Valójában szívmentő pillanat, ha egy fontos fájlt törli Android telefonjáról vagy táblagépéről. Lehet, hogy ez a fájl tükrözi azokat a boldog pillanatokat, amelyeket nem tud újra átélni, vagy olyan dokumentum volt, amelyre szüksége van a munka során.

A fájl elvesztése fájdalmas minden esetben. Az adatok elvesztése az Android vagy iOS rendszeren a véletlen törlés, a biztonsági mentés hiánya, a gyökérzet hibái, a memóriakártya hibás működése stb..

Tehát mi van, ha rájössz, hogy nem talál fontos fájlt a telefonján? Van mód arra, hogy visszaszerezze??

Nos, itt kerül a képbe az Android adatmentő szoftver!

Hogyan menti meg az Android adatmentő szoftver a fájljait??

Itt rejlik az a tény, hogy egy fájl törlésekor az adatok nem kerülnek el teljesen. Az Android ezt a helyet üresnek jelzi, és hiányzónak tekinti a fájlt. Ezért nem látja a fájlt, és az új fájlok felülírhatják ezt a helyet. Ha ezt a helyet az eredeti fájlok foglalják el, akkor azt mondhatja, hogy a fájl elveszett.

Mivel az Android telefonok többségében nincs újrahasznosító tálca, ezért az adatok nem képesek visszakeresni rajta. Végül az Android adatmentő szoftver használható fájlok megmentésére. A szoftver lemerítheti az Android telefon memóriáját, hogy keresse a 0-val jelölt oldalakat a helyrehozható adatok megkeresése érdekében.

Ezenkívül az eszköz a helyrehozható adatokat újra összerakja, miközben megőrizhető formátumot biztosít. Javasoljuk továbbá, hogy a fájl törlése után használja az adat-helyreállítási eszközöket, hogy az adatok helyreállítási esélye meglehetősen magas legyen..

Az adatok helyreállítása általában három egyszerű lépést igényel:

  • Az eszköz sikeres összekapcsolása egy számítógéppel, ahol a helyreállítási szoftver telepítve van
  • A fájltípus kiválasztása, majd a szkennelés
  • A kívánt fájlok kiválasztása és az adatok helyreállítása

Az alábbiakban felsorolunk néhány olyan szoftvert, amelyet felhasználhat adatok helyreállítására Android-eszközökről.

Tenorshare UltData

Tenorshare az egyik legjobb elérhető Android-helyreállítási szoftvernek tekintik. Azt állítja, hogy a legmagasabb sikerességi rátát képviseli az iparban, és több mint 6000 eszközzel kompatibilis, beleértve a Samsungot, az Oppo-t, a Xiaomi-t, a Huaweit stb..

Ez a szoftver könnyedén megkönnyíti a törölt fényképek és a WhatsApp üzenetek helyreállítását okostelefonjáról gyökér nélkül. Még ha nincs biztonsági másolat, visszaállíthat videókat, hangot, matricákat, dokumentumokat stb. A WhatsApp-on.

A fájltípustól függetlenül a Tenorshare segíthet a fontos névjegyek, a galériában tárolt fényképek, a hívás-nyilvántartások és a belső memóriában lévő más fájlok helyreállításában. Ehhez feltétlenül meg kell gyököröznie a készüléket.

Az adatok helyreállítása lehetséges a következő esetekben:

  • Véletlen törlés
  • Vízkár
  • Az operációs rendszer összeomlása
  • A képernyő sérült
  • Rendszer gyökér

Adatait visszaállíthatja mind a belső memóriából, mind az SD-kártyákból. A fájl előnézete is megtekinthető a helyreállítás előtt. A biztonsági szempontból ez az eszköz csak olvasható és kockázatmentes, ahol nincs esély az információ szivárgására vagy adatvesztésre..

dr.fone

dr.fone Az adat helyreállítási szoftver állítása szerint a világ első márkája, amely személyes használatra nyújt adat-helyreállítási szolgáltatásokat. Több mint nyolc éve vezet az iparágban, és több mint 6000 Android-eszközt támogat. A fájlokat kibonthatja a törött Samsung okostelefonokból is.

