Abans d’escriure aquesta ressenya, vam comprar serveis de Bluehost per provar com és. L’hem utilitzat durant tot l’any i encara l’utilitzem abans que decidíssim reflexionar. Durant un any de durada, es van examinar diferents aspectes del rendiment de Bluehost. Principalment, ens hem centrat en el temps de càrrega mitjà i el temps de funcionament. Per assegurar-nos que vam acabar amb una revisió genuïna, vam fer ús de dades reals. Diversos aspectes de les dades que es tenen en compte inclouen el temps d’obtenció, el temps de càrrega, les funcions clau, el cost i l’assistència al client.

Avaluació general

4,7 / 5

Característiques
10/10

Usuari amigable
10/10

Preu
8/10

Assistència
10/10

Fiabilitat
10/10

Bluehost descomptes
Consulteu ofertes

Horaris

99,99%

Temps de càrrega

425 ms

De les nombroses instal·lacions web disponibles, només tres han estat recomanades oficialment pels propis WordPress. Un d’aquest amfitrió és Bluehost. Però no és allà on acaba la història. A més de ser una botiga de WordPress, hi ha molt més del que ofereix. Ofereix serveis que activen blocs senzills i aplicacions avançades de comerç electrònic.

Altres funcions destacables inclouen dominis gratuïts, tauler de control fàcil i fàcil d’utilitzar i una increïble atenció al client. Totes aquestes funcions fan de Bluehost un amfitrió web per al qual opten els principiants.

Característiques clau

 • Ve amb un certificat i domini SSL gratuïts
 • Avalat per WordPress
 • Acompanyat de temps de funcionament i maquinari líder al sector
 • Instal·lació de WordPress amb un clic disponible
 • Seguretat i complements de primera classe
 • Garantia de temps de vida del 99,9%
 • Té una garantia de devolució de 30 dies

Espai de disc
50 gb

Ample de banda
Il·limitat

Tornar diners
30 dies

Domini Lliure

SSL gratuït

Plans d’allotjament
www.bluehost.com

Bluehost Review: Informació de fons

Bluehost va començar el 1996 pels fundadors Danny Ashworth i Matt Heaton a Provo, Utah. En poc temps, es van convertir en un dels amfitrions web més grans del món. Actualment, la companyia acull més de 2 milions de llocs de tot el món.

bluehost-background-info

El que la fa única és que manté una col·laboració de llarga durada amb WordPress. De fet, el 2006 es va convertir en una de les empreses oficials d’allotjament que recomanava WordPress. Amb una plantilla de 750 treballadors que treballa incansablement, l’empresa busca la màxima qualitat dels serveis. També s’enorgulleix de la seva assistència al client 24 hores i una excel·lent infraestructura d’allotjament. També compta amb el seu suport per a programes de codi obert com WordPress.

Avalat per WordPress

Nombrosos allotjaments web compleixen els requisits mínims de WordPress. Tot i això, WordPress té oficialment una llista que inclou algunes de les millors opcions per al món de l’allotjament. Inclòs a la llista si Bluehost.

Amb més de dos milions de llocs web, l’amfitrió web és la plataforma ideal de WordPress. Les seves funcions estan ajustades a WordPress. Ofereix una taula de comandaments centrada en WordPress i una instal·lació d’un clic. Altres funcions inclouen un nom de domini gratuït, FTP i correu electrònic. També és fàcil escalar i recolzar-se amb suport 24 hores / 7 proporcionat per experts del WP interns.

Estadístiques d’allotjament del lloc web & TLDs

Amb 13 plans d’allotjament, Bluehost ha acollit un total impressionant de 2.313.601 dominis. Tant. Com com .org són els allotjats més comuns. Altres dominis inclouen .info, .us i .biz.

bluehost-hosted-domains

bluehost-tlds-stats

Actuació, temps de funcionament & Temps de càrrega

Abans d’instal·lar-vos en un amfitrió web, és crucial veure la mètrica del rendiment. Heu de fer una ullada a la velocitat (temps de càrrega mitjà) i a l’hora de funcionament de l’amfitrió. Totes aquestes mètriques afecten l’experiència de l’usuari, així com els rànquings de SEO de WordPress.

