Crește-ți afacerea cu botul

Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a vă atrage și de a menține clienții, este posibil să fie nevoie să vă obișnuiți cu Chatbots. Este posibil să fi întâlnit termenul „Chatbots”, dar s-ar putea să nu ignorați informațiile că acești chatbots sunt „următorul lucru”, iar ei vor servi o revoluție completă cu modul în care funcționează afacerile de azi..

Întreprinderile din orice industrie au, în general, baze extinse de clienți. În final, oferirea de îndrumări personalizate și practice pentru potențiali și consumatori la scară poate fi un apel. De aceea, chat-urile pentru aceste câmpuri au crescut atât de rapid în cerere.

Sarcinile de rutină omoară creativitatea și productivitatea.

Este un fapt incontestabil, dar dacă solicitați dovezi, datele dovedesc că oamenii petrec până la 80 la sută din ziua lor de muncă medie în activități cu valoare ușoară până la zero.

Cum pot rezolva întreprinderile problema? Încorporarea de chat-uri este unul dintre cele mai noi și practice răspunsuri.

Deși chatbot-urile sunt încă la început, companiile de tehnologie primară adună tot felul de instrumente pentru pregătirea lor cu inteligență artificială. În curând, utilizatorii ar putea să nu mai poată spune dacă vorbesc cu o persoană reală sau cu un chatbot.

Sună interesant?

Comercianții cu amănuntul vor solicita să-și regândească abordările dacă clienții lor încep să evite aplicațiile sau site-urile mobile specifice magazinului și să iasă aproape în întregime în aplicații de mesagerie, ceea ce în mare parte este destul de semnificativ..

Cu toate acestea, nu există astfel de informații ca o lume ideală când vine vorba de chatbots. Deși comunicarea cu asistenții virtuali poate părea modestă, aceasta trebuie protejată dacă este vorba despre date personale.

Chatbots

Cum sunt exemplele de chat-uri pentru companii?

Chat-urile sunt mai accesibile pentru a fi create și implementate decât o aplicație completă, separată a companiei.

De exemplu, chatbot-urile există și pe Facebook Messenger, deci nu necesită o echipă de dezvoltatori și luni de implementare.

Nu există cunoștințe de codificare necesare pentru a utiliza Chatbots și puteți crea primul bot într-o după-amiază folosind câteva instrumente disponibile online. Iar partea cea mai bună este că chatbot-urile permit utilizatorilor să finalizeze sarcini de rutină specifice fără asistența unui agent uman.

Nu numai că asta înseamnă că primesc servicii mai rapide, dar, în plus, că personalul de asistență umană își poate economisi timpul. În plus, când discuțiile de afaceri conversaționale au loc în Messenger, istoricul chat-ului este salvat. Aceasta înseamnă că utilizatorii pot întotdeauna să se întoarcă și să examineze informațiile partajate cu ei în trecut și că agenții umani pot vizualiza chaturile anterioare ale unui utilizator cu botul, de asemenea, pentru context.

Să explorăm câteva dintre cazurile de utilizare a chat-urilor pentru afaceri.

Generați oportunități

Chatbot-urile sunt un instrument obligatoriu atunci când se transformă pentru a genera oportunități. De exemplu, să zicem că există un chatbot care oferă sfaturi de fitness și aproximativ 30 de persoane s-au abonat la acesta. Acum, chatbot-ul va furniza zilnic informații despre sănătate și nutriție sau un nou exercițiu pentru abonați.

Chatbots

Dacă o marcă diferită de pânză necesită promovarea produselor sale, ea poate fi transportată printr-un chatbot sau produsul companiei poate fi înmânat cu un link pentru ca persoanele fizice să cumpere instant. Partea cea mai excepțională despre aplicarea unor astfel de abordări de marketing afiliat este că vă puteți dezvolta produsele pentru publicul țintă.

Urmăriți lucrările folosind Chatbots

Chatbot-urile nu pot prelua managerii de proiect, dar sunt potriviți pentru a reduce volumul de muncă al PM și pentru a spori productivitatea lucrării. De exemplu, un bot se concentrează pe crearea de sarcini, atribuirea lor membrilor echipei, crearea listelor de verificare și trimiterea alertelor înainte de termenul corespunzător alocării.

  • Gestionarea absenței / concediului
  • Raportarea muncii
  • Managementul sarcinilor
  • Planificarea schimburilor
  • Urmărirea timpului

Se transformă într-o asistență conversațională

Chat-urile nu sunt ca orice alt software bazat pe chat. Acestea descriu nevoile consumatorilor care caută produsul și oferă un sentiment personalizat fiecărei comunicări.

Chatbots

Chatbots-urile alimentate de Al îți determină clienții să știe că ei comunică cu o ființă umană. Acest lucru se datorează faptului că ei văd modelul de dactilografiere al clientului și fac o discuție adecvată. În plus, puteți arunca notificări push despre cele mai recente oferte și reduceri către clienți.

Ajutor la efectuarea plăților

Utilitatea chatbots-urilor nu se limitează doar la îngrijirea clienților cu cumpărături online. De asemenea, se pot efectua plăți folosind-o. Acesta îndeplinește sarcina de a comanda economisirea timpului și simplu.

Chatbots

Snapchat a anunțat recent un instrument numit Snapcash. Este un portofel virtual care include detaliile cardului utilizatorilor. Folosind-o, persoanele fizice pot trimite plata către mărcile pe care le achiziționează sau le pot oferi prietenilor și rudelor. Aceasta poate crește vânzările online.