Ez a szoftver képes fájltípusok széles skálájának helyreállítására, beleértve a zenét, szöveges üzeneteket, névjegyeket, videókat, fényképeket, dokumentumokat és a WhatsApp üzeneteket a gyökeres telefonokhoz. Ezzel az eszközzel az elveszített adatok helyreállíthatók, függetlenül attól, hogy milyen forgatókönyv volt, például véletlen törlés, rendszerleállás, elfelejtett jelszavak, SD-kártyával kapcsolatos problémák, gyökérzet-hibák, ROM-ok villogása, sérülések, fekete képernyő, gyári visszaállítás stb..

A dr.fone megoldással szkennelhet és elnézegetheti az elveszett fájlokat, hogy az összes vagy a kiválasztott adatot néhány kattintással helyreállítsa. Három helyreállítási módot kínál, nevezetesen a belső tárolást, a törött eszközt és az SD kártyákat.

iMyFone

D-Back egy egyszerű módszert kínál a törölt adatok helyreállítására Android okostelefonokról vagy táblagépekről. Akár vissza is kaphatja őket törött telefonokból. Ez a szoftver több Android okostelefonot és fájltípust támogat, beleértve a hívásnaplókat, üzeneteket, fényképeket, audiókat, videókat, névjegyeket, dokumentumokat és a WhatsApp adatait..

A D-Back segítségével magas szintű biztonságot és gyorsabb adat-visszakeresési sebességet érhet el, miután elveszítették őket rendszerleállás, véletlen törlés, vízkárosodás, vírusroham, fekete képernyő, elfelejtett jelszavak, rendszergyökér és nem válaszoló eszköz miatt. forgatókönyvek.

A szoftver adatok helyreállítását nyújtja a belső memóriából és az SD-kártyákból. Még a fájlok előnézetét is szűrheti és szűrheti, mielőtt azokat letölti. Nem számít, ha az eszköz gyökerezik-e vagy sem, és az eszköz továbbra is vissza tudja szerezni az adatait.

EASEUS

A könnyen használható szoftver EASEUS hatékonyan helyreállíthatja a törölt fájlokat, például névjegyeket, szöveges üzeneteket, videókat, fényképeket, dokumentumokat és hangokat. Több mint 6000 Android-eszközt támogat, köztük a Samsung, LG, HTC, Sony, OnePlus, Asus stb..

A szoftver fájlokat helyreállíthat az SD-kártyáktól és a belső memóriából adatvesztéssel, véletlen károsodások, vírusroham, eszközhibák, gyökérzet, nem megfelelő eszközkezelés, SD-kártyákkal kapcsolatos problémák stb. Csatlakoznia kell a készüléket, be kell keresnie az elveszett fájlokat, és perceken belül vissza kell állítania a kívánt fájlokat.

Az EaseUS gondoskodik az adatok biztonságáról és magánéletéről anélkül, hogy azokat felülírná. Ezen felül ingyenes frissítéseket kínál egy életre, így élvezheti a legújabb verziót, amint megjelenik. Sőt, ha bármilyen nehézséggel szembesül, ingyenesen kérhet segítséget a műszaki támogatástól.

A helyreállítási fájlok minőségének előzetes ellenőrzéséhez előzetesen megtekintheti a helyrehozható adatokat és kiszűrheti a kívánt fájlokat. Ezenkívül valós időben nyomon követheti a változásokat, mivel a szoftver helyreállítási eredményekről szóló értesítéseket küld az eszköz értesítési központjába.

FonePaw

használata FonePaw, könnyedén visszaállíthatja a törölt médiát és szöveget Android-eszközéről. Az eszköz szkennelési sebessége viszonylag gyorsabb, miközben védi az adatait, beleértve a hívásnaplókat, üzeneteket, fényképeket, videókat, dokumentumokat és a WhatsApp adathordozóit..

