Găsiți riscul de securitate și calitatea codului în aplicația dvs. PHP.

PHP reglementează web-ul, cu aproximativ 80% din cota de piață. Este peste tot – WordPress, Joomla, Lavarel, Drupal etc..

PHP core este sigur, dar există multe altele în plus, pe care le-ar putea utiliza și care ar putea fi vulnerabile. După dezvoltarea unui site sau a unei aplicații web complexe, majoritatea dezvoltatorilor și proprietarilor de site-uri se concentrează pe funcționalitate, design, SEO și uită componenta esențială Securitate.

Ca o practică bună, ar trebui să iei în considerare efectuarea unei scanări de securitate împotriva aplicației înainte de a fi live. Aceasta se aplică oricărui site – mic sau mare. Există câteva instrumente care să vă ajute în acest sens.

PMF

PHP Malware Finder (PMF) este o soluție găzduită de sine pentru a vă ajuta să găsiți posibile coduri rău intenționate în fișiere. Este cunoscut pentru a detecta dodgy, codificatori, obfuscatori, cod de shell web.

PMF se bazează pe YARA, așa că ai nevoie de asta ca o condiție prealabilă pentru a rula testul.

RIPS

RIPS este unul dintre cele mai populare instrumente de analiză a codurilor statice PHP care trebuie integrate în ciclul de viață al dezvoltării pentru a găsi probleme de securitate în timp real. Puteți clasifica constatarea în conformitate cu standardul industriei și standard pentru a da prioritate corecțiilor.

 • Top 10 OWASP
 • SANS Top 25
 • PCI-DSS
 • HIPPA

Să aruncăm o privire la unele dintre următoarele caracteristici.

 • Identificați riscul bazat pe severitate și pe opțiunea de a defini greutăți critice, mari, medii și mici.
 • Colaborează ancheta și prioritizează problema
 • Înțelegeți impactul vulnerabilității
 • Evaluează riscul de securitate între codul vechi și cel nou
 • Creați o listă de activități și atribuiți sarcini folosind sistemul de ticketing

RIPS vă permite să exportați raportul rezultatelor scanării în mai multe formate – PDF, CSV și altele utilizând API RESTful.

Este disponibil ca un sistem self-gazdat și SaaS. Așadar, alege ce funcționează pentru tine.

SonarPHP

SonarPHP by SonarSource utilizează tehnici de potrivire a modelelor, fluxului de date pentru a găsi vulnerabilități în codurile PHP. Este un analizor de cod static și se integrează cu Eclipse, IntelliJ.

SonarSource verifică codul în mai mult de 140 de reguli și acceptă reguli personalizate scrise în Java.

Exakat

Un motor de analizor de cod static în timp real pentru a verifica conformitatea, riscul și consolidarea celor mai bune practici. Exakat am mai mult decât 450 analizoare dedicat PHP. Există analizoare specifice cadrului cum ar fi WordPress, CakePHP, Zend, etc.

Dacă aveți codul de aplicație PHP în GitHub, atunci puteți utiliza analizatorul lor public, altfel puteți alege să descărcați sau să utilizați online bazat pe cloud.

Cu ajutorul Exakat, puteți integra securitatea eternă în aplicația dvs. și în următoarele.

 • Revizuirea codului automatizat cu peste 100 de reguli
 • Conformitatea este gata
 • Automatizați documentația dvs. de cod
 • Migrarea PHP 7 simplificată

Cu raportarea robustă, puteți acorda prioritate remedierii.

PHPStan

PHPStan este un instrument fantastic pentru a găsi bug-uri în timp ce scrieți codul. Nu trebuie să rulați nimic.

Puteți încerca versiunea online aici.

PHPStan necesită o versiune 7.1 sau o versiune superioară, iar compozitorul să-l folosească. Cu toate acestea, este capabil să descopere bug-uri dintr-o versiune mai veche.

Psalm

Construit pe partea de sus a PHP Parser, Psalm este bine să găsești erori și să ajute la păstrarea consecvenței pentru o aplicație mai bună și sigură.

Progpilot

Progpilot Analizatorul static vă permite să specificați tipul de analiză precum GET, POST, COOKIE, SHELL_EXEC etc..

Vânător de vulnerabilitate PHP

Un fuzzer care să caute vulnerabilități folosind analize statice și dinamice. Acest vânător este capabil să vâneze următoarele.

 • Scripturi cross-site
 • Injecție SQL
 • Citirea fișierului arbitrar și execuția comenzii
 • Includerea fișierelor locale
 • Dezvăluirea completă a căilor

Scanarea se face în trei faze – inițializare, scanare și dezinicializare

acaparator

acaparator, un instrument bazat pe pitoni pentru a efectua o analiză hibridă pe o aplicație bazată pe PHP folosind PHP-SAT. Grabber este de asemenea disponibil pe Kali Linux.

Symfony

Monitorizarea securității prin Symfony lucrează cu orice proiect PHP folosind compozitorul. Este o bază de date consultativă pentru securitate PHP pentru vulnerabilitățile cunoscute. Puteți utiliza PHP-CLI, Symfony-CLI, sau bazate pe web pentru a verifica composer.lock pentru orice probleme cunoscute cu bibliotecile pe care le utilizați în proiect..

Symfony oferă, de asemenea, un serviciu de notificare de securitate. Asta înseamnă că puteți încărca fișierul dvs. composer.lock și, de fiecare dată când viitoarele biblioteci folosite vor fi vulnerabile, veți primi o notificare.

Concluzie

Sper că folosind instrumentele de mai sus, veți face aplicațiile PHP mai sigure. Toate instrumentele enumerate se concentrează pe analiza codului sursă și, dacă aveți nevoie de mai multe, consultați un scaner de securitate open-source.

După ce aplicația dvs. este gata, atunci nu uitați să adăugați un WAF bazat pe cloud pentru securitate continuă din rețeaua de margine.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me