Prova de rendiment (Pingdom)

Per tenir un lloc web ràpid, la vostra empresa d’allotjament web també ha de ser ràpida. Tenint present aquest fet, primer vam provar la velocitat de l’amfitrió. Per fer-ho, vam fer un lloc web de prova utilitzant un tema predeterminat. També vam afegir contingut fictici amb imatges perquè actuï com un lloc web real. Finalment, hem utilitzat Pingdom per provar la velocitat del lloc.

Com podeu veure, el temps de càrrega és inferior a un segon, que és força bo!

pingdom-bluehost

Horari del servidor & Temps de càrrega (UptimeRobot)

Per a la nostra propera prova, vam analitzar la disponibilitat general de Bluehost. Per fer-ho, vam analitzar els temps d’inici i el temps de resposta de l’amfitrió. Com mostren els resultats, durant gairebé un mes, Bluehost no ha estat en absolut. A més, també és força impressionant el 99,99%.

La velocitat també és notable. El gràfic mostra que el temps de resposta de Bluehost ha estat més o menys constant. El temps gairebé no arriba a un segon en cap moment del dia, i el temps mitjà de resposta és gairebé mig segon. Així, l’amfitrió assegura un rendiment estable i fiable.

bluehost-uptime

Bluehost Uptime & Temps de càrrega dels darrers tres mesos (UptimeRobot)

Mes
Estadístiques d’horari
Estadístiques de temps de càrrega
Juny de 201999,98%415 ms
Maig de 2019100%384 ms
Abril de 201999,99%307 ms

Temps de resposta del servidor (Bitcatcha)

Amb Pingdom i eines similars, podeu veure com es carreguen dades com les imatges al vostre lloc web. Tanmateix, per obtenir un temps de resposta més exacte del servidor, Bitcatcha és una eina més adequada. Amb això, podem provar el temps de resposta del servidor sense carregar cap dada.

bluehost-bitcatha

Com podeu veure, els temps de resposta del servidor són força excepcionals, sobretot als EUA. Mentre que en altres països, el temps de resposta és una mica més gran, però se situa bastant per sota d’un segon. En general, el temps de resposta del servidor és excel·lent.

Plans i funcions d’allotjament

Bluehost ofereix una àmplia oferta de plans d’allotjament per atendre a diversos clients. Els seus paquets inclouen cloud, WordPress, WooCommerce, VPS i allotjament dedicat. Vegem breument a què s’adreça cada pla.

Tipus d’allotjament
Paquet # 1
Paquet # 2
Paquet # 3
Paquet # 4
Compartit (bàsic)2,75 dòlars / mes4,95 dòlars / mes5,45 dòlars / mes13,95 dòlars / mes
WordPress2,75 dòlars / mes4,95 dòlars / mes5,45 dòlars / mes
VPS19,99 dòlars / mes29,99 dòlars / mes59,99 dòlars / mes
Dedicat79,99 dòlars / mes99,99 dòlars / mes119,99 dòlars / mes

Hosting compartit

Aquest és el pla ideal per a aquells que inicien un nou lloc web amb poc trànsit. En aquest pla, el vostre lloc comparteix els recursos del servidor amb altres llocs. Bluehost ofereix quatre plans d’allotjament compartits. Aquests són Basic, Plus, Choice Plus i Go PRO.

Bàsic: A partir de 2,75 dòlars / mes, el pla us permet allotjar un lloc web. Disposa d’emmagatzematge SSD de 50 GB, no modificat i un certificat SSL gratuït. Entre altres funcions es van incloure 1 domini inclòs, 5 dominis estacionats i 25 subdominis.

Més: Amb un cost de 4,95 dòlars al mes, el pla inclou llocs web il·limitats i emmagatzematge SSD i amplada de banda no modificada. Altres funcions inclouen un certificat SSL gratuït i dominis il·limitats. Com a bonificació, també s’inclou una oferta de màrqueting de 200 dòlars.

