp.

Black-Hat SEO

Tehnicile ilegale care sunt utilizate pentru a face site-ul dvs. să se ridice pe un motor de căutare într-un timp scurt se numește SEO-hat SEO. În tehnica de pălărie neagră, persoana nu are prea multe în vedere sau nu consideră ghidurile motoarelor de căutare și folosește tehnici precum umplerea cuvintelor cheie, crearea de legături irelevante etc..

Unele dintre tehnicile de pălărie neagră utilizate sunt-

 • Conținutul ascuns a fost una dintre cele mai utilizate tehnici de pălărie neagră. În acești oameni, de obicei, ascundeți conținutul în codul site-ului lor sau făcând culoarea textului la fel ca cea a fundalului.
 • Umblarea cuvintelor cheie meta a fost o altă tehnică folosită frecvent de black-hat. Oamenii încearcă să folosească cuvântul cheie de prea multe ori într-o propoziție, ceea ce face ca propoziția să fie irelevantă.
 • Crearea de pasaje Doorway sau Gateway care sunt doar pentru motorul de căutare și nu pentru utilizatori. Utilizatorii nu văd niciodată aceste pagini, întrucât sunt întotdeauna redirecționate către o altă pagină.

În orice caz, trebuie să evitați utilizarea unei tehnici de pălărie neagră. S-ar putea să vă obțină un rang bun în câteva zile, dar atunci când este detectat, site-ul dvs. ar putea fi marcat ca spam și nu s-ar clasifica în pagina de clasare.

Viteza paginii

Kissmetric spune că 40% dintre oameni părăsesc un site dacă nu se încarcă în 3 secunde. Acum, de asemenea, algoritmul Google se situează pe site-ul mai sus, care se încarcă rapid. Prin urmare, trebuie să verificați viteza paginii pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului.

Urmează câteva sfaturi despre cum să îmbunătățiți viteza de încărcare a paginii.

 • Nu folosiți multe pluginuri pe site-ul dvs.
 • Asigurați-vă că utilizați o imagine comprimată pe site-ul dvs..
 • Activați memorarea în cache a browserului
 • Încercați să reduceți numărul de redirecții de pe site-ul dvs. web.
 • Îmbunătățirea timpului de răspuns al serverului.

Încărcarea mai rapidă a site-ului este un aspect important pe care trebuie să-l luăm în considerare dacă doresc să-și crească baza de utilizator și păstrarea utilizatorilor.

Acestea au fost cinci lucruri importante în SEO pe care trebuie să le cunoașteți ca antreprenor. Care a fost experiența dvs. de utilizare SEO pentru pornirea ta?

ETICHETE:

 • SEO

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me