Egy nemrégiben készült tanulmány azt találta, hogy majdnem Az összes Android készülék 87% -a nem biztonságos.

Ezek a biztonsági rések a biztonsági frissítések hiánya miatt merülnek fel. Az internet soha nem biztonságos, ha kapcsolódnak az internethez. Manapság a biztonság a legfontosabb probléma, és számos harmadik féltől származó alkalmazás igyekszik javítani.

A következő alkalmazások segítenek megakadályozni az Android-eszközöket a online identitás & biztonsági fenyegetések.

Avast Mobil Biztonság

Avast egy nagyszerű alkalmazás, amely Android telefonjának védelmét biztosítja a vírusok ellen, számos egyéb fenyegetéssel együtt.

Avast egyike a világ egyik legmegbízhatóbb ingyenes antivírusának az Android számára, amely figyelmezteti Önt, ha spyware, adware telepítik és megsértik az adatvédelmet.

A legújabb Android malware észlelési aránya körülbelül 99,9%, és az elmúlt négy hét során észlelt malware 100% -a.

Ítélet: Ha a rosszindulatú programok és a biztonságos böngészés az elsődleges gond, ez az alkalmazás megfelelő az Ön számára.

Sophos Antivirus és biztonság

Sophos az egyik legjobb víruskereső alkalmazás, amelyet Androidon használhat, teljesen költség nélkül.

Előfordulhat, hogy felhasználói felülete nem lenyűgöző. Jellemzői azonban biztosan megnyugtatják az elmédet.

Jellemzők:

  • A telepített alkalmazások, a meglévő alkalmazások és adathordozók víruskeresése
  • Veszteség- és lopásvédelem a távoli hozzáférés segítségével, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy törölje, lezárja, gyűrűsítse és megtalálhassa eszközét
  • Web-szűrés
  • Spam blokkolása

A Sophos a legújabb 100% -os malware-észlelési sebességgel büszkélkedhet, amely segít abban, hogy kitűnjön a többi közül.

Ítélet: Ha inkább a termelékenységet részesíti előnyben, mint egy aranyos dizájnt, akkor a Sophos valóban a műfaj legjobb alkalmazásai közül kint van.

AppLock

Az alkalmazás használata elég egyszerű. AppLock védi az egyes alkalmazásokat a betolakodóktól azáltal, hogy felkéri a felhasználót, hogy tegyen egy csapot / mintát az alkalmazás eléréséhez. Zárolhat SMS-eket, névjegyeket, Gmail-eket, vagy bármilyen alkalmazást.

Ne keverje össze az alkalmazászárat a telefon beépített zárjával. A beépített zár bezárja a készüléket. Semmi nem érhető el. Az AppLock azonban zárol a kiválasztott alkalmazásokat.


Ítélet: Ha akarod megakadályozzák a betolakodókat ha nem szeretne hozzáférni az alkalmazásaihoz, de nem akarja megtartani jelszavát az eszközén, használhatja az Applock alkalmazást.

Signal Private Messenger

Számos biztonságos üzenetküldő alkalmazás létezik. Legtöbbjük azonban csak akkor működik, ha mindkét felhasználó ugyanazt az alkalmazást használja.

azonban, Signal Private Messenger lehetővé teszi egy extra biztonsági szint a normál SMS-üzenetekhez, még akkor is, ha a felhasználók egyike nem használja a Signal Private Messenger szolgáltatást. Az Open Whisper System fejlesztette ki.

Az alábbiakban bemutatjuk figyelemre méltó tulajdonságait

  • Nyílt forráskód
  • Titkosítás a végétől a végéig, ami azt jelenti, hogy semmi nem tárolódik a szerverén
  • titkosíthatja az üzeneteket akkor is, ha a felhasználók egyike nem használja a Signal Private Messenger alkalmazást.

Ítélet: Ha egy titkosítás végétől a végéig a szokásos SMS-hez képest a Signal Private Messenger kétségtelenül a legjobb alkalmazás a piacon.

Biztonságos hívás

Ez biztosítja a hívásait oly módon, hogy senki sem tudja meghallgatni őket. Biztonságos hívás titkosítást biztosít a magánhívásokhoz, ezzel megakadályozva, hogy a behatolók meghallgassák őket.

Alapértelmezett telefonos alkalmazást használ telefonhívások kezdeményezésére és fogadására. a Peer to Peer építészet A robusztus végponttól való titkosítás megakadályozza a hívások ellopását harmadik felektől, ideértve az alkalmazás fejlesztőit is.