Choice Plus: Amb un preu de 5,45 dòlars al mes, el pla Choice Plus inclou tot el que s’inclou al pla Choice. L’única diferència és que aquest pla també inclou la privadesa del domini i la còpia de seguretat del lloc.

Vés PRO: Disponible a un preu de 13,95 dòlars al mes, aquest pla és una versió avançada del paquet Choice Plus. La diferència principal entre tots dos és que el paquet PRO inclou un servidor d’alt rendiment i una IP dedicada.

Principals característiques
Bàsic
Més
Choice Plus
Pro
Preu inicial2,75 dòlars / mes4,95 dòlars / mes5,45 dòlars / mes13,95 dòlars / mes
Preu de renovació7,99 dòlars / mes10,99 $ / mes14,99 dòlars / mes23,99 dòlars / mes
Llocs web1Il·limitatIl·limitatIl·limitat
SSD Disk Space50 GBIl·limitatIl·limitatIl·limitat
Ample de bandaNo modificatNo modificatNo modificatNo modificat
Comptes de correu electrònic5Il·limitatIl·limitatIl·limitat
Dominis (s) allotjats1Il·limitatIl·limitatIl·limitat
Dominis GRATIS Inclosos1Il·limitatIl·limitatIl·limitat
Certificat SSL GRATUT

bluehost-shared-packages

WordPress Hosting

Tal i com es desprèn del nom, un paquet d’allotjament per a llocs impulsats per WordPress. A més d’estar optimitzats per funcionar llocs de WP, també pot protegir els vostres llocs web d’amenaces habituals. Bluehost té quatre plans d’allotjament a WordPress per oferir. Aquests inclouen el Basic, Plus i Choice Plus.

Bàsic: Amb un preu de 2,75 dòlars al mes, el pla us permet allotjar 1 lloc web. El pla inclou altres característiques com l’emmagatzematge SSD de 50 GB, el certificat SSL gratuït i un domini gratuït d’un any. El crèdit de màrqueting de 50 dòlars també està inclòs en aquest pla.

Més: Amb aquest pla, amb un preu de 4,95 dòlars al mes, obteniu llocs web il·limitats, amplada de banda no modificada i certificat SSL gratuït. A més, també s’inclouen dominis gratuïts durant un any, subdominis il·limitats i crèdit de màrqueting de 100 dòlars.

Choice Plus: Amb aquest pla de 5,45 dòlars / mes, obteniu llocs web il·limitats, certificat SSL gratuït i emmagatzematge SSD no modificat. Altres funcions inclouen un domini gratuït durant un any, $ 200 crèdits de màrqueting i còpia de seguretat bàsica CodeGuard.

bluehost-wordpress-paquets

Hosting VPS

L’allotjament VPS es pot denominar una actualització a hosting de WordPress. Permet utilitzar recursos dedicats virtuals dins d’un entorn compartit. A Bluehost hi ha tres plans d’allotjament VPS. Aquests són estàndards, millorats i últims.

Estàndard: A partir de 18,99 dòlars el mes, el pla inclou 2 nuclis de memòria RAM, 2 GB de RAM, amplada de banda d’1 TB i emmagatzematge SSD de 50 GB. Altres funcions inclouen 1 domini, 1 adreça IP, garantia de devolució de 30 dies i suport 24 hores. També s’inclou SSL gratuït.

Millorat: A 29,99 dòlars el mes, aquest pla inclou 2 nuclis, emmagatzematge SSD de 60 GB, 4 GB de RAM i amplada de banda de 2 TB. També inclou suport 24 hores / 24, 2 adreces IP i 30 dies de garantia de devolució. A més, també s’inclou un SSL de forma gratuïta.

