Nézzünk szembe a tényekkel: a technológia nem mindig lehet tökéletes, és az okostelefonok sem, bár könnyebb beleszeretni. Végül is csak egy gép!

Függetlenül attól, hogy okostelefonot vagy táblagépet használ, akár Androidon, akár iOS-en keresztül működik, simán működik, amikor először hazahozta. Ez lesz a praktikus társa, amely a funkcionalitás és a használhatóság tökéletes keverékét kínálja. Az idő múlásával azonban lassú vagy lassú előadás tapasztalható meg.

Mivel időd nagy részét okostelefonjával vagy táblagépével való kapcsolatba helyezi, rendkívül bosszantó, amikor az eszköz lassan fut vagy lógni kezd. Ezek az eszközök hajlamosak virtuális és fizikai károkra. Míg az utóbbi javítható a sérült alkatrészek kicserélésével, a virtuális vagy a műszaki károkat nem olyan könnyű megjavítani.

Ennek eredményeként nehézségekbe ütközik az információhoz való hozzáférés során, vagy esetleg mindenképpen elveszik.

Gyakori problémák, amelyekkel egy Android vagy iOS eszköz szembesül

Képzelje el, hogy sürgősen szeretne hívást kezdeményezni, de nem teheti meg. Hívásai leszakadnak, mert egy ismeretlen probléma hirtelen megjelenik a semmiből. Megpróbál üzenetet küldeni valakinek a névjegyzékéből, de láthatja, hogy az összes névjegy eltűnt. A helyzet súlyossá válik, ha észreveszi, hogy a telefon akkumulátora gyorsabban merül le, mint valaha.

Ezek a problémák mind az Android, mind az iOS készülékeken általánosak, és ez még nem ért véget. Olyan sok olyan probléma merül fel, amely az okostelefonján vagy táblagépén szembesülhet, például:

 • Lassú funkcionalitás
 • Ismételt lógás
 • Csatlakozási problémák
 • A készülék túlmelegedése
 • A Google Play vagy más alkalmazások összeomlanak.
 • Az eszköz képernyője nem reagál
 • Alkalmazásletöltési problémák
 • Frissítési hiba
 • Megragadt az Apple logóval
 • A halál fekete, kék vagy piros képernyője
 • A készülék nem kapcsol ki / be.
 • És még sok más…

Amikor ezek a helyzetek felmerülnek, ne aggódj (ami nyilvánvaló, elvégre ez a kedvenc eszköz!). A modern javítószoftvernek köszönhetően, amelyet fel lehet használni az eszköz problémáinak megoldására.

# 1. Tenorshare ReiBoot

Ha az Android vagy iOS okostelefonja lassan kezd futni, vagy többször lefagy, Tenorshare ReiBoot megjavíthatom. A világszerte több mint 78 millió letöltéssel ez a professzionális javítószoftver rendkívül egyszerűen használható, és javítja az eszközt, hogy az olyan módon működjön, mint az első vásárláskor..

Kompatibilis eszközök

A Tenorshare támogatja az Apple telefonokat, táblagépeket és tévékészülményeket azáltal, hogy 50 vagy annál több szoftverproblémát és egyéb problémát rögzít annak lassú és lassú teljesítményéért.

Támogatja a 600+ Android okostelefonokat és táblagépeket, 2.0 vagy újabb verzióval. Az olyan eszközök többsége, mint a Samsung, az LG, a Google, a Huawei, a HTC, a Sony stb., Rögzíthető, függetlenül attól, hogy a szolgáltató melyik AT-t tartalmazza&T, Vodafone, Verizon, T-Mobile, Sprint, Orange és így tovább.

Rendszerprobléma, amelyet kezelni tud

A javító szoftver javíthatja az olyan Android problémákat, mint a helyreállításba szorult eszközök, a gyors indítás és letöltési módok, a képernyő lefagyása, az eszköz nem kapcsol be / ki, az akkumulátor lemerül, a halál fekete képernyője, az érintőképernyő nem működik, beragadt a logó, az Android vírus, nem töltés, az eszköz lassú vagy téglalapú, indítsa újra az indítást, és elakad a fejhallgató-módban.

Mondjon búcsút az iOS problémáiról, mint például a frissítés elakadt, a logó beragadt, a fekete képernyő, a befagyott képernyő, a rögzítési módban elakadt, a fehér képernyő, a letiltott képernyő, a fejhallgató-üzemmódban beragadt, a rendszerindító hurok képernyője, a visszaállítás és a biztonsági mentés hibája, kék képernyő, nem tud csatlakozni , iTunes hibák, például 14, 39 stb.

Egyedi tulajdonságok

 • Ingyenes és zökkenőmentesen egyetlen kattintással beléphet vagy kiléphet a gyors indítási és helyreállítási módokból. A problémamentes és rendkívül gyors módszer nem igényel billentyűkombinációt.
 • A legbiztonságosabb és legegyszerűbb módszer a helyreállítási módba való belépéshez vagy annak kilépéséhez anélkül, hogy a gombokat kézzel tartanák le
 • Részletes utasítások a letöltési módból vagy az Odin módból való belépéshez vagy az onnan való kilépéshez, egyszerű kattintással
 • Javítja az 50+ rendszerrel kapcsolatos problémákat
 • Egyetlen kattintással törölheti a rendszer gyorsítótárát, hogy a telefont adatvesztés nélkül optimalizálja
 • Az Android vagy iOS visszaállítása vagy frissítése a lassú teljesítmény javítása érdekében
 • Cserélje le az iOS szoftvert, hogy adatvesztés nélkül frissítse a legújabb verzióra
 • Visszaállítja az egyedi IPSW-t
 • Hatékonyan javítja és helyreállítja az iTunes hibákat és a biztonsági mentést
 • Támogatja az Android 2.0 és újabb verziókat
 • RAM: legalább 256 MB, ajánlott – 1024 MB
 • Számítógépes operációs rendszer: Windows 10, 8.1, 7, Vista, XP
 • CPU: 1 GHz (32 vagy 64 bit)

Hogyan kell használni?

