GIF-urile au devenit modul accesibil la exprimarea emoțiilor online.

De fapt, Giphy, cel mai popular site de partajare GIF, primește peste 300 de milioane de utilizatori în fiecare zi. Este nebun și arată cantitatea de nebunie pentru GIF-uri.

Nu știu despre tine, dar împărtășesc GIF-urile pe platformele de socializare, literalmente în fiecare zi, și este mai distractiv decât emoji-urile tradiționale, probabil pentru că sunt mai expresive din punct de vedere vizual. Indiferent de ceea ce simți, există un GIF care să îl exprime cu exactitate.

Dar ce se întâmplă dacă din anumite motive nu puteți găsi GIF-ul potrivit la momentul potrivit? Ei bine, atunci când îți creezi propria ta. Cu site-urile menționate în acest articol, puteți să vă creați propriile GIF-uri și să vă angajați cu publicul dvs..

Dacă sună interesant, să trecem la asta.

GIF Maker de Giphy

Această listă nu poate fi completă fără a menționa Giphy, așa că mai bine încep cu ea. După cum am spus mai sus, acest site este cea mai populară sursă de creare și partajare a GIF-urilor pe internet. A fost fondată în 2013 și de atunci a devenit alegerea site-ului pentru GIF-uri.

Cu opțiunea lor GIF Maker, puteți trage videoclipuri / clipuri de pe internet și puteți crea propriile GIF-uri din acesta. Începeți adăugând videoclipul în ecranul GIF Maker, alegeți ora de început și sfârșit dorită, adăugați subtitrări și împărtășiți-o cu publicul dvs..

GIF-uri

La fel de simplu precum numele, GIF-uri este un producător animat GIF și editor care vă oferă o tonă de opțiuni de personalizare. Chiar pe pagina principală, puteți alege să introduceți URL-ul video sau să încărcați propriul dvs. și apoi să-l duceți la editor.

După ce te afli în editor, poți adăuga:

  • legende
  • Abțibilduri
  • Filtre diverse
  • Efecte tranzitorii

În plus, puteți decupa, roti, estompa sau inversa clipul. Ca să nu uitați, funcția „ping pong” vă permite să vă conectați clipul, din nou și din nou, oferindu-i vibrația GIF perfectă.

Faceți un GIF

O altă bibliotecă foarte uriașă de GIF-uri care pot fi distribuite, Faceți un GIF, vă permite să parcurgeți o tonă de GIF-uri și chiar să vă creați propriul dvs. Puteți alege dintr-o gamă largă de opțiuni, cum ar fi:

  • Fotografii
  • Videoclipuri YouTube
  • Videoclipuri pe Facebook
  • Videoclipurile dvs.
  • Via webcam

Și apoi transformați-le în GIF-uri interesante. Acest serviciu este în general gratuit, dar au și un abonament premium dacă, în cazul în care doriți să deblocați funcții, precum GIF-uri de calitate HD și încărcare / editare rapidă. Asigurați-vă că folosiți proba lor gratuită de 3 zile.

GIFMaker.me

GIFMaker.me este un site foarte simplu pentru a crea GIF-uri, prezentări de diapozitive și animații video împreună cu muzica. Nici nu trebuie să vă înregistrați, trebuie doar să accesați site-ul și să faceți clic pe butonul „Încărcați imagini” sau pe „Video în GIF”.

De asemenea, puteți crea chiar și icoane animate și avataruri pentru a fi utilizate pe forumuri. După ce ați terminat crearea oricărei reclame, puteți redimensiona, roti și inversa-le conform cerințelor dvs..

Acest serviciu este gratuit și funcționează bine pe toate browserele web, atâta timp cât ai instalat un player flash.

ImgFlip

Un site web foarte îngrijit pentru a crea GIF-uri animate, ImgFlip vă permite să alegeți dintre videoclipuri și fotografii pentru a genera ceva atrăgător. Puteți încărca fișierele dvs. sau doar lipiți adresa URL dorită, iar instrumentul își va face treaba.

În afară de crearea de GIF-uri, puteți consulta unele dintre GIF-urile „la cald” chiar acum pe site-ul lor și poate căutați inspirație.

EzGIF

EzGIF este un producător GIF foarte simplu care permite o mulțime de personalizări. Puteți alege să creați, să redimensionați, să decupați, să optimizați, să inversați și chiar să aplicați câteva efecte cool GIF-urilor dvs. De asemenea, puteți adăuga textul pe el.

Cu acest instrument, puteți transforma imagini și videoclipuri în GIF-uri.

GIFpal

Cu GIFpal, puteți crea și edita GIF-uri fără efort. Vă permite să adăugați cadre de stop motion, să le editați, să adauge efecte și chiar să înregistrați videoclipuri. Puteți alege să utilizați acest instrument pe un computer și chiar pe telefonul dvs. mobil.

Să începeți este foarte ușor. Nu trebuie decât să selectați dimensiunea dorită și să adăugați imagini sau să deschideți camera pentru a face clic pe una la fața locului. Selectarea opțiunii camerei foto va deschide camera web sau camera telefonului, în funcție de dispozitivul pe care îl utilizați.

Gickr

Ultimul, dar nu cel din urmă, Gickr este un alt producător GIF impresionant care are o mulțime de caracteristici uimitoare. Puteți încărca media de pe dispozitiv, Flickr, YouTube sau Picasa.

Începeți încărcând cel puțin 2 imagini și apoi selectați dimensiunea dorită. După aceea, puteți alege viteza și puteți vedea GIF-ul dvs. în acțiune.

Bannersnack

Unul dintre cele mai convenabile site-uri web din această listă, Bannersnack vă permite să creați bannere animate și GIF-uri atractive cu cea mai mare ușurință. Puteți începe alegând oricare dintre șabloanele lor pre-făcute, personalizați-l în funcție de nevoile dvs. și BOOM, aveți banner-ul gata.

Cu acest instrument, puteți crea, de asemenea, GIF-uri interesante special pentru partajarea pe rețelele de socializare. Puteți începe gratuit și puteți actualiza mai târziu, atunci când vă veți imagina unele funcții avansate, cum ar fi imagini de stoc nelimitate și efecte de animație uniforme.

Gfycat

Gfycat vă permite să utilizați o adresă URL externă din surse precum YouTube, Facebook și Twitch sau să încărcați propriile clipuri. Editorul GIF vă permite să decupați, să adăugați subtitrări și să adăugați diverse efecte. În plus, acest instrument vă permite, de asemenea, să adăugați sunete la GIF-urile dvs..

Inregistrează-l

Un software impresionant pe care îl puteți descărca pe PC-ul sau Mac-ul Windows, Inregistrează-l vă permite să înregistrați fără efort ecranul dvs. și chiar să faceți un GIF din acesta.

Cu doar câteva butoane, puteți selecta rezoluția și marginile dorite și puteți începe înregistrarea ecranului. După ce ați terminat, puteți partaja clipul cu linkul furnizat.

Concluzie

Sper ca factorii de GIF de mai sus să vă ajute să creați genul de GIF-uri pe care le căutați și să le angajați cu publicul dvs. la un alt nivel.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me