Az Android okostelefonok és táblagépek sok személyes adatot hordozhatnak, és jövedelmező célpontot jelentenek a hackerek és más számítógépes bűnözők számára. Amikor a számítógépes bűnözők behatolnak a telefonjába, ellophatják az Ön adatait, vagy ami még rosszabb – felhasználhatják személyazonosságuk ellopására és vele bűncselekmények elkövetésére..

Személyes adatai nemcsak képeit, videóit és egyéb szórakoztató fájljait tartalmazzák, hanem a jelszavakat, azonosítóját, banki adatait és egy semmit. Az ilyen érzékeny adatok rossz kezekbe kerülésének kockázata túl nagy ahhoz, hogy enyhén megvizsgáljuk.

Bár igaz, függetlenül attól, hogy mit csinál, soha nem lehet teljesen pozitív, és 100% -ban védett az online kockázatokkal szemben, ha semmilyen intézkedést nem tesz a telefon védelme érdekében, nem az a kérdés, hogy ha, hanem akkor, ha támadást fognak okozni. A kockázatok minimalizálása érdekében jobb, ha szerez egy jó online biztonsági programot.

Nem mondhatjuk, hogy létezik egyetlen legjobb víruskereső program. Időnként egyszerű víruskeresőre van szüksége, míg más esetekben inkább egy teljes védelmi megoldást ajánl, amely fejlettebb dolgokat tartalmaz, például eszközzár, Wi-Fi hálózati biztonsági ellenőrzések, biztonságos bankolás, VPN, szülői felügyelet. stb.

Lehet, hogy kipróbálnia kell néhány víruskereső programot, mielőtt kiválasztja a győztest. Annak érdekében, hogy megkönnyítsük az Ön számára, itt található a legjobban teljesítő szoftverek listája, és felhasználhatja azokat kiindulási pontjaként az Android-eszközökre vonatkozó tökéletes antivírus alkalmazás kereséséhez..

Avast Mobile Security

Avast Mobile Security, több mint 100 millió telepítésével az egyik legjobb ingyenes ajánlat, amelyet Android-víruskereső keresésére talál. Fizetős verziót kínál, még sok más funkcióval, természetesen, de még az ingyenes verzió is megfelelő szintű védelmet nyújt.

Az ingyenes verzió ingyenes ellenőrzéseket tartalmaz a fenyegetések és sebezhetőségek felismerésére, a rosszindulatú alkalmazások azonosításának képességét a telepítés előtt, a webes linkek rosszindulatú programjainak ellenőrzését és a csatlakozott Wi-Fi-hálózatok biztonsági ellenőrzését. Vannak még más előnyök is, például az eszköz helymeghatározása, az eszköz zárolása, az összes érzékeny adat törlése, tárolás és az akkumulátor optimalizálása – mindez az ingyenes verzióban.

A fizetett verziók tartalmaznak bizonyos funkciókat, mint például VPN, PIN-zárok / ujjlenyomat-jelszavak, jobb lopásgátló védelem stb..

Malwarebytes

Malwarebytes egy másik tisztességes víruskereső program, amelyet figyelembe kell venni. Különösen akkor hasznos, ha megszabadul az adware-től, és megakadályozza, hogy a ransomware lezárja az eszközét. Nem tartozik az Avast Mobile Security összes csengőjével és sípjával, de az alapokhoz az nem rossz választás.

A Malwarebytes adatvédelmi ellenőrzési opcióval is rendelkezik (azaz megmondja, ha az alkalmazások figyelnek téged). Az eszköz tisztítása ingyenes. Ha valósidejű védelmet szeretne, fizetős tervek vannak, évi 39,99 dollárra kezdve.

AVG AntiVirus Androidra

Az Android egyik legnépszerűbb ingyenes antivírus alkalmazás AVG AntiVirus Androidra – több mint 100 millió letöltéssel büszkélkedhet a Google Playen. A víruskereső és a lopásgátló modulok ingyenesek, míg a csomag többi része (azaz az alkalmazászár fájlokhoz és alkalmazásokhoz, a kameracsapda és az eszközzár) 14 napos ingyenes próbaverzióval érkezik..

Avira

Ha rajongója vagy a németországi dolgoknak, érdemes megkezdenie a víruskeresést Avira Antivirus Security for Android. Ingyenes verziója védelmet nyújt a spyware, adware és banki trójaiak, valamint a ransomware ellen. A lopásgátló modul szintén ingyenes. Ez magában foglalja a standard funkciókat is, mint például az elveszett telefon pontos meghatározása a térképen, távoli zárolás és a tartalom távoli törlése, ha úgy gondolja, hogy elveszett.

A prémium szolgáltatások között megtalálható a fényképezőgép és a mikrofon lezárása, az adathalász webhelyek blokkolása, valamint az érzékeny alkalmazások PIN-kódjának használata.

Bitdefender mobilbiztonság

A Bitdefender az egyik legnagyobb biztonsági cég, nemcsak az Android szegmensében, és ezért Bitdefender mobilbiztonság az egyik nagyon komplett biztonsági megoldás. Az ingyenes szkennelések mellett a távoli eszköz az adatok megkeresését, lezárását és törlését is magában foglalja néhány nem olyan általános funkcióval, mint például a biztonságos VPN (prémium) és a Fiók adatvédelem (egy szolgáltatás, amely figyeli, ha az e-mail fiókod veszélybe került). . Azt is állítják, hogy szoftverük kevés forrást igényel, és nem meríti le az akkumulátort.

