De multe ori, lucrurile mărunte fac o diferență uriașă în general, precum și în afaceri.

La fel ca în ceea ce privește brandingul, cred că micile lucruri fac cu adevărat impresia ta în fața potențialilor clienți. Un astfel de element este favoricul.

Un favicon este o pictogramă mică de 16 × 16 pixeli care se lipeste lângă titlul site-ului dvs. web în fila browserului.

Vă ajută utilizatorii să identifice site-ul dvs. din toate filele deschise. Este important să rețineți că un favicon este diferit de un logo, dar sunteți liber să păstrați același design pentru ambele.

Înainte de a continua să spuneți că „acest lucru mic nu este important”, permiteți-mi să vă spun, cu siguranță. Adăugă legitimitate site-ului dvs. web și vă ajută brandul să se evidențieze. De asemenea, făcând vizitatorii să realizeze că a existat un efort depus în aspectul designului și al brandingului crește instant încredere.

Recomand fiecărui site să aibă un favicon dacă doriți să faceți o impresie de durată mare în fața utilizatorilor.

Acum, adevărata întrebare este: „cum să faci una”? Ei bine, nu este cea mai grea sarcină. Cel puțin nu cu resursele menționate mai jos. Folosindu-le, puteți crea cu ușurință propriul favicon în cel mai scurt timp.

Să ne cufundăm în ea.

Favic-o-Matic

Chiar în afara liliacului, trebuie să alegeți două dimensiuni diferite Favic-o-Matic. Primul fiind normal 16 × 16 + 32 × 32 pixeli, iar cel de-al doilea este universal, ceea ce va genera un favicon pentru fiecare dispozitiv și platformă.

Există, de asemenea, unele setări avansate pe care le puteți privi, ceea ce vă permite să selectați o culoare de fundal, dimensiuni presetate și alte funcții. Puteți descărca favicon în format PNG și ICO, ca de obicei.

Puteți încărca imediat imaginea și urmări magia. Este complet gratuit de utilizat, dar o mică donație este întotdeauna apreciată de partea lor. Deci, dacă vi se pare util, nu uitați să vă bucurați. ��

RealFaviconGenerator

Puteți crea un favicon adecvat pentru fiecare dintre browsere și platforme cu RealFaviconGenerator, astfel încât să arate crocant peste tot. Tot ce faceți este să încărcați imaginea și o veți optimiza în mod universal, deci nu trebuie să faceți nicio lucrare manuală.

Dacă în cazul în care nu îți place aspectul favoritului tău pe o anumită platformă, poți folosi instrumentul lor pentru a-l verifica și îmbunătăți. Întregul proces nu durează mai mult de 5 minute pentru a fi finalizat.

Pe lângă toate acestea, este complet gratuit să le folosești.

Favicon.io

Probabil cea mai ușoară metodă, Favicon.io vă permite să creați sau să convertiți imaginea dată într-un favicon. Este complet gratuit să folosești instrumentul și poți pune faviconul generat oriunde dorești. Obțineți formate PNG și ICO pentru a exporta.

Există câteva moduri de a genera un favicon cu acest instrument. Primul este din text simplu. Dacă nu aveți o imagine sau un logo care să se transforme într-un favicon, puteți utiliza această opțiune pentru a genera instantaneu un favicon normal bazat pe text.

Al doilea este dintr-o imagine sau logo. Tot ce trebuie să faceți este să încărcați imaginea / logo-ul dorit și acest instrument îl va transforma într-o dimensiune și un format adecvat.

Ultima opțiune este de la emoji. Acestea au o varietate de emoji pre-făcute din care puteți alege și faceți-vă faviconul. Nu recomand această opțiune decât dacă aveți un site web mic sau unul care nu este „prea grav”.

Fiverr

Puteți gândi literalmente orice serviciu și este sigur că va fi disponibil Fiverr.

Este o piață imensă pentru a angaja freelanceri pentru sarcini simple și complexe, iar proiectarea unui avocat se întâmplă să fie una dintre ele.

Deși nu este necesar ca niciun serviciu achiziționat prin această platformă să fie satisfăcător, trebuie să spun, de asemenea, că categoria de design aproape că nu reușește să impresioneze. Și când vorbim despre un favicon, sunteți sigur că veți obține unul bun.

Majoritatea concertelor pornesc de la doar 5 USD și, de obicei, veți primi revizii nelimitate până când sunteți pe deplin mulțumit. Recenziile sunt un lucru important pentru freelanceri, astfel încât acestea sunt obligate să îndeplinească cerințele dvs. Tot ceea ce achiziționați este un concert adecvat și vă oferiți cerințele dvs. exacte. În funcție de termenul de livrare, în mod obișnuit, îl vor face într-o zi sau două.

Vă recomand să mergeți și la un concert care să ofere și fișierul sursă al faviconului, astfel încât să puteți modifica un pic aici și acolo, dacă doriți.

Faviconer

Faviconer vă permite să desenați propriul favicon sau să încărcați o imagine pregătită pentru a le converti într-un format adecvat. Puteți alege dintre dimensiunile 16 × 16 și 32 × 32, sau suficient de bine, alegeți ambele.

O caracteristică interesantă a acestui instrument este că puteți încărca imaginea dvs. și apoi puteți continua să desenați pe ea. Acest lucru este util dacă doriți câteva mici adăugări la imaginea dvs. deja făcută. Puteți exporta favicon-ul în format ICO, deoarece se știe că este cel mai potrivit pentru favicon.

În general, acest instrument este destul de ușor de utilizat, dar dacă mai ai nevoie de ajutor, te poți referi la tutorialul lor video din partea de jos a paginii. Puteți utiliza totul fără costuri.

Generator Favicon

Nu în ultimul rând, Generator Favicon este un alt instrument ușor și gratuit pentru a crea un favicon pentru site-ul dvs. web. Nu aveți opțiunea de a încărca o imagine, ci de a crea una de la zero folosind opțiunile lor personalizabile. Va fi bazat în întregime pe text, dar cu culoare.

Puteți juca cu:

  • Tip de text
  • Culoare de fundal
  • Culoarea textului
  • Culoarea frontierei

Există, de asemenea, instrucțiuni simple în cadrul opțiunilor, astfel încât să puteți obține cel mai bun rezultat posibil. Nu trebuie să faceți mult decât să adăugați text și să selectați culori și puteți exporta favicon-ul dvs. în format ICO imediat după generație.

Dacă sunteți sceptici cu privire la aspectul faviconului dvs., puteți verifica exemplele din partea de sus a paginii pentru a vedea pentru dvs..

Concluzie

Resursele de mai sus pentru a crea un favicon pentru site-ul dvs. vor fi cu siguranță utile în călătoria dvs. de branding. Majoritatea sunt gratuite, dar acest lucru nu elimină faptul că sunt incredibile.

Dacă doriți un tip specific de design favicon, atunci aș sugera să mergeți mai departe cu Fiverr. Sau, celelalte opțiuni menționate sunt minunate.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me