Számos fájlformátumot támogat, például Excel, Word, PPT, HTML, PDF, RAR, ZIP és egyebek. Nem számít, ha adatait elveszítették-e véletlen sérülés, az operációs rendszer összeomlása, SD-problémák, a ROM villogása és a vírus támadása miatt; a szoftver képes mindet visszaállítani.

A szoftver több mint 6000 Android-eszközt támogat a 2.3-9.0 verzióig. Mindezeken túl a szoftver olyan funkciókat is kínál, beleértve az adatok kinyerését a törött Android telefonokról, valamint a biztonsági mentést és a visszaállítást.

Lemezfúró

7-adat helyreállítás, amely most a Disk Drill, hatékony technológiát alkalmaz az adatok visszaállítására az Android készülékektől. Könnyen kezelhető és ingyenes, amely visszahozhatja adatait, ha szándékosan törölték őket, vagy megsérültek.

A szoftver által helyrehozható fájltípusok a dokumentumok, alkalmazások, zenefájlok, videók, adatbázisok, e-mailek és így tovább. Az adatok helyreállítása érdekében csatlakoztatnia kell az Android készüléket a számítógéphez, miután engedélyezte a „Mass Storage” módot. Most nyissa meg a szoftvert, keresse meg az elveszett fájlokat, és állítsa helyre azokat. Ha azonban ez a mód nem érhető el a készüléken, akkor gyökeresen be kell állítania.

Ez a szoftver nemcsak az Android okostelefonjáról tudja lekérdezni az adatokat, hanem az Android táblázatokból és TV dobozokból is.

PhoneRescue

PhoneRescue valószínűleg az egyetlen, amely képes visszaállítani a törölt adatokat és visszaállítani azokat közvetlenül az okostelefonjára. Függetlenül attól, hogy gyökérzi-e eszközt vagy sem – továbbra is megtalálja és visszaállíthatja a törölt adatokat.

A szoftver különféle típusú adatokat képes visszaállítani a telefonjáról, ideértve a WhatsApp adatait és a mellékleteket. Az egyedi okostelefonok és táblagépek testreszabott technológiáinak kiaknázásával a PhoneRescue lenyűgöző sebességgel állítja elő a fájlokat.

Emellett a szoftver az adatok elvesztése nélkül elmentheti eszközét, ha mintával, jelszóval vagy ujjlenyomattal van rögzítve.

AirMore

Ha a rendszerfrissítések, a villogó ROM, az eszköz gyökérzékelése vagy egyszerűen véletlenszerűen törölt néhány hasznos adatot az eszközéről, AirMore segít visszaállítani a fájlokat, mintha soha nem veszítették el őket. Az SD-kártyákról és a készülék belső memóriájából származó adatok helyreállításának gyorsabb módja.

A belső tárolástól kezdve a szoftver helyreállíthat adatokat, például névjegyeket, üzeneteket, fényképeket, hangot, videókat, hívásnaplókat, dokumentumokat és a WhatsApp adatokat. Másrészt az eszköz visszaállíthat adatokat, például fényképeket, videókat, hangot és dokumentumokat az SD kártyáktól.

Abban az esetben, ha az eszköz megsérül, vízbe esik, vagy rendszer-összeomláson megy keresztül, az adatok helyreállíthatók. Ez a szolgáltatás azonban csak a Samsung Galaxy telefonmodellekre alkalmazható, de várhatóan hamarosan több eszközt támogatnak.

Csomagolás fel

Az adatok elvesztése valóban fájdalmas élmény, különösen akkor, ha nem engedheti meg magának, hogy véglegesen elveszítse azokat. De megtörténik, és nem kell aggódnia; a fent felsorolt ​​Android adat-helyreállítási szoftver segíthet a fájlok visszaállításában. Függetlenül attól, hogy milyen típusú fájlt veszített, vagy az Ön által használt android-eszközt, az adat-helyreállítási szoftver hatékony, biztonságos és gyorsabb módszert kínál azok visszavételére..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me