BullGuard Mobile Security

Ingyenes BullGuard mobilbiztonság többé-kevésbé ugyanazokat a funkciókat kínálja, mint a listán szereplő többi program – azaz antivíruskereséseket, lopásgátlókat, spamhívások azonosítását stb., de olyan funkciókkal is rendelkezik, amelyeknek más programjai nem rendelkeznek – pl. biztonsági mentés és szülői felügyelet.

Természetesen nem mondhatjuk, hogy a biztonsági mentés és a szülői ellenőrzés okozza vagy megszakítja a víruskereső alkalmazást – valójában semmi köze sincs annak alapvető funkcionalitásához, de mivel ezek hasznos funkciók, ha szüksége van rájuk, megérdemlik őket egyedi tulajdonságokként felsorolva.

Ingyenesen telepítheti a BullGuard Mobile Security szolgáltatást, és 19,99 euróért 1 éves előfizetést kaphat.

Comodo mobil biztonság

A bejelentett 1 millió + telepítéssel, Comodo mobil biztonság nem olyan népszerű, mint az Avast vagy az AVG, de ennek ellenére sikerült észrevenni a felhasználókat. A Comodo Mobile Security nem csupán antivírus. A nagyteljesítményű malware motor mellett VPN-t és tűzfalat, valamint ID-védelmet, biztonságos böngészést és AppLock-ot kínál..

ESET® Mobile Security for Android

ESET® Mobile Security for Android két ízben kapható – ingyenes és fizetett. Az ingyenes verzió nem csupán valósidejű szkennelést, távoli zárolást és távoli sziréna funkciókat kínál. A fizetett változat 14,99 dollárba kerül, és olyan funkciókkal rendelkezik, mint például az App Lock, az adathalász-védelem és a lopásgátló. Nem mondhatjuk, hogy valami kivételesen megy ezekben a szolgáltatásokban, de ha csak antivíruskeresésekre van szükséged, ez az alkalmazás ezt kínálja.

F-Secure mobil biztonság

Hasonlóan a Bitdefender és a Norton termékekhez, F-Secure mobil biztonság egy teljes csomag része (F-Secure SAFE), amely megvédi Önt bármelyik eszközén – például mobiltelefonon, laptopon, asztali számítógépen stb. Ingyenes próbaverziót és több fizetős lehetőséget kínál..

Az összes fizetett terv egy évre szól, és kiválaszthatja, hogy mit szeretne védeni – azaz az eszközök típusát (csak PC-k, okostelefonok, táblagépek stb.) És számát (1 számítógép, 3, 5 vagy legfeljebb 7 eszköz) stb.). Kiválaszthatja a megvásárolni kívánt funkciókat is, azaz a teljes védelmet, csak a VPN-t stb.

Ami a szolgáltatásokat illeti, ezek a vásárolni kívánt tervektől függnek. A szolgáltatások között szerepel a vírusok, kémprogramok és hackerek támadása, valamint az azonosító lopások, hívások és üzenetek blokkolása, a biztonságos online bankolás és a rosszindulatú alkalmazások elleni védelem. Okostelefonok és táblagépek esetén lehetősége van az eszköz távolról történő lezárására vagy megkeresésére, vagy ha ellopják, távolról törölheti adatait.

Ha szüksége van rá, van egy szülői felügyeleti lehetőség is.

Chili biztonság

Chili biztonság nem olyan népszerű, mint a listán szereplő többi név, de ajánlatuk jó, ezért érdemes azt felvenni. Két árazási tervet kínálnak: havonta 5,00 EUR egy eszközre vagy 11,00 EUR havonta korlátlan számú eszközre. Ez olcsó, ha számos eszközöd van, mert ebben az esetben az eszköz ára alacsony. Egy vagy két eszköznél a megtakarítások nélkülözhetetlenek.

A szolgáltatások szempontjából érdemes megemlíteni a nettó bankvédelmet (vagyis az online banki tevékenységek extra védelmét) és a kétirányú tűzfalat. Mondanom sem kell, hogy a standard funkciókat, például antivíruskereséseket és automatikus frissítéseket, valamint szülői felügyeletet kínálnak..

Norton Mobile Security for Android

Végül, ne felejtsük el a régi jó Nortont és annak játékait Norton Mobile Security for Android. Ne várja el, hogy olyan rendkívüli funkciókat fog találni benne, amelyeket nem találhat meg másutt; inkább, csak egy további alternatívának tekintsük. Ha már megvásárolta a Norton 360 Deluxe vagy a Norton 360 Premium terméket, akkor már rendelkezésére áll a mobil védelem; ha nem, akkor külön kell megvásárolnia.

A Norton Mobile Security mellékelve van egy App Advisor (a fő modul, amely gondoskodik a rosszindulatú programok, a ransomware, az adware és a magánélet szivárgásai), a spam és a csalás elleni riasztások, a Wi-Fi biztonság, a webes védelem és az eszközök biztonságáról.

Következtetés

Ezen a listán megpróbáltam felvenni a legjobb ingyenes és fizetett Android Antivírust. Nincs szükség mindegyik kipróbálására, bár lehet, hogy meg kell próbálnia néhányat, mielőtt kiválasztja azt, amellyel együtt jár. Miután kiválasztotta az Ön számára elég jó szolgáltatást, ragaszkodjon hozzá, és ellenőrizze, hogy mindig frissül-e a legújabb fenyegetések adatbázisához, mert ha nem, akkor nem kapja meg a szükséges védelmet..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me