Definitiva: A 59,99 dòlars al mes, aquest pla inclou 4 nuclis de velocitat, emmagatzematge SSD de 120 GB, 8 GB de RAM i amplada de banda de 3 TB. També s’inclouen 1 domini inclòs, 2 adreces IP i suport 24/7. Igual que altres plans, aquest també inclou certificat SSL gratuït i garantia de devolució de 30 dies.

bluehost-vps-paquets

Servidor dedicat d’allotjament

Amb un allotjament dedicat al servidor, tindreu els recursos del servidor per a vosaltres mateixos. Hi ha tres plans d’allotjament dedicats. Aquests són estàndard, millorat i premium.

Estàndard: Amb un cost de 79,99 dòlars mensuals, el pla inclou 4 nuclis i 8 fils, una velocitat de 2,3 GHz i 500 GB d’emmagatzematge. A més, inclou 4 GB de RAM, amplada de banda de 5 TB, 3 adreces IP i 1 dominis inclosos. Altres funcions inclouen un certificat SSL gratuït, suport 24 hores al dia i una garantia de devolució de 30 dies.

Millorat: A 99,99 dòlars al mes, el pla compta amb 4 nuclis, 8 fils, velocitat de 2,5 GHz, 1 TB d’emmagatzematge i 8 GB de memòria RAM. Altres funcions inclouen ample de banda de 10 TB, 1 dominis inclosos i 4 adreces IP. Igual que altres plans, aquest també inclou SSL gratuït, suport 24 hores al dia i garantia de devolució de 30 dies.

Premium: A partir de 119,99 dòlars / mes, aquest pla inclou 4 nuclis i 8 fils, una velocitat de 3,3 GHz i un emmagatzematge d’1 TB. A més, s’inclouen 1 domini, 16 GB de RAM, amplada de banda de 15 TB i 5 adreces IP. Igual que altres plans, aquest també inclou SSL gratuït, suport 24 hores / 7 i garantia de devolució de 30 dies.

paquets dedicats a bluehost

Bluehost Basic (Pla compartit) en detall

Bluehost té un paquet d’allotjament compartit que és adequat per als llocs d’inici. El seu pla compartit té tres nivells diferents. Els tres plans tenen característiques que generalment volen els clients d’allotjament.

Plans & Preus detallats

Anem a veure les funcions incloses en els tres plans bàsics i el cost de cadascun. Hi ha dues millores disponibles per a aquells que vulguin obtenir més informació del pla bàsic. Aquests són el pla Plus i el pla Choice Plus.

Què s’inclou als paquets compartits?

Bluehost Basic: Amb el pla bàsic, només podeu allotjar un lloc web únic. Altres funcions del pla inclouen un domini, emmagatzematge de 50 GB, 25 subdominis i 5 comptes de correu electrònic. Per als primers usuaris, el preu és de 2,95 dòlars el mes. Mentrestant, el preu de renovació és de 7,99 dòlars el mes.

Bluehost Plus: El pla Plus inclou llocs web il·limitats, amplada de banda i espai web. També obté comptes de correu electrònic il·limitats. El preu inicial d’aquest paquet és de 5,95 dòlars el mes. Mentrestant, el preu de renovació és de 10,99 dòlars el mes.

Bluehost Choice Plus: Aquest pla el porta una mica més lluny del pla de plus. Inclou totes les funcions del pla plus. A més, inclou extres com SiteBackup Pro i privadesa del domini per valor de més de 80 dòlars / any. Per primera vegada als usuaris, el pla costa 5,95 dòlars el mes. El preu de renovació és de 14,99 $ / mes.

Bluehost Go PRO: El pla Go PRO és un pas més del paquet Choice Plus. Disposa de tot el que inclou el pla Plus i el combina amb un servidor d’alt rendiment. A més, també inclou una IP dedicada.