Ítélet: Ha szeretné, hogy a telefonhívások véget vessenek a titkosításnak, akkor használja a Biztonságos hívás lehetőséget.

App Ops

A App Ops az, hogy visszavonja egy adott alkalmazáshoz tartozó engedélyeket. Számos alkalmazásnak van további engedélye, amely semmilyen módon nem kapcsolódik a szolgáltatásához.

Az App Ops segít megakadályozni az ilyen funkciókat felesleges engedélyek. Amikor telepít egy alkalmazást az eszközére, engedélyt kell adnia az eszköz minden olyan aspektusához, amelyet az alkalmazás igényel.

Ha elutasítja valamelyik engedélyét, az alkalmazás nem kerül telepítésre. Az App Ops nagyon hasznos olyan helyzetekben, amikor telepítheti az alkalmazást anélkül, hogy megadna neki egy bizonyos engedélyt.

Ítélet: Ha vissza kívánja vonni az adott felesleges engedélyekkel rendelkező alkalmazásokat, használhatja az App Ops szolgáltatást.

LastPass

A jelszavak emlékezése manapság meglehetősen bonyolult azoknak a felhasználóknak, akiknek több fiókja van online, és minden egyes fiókja eltérő jelszóval rendelkezik.

LastPass az egyik legjobb jelszókezelők elérhető a piacon, amely lehetővé teszi számos fiókjának jelszavainak tárolását extra biztonsági rétegekkel.

Könnyen hozzáférhet minden bizalmas adatához bármilyen számítógépről vagy mobil eszközről. Titkos titkos jelszóval titkosítva, csak annyit kell megjegyeznie, hogy egy LastPass jelszóval rendelkezik az összes jelszó eléréséhez.

Verdict: Egy titkosított lépéscél az összes jelszó megkereséséhez.

Keresse meg a készüléket

Keresse meg a készüléket egy továbbfejlesztett Android-eszközkezelő, amely lehetővé teszi az Android-eszköz távoli csengetését, megtalálását és zárolását. Ez azt is lehetővé teszi, hogy törölje az eszköz összes adatát, ha véletlenszerűen tartósan kiszűri a hozzáférhetetlenségét.

Sok más alkalmazás kínálja ezt a szolgáltatást a többi kiemelt szolgáltatásával együtt.

A Google-t azonban messze a legegyszerűbb beállítani, és lehetővé teszi, hogy valaki más android eszközkezelőjén keresztül jelentkezzen be, és útközben törölje az eszközéről származó adatokat.

Ítélet: Ha akarod elérheti telefonját távolról, használja az Andriod Device Manager alkalmazást.

NoRoot tűzfal

Előfordulhat, hogy az Android-eszközön található alkalmazások közül sokan használják, és megeszik az Ön programját szükségtelenül mobil adatok.

NoRoot tűzfal ellenőrzi az alkalmazások internet-hozzáférését a készülék gyökerezése nélkül. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy eldönthessük, hogy egy adott alkalmazás csak wifi-n keresztül vagy csak mobil adat-kapcsolaton keresztül, vagy mindkettőn, vagy mindkettőn fér-e hozzá az internethez.

Ítélet: Ha nem akarja gyökérzni a készüléket, de tűzfalat akar, akkor használja a NoRoot tűzfalat.

Orbot

Orbot egy Android alkalmazás, a Tor projekt része, amely lehetővé teszi az összes útvonal elterjesztését forgalom a Tor hálózaton keresztül.

A VPN egyetlen szervert használ, míg a Tor különféle alagutakon keresztül irányítja a forgalmat, ügyelve arra, hogy ne maradjon nyom. Az Orbot valóban privát mobil adatkapcsolatot hoz létre. Az adatok titkosítva és újra titkosítva lesznek

Az adatok titkosításra kerülnek és többször is újból titkosításra kerülnek, amíg el nem éri az utolsó hálózatot, ahol visszafejtésre kerülnek, ezáltal megakadályozva a feladó nyomkövetését.

Ítélet: Az Orbot lehetővé teszi az internetes forgalom egyszerű titkosítását.

Remélem, hogy a biztonsággal kapcsolatos alkalmazások felett segít megőrizni az Andriod mobilkészülékeit. Megfontolhatja a használatát is a SurfEasy VPN-je személyes identitásának további online védelme érdekében.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me