Biztos vagyok benne, hogy az ottani emberek többsége a Google-t használja lekérdezésekhez, de ez nem csak a keresőmotorunk.

Sokan közülük érdekes funkciók széles skáláját kínálja, amelyek többsége egyedi. A cikkben felsoroltak komoly hangsúlyt helyeznek a magánéletre és az általános biztonságra, tehát ha ez a legfontosabb aggodalomra okot adó elem, ezt végig el kell olvasnia.

Ugorjunk bele bele.

DuckDuckGo

DuckDuckGo 2008-ban indult a valódi magánélet védelme érdekében. Ez a keresőmotor további mérföldeket tesz meg magánéletének védelme érdekében, például:

 • Blokkolja a nyomkövetőket
 • Titkosítja a kapcsolatokat
 • Nem gyűjt és oszt meg személyes adatokat
 • Nem gyűjti a keresési előzményeket
 • Nem késlelteti a hirdetéseket

Felveheti a DuckDuckGo-t a Google Chrome-ba.

Swisscows

Különböző érdekes funkciókkal teli, Swisscows valószínűleg az a keresőmotor, amelyre nem tudta, hogy szüksége van. Ez lehetővé teszi:

 • Keressen bármit
 • Válassza ki, hogy csak a régió-specifikus eredményeket jelenítse meg
 • Szöveg lefordítása egyik nyelvről a másikra
 • Azonnal keresse meg a szavak és mondatok jelentését a Digest segítségével

A legfontosabb? Nem gyűjt vagy nyomon követi az Ön adatait. Személyiségét tiszteletben tartják és jó okokból. Ezen felül biztos lehet abban is, hogy a keresési eredmények soha nem jelenítenek meg nem megfelelő tartalmat. Minden családbarát.

Ecosia

Jó keresőmotor, Ecosia a fákat a világ legszegényebb területein ülteti be, amikor csak keresik az általuk nyújtott szolgáltatást. Minden 45 keresés után egy fát ültetnek a környezetre.

És ez nem minden a történethez. Ez a keresőmotor védi az Ön személyes adatait, természetes energiát használ a rendszer működtetéséhez, és végül megmutatja, hová érkezik kereséseikből származó jövedelmük. Teljesen átlátszóak.

Kereshet a saját webhelyén lekérdezésekkel, vagy hozzáadhatja a kiterjesztést a Google Chrome böngészőjéhez.

Qwant

Adatvédelem-orientált keresőmotor nyomkövetés nélkül, Qwant egy újabb ragyogó lehetőség a listához. Az egyszerű hozzáférés érdekében közvetlenül kereshet a saját webhelyükön, vagy telepítheti a rendszerére. Maga a honlapon a legfrissebb trendeket láthatja, amelyek naprakészek lesznek.

Ha szívesen használja, akkor folytathatja az alapértelmezett keresőmotor használatát.

Kezdőlap

Biztonságos és magán, Kezdőlap lehetővé teszi a dolgok zökkenőmentes keresését anélkül, hogy személyes adatait meg kellene érintenie. Ez a piacon az egyik legkedveltebb keresőmotor, amelyet a The New York Times és a The Daily Bot kedvel.

A StartPage használata:

 • Nincs adatgyűjtés vagy felhasználás
 • Képesség névtelenül
 • Mélyebb eredmények elérése minden kereséshez, sütik nélkül

Lehet, hogy ez az alapértelmezett keresőmotor, ha kedvedre vágyik.

Baidu

2000-ben alapították, Baidu a leggyakrabban használt keresőmotor Kínában. Havonta több mint egymilliárd keresési lekérdezést kap, ami egyértelműen megmutatja népszerűségét. Kereshet webhelyeken, audió műsorokon, képeken, híreken és még sok minden máson.

Kína „Google” néven ismert, mert szinte az összes Google funkcióval rendelkezik. Nagyon hasonlóan írhat be egy lekérdezést a honlapon, és azonnal rengeteg eredményt kaphat.

Kérdez

Egyedi keresőmotor, Kérdez egyfajta kérdés / válasz platform, ahol minden kérdésre valószínűleg van válasz, amelyet más felhasználók már feltettek. Ne felejtsen el, a hagyományos keresési opcióval is rendelkezik, így mind a két világ legjobbat megkapja.

A honlapon különféle érdekes olvasmányokat is felfedezhet különböző kategóriákban, ami nagyon jó.

Lukol

Lukol lehetővé teszi a dolgok keresését anélkül, hogy teljesen névtelen lenne. Mint az elején mondtam, ezek a keresőmotorok nagyon sok időt vesznek igénybe magánéletének védelme érdekében, és ez egy jó példa erre..

A Lukolt a Google egyéni keresője hajtja végre, ami azt jelenti, hogy megszerezte a Google összes funkcióját, de élvezheti annak előnyeit, hogy anonimnak tűnik a magánélet védelme érdekében..

Yandex

Hivatalosan az ötödik legnépszerűbb keresőmotor a világon, Yandex Oroszországban széles körben használják, és 60% -os piaci részesedéssel rendelkezik. Sokkal azonos a Google-lal, és számos keresési lehetőséget kínál, például:

 • Weboldalak
 • képek
 • Videók
 • Posta
 • hírek
 • Maps

Emellett térképeket is átnézhet, tartalmakat lefordíthat, vagy gyors böngészőjét is használhatja. Az interfész sokkal tisztább, mint a többi keresőmotor, így segít a kellemes keresési élményekben.

Következtetés

Most, hogy ismeri a rendelkezésére álló különböző keresőmotorokat, ideje kihasználni ezt és elkezdeni használni. Ezen keresőmotorok közül sok valószínűleg sokkal jobb felhasználói élményt és adatvédelmet biztosít, mint a Google.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me