Principals característiques
Bàsic
Més
Choice Plus
Preu inicial2,75 dòlars / mes5,45 dòlars / mes5,45 dòlars / mes
Preu de renovació7,99 dòlars / mes10,99 $ / mes14,99 dòlars / mes
Llocs web1Il·limitatIl·limitat
SSD Disk Space50 GBIl·limitatIl·limitat
Ample de bandaNo modificatNo modificatNo modificat
Comptes de correu electrònic5Il·limitatIl·limitat
Dominis (s) allotjats1Il·limitatIl·limitat
Dominis GRATIS Inclosos1Il·limitatIl·limitat
Certificat SSL GRATUT
Creador de llocs GRATU SiteT
Transferència GRATU WebsiteTA de llocs web
cPanel & Suave
Còpies de seguretat nocturnes
Bases de dades MySQL
CDN CloudflareAfegirAfegirAfegir
RendimentEstàndardEstàndardEstàndard
Garantia de devolució de diners30 dies30 dies30 dies

A partir & Preus Taules

Mentre que el pla bàsic costa 2,75 dòlars durant un mes, els dos altres paquets costen el mateix. Comencen a 5,45 dòlars durant un mes.

Període / Pla de pagament
(només per a usuaris nous)
Bàsic
Més
Choice Plus
Vés Pro
12 mesos4,95 dòlars / mes7,45 dòlars / mes7,45 dòlars / mes18,95 dòlars / mes
24 mesos3,95 dòlars / mes6,95 dòlars / mes6,95 dòlars / mes15,95 dòlars / mes
36 mesos2,75 dòlars / mes5,45 dòlars / mes5,45 dòlars / mes13,95 dòlars / mes

Preus de renovació

El preu de renovació dels tres és completament diferent i varia segons el pla de pagament. El més barat és el pla de 36 mesos. Per al pla bàsic, és de 7,99 $ / mes. Mentrestant, pel pla Plus, la renovació costa 10,99 dòlars el mes. Pel pla Choice Plus, el preu de renovació és de 14,99 dòlars el mes. Finalment, pel pla Go Pro, el cost de renovació és de 23,99 dòlars el mes.

Període / Pla de pagament
(preus de renovació)
Bàsic
Més
Choice Plus
Vés Pro
12 mesos8,99 $ / mes12,99 dòlars / mes16,99 dòlars / mes25,99 dòlars / mes
24 mesos8,49 dòlars / mes11,99 dòlars / mes15,99 dòlars / mes24,99 dòlars / mes
36 mesos7,99 dòlars / mes10,99 $ / mes14,99 dòlars / mes23,99 dòlars / mes

Característiques principals en el detall

Vegem algunes de les principals característiques que Bluehost té per oferir. Aquests us ajudaran a determinar com és de bo o de dolenta aquesta opció.

Nom de domini & Correu electrònic

S’inclou de forma gratuïta un nom de domini amb tots els plans d’allotjament compartits per a tot l’any. Si bé pot costar fins a 20 dòlars en un altre lloc, Bluehost la regala de forma gratuïta. Un correu electrònic de domini professional té diversos avantatges. Dóna compte a la vostra empresa mostrant el domini als clients amb els correus electrònics que envieu. A més, afegeix credibilitat només per estar connectat al domini. Hi ha tres opcions per al correu electrònic de domini personal amb Bluehost. El pla de Email Essential costa 2,99 dòlars per llicència / mes, mentre que Business Plus és de 5,99 dòlars per llicència / mes. A més, el Business Pro té un preu de 9,99 dòlars per llicència / mes.

bluehost-nom de domini

Espai web & Ample de banda

Per a l’emmagatzematge, l’opció és bastant bàsica. Mentre que l’espai del disc és SDD, n’hi ha força. El pla bàsic té 50 GB, que és suficient per a molts usuaris.

Tampoc hi ha limitacions en l’ample de banda. Tot i que no està modificada, no és il·limitada, per la qual cosa pot manejar fàcilment l’ús regular al lloc web. Mentrestant, els altres plans avançats d’allotjament compartits inclouen amplada de banda no modificada i emmagatzematge SSD il·limitat.

Instal·lació d’un clic de WordPress

Bluehost ofereix una instal·lació d’un sol clic per a diversos programaris populars. S’inclouen WordPress i altres aplicacions com Drupal i Magento. A més, si opteu per l’allotjament de WordPress Blueрost, obteniu diverses funcions WP. Aquests inclouen correu electrònic gratuït, actualitzacions automàtiques de WordPress, entorn d’escenificació i instal·lació automàtica del WP.