Deși chat-urile sunt necesare pentru a selecta și a face cumpărături pentru lucruri, există un ușor scepticism preocupat atunci când este vorba de efectuarea plăților prin intermediul acestora. Acest lucru este crucial deoarece tranzacția are loc prin mesaje.

Managementul resurselor umane (HR)

Chat-urile de resurse umane au o capacitate excelentă pentru toate intențiile și scopurile de a gestiona întrebări repetitive, considerând că departamentele de resurse umane își petrec în principal 30 până la 50 la sută din timp pentru a răspunde la întrebări frecvente despre politica companiei, vacanță sau salariu medical, ceea ce în mare parte este destul de semnificativ..

Chatbots

Vei fi surprins să știi literalmente că, în iunie 2018, o companie de produse cosmetice L ”Oreal și-a prezentat noul recrutor, numit un chatbot Mya alimentat de AI într-un mod subtil. Angajatul digital a trebuit cu siguranță să îmbunătățească în esență experiența candidaților la un loc de muncă și să crească productivitatea a 145 de recrutori care lucrează deja pentru întreprindere într-un mod subtil.

Aproximativ 2 milioane de persoane, pentru toate scopurile și scopurile, își depun cererile la nivel general în fiecare an, în timp ce brandul nu face cu siguranță mai mult de 5.000 pentru majoritatea angajaților în medie. Acum, Mya are grijă de candidați în stadii incipiente, răspunzând la întrebările lor și evaluând CV-urile lor în conformitate cu cerințele companiei, în special contrar credinței populare.

Datorită unui fel de verificare inițială, recrutorii se pot concentra pe o listă scurtă de candidați potriviți pentru o funcție, sau așa s-au gândit. De asemenea, Mya și-a îmbunătățit satisfacția candidaților: aceasta a ajuns la aproape 100% după primele 10.000 de interviuri de angajare. De asemenea, chatbots-uri destul de multifuncționale, în general, oferă o mână de ajutor cu diverse probleme de HR, sau așa s-au gândit de fapt.

Întreprinderea este pentru toate scopurile și scopurile bune exemple de bot-uri unice pentru orice, care în mare parte este relativ semnificativ. Funcțiile lor constau în pre-îmbarcare, la îmbarcare, instruire, programare și răspunsuri la întrebări. Acești manageri de resurse umane neliniștite servesc ca asistenți 24/7 pentru fiecare angajat și, în cea mai mare parte, dau cele mai multe sarcini repetabile cu resurse de bază într-un mod semnificativ.

Chatbots ca executiv de îngrijire a clienților

Cele mai multe mărci marcante au acum paginile lor pe Facebook, Twitter, Instagram și alte platforme de socializare. Experții acestor mărci interacționează în mod regulat cu clienții lor și se ocupă de întrebările lor.

Chatbots

Acum puteți configura Chatbots pentru a face la fel. De exemplu, dacă cineva alege un set de pat confortabil și trebuie să știe dacă va veni împreună cu perne și pături, poate discuta cu botul și va avea răspunsul lor. Acest lucru economisește timp atât pentru clienți, cât și pentru comercianți, deoarece nu trebuie să schimbe e-mailurile la întrebări minore.

Chatbots ca manageri de evenimente

Organizarea de întâlniri are multe etape mici, dar totuși distruse de timp, precum sincronizarea programelor de colaboratori activi, verificarea orei camerelor și circulația avizelor pentru participanți. Aceasta este o problemă a sarcinilor cu care pot fi ajutați în mod special chatbots.

Chatbots

  • Trimiterea alertelor către participanți
  • Programarea reuniunii
  • Recapitularea ședinței
  • Colectarea de feedback post-eveniment
  • Preparate de întâlnire

Puțini asistenți digitali alimentați AI informează participanții despre programări, evenimente primare și schimbări de ultimă oră și, în plus, și lasă participanții să ia legătura instantanee cu organizatorii cu privire la orice problemă. În general, roboții ajută la desfășurarea unor evenimente semnificative mai perfect și permit coordonatorilor să se concentreze pe sarcini mai complexe decât să ofere informațiile necesare.

Concluzie

Cel mai frumos lucru despre chatbots este că le puteți personaliza atât pentru nevoile specifice ale afacerii dvs., cât și pentru platforma de conversație pe care organizația o folosește mai devreme. Asistenții digitali s-au dovedit deja valoroși la testarea, filtrarea și raportarea informațiilor, calcularea și planificarea programelor, trimiterea de alerte, desfășurarea de activități personalizate, tratarea unor întrebări simple, punerea la cunoștință a tuturor și urmărirea a zeci de transformări. Așadar, mergi mai departe și folosește aceste instrumente pentru a crea primul tău chat.

În anii următori, chatbots-urile își vor îmbunătăți pur și simplu abilitățile actuale și le vor stăpâni pe diferite. Există suspiciuni că chatbots-ul va câștiga peste unele locuri de muncă umane, crește astfel rata șomajului.

Cu toate acestea, noi, la Geekflare, avem un scenariu mai optimist: automatizarea sarcinilor personalizate va contribui la scăderea prețurilor, salarii mai mari și locuri de muncă mai diferite. Nu este această situație care se simte bine? Chatbotii au adus o revoluție în ceea ce privește modul în care oamenii își fac cumpărături sau obțin servicii. Sunt personale, antrenante și fantastice!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me