1. lépés:

Töltse le és telepítse a Tenorshare ReiBoot szoftvert a Windows vagy a Mac rendszerre. Csatlakoztassa készülékét a számítógéphez USB-n keresztül.

2. lépés:

Vizsgálja meg az operációs rendszert problémákért.

3. lépés:

Javítsa ki a hibákat a helyreállítás, a gyors indítás vagy a letöltés módban.

# 2. dr.fone

A rendszerproblémák javítása néhány évvel ezelőtt összetett feladat volt, és a technikusok az orvosok voltak, hogy biztosítsák az eszközök egészségét, ha valami rosszra fordul. Ma a telefon használatával orvosa lehet dr.fone!

A Mac és a Windows platformon egyaránt elérhető, egyetlen kattintással könnyedén megjavíthatja az eszközök különféle problémáit. Több mint 150 millió felhasználó használja ki a szoftver előnyeit az egyszerű, gyors és megbízható eszközjavítás érdekében.

Kompatibilis eszközök

A dr.fone javítási programja iOS okostelefonok, táblagépek és iPodok széles skáláját tartalmazza. Csak annyire van szüksége, hogy töltse le és telepítse a szoftvert, és percek alatt megkezdi a készülék javítását.

Támogatja az 1000+ Android-eszközt, beleértve a Samsung modellek többségét, mint például a Galaxy S9 / S10, Galaxy S8, A8s, A6s, A9s, S7, A90, W2019, C7, M10, M30, Galaxy Note és még sok más. Nem számít, ha olyan szolgáltatóktól veszi igénybe szolgáltatásait, mint az AT&T, T-Mobile, Verizon, Vodafone, Sprint, Orange és így tovább; A dr.fone gondoskodhat az eszközéről.

Rendszerprobléma, amelyet kezelni tud

Sokan figyelmen kívül hagyják a korai jeleket, amikor rendszerük meghibásodik. Amikor a problémák súlyosak, kénytelenek sok pénzt költeni a kár megtérítésére. Ezért azt tanácsoljuk, hogy a telefon kezdeti szakaszában vigyázzon a telefonra, hogy könnyen megjavítsa, anélkül, hogy elveszítené értékes adatait.

Ha azonban olyan tanúkat tapasztal, mint például a halál fekete képernyője, a Play Áruház nem működik, a telefon nem kapcsol be vagy ki, az alkalmazások összeomlanak, az eszköz beragadt a rendszerindító hurokba, OTA frissítési hiba, az felhasználói felület nem működik, az eszköz téglát kap; A dr.fone mind javíthatja őket.

Egyedi tulajdonságok

 • Rendszerjavítás nulla adatvesztéssel
 • Egyszerű használható
 • 100% biztonságos
 • 1 kattintással javító szoftver
 • Magas sikerességi arány
 • CPU: 1 GHz (32 vagy 64 bit)
 • RAM: legalább 256 MB, ajánlott – 1024 MB
 • Merevlemez: 200 MB és több
 • Android: 2.0 vagy újabb
 • Számítógépes operációs rendszer: Windows 10, 8.1, 8,7, Vista, XP

Hogyan kell használni

A dr.fone használatához nincs szükség magas műszaki ismeretekre. Ez egy egyszerű folyamat, amely néhány kattintással meg tudja oldani a problémákat az Android vagy iOS készülékein. Javasolt azonban az adatok előzetes biztonsági mentése, hogy elkerülhető legyen az adatvesztés esélye.

1. lépés:

Töltse le a dr.fone fájlt a Windows vagy Mac rendszerre, és indítsa el. Kattintson a „Rendszerjavítás” elemre..

Most csatlakoztassa készülékét a számítógéphez USB kábellel.

2. lépés:

Három lehetőséget láthatott, nevezetesen: iOS javítás, Android javítás és iTunes javítás. Kattintson bármelyikükre az eszköz alapján. Kattintson a „Start” gombra..

3. lépés:

Töltse ki az eszköz adatait a márkanév, a modellnév, az ország és a szállító kiválasztásával. Ellenőrizze a „Agree” figyelmeztetést és kattintson a „Next” gombra..

4. lépés:

Indítsa el a készüléket feltétlenül letöltési módban a kikapcsolással. Folytassa úgy, hogy legalább 5-10 másodpercig lenyomva tartja a hangerő, az otthoni és a bekapcsoló gombot. Most engedje el a gombokat, majd nyomja meg a hangerőt, hogy belépjen a Letöltési módba.

Ha eszközének nincs home gombja, nyomja meg a Bixby gombot, és hajtsa végre a 4. lépést.

Kattintson a „Következő”.

5. lépés:

A firmware letöltése és ellenőrzése után a javítás automatikusan elindul. Ha kész, kattintson a „Kész” gombra..

Következtetés

Függetlenül attól, hogy jelenleg mennyire hatékony az okostelefon vagy táblagép, annak funkcionalitása és sebessége az idő múlásával lelassul. És ha ez megtörténik, nem kell aggódnia, de igen, a készülék használata nehézkes lesz. A fent említett javítószoftver segítségével nemcsak elbúcsúzhat az összes felesleges kellemetlenségről, hanem szemtanúja is lehet arról, hogy készüléke gyorsan és zökkenőmentesen működik, mint régen..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me