Servei de Migració

Malauradament, Bluehost no ofereix migracions de llocs gratuïts. Per gaudir dels serveis de migració, haureu de pagar una forta quota de 149,99 dòlars. A més, l’amfitrió no transfereix més de 20 comptes de correu electrònic i 5 llocs web.

Altres característiques

Altres funcions que ofereix Bluehost inclouen un quadre de comandament ric en aplicacions. Mitjançant el tauler de control, podeu integrar diversos serveis com Google Apps i CloudFlare al cPanel. A més, també hi ha molts complements disponibles. Aquests inclouen la gestió de diversos servidors, les IP exclusives, la privadesa del domini, SiteLock i la protecció contra spam.

Protecció de privadesa de domini

Amb la protecció de privadesa de domini que ofereix Bluehost, podeu mantenir el vostre lloc protegit. Ajuda a prevenir atacs de phishing, correu brossa i robatori. Ho fa amagant la informació personal relacionada amb el vostre domini. La privadesa del domini costa 0,99 USD per mes.

Certificat SSL

Cada pla inclou un certificat SSL gratuït, impulsat per Let’s Encrypt. Això us proporciona una connexió segura entre els vostres visitants i el vostre lloc web. Com a resultat, ajuda a salvaguardar la informació personal i altres dades sensibles.

Seguretat del lloc

Bluehost també ofereix SiteLock Security amb els seus plans d’allotjament compartits. Podeu obtenir-ho per 1,99 $ / mes. Amb la seva ajuda, podeu estalviar el vostre lloc de atacs i programari maliciós. SiteLock Security funciona detectant i solucionant les amenaces abans que es converteixin en un problema. Una altra opció és el CodeGuard Basic. Això fa que es facin còpies de seguretat diàries i es verifiquin si hi ha canvis al lloc web. Podeu obtenir-lo a 2,99 dòlars el mes.

IP dedicada

No s’inclou una IP dedicada amb el pla bàsic d’allotjament compartit. De la mateixa manera, tampoc s’inclou amb el pla Choice i Choice Plus. Una IP dedicada només s’inclou al pla Pro.

Còpies de seguretat

Tots els plans compartits inclouen còpies de seguretat automàtiques de forma gratuïta. S’ofereixen còpies de seguretat diàries, setmanals i mensuals. Per tant, si hi ha algun problema amb el vostre lloc, podeu restaurar-lo a l’estat anterior fàcilment. A més, també podeu protegir tots els fitxers.

Altres característiques

Com que Bluehost es centra molt en la seguretat, també hi ha moltes altres funcions de seguretat. Els Assassin Spam Apache, Spam Hammer i Spam Experts ofereixen tres capes diferents de protecció anti-spam. A més, els directoris estan protegits amb contrasenya. També es proporciona accés SSH. Com a resultat, podeu accedir de manera segura als fitxers de configuració.

Ubicació del servidor

Per a Bluehost, només hi ha una ubicació del servidor. El servidor es troba a Provo, Utah, en què es basa l’empresa.

Facilitat d’ús

Sens dubte, Bluehost té un lloc web elegant i modern. Aquest disseny net també s’estén cap al backend dels usuaris. Com a resultat, el lloc web és força fàcil d’utilitzar. També ofereix els següents:

Facilitat de registre

Registrar-se i configurar un domini és molt senzill i no necessiteu massa temps. Només heu de seleccionar el pla que vulgueu i, a continuació, mencionar els detalls. Podeu obtenir un domini nou o utilitzar el que ja teniu.

A continuació, heu de fer un compte i esmentar totes les vostres dades. Aquí, també se us demanarà que introduïu les dades de pagament.

Mètodes de Pagament

Per garantir una major facilitat d’ús, l’amfitrió accepta el pagament per la majoria de les targetes de crèdit. També podeu pagar mitjançant PayPal.

bluehost-pagaments

Activació del compte

La majoria dels usuaris gaudeixen de l’activació instantània del compte. Tanmateix, si hi ha alguna sospita de frau o informació inexacta, l’activació es pot retardar.

Panell de control i experiència del Tauler de control

Bluehost inclou un tauler de control senzill d’ús i simple cPanel. La configuració del vostre lloc web i la seva gestió és fàcil. La interfície és tan fàcil que només cal que feu clic a les icones on heu d’anar.

Atenció al client (assistència)

Com tota la resta, l’assistència al client tampoc no és impressionant. Hi ha un equip de 300 persones a punt per ajudar els clients. A més, el suport es proporciona en diversos idiomes. A més, els paquets costosos també inclouen suport tècnic. Els canals d’atenció al client següents estan disponibles:

suport bluhost

Xat en directe

Generalment triguem menys d’un minut a que l’agent s’uneixi a la vostra bombolla de xat. Tanmateix, el programari us diu que espereu almenys cinc minuts perquè es connecti un agent. A més, les cues no són massa llargues, així que no haureu d’esperar. A més, els representants coneixen les coses bàsiques perquè pugueu obtenir l’ajuda que necessiteu.

Entrades

El servei de venda de bitllets també és impressionant. En una hora, Bluehost respon de forma habitual a les sol·licituds.

Telèfon

Hi ha un número internacional d’agents de trucada. El que és impressionant és que els representants dels clients en tinguin un bon coneixement. Així, estan ben equipats per respondre preguntes. Generalment, l’assistència telefònica és una bona opció.

Recursos educatius (Base de coneixement)

La base de coneixement té respostes a la majoria de preguntes. També es disposen de tutorials detallats en forma de articles i llibres electrònics. Es tracta d’imatges per fer que tot sigui més fàcil d’entendre. També hi ha una FAQ que abasta una àmplia gamma de temes.

bluehost-recursos educatius

Garantia de devolució de diners (política de reembossament)

Els plans Bluehost inclouen una garantia de devolució de 30 dies. Per tant, si cancel·leu només el primer mes, podeu obtenir el reemborsament complet. Tanmateix, si cancel·leu després, no rebreu el reemborsament proporcional. Tingueu en compte que la taxa de domini no és reemborsable.

Per a qui és Bluehost millor?

Després de revisar minuciosament, hem arribat a la conclusió que Bluehost és ideal per:

 • Els que cerquen un host web tan fiable i amb una bona reputació. És cert que Bluehost és un nom antic de la indústria i al llarg dels anys ha creat una forta confiança.
 • Els usuaris de WordPress que poden gastar més per accedir a funcions addicionals. També obtindran un equip dedicat d’experts de WordPress.
 • Propietaris de petites i grans empreses. Bluehost és una bona opció si teniu un pressupost i només voleu allotjament de propòsit general.

PROS
CONTRES

 • Els plans generalment disposen d’amplada de banda il·limitada, emmagatzematge de discs i allotjament de dominis.
 • S’inclou un domini gratuït al paquet durant un any.
 • El cPanel millorat és fàcil d’utilitzar i proporciona un accés ràpid a les funcions.
 • Tots els plans inclouen excel·lents funcions de seguretat.
 • Hi ha moltes novetats que suposa un problema si teniu un pressupost.
 • Si bé els plans de WordPress són rics en funcions, són relativament cars.

Us recomanem Bluehost?

Independentment dels plans que trieu, hi ha nombrosos serveis i extensions excel·lents. A més, els plans són tan diversos que obteniu flexibilitat independentment del vostre pressupost. En general, Bluehost pot cobrir gairebé tot tipus de necessitats.

En resum, Bluehost és un amfitrió web que definitivament recomanem a tothom. Si voleu un amfitrió web amb bona reputació, aquesta és la vostra millor aposta. Els plans escalables i econòmics us permeten personalitzar les vostres solucions i podeu començar en qualsevol moment!

Esperem que aquesta revisió detallada us ajudi a arribar a una decisió informada. Què en penses? Tens alguna experiència amb Bluehost? Fes-nos-ho saber!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me